ellepelle

Ska snart åka iväg till Ellepelle, ska bli så trevligt så :) Får se när jag kommer hem imorn, har ju ingen träning så vi får se... Blir nog inge mer bloggning ikväll, i think. Och förresten! Mina peace armband från cocoo kom idag, happy! De var lite stora, eller så är det mina armleder som är för små, hehe. Ska be mamut fixa till dom. Annars jättefina! Ni får se hur dom ser ut imorn eller så. Ha en underbar Fredag och en sista dag på lovet. Fan, skolan suger... Speciellt efter lov. Ska bli bajsväder i helgen iaf, får se vad som väntas.
HASTALAVISTA BABY!


image717

Fredag

Vad mer kan man begära när det är sol ute? Åh, lycka. Har messat med min gullunge Pelle hela morgonen, haha vi är dåliga på att planera kallas det. Men först väntar en tur till Sickla med mamut när hon kommer hem vid typ 2 tiden. Sen efter det ska jag fara till Ellepelle :) trevligt. Vi ska typ baka och se på film o ha det myspys. Nu är frukosten avklarad, så nu ska jag välja kläder till idag och packa till Elle, slaggar där inatt.
Hoppas att ni får en supertrevlig Fredag och att ni mår bra!

PUSS

image715
inspiration

frääääs

image714

jag ochen av mina söta katter!

gårdagens skörd

second hand är bra!

image707

Fotade gårdagens inköp ute i solen idag. Min katt till golddigger ville vara modell.
Använde mitt fina smyckes/prydnadsträd som stående modell också. Köpte alltså detta igår när jag var på tripp med bästa vännen. Allt från second hand, och olika butiker.
5 fina armband - 4 stela och en kedja, en äkta läder/skinnväska med kedja o allt - kärlek till det, och ett par knappt använda tygskor med en liten platå.

Bra va?

sunshine

Vaknade tidigt även fast jag gick i la mig typ 3, haha! Det var Tildas och Mattys glada humör som höll mig uppe. Känner mig faktiskt ganska pigg, kanske för att hela mitt rum är solfyllt! Jippie, så gla' för det.
Börjar tyvärr känna mig lite på vift till en förkylning men den låtsas jag inte om idag! Vet inte vad jag ska göra förutom att jag kanske ska träffa Ellepelle :) min boobie såklart. Sen får jag se om jag tränar eller ej, kanske åker dit men aa. Har fortfarande känningar i min stukade tumme...
GODMORGON OCH VÄLKOMMEN TILL VÅREN <3


image706


färg i vår.
bild snodd från Linn

nattuggla

Haha, sitter och nattugglar med sötnöten Tilda. Är riktigt flummig och kan inte sova! Vi pratar om det här med nattbloggning, mode och typ allt, haha! Hon är för skön den bruden. Pratar med sweetmatty också, han är väl också lite söt. Sitter med Sunes Sommar på också, riktig mysig natt ;) men okej, godnatt på er alla därute, hoppas ni sussar gott! PUSS

yes

I mars månad kommer dessa snyggingar ut i monki's butiker! Hallelujah. Jag som också vill ha nya glajjer till sommaren! Det kan behövas, för att skydda sig mot den heta sommaren som sägs komma. Är ute efter Wayfares.

image705

the flowers...

image704

ja, jag invaderar snart min garderob med blommor! men ack, det är ju så fint och vårigt.
titta bara! det skriker vår.


fashionweek


Luella, Matthew Williamson, Just Sweet, Versace
Lite sent ute, men här är några snyggingar från fashionweek!

dagen i bilder

image691image692
image693image694
image695image696
image697image698

Bild 1 och 2: Second hand butik på söder
Bild 3: Kära vän
Bild 4: Apgo mat
Bild 5: Sukta på Wayne's coffe
Bild 6 och 7: Inne hos polisen
Bild 8: Kvitto från polisen!

utflykt i stan + polisstation

Oj oj oj, vart ska jag börja? Har haft en väldigt spännande och rolig dag med Cilia idag... Allt slutade på en polisstation! Men först travade vi runt på söder bland second hand butiker, riktigt fina fynd faktiskt, OCH hör-och-häpna: det var det ända thowe köpte idag! Fel i huvet, njaa... Men jag köpte faktiskt INGA kläder idag. Riktigt stolt. Men iallafall, efter söderfyndandet drog vi till t-centralen och gick i några butiker där.
Sen skulle vi egentligen käka kina-buffé, ni vet den jag nämnt tidigare. Men vi var för sent ute, så den hade hunnit ta slut :( Saaad.. Men då gick vi till Kungshallen, där det oftast brukar vara bombaderat med folk. Men vi fick plats, eftersom att det var lite senare.

Efter den jävligt goda maten sprang vi in på toan, och vet ni där.. Där hittade jag en bortglömd marc o' polo plånbok!
Med allt krafs i, körkort, betalningskort, busskort - you name it!
Och efter att vi hade hittat den fortsatte våran tripp i ca 1½ timme...! Vi sprang runt, ringde samtal, sprang efter en gå-upp-i-rök polis och allt för att hitta någonstans att lämna in den. Haha! Så knasigt.
Men sen hittade vi äntligen en polisstation, som var som ett ända stort slott!

Haha, så har min dag sett ut. Intressant va? Hela kalaset gick på ca 7 timmar stan och svullna fötter.
Men också en aning bättre gott samvete :)

onsdag

Nu är jag påklädd, sminkad och beredd för avfärd. Ska träffa Cilia i slussen om typ 25 minuter. Tar med mig kameran, ska försöka fota någon del av min kamerarädda vän :) Men vi får säkert trevligt ändå, som vi brukar. Har inte träffats på typ 1 veckan nu... Det blir nog bra!
Ha en bra onsdag. Love t.

dagens

UNDER                                                                         ÖVER
image689image690



VÅR

Jeans/byxor; Helst tights, men får säga stuprör! Går inte med på utsvängda... Jeansshorts står också på listan.
Klänningar; Romantiska, blommigt. Hellre korta än långa...
Jackor; Skinnjackan funkar fortfarande!
Koftor/tröjor; Alltid överdimentionellt. I like. Men också med fint mönster på!
Väskor; Med kedja! Vill gärna ha denhär och denhär!
Blusar/toppar; Gärna blommiga, och med tryck på. Som denhär och denhär!
Huvudbonad; Inte mig grej...
Skor; Tygskor, pumps, ballerina och blommigt och pastell!
Övrigt; Måste säga smycken & accessoarer! Stort och enkelt ska det vara. Gillar det här!
Smink; Neutralt. Rosiga kinder och transparent lipgloss! Färgklick på klorna.


Tagen härifrån!

tisdag

Nu är jag nyduschad och utfodrad. Idag blir det väl inte så mycket, får underhålla mig själv. Ska iväg med mamma till någon kiropraktor/healing grej, haha! Men det är inte förns typ 5, så jag kan inte träna idag :(
Imorn blir det rolig shopping + fika dag med bästa vännen. Alltid kul med dig! Får se om jag hittar några finfynd, vi ska springa i massa second hand butiker på söder först, sen blir det typ de vanliga butikerna.
Det här är det jag är på jakt efter:
Mycket med blommigt, Pastellfärgat, Spets/transparent, Ballerinaskor, Etnoinspirerat halsband - gärna det från H&M, Jeansshorts, Storskjorta, Väska med något slag av kedja, American Apparel plagg, Nyheter från Monki.
Får se vad som blir.

Nu ska jag se Våra Bästa År, haha så töntigt men jag måste ju se!

image687

etno inspirerat från hm, 198 pengar

dagens

image686

hann med en dagens outfit bild, när pappa var inne på intersport och snurrade

pappa-shopping

image683
image684image685


Idag dåra var jag inne i stan med pappapäron och hade trevlans. Gick in i många affärer må ni tro! Här är det som jag fick av pappa.
- En blygrå dress, ca 179kr veromoda
- söt gul klänning, ca 200kr veromoda
- guld/bronsiga pumps, 249kr skopunkten
Jag var en aning skeptisk till klänningarna, men pappa hade redan bestämt sig att han skulle köpa dem till mig, haha!  Men jag gillar dem faktiskt. Tror jag.

la redoute

image679


Här är skorna jag beställde för länge sen från la redoute. Jag hann aldrig ändra min order innan den hade skickats iväg, ville nämligen byta ut ett par mot ett annat. Men nu har jag returnerat två av paren, tyvärr. Så snart ska jag få hem det andra paret som jag egentligen ville ha. Jag sparade de svarta tygskorna, och jag bytte till ett likadant par som de svarta, förutom att de är vita.
Gladiatorerna ville jag ju så gärna ha! Men de var en ren besvikelse... Passade inte plus att sjävla materialet var helt fejk och plastic. Så nu vet ni det. Espadrillosen var fina, men meningslösa.

Lite tips och otips alltså!

cocoo

image677image678


Äntligen! Har suktat så länge nu, så jag tog mig i kragen och beställde två av dessa underbart fina peace-armbanden från cocoo. De är så enkla, men ack så snygga! Älskar dem. Blev ett vitt och ett klarblått. Har börjat gilla blått på sistone... Men det är fint! Och en fin accentfärg. Mer, mer pastell!
De kostar 85 kr/styck och fraktfritt hem till brevisen, hur bra är inte det? Lyx. Plus att jag hade en rabattkod från henne

måndag

Är så glad, så glad. Det har varit en toppendag på stan med pappa. Först.. eh, var det ju att laga en tand som gjorde ont även fast jag blev bedövad - gjorde också ont! Bedövningen sitter fortfarande i, sjukt jobbigt! Men aa, nu har jag det gjort iallafall :) Rundan på stan resulterade shopping, kinamat-buffé och allmänt roligt sällskap. Ska fota vad jag fick av pappa snart, så ni får se det senare... Nu ska jag läsa Sofis Mode. So long!

bästa tre


Imogen Heap - Speeding Cars

Alphaville - Forever Young

One Republic - Stop And Stare



Finaste låtarna just nu. Har suttit och rålyssnat på ImogenHeap så att jag snart har skavsår i öronen. Men den råkar vara så jädrans bra! Efter att ha hört den med OC... Im stuck. Lyssna bara! Musik förgyller vardagen.

OC



Jag har kärat ner mig i OC. Jag vill ha alla boxar och se om dom igen..
Har kollat in massa fina klipp på youtube, blir så glad av dom! Men den här är ju ändå härligast...! Åh.

sötnosar, aiiight?!

image676

fett gammal bild på oss tjejer, haha!
+ att jag hade en ugly hårfärg

dagens bild

image675

dagens bild får bli en på mig och min underbara björn
den dagen var kärlek

godmorgon

Konstigt. Jag somnade säkert inte förens 1-halv 2 igår, låg o läste.. Men ändå så vaknar jag första gången typ 08,40 och känner mig inte alls skittrött...? Somnade om, men vaknade till MTV's top ten at ten och gosade med kissen i trekvart, pigg? Ja. Hm..
Men idag vaknade jag inte till sol, till min besvikelse. Får försöka skapa vårfeelings i grått väder, men jaja.. Idag tänkte jag hinna med det här:

  • Åka upp och returnera några paket
  • Fixa om med min klädplacering
  • Planera shoppingbudget
  • Sy lite till..?
  • Läsa SOLO

Tjaa, typ detta. Imorn ska jag till tandläkaren vid 11, och laga en tand :( usch, inge kul! Efter det ska jag och pappapäron ta en shoppingtripp på stan och sen äta sushi eller tacos.
Men men, nu ska jag dricka mitt te och gosa ner mig i soffan.

repeat



har lyssnat repeat säkert 10 gånger nu, den är underbar!
Anna Sahlene - Photograph

me and my "new" clothes

image671image672
image673image674

vita klor

image669
image670

ge mig monki

ge mig ett monki-djur och jag blir gla'...

image660
ge mig det här också, så blir jag ännu mer gla'


psst, den här är min...





mischa style in focus

image654image655
image656image657
bilder: POSH24

image659 den här coola mischa-koftan blir din för 505 pistoler här.

höjdpunkten av melodifestivalen


sömnad

Satte mig framför sykompisen idag. Blev bara lite kreativa make-over's. Alltså bara lite finslip.
Make-over plaggen fick bli: Gamla svarta fula shorts, ful gratis-klänning från hm, och min helbody från monki.

innan:

efter:

fula shorts blev till ett par strandshorts, typ.

innan:

efter:

en ful opropertionell klänning blev i två delar. snygg midjekjol och ett pösigt linne!


innan:

efter:

från att inte få över polon över mitt stora ego blev det till en finfin body!
det ända jag behövde var en mamma som kan sprätta, hallelujah


förbättringar? ja.


foto: my baby


Forum med päronen

Här kommer lite bilder från dagens utflykt, hehe okej: våran 10min utflykt till Nacka Forum ;)
Kollade runt i många affärer, men det blev ändå inte så mycket som fick följa med mig och utöka sig i min garderob. Men jag kom ju självklart inte tomhänt hem, såklart!
Här är det jag kollade/provade på, samt det jag köpte:


det här testade jag endast, men det var inget speciellt liksom.
(hm, bikbok, indiska)



fick klänningen och halsbandet av pappapäron, och köpte de överdimentionella sakerna på åhlens.
(indiska, åhlens)


Lite lagom sådär. Vad tyckes då? :)

in a good mood

Fan va jag njuter av första lovdagen! Sol i vädret och 40 grader i solen är UNDERBART! Energikick idag asså... Precis vad jag behövde! Vaknade tidigt idag, skönt. Typ 9 tror jag, hoppade in i duschen och sen skulle jag, mami och papi fara till nacka forum. Har inte varit där på hur länge som helst.. Det är inte färdigbyggt, men snart så.
Fick med mig lite shopping hem. I veckan ska jag och papi ut på en till shoppingrunda i vårens väder! Trevlans.
Det var jättemysigt idag!
Nu ska jag nog sätta mig och sy lite, sen måste jag fota upp det jag köpte idag, så får ni se det sedan :)
So long.

image637

dom här vill jag köpa, btw. och tror att jag ska det.

feelin' good

image636

Dagens låt: Im walking on sunshine - Katrina And The Waves!

utklädning

image634image635

Såhär såg jag ut denna fredagen, på mig har jag:

Kofta, från Bläck (MQ) - Lånat av broder
Svart fodral - Gammalt från hm
Strumps - hm
+ sjal, skinnpaj och mina vita peeptoes och "chanel-väskan" - som alltid!

dagens fyndskörd - basic

image628image629
image630image631

Presentkort är allt bra! Letade efter en viss blommig sak, men hittade det här istället, och jag blev två übersköna munktröjor gladare. Den svarta var ju len och skön som ett lamm, och den gråa satt som en smäck!
Och billigt blev det må ni tro. Det skulle ha gått på över 500pistoler, men jag behövde bara punga ut 113pistoler av mina presentkort. Dé ni.

- svart mjuk som attan munktröja med små kuddar, ord. pris: 249, reapris: 49,50pix
- grå myströja, ord.pris: 149, reapris: 49,50pix
- 2 vita fina halsband, ord.pris: 39,50, reapris: 5pix/st
- fint etnohalsband, ord.pris: 69,50, reapris: 5pix
- SOLO, H&M magazine + fint lipgloss med SOLO.


Thats it

sportlov, äntligen

Härliiiigt, lov! Det är bannemig det bästa med att gå i skolan hehe. neerå men det är så jävla passande just nu.
Kom nyss hem från en mysig middag hos M&M, innan gled jag runt på götgatan och kikade bl.a, in på monki, gina och hm. Hämtade hm magazinet som nu finns gratis i butik, och så fyndade jag lite basic på hm, med mina presentkort! Köpen fotar jag senare. Nu är det ju lets dance, hehe!


pluggmonster

image626image627

I

Favoritfärg: Alla förutom beige!
Favoritplagg: Klänning och stuprör, men helst klänning/tunikor
Favoritmode: Blommigt, skinnjackan och stora accessoarer
Hatmode: Utsvängda ben
Favoritbutik/er: H&M, Monki, Topshop och Beyond Retro
Min stil: Varierad, bekväm, söt, trendig, egen
Skor: Ballerina som pumps
Kjol/klänning/jeans: Alla
Favorit trendmagasin: SOLO, SofisMode
Stilikon: Streetsyle, olsentwins
Måste i garderoben: Tights! Och alltid stuprör
Favoritblogg/ar: ElinKling, FashionFlash, Emelie bland annat.


förkyld och en stukad tumme

Jag är sjuk. Och jag stukade tummen på idrotten igår - basket såklart! Den minsta av alla blir attackerad av maffiga matty och knäcker till tummen i bollen av ren stress. Aj sa jag då. Satte mig som avbytare.
Och idag på matteprovet snörvlade jag tills Victor kollade bak på mig, och då var jag tvungen att snyta näbben.
Kul. Verkligen! Och matteprovet gick rakt åt helvete. Men jag hade lite tur med samhällsprovet, det gick bra.
Hehe, oj så lycklig jag låter...

Åh, vad jag längtar till riktig vår, och sen en riktig het sommar. Ska bli så skönt, så skönt. Men nu tar jag en dag i taget, och imorn är det Sportlov :)
Imorn efter skolan och lite senare in på kvällen ska vi på middag hos M&M, det är alltid god mat. C.YA!

i veckan

outfit i måndags:
image622
kofta: ärvd
fodral: gina
magsak: monki  + skinnjacka, ballerina, "chanel-väskan".


outfit i tisdags:
image623image624
glansfodral: monki
linne: från fashionagainstaids
strumpisar: hm  + halsduk, skinnajacka och pumps.


outfit idag:
image625
tunika: lindex
strumpisar: hm  + skinnjacka, sjal och ballerina.


tack för mig!

fuckin' freezin'

Säger bara kyla. Me not likey. Känner mig sjuk och febrig, tog det lugnt på idrotten idag.. Somnade på samhäll o allt..! Tur att det var sista lektionen. O inte nog med det, är inne i min pms veckan, och jag är irriterad på allt och alla, socker/choklad suget bara växer o växer. Tog med mig mina frön pauline och erika ner till abbe innan vi gick hem, så nu har jag socker till pluggandet som jag tyvärr måste sätta mig in i. Två prov som sagt "hehe".
Ska göra en kopp te, och sätta mig med mitt godis framför OC och plugga. Låter 'kul' huh?


image620

hemma

Hi my friends! Nu är jag hemma efter dansträningen. Var rätt så tråkigt idag.. Trött som fan och känner mig sjuk sjuk sjuk! Jag måste råplugga på samhäll och matte både idag och imorn för att klara allt detta på Torsdag. Orättvist att ha två STORA saker på samma dag :/ Men gymnasieskolor har ingen sådan respekt, som det var i grundskolan liksom. Men jag har bestämt att jag ska satsa på samhäll, och ifall jag inte klarar mattepissetåthelvet (sorry ordval) så gör jag bara omprovet. Easy! Jag hatar matte.
Återkommer

finemang

image619

Haha, mitt oglamourösa kollage av dagens önskeoutfit, en typ av basoutfit
Ser ut så här i alla fall!
bas aa, blockmönstrat, stilettpumps, bläcksvarta ben kanske med en fin reva i, sssupertjusiga silverarmband, kofta i oversize, kort mc-jacka.

sista veckan!

Så skönt, snart är det lov. Men först hr jag två prov att avklara - råkar vara samma dag! Ajsanbajsan, det var inte alls lätt. Matte och samhäll, och har inte studerat in mig tillräckligt ännu :O Ska ta med mig och läsa på bussen till träningen... Men jag är så trött! Fint väder idag också ju :) det betyder promenad till skolan, jag har faktiskt gått hela veckan, inte ens åkt buss hem, men varför det när man kan gå i solen aiiiight? ;) älskar sol älskar vår. Härligt!
Sitter och lyssnar på Colbi Caillat på repeat, den är ju såå bra! Så vårig.
Ska läsa min VR som kom i posten idag, sen ska jag plugga matte :( yeah yeah, thats life!

älskar er.

i mina öron



dagens låt: shayne ward - no you hang up

måndag

Hej mina vänner. Idag har varit både bra och dålig. Men jag drar slutsatsen att det beror endast på att det är Måndag. Men det behöver jag inte bekymra mig om nästa vecka, för då... då är det äntligen lov igen! Men fan va tiden bara rinner, aiiight?! Det är så knaaasigt.. Har hämtat ut två paket på ica idag. Ett från H&M och ett från LaRedoute. Lite kläder och skor sådära. Lovade Flora att jag skulle visa gladiatorsandalerna, och det ska jag! Men inte idag :) eller iaf inte nu. Hold on.

Nu ska jag skriva några mattetal till plus lite 7-eleven godis och te, sen blir det klädval till morgondagen. Vet ungefär vad jag ska ha, men det blir enklare att bara hänga fram, kanske kan ge er en smygtitt sedan.
Hoppas att ni mår bra, sunshines!
Tack för att ni tittar in här lite då och då :)

it takes just a minute to like.. them!



här är klart mina favoriter sen gårdagens halvfiasko!
de är ju alltid coola, den här låten får jag världens MIKA- vibbar av! hehe, det var det första jag tänkte på, eftersom att de också sjunger i falsett, eller vad det kallas?!
alltså: rongedal - just a minute, till folket.

dans



här är en video, inspelad förra veckan på våran dansträning.
låt: brittan - break the ice

spana in!

lördag

Idag vaknade jag sent, eller egentligen vaknade jag 10, men jag orkade inte vakna då. Kom hem med sista bussen igår från Filmkvällen. Det var mysigt med mysiga människor.
Idag var det demogymnast träning i ösby med våran specialtränare Mums-Jonas. Han hade en utbildning för andra tränare i föreningen, och då var endast fyra med mig av min grupp demo för dem. Det var roligare än jag hade förväntat mig, har vart på andra sånna där utbildningar, dock inte bara med min föreningar. Då har det bara varit jobbigt...
Jonas slängde runt mig som en vante, hehe. Kände mig ganska underlägsen. Men inga fall inte...

Nu har jag sett melodifestivalen. Fiasko det har blivit alltså.. Men jag tyckte att tvillingarna var grymma! Lite knasigt.
Oo va klockrent att duon häggkvist & johnson inte kom till final.

image617
image618

hehe, söta vi var igår. alla är dock inte med på bilden. men här ser ni en galen gustav, en pauline, erika, alex, eriks tassar och jag.
mjao!

guldmedlem

image615image616

Hihi, nu har den gående reklampelaren för h&m fått sin belöning. Igår fick jag hem dessa checkar i brevlådan, blev väldigt överraskad! Inte illa.

freeeedag

Fy va skönt det är med Fredagar. Den här veckan ha faktiskt varit superbra av olika anledningar :)
Händelserik. Idag har jag avklarat kommunikation/datorkunskaps föredraget, puh.. så sköönt! Men det var mest roligt, var faktiskt icke nervös för en gång skull. Höll föredrag om gymnastik i typ 5 minuter, och visade bilder i powerpoint format. Kul!
Fick bra feedback, men det slutade på VG, hm jag som hade hoppats på MVG. Attans! Men men, är väl nöjd ändå.

Ikväll bär det iväg till nästa filmkväll ;) hehe, börjar bli en Fredagsvana. Idag är det hos Simone, och vi blir väl 7 stycken tror jag. Mys. Får se när jag kommer hem...
Imorn är det nån jävla gymnastik utbildning för ledare typ :S ska väl vara nån sorts demogymnast. boooring!

Ha en bra Fredag kväll, alla söta. Ciao!

monki är bra

image613image614

Nu mina vänner, ska ni få se mina fynd jag gjorde igår på Monkis 20-kronors rea. Helt sjukt, galet, knasigt you name it! Alla Monkis reapriser låg på 20 kr (!) ALLT. Heeelt underbart, i was in heaven!
Kalaset skulle ha gått på 2300 kr, men jag betalade endast 120 kr. Herre min gud. Och det var för 3 par jeans (2 baggy) , en body och 2 magtoppar. Ursnyggt!

psst...

... jag har en hemlis som ingen får veta

monki

Mina vänner, my friends, meine Freunden... Ni anar inte vilka fynd jag har gjort idag! Det var rea på monki, och då menar jag rea. Inga 50% här inte, snarare 95%. Då kan ni tänka er. Hinner inte visa skörden nu, men den får ni se imorgon. Ojoj, säger jag bara. Lycka!
Ciao!

tråkighet blir ett test...

Tre namn du går under:
1. thowelina
2. totte
3. snygging

Tre saker som skrämmer dig:
1. döden
2. småkryp & insekter
3. mörkret

Tre saker du har på dig:
1. monkitopp
2. jeans
3. linne

Tre favoritdrycker:
1. kaffe latte
2. loka äpple
3. cider

Tre sanningar:
1. jag är 157,5 cm kort
2. älskar mc donalds mat
3. handlar kläder för hela studiebidraget

Tre av dina hobbys:
1. gymnastik
2. shoppa
3. vänner

Tre saker du verkligen vill ha:
1. trendbutiker till mitt egna
2. sommar
3. större rum!

gymnast



Här är en gammal film från när vi var på läger i Falun,
Jag kör dubbel ner i grop :)

underbaaaart

Åhyes, solen skiner = thowe är extra lycklig! Bara för det ska thowe promenera till skolan, (som endast är 8min bort) haha, annars är jag latmask om vädret är på semester. Men nu är det superfint väder! Ska fota mycket hoppas jag.
Såg en utmaning i Floras blogg, kanske ska anta den hehe. Man ska visa upp sin skrivstil, och jag skäms inte jättemycket för den ;) Nu ska jag kika lite på 3:an, där de sänder ett roligt programm: Våra bästa år. Ja, typ det töntigaste, men jag kan inte sluta se haha.
Ha en underbar onsdag, så ses vi i eftermiddag. Ciao!

youtube

WOHOO! Nu äntligen har jag gått och blivit medlem på YouTube. Så nu kan jag ladda upp massa videor från gymnastiken med mer :) Bra va? Snart ska jag ladda upp videon från dansträningen idag. Haha, den ska ni få se.
Rätt coola stuffs. Återkommer. Men förbered er på videobomb, nejdå! Men jag kommer definitivt ladda upp nu när jag kan :) So long!

repeat

Dagens trudilutt:  Colbie Caillat - Bubbly
Såå värd att lyssna på




beställt

image607image608
image609image610image611



Dessa ögonstenar har jag beställt.

Två par tygskor i svart och vitt, plus ett par urtjusiga gladiatorsandaler till sommaren!
Jag är supernöjd.
Har varit på jakt efter dessa modeller länge nu, och när jag hittar dem till ett väldigt vänligt pris kan jag inget annat än att slå till. Det är väl därför jag alltid hamnar i fällan, för mitt tänkesätt... hmm.

Jag hade egentligen beställt de svarta, gladiator och ett par espadrillos (se här),
men fick lite ångest, för jag ville ju ha de vita också. Det kommer vara till använda. Så jag strykte dom, och beställde hem de vita kärlekarna istället. Lite dyrare, men mycket nöjdare!

Fina va?

shiat

Hade idrottsdag idag dåra. Mötte upp min bumbibjörn och Alex i Slussen, sen mötte vi upp två folk till. O så tog vi tuben till Centralen, och därifrån buss... Oj, nu blev det mycket. Men iaf, på bussen kom fler från skolan på och så såg jag Pauline och Erika + Pulins sötsöta voffvovve :D Så söt.
Vi steg av vid Djurgårdsbron, typ Nordiska Museet, och där stog typ en del av skolan, sen skulle vi promenera haha.
Kalaset slutade med ihjälfrusna tår, fingrar och ansikte. Ajaj. Men det slutade också med 8.5 km kondition, fniss.
Vi gick runt hela Djurgårn, fyy va jobbigt och kallt. När vi stannade började folket grilla korv. Äckligt.

Sen slutade vi, och då tog jag med mitt folk till Donken. Det var much godare! Räddare i nöden.
Dokumenterade lite från dagen, med min älskling - såklart! bilder kommer sen...
Nu ska jag göra latte.
ciao!

rekord

Så nu att jag slog rekord i unika besökare igår :) gla' jag blir. ni är så gulliga som kommenterar! keep it up.

Timbaland är tung

Hämtade mitt H&M paket idag, där kom 3 av 4 plagg som jag har beställt, nästa kommer nästa vecka typ. Och det är ett linne från AIDS kollektionen. Likaså kom Timbaland från AIDS kollektionen hem till mig idag. Beställde den i svart och i storlek M. Den sitter som en smäck. Skitsnygg är den! I'm in love, typ...

image603image604image606

orange nails

image600image601
image602


Jag målade mina naglar orangea igår. Det tycker jag var fint.
Såg sedan på VR att Rihanna också hade målat sina klor orangea.

TÄVLING

image599




HÄR, kan du tävla om det finfina peacearmbandet!

Mrs. Sick

Idag råkar jag vara sjuk. Har världens snuva och brännande hals. Även om detta typ är vardagsmat för mig så är det ju alltid jobbigt det här med förkylning. Skit. Ännu en stilladag, vad ska jag då hitta på?
Det kommer sluta med typ 10 inlägg bloggeri. Haha, det får ni stå ut med. Och förresten! Glöm inte bort min SHOP, som du hittar HÄR.

Hm, gör väl en prick-av-lista för dagen:
  • Sy lite idag kanske
  • Duscha
  • Göra något snyggt på min dörr
  • Skissa
  • Mer bloggning
  • Dricka mycket te
  • Se Sunes Sommar för 3 gången sen igår :D
  • Planera min svajande budget!
  • Göra upp "regler" för slarviga Thowe + shoppingförbud? (hehe, hjälp!)

Ny kollektion

image598

I mars/April lanserar H&M DIVIDED en ny kollektion - Art by 3.
And I like it. Asballa tryck ju - vilket också råkar vara en trend i vår. Men jag vill ju ha en Mussetischa :|
Haka på?

cheap, shop online - tipsen!

Ellos

79kr, 99kr, 49kr, 99kr, 99kr, 99kr.

Lindex

129kr, 299kr, 499kr, 249kr

LaRedoute

129kr, 189kr, 149kr, 189kr


sofis mode

image579image580
image581image582

Jag älskar den här tidningen. Dags för ett nytt nummer nere hos Abbe imorn. Längtar. 10 spänn för något som erbjuder så rikligt med inspiration är ingenting på en hundralapp. Cheap!
Och om du inte har läst den ännu, köp den! Sofi har gjort ett bra jobb med tidningen.

skorskorskor

image575image576
image577
image578



DESSA SKOR STÅR PÅ MIN BESTÄLLNINGSLISTA <3

kladdkaka

image574

jag bakade igår
det var gott

på TV igår

Igår blev det både Melodifestivalen och Titanic för 100 gången. Men den ÄR ju så bra.
blev lite besviken på Melodifestivalen faktiskt, tyckte lite annorlunda. Hon den där smörsångaren var riiiktigt boring! jag tyckte klart att Velvet var bäst igår, och självklart Christer Sjögren, eller ... inte. Haha, men jag fick mig ett gott skratt iaf.
Kanske lite kul för Diamanten, hon är trots allt bara 15.

Titanic, jag har nog aldrig lipat så mycket som jag gjorde igår. Krokodiltårar, or what?
Fast man är ju liite weako om man inte lipar till den här filmen!

Känner mig lite förkyld idag :( jag vill inteeee! Så jag undrar vad det ska bli av min dag. Känner mig alltid segast på Söndagar, för då vet man att det är skola imorn. Lite Söndagsångest, ja.

Ciao!
btw, glöm inte bort att jag fortfarande har kläder till salu!

image572image573

TILL SALU, TILL SALU!

Så, nu tänkte jag testa det här med att sälja. Har fotat upp ett x antal plagg, så om ni är intresserade: kommentera    :)
om det skulle vara så kul, att någon skulle vara intresserad, så tar vi det där med betalning försig.

Del 1.


Stickad klänning från GinaTricot. Storlek XS. Inköpspris: 349kr.
Skick: Använd ganska väl. Ej trasig.
Mitt pris: 150kr


Söt klänning från H&M. Storlek XS. Inköpspris: 249kr.
Skick: Tyvärr aldrig använd.
Mitt pris: 140kr


Blus från VeroModa. Storlek S. Inköpspris: 129kr.
Skick: I princip aldrig använd
Mitt pris: 60kr


Lång tischa med tryck (all that glitter is not gold) från H&M. Storlek 34. Inköpspris: 129kr.
Skick: Aldrig använt
Mitt pris: 50kr


Top från H&M. Storlek 34. Inköpspris: 98kr.
Skick: Använd någon enstaka gång
Mitt pris: 30kr


Skön omlott- top från BikBok. Storlek XS. Inköpspris: 199kr (?)
Skick: Väldigt fint skick, använt ett par gånger
Mitt pris: 40kr


Klänning med fint fall från GinaTricot. Storlek XS. Inköpspris: 199kr
Skick: Som ny
Mitt pris: 50kr


Fin ballongklänning från H&M. Storlek 34. Inköpspris: 198kr
Skick: Tyvärr aldrig använd
Mitt pris: 70kr


Fina, randiga cityshorts från H&M. Storlek 34. Inköpspris 249kr
Skick: Tror aldrig att jag har använt dom
Mitt pris: 100kr


Söt blus med knappar från Josefssons. Storlek 34/36. Inköpspris: 149kr
Skick: Använd 1 gång
Pris: 50kr


Jättesöt och skön klänning från Indiska. Storlek S (?). Inköpspris: 199kr
Skick: Kanske använt 2 gånger
Mitt pris: 60kr


Cool top från JC(eve). Storlek XS. Inköpspris: 99kr
Skick: Använt kanske 1 gång
Mitt pris: 20kr


Jeanskjol från Ellos. Storlek 34 (?). Inköpspris: 199kr
Skick: Aldrig använd
Mitt pris: 98kr





Så. Här är första delen. Om den går bra blir det en del 2.
Köp gärna 1 eller fler plagg  :)








sälja kläder?

Hm, jag funderar stort över om jag ska prova med att lägga ut några kläder/skor/väskor mm, här på bloggen och se om någon nappar...? Hähä, vill bli av med så mycket, men det är kul om man inte behöver slänga allt liksom.
Har massa som gärna kan vandra ut genom min garderob, nu genast!

Skulle det vara något tro?

clean

Woho, nu har jag gjort en helrenovering av mitt rum. Det var välbehövligt! Har städat runt på mina små ytor och dammsugit :) haha! När jag väl kommer igång är jag som en mopp. Har bara lite kläder att sortera, kvar.
Tog några bilder, som ni ska få se sen, i think...

Btw, min kladdkaka med grädde och kanel-latte var himlans gott. Ja, det var väl också ... ähm.. välbehövligt. Tss.
Snart kommer bilder, så häng med.

lördag

Hm, försöker planera min dag lite granna. Och jag tänkte försöka hinna med detta:
  • Baka en kladdkaka, mamut tjatar
  • Fixa och trixa i mitt rum, rensa lite sådära + vädra ut
  • Duscha
  • PowerPoint
  • Planera om med mina kläder, ta fram och plocka bort, flytta osv.
  • Förhoppningsvis sy lite.



update 17.17:

[X] Baka en kladdkaka
[ / ] Städa
[  ] Duscha, (ska nu)
[  ] PowerPoint
[ / ] Kläder
[  ] Sy


Det här har jag hunnit med hittils.

satindreams


HÄR, hittar du de mest finfina klänningarna! Mycket fint.



Vakna med Totte

Jag är ett tröttmonster! Fy va trött jag är, eller rättaresagt seg... Och blir ännu segare när det inte är någon himmel-lampa som lyser. Hum :(
Igår var det alltså Filmkväll hos Pauline, med massa roligt folk. Och roligt hade vi. Jag och Erika hade massa skrattattacker, som Gurra veknade på, tss. Pauline hade en very veryyy scary docka i sitt vardagsrum, och var inte särskillt roande när vi såg på skäckis! Dokumenterade lite med min älskling, lägger upp dem senare.
Tog sista bussen hem, och studsade i säng direkt. Det var skönt!

Idag vill jag ha kläder i massor. Typ som godissug - jag vill bara ha allt nu!
Annars ska jag ha en slapp-lördag. Ska mysa lite bara, typ sy lite och finstäda mitt rum + vädra.

godmorgon!



image552

mysfredag

Ska snart iväg och mysa med mina björnar. Filmkväll hos Pauline, med Erika, Alex, Simone och Gurra. Mysigt.
Vi ser sääkert skräckis, och då kommer Thowe bli rädd. Som vanligt. Men får en kick av sådant, så jag antar att jag är lite knasig. Blogg - mer imorn. Plus kanske foton från ikväll.
Ha en trevlig Fredag, ciao!



image550



photos of the day

image544image545image546
image547image548image549


Lisa sa att vi var tvillingar idag, första bilden. Knas.
Ibland får min lilla älskling följa med mig till skolan, och då kan det bli såhär knasigt. Iofs kan det inte bli annat än knasigt när det gäller min klass. Små clownar hela bunten. Man sticker ut om man är normal.

clothes of the day

image543

Rätt tråkig...

Jeans, hm
Tischa, veromoda
kofta, hm
+ pumps, din sko
skinnjacka, älsklingsväskan och sjal till det





foto: min hemliga kompis


äntligen fredag

Fredagar är väldigt befriande, älskar Fredagar. Jag var så duktig idag, jag gick både till skolan och hem från skolan idag, skippade bussen. Det händer allt för sällan, jag tar liksom bussen 2 hållplatser för att komma till skolan som annars ligger ca 5 minuter från mig. Too lazy! Men så fort en glimt av solen kommer fram tar jag på mig gåskorna och travar iväg :) eller gåskor och gåskor.. idag blev det snarare platåskor.

Hade min "i'm nerdy, but cool" tröja på mig idag, och Erika utlöste ett av sina garv. Hon skrattar som.. Ja, jag vet inte vad :D Idag har jag smygsurfat lite på ellos, mest för att checka läget. Inga shoppingcravings.... förns.... jag kollade in sidan vill säga. Som vanligt. Men än så länge har jag bara sparat det jag tyckte mest om.

Jag tror faktiskt att jag skippar träningen imorn, som ändå är "frivillig" om man har tränat de andra 3 dagarna. Och det har jag gjort. Ska ta en slapp-lördag-dag. Kanske tar med Mamut på en promenix om vädret är trevligt...

Oj, nu blev det ett långt inlägg. Ingen kommer orka läsa, men jag kände för att skriva av mig.
PUSSILU!

shoppingfreak, eller snålis?

DU ÄR FYNDFANTAST

Du har en avslappnad inställning till dina pengar och balanserar ditt spenderande med ett sparande på en jämn nivå. Du kan gärna bjuda dina kompisar på fika men behöver inte alltid gå fullt ut varje gång du är på festhumör eller på restaurang. Börja spara ihop till den där dyrare resan som du drömmer om redan nu genom att dra in på andra utgifter, den gyllene medelvägen kan verkligen bytas ut!


image542


- Detta blev mitt resultat denna gång. Jag gillar verkligen sånna här tester.
Men, jag vet inte om just detta resultat stämde in helt, men kul är det.
Hittar det här testet, gör du här.


clothes

image541

Har plockat it några favoriter på H&M's shop online.
hittade lite skinn, blommigt, färgglada skor, supersnygg väska, sköna brillor, lite randigt och sådant. det tycker jag var fint! gillar speciellt mc'jackan, väskan, och blommiga klänningen! detta vill jag ha nu!
jag har verkligen hittat min passfärg/mönster, och det är BLOMMIGT! jag älskar blommigt.
VILL BARA HA MER!

LOVE IS...

image539image540

Den ska invigas imorgon <3

äcklig onsdag

Klagar ständigt på vädret, i know! Men, det här är ju bara inte kul. Försöker hela tiden klä mig lite "somrigt ", Erik höll faktiskt med om att jag var en vandrande färgklick (a). Men jag vill inte vara svart och grå, som alla andra...
Folk har för lite färg på sig, vill jag säga!
Idag för övrigt har väl varit okej. I morse efter tandläkaren bjöd far min på fika, typ Espresso House på Kungsgatan. Supergod latte vill jag meddela.
Åkte in till stan efter skolan, behövde en mascara. Men min sort var slut :( och jag orkade inte springa runt för att få tag i den, så det fick bli en billig, väldig billig variant instead. Får räcka för stunden. Fick även tag i den fina Ziggy toppen, som jag har cravat efter... En av designern i AIDS-KOLLEKTIONEN. Glad! fotar den sen.
Det blev ingen semla för min del igår, men jag fick den idag istället :)

Nu ska jag skriva engelska, ciao!


image538

typ glad...

Fan va skönt. Betyget på min redovisning idag höjde verkligen den här dagen ett snäpp. Redovisade min engelska på 5 minuter, så jävla skönt att ha det överstökat! Lucky me. Fick omdömet direkt efter, vilket resulterade: VG+ !
Hur glad blev inte jag då? Jag som typ hatar, verkligen hatar att redovisa sånt skit. Men det gick fan bra idag.
Nog snackat om det.
Vädret är så jädrans tråkigt! Jag vill bara ta mitt pickipack och resa till typ.. Florida, Thailand, Australien kanske... Dream on Thowe! Jag är verkligen i behov av en solig solsemester. Nu! På studs. Någon som har en slant över...?

Ska dra på träning snart, inte lika kul idag. Tisdagsträningar är verkligen bajs ibland. Måste liksom sitta på en jävla buss och lalla.
Nu ska jag äta godis.

Ciao,



image537

snygg heidi klum!

chanel

image535image536


Psst. Jag kan låtsas att min finfina väska, ÄR en chanel...? (a)

mååånga inlägg idag!

.. Men jag måste bara visa. Dessa snyggingar som kommer härifrån, är också bland de snyggaste jag har skådat. Typ. De blommiga är sååå mina. I hope. Kan ju alltid drömma, om budgeten inte räcker. Men det ska den! Punkt.

image534

HOT AS FIRE

image533

Linn & Elin på ELLE galan.
Har nog aldrig sett något snyggare! Elin, säger bara Elin.

bild: tog från LINN

make over

Gjorde ju om min tråkiga vita tischa igår. Sydde om, kladdade lite på den och strykte fast texten. Resultat, såhär:





Haha, hela processen kom visst med.

Bild 1: Min skiss
Bild 2: Peppmusik på
Bild 3: Tillbehör + latte :)
Bild 4: Krita upp linje
Bild 5: Klipp, klipp!
Bild 6: Nåla
Bild 7: Sy
Bild 8: Skriva
Bild 9: Halvvägs
Bild 10: Stryka fast texten
Bild 11: FINISHED!

Blev det bra?

shoppat

Lite sen med att ladda upp bilder kanske. Men här kommer allt. Allt är inte från samma runda, men inom de 2 senaste veckorna är det. Gör de i miniatyr- format, så ni får klicka er till storbild, you know.




Bild 1: Skorna jag har velat ha läänge. Nu fyndade jag dem på rean. 49kr (!)
B
ild 2: Tunn tunika, skönt att ha på sommaren. Fynd! 99 kr.
Bild 3: Bara en fin skål, att ha alla dessa smycken i. Fynd! ca 30 kr
Bild 4: Lovely shorts med hög midja, ska ha i sommar till bruna ben! 199 kr (NY)
Bild 5: Snyggo väska, så fin. Skulle kunna få vara röd också, men wtf. 199kr. (NY)
Bild 6: Blommig tunika. (Vårtrend, btw) 249kr (NY).

HAPPY ME!




måndag + väska!

Idag har varit en ovanligt bra måndag. Har varit på topp, och haft en trevlo dag i skolan. Vi gick ner till tjorren idag, var ju tvungen att köpa den nyutkomna mode tidningen - sofismode.
Har tänk lite på hur mycket det kommer att kosta om jag köper den varje måndag för 10pix nere hos min hoeboe, det blir ju typ 100 spänn på 10 veckor. Är det värt det? Svar: Ja. Den är bra!
Den är vääldigt bra faktiskt, för den gjorde så att jag fann en älsklingsväska! Lite chanel- stuk över den. Men den är lovely. Svart med kedjeband, ska fota den!
Hittade också ett par übersnygga shorts, med hög midja. 398 spänn fick jag punga ut. Nu. Duscha.

Ciao!

t-shirt makeover

Jag har gjort om en superful enkel vit t-shirt. Hade inget o göra, så jag tog fram min symaskin.  Nu så här efter är jag ganska nöjd. Ska göra flera sådana projekt. Tog bilder during the time, men lägger inte ut dom nu. Ska på träning snart. Fun! Har lite ont i magen bara, men det är en värdslig sak. Nu ska jag måla klorna, och sen ska jag förbereda mig inför träningen. PUSS



image509

ELLE GALAN

image503image504

Galan's Hit 1 och 2
Aj lajk
på bild 1, är det menat hit på Linda. Lanto, njaa..

image505

Galan's Mellanhit
kunde ha bytt ut halsbandet till typ ett glammigt armband, annars fin.


image506image507

Galan's Miss 1 och 2.
eeeeh...?





Test

DU ÄR MODESMART

Klart du köar när H&M släpper sitt nya designersamarbete, men att lägga flera tusen på en zebrarandig klänning som egentligen inte är du bara för att det är säsongens hetaste ? nej, det händer inte. Du är inte bara chic utan också smart och väljer ut de trender du tycker om och trivs i. De andra nöjer du dig med att spana in i de modemagasin som du läser då och då. Att vara först med det senaste är inte något du strävar efter ? du vet att det här med "att ha stil" är betydligt mer komplicerat än så.


 

- Gjorde ModeslavstestetVeckorevyn.com. Blev såhär. Jamenvisst! Stämmer...typ.


dagens outfit

image501image502

Same, same. Idag hade jag på mig det här. Till det hade jag skinnjacka + stövlar och inget makeup. Kände mig faktiskt väldigt färgglad jämfört med andra på utställningen idag. Har för övrigt känt mig som en hel färgklick. Tunikan köpte jag igår. Fotar den tillsammans med andra inköp snart.
PÖSS

foto




klicka för förstoring

Här kommer några bilder. Gillar den 3 skarpt! Lite trist med det gråmulna vädret, men anyway.
Jag älskar min kamera.

saturday

Hola. Idag var en tidig dag. Klockan ringde 06.15. Snooz till halv. Var iväg på kattutställning idag, i Skogås. Vi hade båda med oss, men vi ställde bara ut en. Fick ett fint litet pris.
Senare blir det typ.. Bildbomb! Har några bilder på inköp i veckan, plus min lilla fotografering nere vid hamnen igår. Har inte hunnit ladda upp + lägga upp på bloggen, så det får troligtvis bli idag. Har massa annat för mig också.

Nu ska jag äta lite pastasallad, och sedan blire dusch. Skönt.
Pusshej, återkommer.

klick

Hej mina vänner. Idag har jag varit ute och fotat nere vid hamnen, lägger in bilder senare. Ska snart iväg och möta mamut, sen ska vi till mölnvik. Själv hoppas jag på Donken mat! Muuuuuooommmsss...!
/Later.

RSS 2.0