I had a really good time yesterday

image1059image1060
image1056image1058
image1057image1055image1051

P.S. you are the best!
jag gillar den första på mig och pulli bäst, den var fin kiki
bambi, varför har du gått och gömt dig?

080429

Såhär sorgligt ser det just nu ut hos mig... Och tja, det har det gjort i ca 3½ timma nu. Puuh.. Hard work med Excel + Word plus matte och teknik. Jag storknar snart!

image1047
image1048image1049

Mitt krut består av: hemmagjord latte och Werther's kolor med fyllning. God bless!

080428

image1041image1042image1043image1044image1045image1046







Tråkig lektion. Check på stan. Möta mamma. Äta sushi. Såg Mattias med flickvän från EMD. Nu - läsning av Sofis Mode och Veckorevyn!



Idag blir det ett inlägg med "dagen i bilder" typ. Mer orkar jag inte, kan säga att jag längtar som tusan till Sommaren. I've got planes, my love!

cravings

Nu är det näst intill sommar, alltså! Sommarvärme. Det betyder alltså, påfyllning i garderoben. Detta vill jag ha:
  • Chinos (helst beiga, eller marinblå)
  • Blommor!
  • Ny bikini
  • Monki, monki monki! (Finfina nyheter har dom fått in!)
  • Sköna ribbade linnen
  • Saltspray till barret
Och på detta behöver jag en rejäl klippning och en fin bränna innan beach 08.
JAG LÄNGTAR TILL SOMMARLOVET!


I liknelse av det här, kanske. Ge mig!
Från Luella och Monki.
Den rosa från Monki är ju... underbar?

image1038image1040

Paketöppning

Paket-öppning på våren är inte dåligt


randig tröja storlek L, vit blus, blommig blus och blommig klänning.
klänningen ska sys upp en liten bit, plus utbyte av knappar, annars ska jag matcha bland annat med min älsklingsjacka:


Juste, har jag glömt att visa den underbara klänningen med söta detaljer som jag köpte förra veckan?
Här är den i så fall - också matchad med älsklingsjackan.


första bilden är hur den sen ut, andra är så den SKA se ut när jag har sytt upp den ;) typ.
och sista bilden är den fina spetskanten!

PUSS, hope u like it ;)


today is the day

Har haft en supermysig och rolig kväll/förmiddag med mina små murvlar, Matilda och Lisa. Jag har skrattat mycket! Blev lite desperat bara när dom började räkna alla mina skor i pengar, haha yes. Efter att dom åkte hem gick jag och mami upp till ica, skulle hämta lite paket och handla. Mitt h&m paket är nu hemkommet. Visar innehåll senare.

Här kommer lite bilder från igår och idag:


- från uppvisningen med gk värmdö.


- från idag på morgonen.

Jag har bakat kladdkaka. Det ska bli gott! Nu ska jag fota innehållet av h&m paketet.
Later

UPPVISNING

image1009Hej alla glada, har vart en skitbra dag idag. Uppvisning i Ösby 12-18, grymt kan jag säga. Det gick skitbra! Träffade Martin också, trevligt :) Har precis kommit hem, kanske ska iväg och träffa Lisa och Tilda sen... Först äta och duscha.




Later.







UPDATE; Nu måste jag fixa till lite i mitt stökiga rum... Annars kommer vi inte få plats! Lisa och Matilda kommer snart, och vi ska ha lite myyys. Är fett trött egentligen efter idag, fast det är dom med eftersom att dom också var där iofs :) ska bli mysigt! Återkommer senare. Puss.



VR MINGEL I KUNGSAN

image1001image1002
image1003image1004
image1005image1006
image1007image1008
Mingel, Ebba von sydow, Vackra kungsan, Emilia de poret (aktuell med singeln I can), Modevisning av kollek.tion från Dagmar och Din sko, Utdelning av goodiebags, Dagmar-reklam, kinakrog.

Foton: tagna av mig.

Okej. Idag var det mingel med Veckorevyn bokad. Tog med min vän och drog till Kungsan, fint som tusan! Lite svagt upplägg av det hela, men det var trevligt ändå. Det bjöds på tips, mode, skivsignering, liveuppträdanden och goodiebags! Mycket människor var det. Jag tog självklart med mig kameran (som fler) och fotade som en galning. Filmade modevisningen och liveuppträdanet också! Dessutom fick man en syn av alla redaktörerna på VR. Kul. Snuddade vid Ebba V.S. Den ni! Jag = kändiskåt. Eller kändis och kändis, men ni fattar.
Efter det kalaset drog vi och käkade på en kinakrog vid Fridhemsplan. Satt och prata och prata... Alltid trevligt med dig, du vet.

Så nu känner jag mig fulländad och nöjd efter den här Fredagen.
PUSS

080424

image999image1000
Linne, klänning (knöt en knut på), strumpbyxor och glansjacka!

Idag har det varit en underbar dag! Bara att gå utomhus utan jacka är fantastiskt skönt. Älskar verkligen det här. Alla är så glada o allt :) Ska iväg och träna om sisådär två timmar. Just nu sitter jag och lyssnar ihjäl mig på den HÄR låten! Den är så jättefin och bra. Funderar på om man ska ut o lägga sig i solen ett tag. Eller blir man för seg då?

SOMMARJOBB

Åhej va LYCKLIG man kan vara på en och samma dag. Dagen börjar med sol och rolig idrott, sen hyffsat skön dag. Efter skolan drog jag till söder. Skulle luncha med M&M och få en present. Trevlans <3

Sen nu när jag kom hem kom bror med ett kuvert, från St:Eriks ögonsjukhus. Och gissa vad... Jag ska SOMMARJOBBA där :) sökte jobb på olika sjukhus hos landstinget för ett tag sen. Och det här var ju egentligen det bästa, eftersom att mami också jobbar där. Eller bästa och bästa, men det kan ju leda till fortsatt jobb! Det ända minuset är att det är en sen period. Men vafan. YES.

Det gick strålande på samhällsseminariumet också! Han sa att jag hade mina ljuspunkter :) hur bra kan det bli?


image998



THE SUN IS MY BEST FRIEND

image991
image992
image993
image995
bilder: thowelina.blogg.se



IT'S SPRING SUMMERTIME!

Citronfjäril, tussilago och vitsippor

Sitter i bh och shorts på balkongen och bränner! Brun ska jag bli. Vi sitter numera ute i trappan på rasterna, jag och pulli har gett fan på att vi ska bli bruna. Yes! Måste tillägga att det är grymt skönt, alltså det här är helt galet. 2 veckor sen och det var kallt och jävligt. Och nu... Ja, nu är det SOMMAR. Hell yeah. I love it. Nej, nu blir det stek, och musik från Youtube, haha.

Förresten, jag såg för första gången i år en citronfjäril. Så vackra ju. Plus tussilagos i backen och vitsippor vid vägen. Vilket sommar-rus jag fick! Helt underbart ju.


SOLPUSS

Mine For Life!

image990Jag är hejdundrans glad. Shoppingturen med Cillen ledde till mina efterlängtade älsklingar! OCH jag är glad att jag valde färgen, istället för svart. Bra där Thowe! Allt kan inte gå i svart, right? Några pengar fattigare, men ett par snygga sandaletter rikare, som jag ska skutta runt i, i dessa soliga dagar. Längtar bara tills när man kan matcha dom med min jeansshorts! Åh.
Visst är dom fina?



walking on sunshine

Heeeelt underbart! Sitter nu ute i solen och lunchar med min nyfunne älskling. Det är så hilmans varmt, precis som sommar! Hoppas verkligen att det fortsätter så i veckan och hela tiden fram. En riktig hyllning till vädret alltså. Bortsett från det har jag träningsvärk från träningen igår. Icke skönt. Som plus i kanten på dagen spelas Sunes Sommar i repeat igen, även om jag inte ser. Underbart! Egentligen borde jag picnicat med någon god vän idag, men det känns faktiskt som att det blir en hemmadag idag. Det kommer sen. Då i sommar ska jag ha mysiga picnic's på Djurgården som bara den.



image989

watching the stars



4 minutes - Madonna ft. Timberlake
blir bättre o bättre för varje gång

Friday

Okej, nu är bror på utgång. Som sagt fyller han år. Och nu har jag ingenting att göra, tråkigt... Egentligen vill jag träffa vänner men just idag orkar jag inte det. Ska ta det lite lugnt. Vill bara tillägga att jag ÄLSKAR min kära laptop, använder den kanske lite föör mycket, men så blir det väl. Piffade upp mig lite med den nya klänningen från Indiska och min nya "can can" by Paris.H. Det fick räcka.
Som ni ser är klänningen lite stor men det är i storlek L, passar fin fint iallafall, tycker jag :)

image987

happy birthday, brother!

image986



Det är Fredag, och det är sol. Har vart o fixat mig hos kiropraktorn, och nu är det dags för partaj. Bror fyller 19 idag. Gratta honom här! Nu ska jag plocka fram outfit, måste vara lite finare än såhär iallafall... Rätt casual klädd idag.









with or without you

Kom att jag inte kan hålla vad jag försökte lova. Inga bilder på shopping alltså. Har inte fixat klart med allt material från den förra som sagt. Kanske ska visa upp min laptop, well, kanske kommer... I stället bjussar jag på finfina inspirationsbilder

image982image985

bilder från facehunter och stockholmstreetstyle



Nationella i engelska

Okej, förlåt förlåt för superkass bloggning! Men det har vart en del på sistone. Men idag SKA jag försöka lägga upp bilder både på shopping, OCH på min nya fina laptop som jag faktiskt skriver på nu! Very nice. Har bara allt material att föra över från den stationära datorn, sen är allt klart :) Super.
Shit, va härligt det är med sol ute måste jag säga. Helt underbart! Hade nationella i engelska idag också, gick väl helt okej, inte speciellt svårt faktiskt.



Efter skolan idag åkte jag in o köpte present till bror som fyller 19 imorn :) gammal börjar han bli, även om det inte märks..Host. Hade med mig några av fröna, Erik, Pauline och Alex. Trevligt. Vi åt glass, cheeseburgare o gick i affärer. OCH shit, jag köpte ingenting, hörde ni?! Nichts. Stolt.

SO LONG!

My neck is not in a good mood...

image981Hi bubbles! Sol idag med, vilket betyder - en glad thowe! Har shoppat lite till idag. Men nu är det slutshoppat på ett tag, ska försöka iallafall! Ska snart iväg till träningen, fast det blir ingen träning för mig eftersom att jag FORTFARANDE har problemas med min nacke :( Gör faktiskt sjukt ont. Borde gå till nån kiropraktor, tror jag ska det också... Men men, jag visar inköpen när jag kommer hem, hinner inte fota nu.
min otroligt goda "can can"

I bought some new clothes and things

image975



















Jag har på mig ett svart långt linne från Gina,
ett blått brottarlinne från Monki,
gråa ben från h&m och en kofta från h&m.





Jag köpte:

Paris Hilton's "Can can" parfym: 399kr
Blått nagellack: 25kr
Otroligt cool Buddha: 49,50kr
Klänning: 50kr
Blått långt linne: 99kr


VAD TYCKS?


Happy Monday!

Idag har jag varit ovanligt glad för att vara Måndag. Flum är ordet på dagen. Torskade ett antal gånger på arga leken, ja jag suger verkligen! Skrattar till och med åt mig själv. Well well... Efter skolan tog jag en tur på stan med bästa vän. Det var ju trevligt att solen lyste upp när vi gick där också. Köpte några planerade saker, sen lite till. Men inget förhastat faktiskt. Ska ta och fota det nu så ni får se det sen!
Medans kommer en lista:

Dagens humör: Glad, glad, glad!
Dagens mående: Bra psykiskt, men ont fysiskt i nacken sen kraschen
Dagens borde: Matte och tyskaläxa
Dagens frisyr: Den vanliga. Hårspänne i luggen (inte som ett barn)
Dagens klädsel: Långt linne från Gina, Blått linne från Monki, kofta från h&m och blommig sjal
Dagens planer: Plugga kanske?
Dagens materiella vill ha: Cash!
Dagens längtan: sommaren!
Dagens fundering: Vart är den riktiga våren?
Dagens beroende:
Choklad
Dagens tråkigaste:
Svenska lektionen
Dagens roligaste: Vännerna & Eriks grimas - BÄSTA!
Dagens middag: Panpizza
Dagens låt: Aqua - Happy boys & happy girls

Laptop

Äntligen, idag har jag varit iväg med mina päron till Sickla. Köpte min egna laptop där, woho! Är skitnöjd ju :) Får hem den på Onsdag, betalade lite extra för att dom skulle installera allt oså :) haha, service! Köpte massa tillbehör och allt. Till exempel en asball rosa mus!

För övrigt har jag sjukt ont i nacken sen igår. Kraschade på gymnasiken ganska kraftigt. Så nu har jag både blivit masserad med nån gel och tagit värktabletter. Aj aj aj! Hoppas verkligen att det är bättre imorgon!
Har städat och rensat fint i mitt rum också. Bilder på resultat kommer här :)



i put some clothes on

GÅRDAGENS OUFIT FREDAG:
image962image963
jag hade på mig oversize från gina tricot, baskjol som jag har fått i present, blommig sjal på utförsäljning och gammal väska från h&m.

DAGENS OUTFIT LÖRDAG:
image964
jag har på mig en lila topp från h&m, gul kofta också från h&m, grå benstrumpa från h&m och blommig finfin sjal från utförsäljning.

Mycket h&m blev det!

Funkar det inte?

Update: Fick höra att min nya design på bloggen inte fungerar! Konstigt, för jag kan se den. 
Skulle nån gullig själ kunna uppdatera mig när det syns?


Nytt utseende!

Okej, nu har jag suttit i evigheter med att fixa ny header + bakgrund och allt sådant. Ändrar säkert många gånger till innan jag blir helt nöjd, men nu får det vara såhär.



Vad tycker ni om bloggens nya utseende?

I'm walking on sunshine




Jaa, ta det här med en nypa ironi! Men ack, va gla' jag är idag! Solen är framme och det är Fredag..
Här är min kycklingdans till världens gladaste trudilutt. Haha!

happy happy happy

Jag är glad. Det är sol. Det är varmt. Pappa fick stå för fotograferingen.

image929image930
image931image932
image933

let us die young or let us live forever

           image920image922
           image924image925
           image927image928

hi there gorgeous!

image918image919
fashion toast

a yellow car

image915image917

Idag har jag på mig en klänning som jag har fått av daddy, kommer från Indiska, halsduk från Blammo och strumpbyxor från h&m. + lite smycken, knut på huvet och skinnpaj. that's it.
Jag är förbannat trött och känner inget annat än att jag bara vill sova bort den här veckan! Så seg, och ett sjukt tråkigt projekt i skolan. Bajs helt enkelt.
Ska iväg o träna snart iallafall, jag ska SOVA på bussen! See you in my dreams.......

blommig falukorv

image913image914

LÄNGTAR SPECIELLT EFTER DEN HÄR SKÖNHETEN! Snart är den min, blev speciellt glad också när jag fick den på mitt erbjudande, alltså ett billigare pris! tjohoo. Hoppas verkligen att den passar, den kanske är lite för lång, men då fixar jag det bara. Annars sitter den så extremt bra på Caroline Wiberg, men hon är en aning längre än mig, så ;)


shopping + beställning från hm

Nu har jag slagit till igen. Och nu är jag RIKTIGT nöjd. Jag har fått så mkt för så lite. Ni ska få se här.

Köpte två nya färger idag från h&m's egna, riktigt prisvärda, supersköna!
endast 29,5 kr/styck. Idag fick det bli de gröna och de gula.



HAR VÄRSTA SAMLINGEN NU :) fattas bara vit och svart! Ska ha!




Sen slog jag till på en beställning från h&m (igen, såklart) lovely priser, plus två rabattkoder som fortfarande funkade.
Tjänade 100 spänn på dom. Super.
Så allt detta för bara 629 kr!



Blommig blus: 59,50:- (REA!)
Haffade den sista ursnygga jackan: 198:- (REA!) Happy.
Blommig klänning: 198:- (Egentligen 298kr, men detta var mitt erbjudande, glad eller?)
Söt vit blus: 124,50:- (REA!)
Randig topp, strl. L: 149kr väldigt efterlängtad!


FINT VA?

mitt yttre skal idag

image903image902

Jag har på mig en randig lång topp från hm, en kjol gjord av mig,
benskinn från hm och skinnpaj från lindex

min dag, lite som SATC ;)

Nu är jag hemma, har oifs vart hemma ett tag, men nu bloggar jag iaf ;) Har haft en supernajsig dag med de underbara små fröna. Vi har shoppat lite, fikat lite och blivit lite tjockare! Var på jakt efter presenter, hittade en rolig sak till min fader, hehe. Vad sägs om en näs/öron/ögonbryn trimmer från elgiganten? mohaha. han önskade sig faktiskt en sån i julas, men fick ingen ;) Han fyller år i morn, då ska han få den iaf. Bra tips till killarna i familjen.

image894



tilda köpte ett par shorts och var så nöjd att hon posade hej vilt inne på bikbok, haha sötnos!

soon i'll be going...

image892
(mihi, old picture)

Snart ska jag möta dessa bruttor i slussen,
Tilda och Lisa heter dom och ni kan klicka in dom här och här.
Trevlig Söndag!

Lista, bara för att...

♥Blommigt | Enfärgat
♥Matchat |♥ Missmatchat
Stjärnor | Döskallar
♥Stuprör | Bootcut
♥Peacesymboler | Nitar
♥Ballerinas | Gladiator
♥Svart | ♥Färgglatt
♥Upprullat | Orullat
Pyton | ♥Leopard
♥Miu Miu | Prada
Tyll | ♥Fjädrar
♥Modemagasin | ♥Modebloggar

Hittade hos Anni.

Nu har jag så tråkigt, så jag tror jag hoppar i säng.
Godnatt!

och så självklart...

Gårdagens outfit, får det lov att vara;

såhär såg jag ut igår hemma hos cillen. DAG VS. KVÄLL.
DAG; rubbet från hm tror jag, plus ett rosettarmband från glitter.
KVÄLL; lisas tweety-tee, linne från hm, för stora silkisar.

nice huh? right.

image889image890

I close my eyes and I dream of you

Gårdagen:
image886
image888

I had a good time with my friend. Vi åt en en jävligt god pizza, hade kuddkrig och slöade lite. Alltid trevlans. Sleepade over dära, sen skulle jag dra o träna. Mötte upp sötnosarna tilda och lisa på vägen dit :) dom två människorna ska jag strosa på stan med imorn. Ska bli lite shopping, plus att vi ska ha tag på ett par speciella trikåer. Kommer bli superbra.
Jag har faktiskt inte så mycke mer o säga, så nu ska jag proppa i mig vindruvor och dricka 10 kronors påskmust, jammi, haha. Den haffade jag på Konsum i slussen om nån vill ha asså? ;)

btw, så har jag hittat en massa godis från hm och ellos hemsidor bland annat. kanske visar upp lite sen som jag VILL HA!

PUSS PÅ ER

Fredag

Hejdär, idag blir det skola en kortis sen ska jag hem o packa. Ska sova hos cillen, och vi ska ha lite roligt. Har faktiskt inte så mycket att skriva nuförtiden, inspirationen har liksom bleknat... 
Nu ska jag välja kläder plus skriva lite på samhällsuppgiften som jag satt med typ till halv 2 igår. Bajs!

I helgen händer väl inget speciellt. Träna 15-18 på lördag, träna 18.30-21 på söndag. Ta det lugnt. Långtråkigt med andra ord. Men jag blir så seeeg på helgerna, sen att träningarna alltid är i vägen för något. Men det är kul o träffa dom fröna också :)


image884
image885

foton: tagna av mig

JAG ÄR ÖVERLYCKLIG!

JAAAA! Åh, jag har haft ångest över att min dator pajade igår, har varit så jävla rädd att allt skulle försvinna, har hänt förut och det var inte kul. Men nu när jag kom ut från duschen fick jag höra att min kära bror har fixat alltihopa :) Wihoo, gissa om jag är happy nu?!
Annars har jag tagit ut pengar för att köpa en laptop snart, fast jag hade ju inte räknat med att den skulle paja ändå, men iallafall. Ska liksom byta ut det här skruttet mot en klashig laptop som ska bli min baby!

Till slut, min broder kan vara riktigt bra ibland.

image883


RSS 2.0