080531

Huh, vilken dålig bloggerska jag är. Men det har som sagt varit full rulle här hemma. Studentfirande av bror var supernice, mycket människor i vårat lilla krypin, haha! Många blev iofs rätt packade, och jag har hamnat i djupa sentimentala samtal med några av dem, riktigt roligt haha. På Torsdag är det dags för två nya firande, hoppas det blir lika lyckat. Idag har jag och några av släkten varit på Nacka Forum, shoppade lite och fikade. Nice. Har blivit en del shopping för min del med... Ska visa någon dag, men inte nu eftersom att jag ska iväg och träffa pojken snart. Imorgon åker resten av släkten hem, men jag vet inte vad som händer innan dess, lär hitta på något.
Och shittans, va varmt det är här i Stockholm nu. Helt underbart sjukt!

nu ska jag hoppa i duschen
Puss på er,

BROR

image1226

Jaha, idag tar bror studenten. Kul för honom :) Jag skulle vara fett nervös, vet inte varför men det är ju stort. Vi ska ut på Värmdö vid typ halv ett, där det kommer vara utspring i guess, efter det kommer resten av släkt och vänner. Då blir det fullt kan jag lova. Shit. Men men, händer bara en gång till - när dert är min tur! Tjoho.
Nu blir det frulle,
Puss

bubbly

image1224image1225
h&m

Idag är jag inte glad även fast solen skiner. Vet inte varför, känner mig bara allmänt nere. Skulle ha träffat A idag, men det sket sig ju då :( Orkade inte åka till Sickla heller o möta släkten, dom kommer ändå snart... Tänkte åka och prata med min tränare idag, men jag får se hur jag gör. Det är så grymt varmt! Vi har legat i trappan typ varje rast och solat. Tror att jag har vätskebrist eller nåt, hänger inte riktigt med, så jag får ösa i mig vatten - annars kommer jag svimma haha! Slänger in en dagens outfit, ångrar att jag tog strumpbyxor under jeansshortsen kan jag ju säga. Fast jag skulle nog känna mig för naken annars, haha.

I got it

Bästa kommentaren idag; Mattias - "Thowe, du är brun"
YES! Det har lönat sig att sola!

yellow

Hej på er, kom nyss hem från Nacka Forum med pappa. Har varit hos läkaren - hämtat recept på alla mina mediciner, kollat värden, pratat om bland annat Gardasil som jag ska ta. Mot livmoderhalscancer, för er som inte vet. Och är man under 17 år får man någon slags rabatt på det, bra! Sen har vi handlat lite till för i veckan... Missade då min idrott, men det blir giltig frånvaro eftersom att jag har sagt till. Ska dra till lunchen som är om typ en halvtimme. Sen är det Wordprov, och samhällskunskap, efter det slutar jag. Då ska jag möta upp pappa i Slussen, vi ska inhandla en massa dricka - också till veckan! Blir mycket handlande.
Slänger in en dagens innan jag stänger av,

image1222image1223
Blus från Lindex, kofta från h&m, linne från gina + smycken från second hand, gåvor och cocoo,


white dress

Den här fina bakelsen hade jag på mig idag. Kände mig extra somrig. Fick en mycket fin bränna idag också, satt ju ute minst 2 timmar och bara brände. Sen blev det verkligen alldeles för hot! Har vart iväg nu på eftermiddagen, sprungit på Söder en massa, plock till bror's studentfest på Fredag plus till gästerna. Jag och daddi fixade. Blev några nallar med blå-gult band - jättesöta, tacos och.... Ja, en del. Köpte en fin grej till mig själv också, och så fick jag en fin lampskärm i plysh av pappa. Ska visa! Jag längtar faktiskt lite själv till Fredag, ska nog inviga min blommiga miniklänning från h&m då. Det blir en herrans massa studentfirande nu, alla tar det ju lite då och då. Nästa vecka är det två till. Puh! Fast den på Fredag är ju viktigast av alla :) Såklart. Well, imorn försvinner min sovmorgon :( ska istället till läkaren och kolla läget, samt få alla min mediciner på recept. Lite surt, fast det blir sol iallafall, så länge det är sol är jag nöjd.
Nu - välja outfit, sen kolla tv.
Puss hej,

image1219
klänning - fått av pappa


(klickbara)
lampskärm i plysh,

hothothot

Varmt som tusan idag också, och vad gör jag - jo jag solar :) väldans skönt. Oj, det kommer att bli mycket nu den kommande veckan! Bror min tar studenten på Fredag, så lite av släkten anländer redan på Torsdag, de som ska bo hos oss. Sen ska jag eventuellt avsluta mitt tränande på Torsdag också, tråkigt men sant. Har helttappat greppet om gymnastiken... Tränat i snart 13 år, så jag börjar tröttna på allt nu! Så istället ska jag kanske börja på Friskis med Elle, haha. Men det är efter sommaren, så. Sen lär det bli en del firande på Fredag med ännu mer släkt, trevlans. Just nu är solen bakom ett litet moln, men ska ladda upp när det kommer tillbaka, sitter här med iPodhögtalarna och laptopen, rätt mysigt! Inte långt kvar i skolan nu alltså. Shit.

image1215
foto; jag.

080526

Oo, jag är helt out of inspiration! Inge bra. Är helt tom i hjärnan. Iallafall idag. Har suttit och klickar runt lite på olika klädsajter, kanske blir det en beställning - kanske inte. Får se helt enkelt. Det bästa borde vara att spara, men jag har hittat riktiga fynd på Ellos, tror att det är värt att köpa faktiskt. Hm... Har varit på IKEA idag, men inte för att köpa till mig själv, utan det var jag och några från min bildgrupp på Estetisk verksamhet som vi har som en kurs, fråga mig inte varför, men men den är bara 50 poäng - tror jag.. Vi ska fixa scenografin till en pjäs som dramagruppen ska knåpa ihop. Rätt kul och vara där med 1000 spänn och bara elever på vift, typ. Fniss. Jag och Pauline blev sugna, så jag köpte en korv + cola för 10 kr och hon en cola. Helknasigt med 10 kr. Well, nu är det dags att välja kläder till imorgon, vilket gynnar mig 20 minuters extra sovmorgon, som alltid! Smart va?

UPDATE; jag har gjort en beställning från Ellos. Fy på mig!

yes or no

image1214

KÖPA ELLER INTE KÖPA, DET ÄR FRÅGAN....

Hatar Tyska!

Fyfan för Tyska säger jag bara. Sitter och gör min läxa för en gång skull, man ska skriva ett brev på tyska - såklart, om när man lärde känna en ny kompis. Jisses! Men men, blev äntligen klar med skiten. Nu har jag bara en massa annat skit att göra klart också. Men det får vänta, för nu ska jag duscha och äta lite mer mat. Jag är hungrig. Puss.

Beställt

Såja, nu är det en massa filmer påväg hem till mig. Beställde hem 6 filmer från Cdon.com. Och plus det så ingick det en massa erbjudanden, som köp de och få det, typ.. Haha kika in själva ;) Fick bra filmer till ett bra pris iallafall!
Dom här blev det:
The Holiday - min favoritfilm!
Just My Luck
Dirty Dancing 2
Bring It On

Djävulen bär prada och Legally Blond (dubbel disc)

Barbent

Idag är det Mors Dag, och har faktiskt varit med mamma hela dagen. Och pappa. Bror är i Polen nu. Fotat hela dagen har jag också gjort. Jag var faktiskt barbent för första gången i år, hade min blommiga klänning med spets på. Fin. Kändes riktigt somrigt idag! Fikat har vi gjort, ätit glass och lång-promenerat. Rätt skönt.

image1208image1209
image1210image1212
image1213


my angel

image1204image1205
gårdagens,



080524

Hemskt mycket hej på er! Vädret är finemang idag med, har fan fått mycket färg nu de senaste dagarna, det tackar man för :) Inte långt kvar nu tills man får ligga på stranden, ha mysiga sommarkvällar med vännerna och bara kunna göra vad man vill. Kanske lite mer än en vecka i skoldagar. Very nice! Har inga övriga planer för idag, så det blir väl det som alla snackar om - Euro Vision Contest för min del också. Inget jag ser fram emot, men det lär ju bli så.
Har precis ätit vaniljglass med varma hallon på. Gott. Hmm.. Nu vill jag bada i havet.

I LOVE IT

Shittans va härligt väder! Äntligen är solen tillbaka, och jag håller på att bli en stek. Sitter i solstolen just nu och uppdaterar. Det är sjuuukt varmt kan jag säga och min laptop är kokvarm, haha! Den här veckan har glidit fram som på smör, iochförsig har jag missat 3 dagar av veckan, men iallfall. Fredag idag ju :) Sen imorgon har jag inget planerat, men på Söndag blir det troligtvis en mysig picnic på Djurgårdens gröna(?) plättar med gott sällskap. Tjejträff - alltid mysigt. Tänk er att sitta på en stor filt, käka massa gott och ha musik i bakgrunden + med dom man gillar. How nice? Längtar som tusan.
Nej, nu ska jag fortsätta jobba på brännan, för nu kan jag knappt skriva på tangenterna längre, dom är varma! plus kolla runt på alla hundra bloggar som måste kollas in. Har så många favoriter :)
Puss,

080522

Hej cuties, har vart i skolan idag. Var tvungen att pallra mig dit även om jag inte mår 100%, men jag vill inte missa mer nu! Så fick jag träffa alla gullungar också, som jag har saknat så! Ska faktiskt pallra mig iväg till min första träning på 4 veckor idag också, men dock ska jag inte träna. Bara säga hej och visa att jag lever,haha! Kanske bara sitter och kollar en stund, sen far jag hem igen, ska ju inte smitta fler kanske. Host.

Men nu är det så fint väder ute, så jag tror jag sätter mig ute och bränner lite. Måste ju vara brun och fin imorn, haha. Okej, det är nog ingen som fattar det där, men det tar vi någon annan gång.
Har en del att plugga också :/ inte för att kompletera mina 3 icke skoldagar, men det är massa annat skit som ska in.

Hoppas att ni är friska och glada!

image1203

veckans cravings

image1202
från monki, forever21, h&m, dinsko, asos

Det här skulle verkligen inte sitta fel. Allt jag är ute efter.
En grym byxdress är ett måste, snygga remsandaler, också kavajen är ett måste - gärna denna från monki, sköna slappa tishor, enkla armband i massor och snygga kjolar i olika modeller och mönster.
Ja, tack!

080521

Jisses, nu är jag trött på att vara sjuk, och ändå verkar det bara bli sämre :( Måste verkligen bli frisk till helgen. Idag kommer jag nog sjunka ner i några riktigt bra låtsnuttar. Musik levererar verkligen. Jag saknar alla mina små frön också. Alla glada sockertoppar. Och så sitter jag helt instängd. Fun, very funny?
Som grädde på moset är jag sjukt shoppingsugen, men jag är pank. Ska nog knåpa ihop veckans favoriter i ett litet kollage nu.
PS. Lisa sötnos, krya på dig!
Miss you

image1200
vackraste bilden på olsen twins?
bild: mary-kate and ashley images

movie

Har kollat film. Fick en gratis i SOLO tidningen, tror jag det var. The Wedding Date hette den. Nån som sett? Enligt mig var den sådär, egentligen min typ av film, men den här var kanske lite för vanlig. Söta skådisar, men inte så mycket mer.
Betyg; TTT/TTTTT, 3/5 alltså

image1199

fräscht

image1198
Jag vill bara klicka hem allt! Det är ju perfekt. Världens snyggaste byxdress, och för att inte tala om väskan! Brännhet. Och blått är ju väldans snyggt och fräscht det med. Vita tygskor - behöver uppdateras från förra sommaren. Mina från Indiska har jag slitit med hälsan!

Väskan är från Chique, Byxdressen är från Monki, Skorna från Skopunkten och armbanden från Modemecka och Cocoo.

pancakes

image1195image1196
jag gjorde pannkakor idag

Säger bara - inget aptit när man är sjuk. Tänkte att pannkakor kanske skulle gå ner, och jag hade så rätt. 4 pannkakor med sylt och grädde, mums! Mer finns inte i min mage idag. Inte undra på att man går ner i vikt när man är sjuk... Jag är faktiskt sugen på smågodis. Nej, nu regnar det ute igen, varför kan det inte bara vara sol? Bara lite.

mi kcis

Halsen bränner som eld, och jag är sjukt rastlös. Så typiskt att bli sjuk när det inte är så många dagar kvar. Imorn är det idrottsdag, vi ska orientera i hellasgården. Kan jag vara med? I dont know. Perkelää. Jag vill bara ha en stor skål med frukt, skulle sitta som en smäck! Kanske skulle bli friskare också? Jag är hungrig, så jag borde äta. Mätte mitt BMI värde hos Kellog's reklamen, vilket visade att jag är underviktig. Haha, säger jag. Yeah right!

image1193
image1194

you


Om jag vore en glass hade jag smält för länge sen... Du är fin





därför älskar vi H&M

H&M har fått in en massa nytt som man kan uppdatera sin garderob med. Mycket färg, smock, stora accessoarer och längd finns det mycket av. Självklart vill man slå till på det mesta, jag vet att jag inte är ensam. Numera hittar man kläder på alla avdelningar, dam som herr som barn. Bra variation! Love it. Har knåpat ihop några halvfula kollage,

image1189

Fortfarande mycket blommönster, längden på klänningarna betyder mycket, och de romantiska skira materiella, Perfekta strandklänningar, som också funkar after beach! Tänk till en brunbränd kropp, how nice?

image1190

Herravdelningen är inte sämre den. Är mycket sugen på den stora blå skjortan, skulle vara super till ett par bruna ben och snygga sandaler i brunt. Faller också för den vita t-shirten, eftersom att den har så fina detaljer. Randigt - ja det är fint!

image1191

Badsäsongen i år, mycket färg och mönster. Samt en del enfärgat. Men då gäller det att matcha ihop! Lika kan vara snyggt, men olikmatchat kan bli ännu finare! Gillar verkligen bandeau modellen, den är sjukt fin. Men jag har redan uppdaterat med en annan bikini - också den från h&m. Skulle ha satsat på den mönstrade (andra från höger), men den var tyvärr slut i butik när jag var där. Storlek 34 försvinner snabbt, vill jag lova!

image1192
Stora accessoarer är fint. Och det är det som gäller nu. Ös på med snygga smycken - dock inte för mycket! Det kan räcka med ett stort armband, vilket kan piffa upp en vardaglig outfit lätt som en plätt. Stora ringar är något jag älskar, får inte nog av snygga smycken och accessoarer!




H&M IS THE SHIT






honey

image1188
Ellenor Gustafsson,
<3

black&white

image1187





  Jag kan inte ens gå
  utan din luft i mina lungor
  jag kan inte ens stå
  när du inte ser på
  och genomskinlig grå
  blir jag
  utan dina andetag








080519

Hej, idag är jag sjuk. Har kännt av halsen i helgen, och idag kunde jag knappt svälja. Attans! Det får inte förstöra några planer bara... känner att det är sjukt tråkigt att vara hemma, speciellt nu när solen faktiskt skiner. Så idag blir det bara att ta det lugnaste och kanske sola om det lovas. Nu sitter jag med en tallrik vaniljyoghurt och en skivad banan i. Gott! Jag blev så besviken.. Jag skulle mixa ihop en god hallonsmoothie, men så var hallonen slut :( Det skulle ju inte sitta fel. Idag ska jag bara springa runt i min sköna kimono!

image1186

10 topp



Här är de absolut bästa låtarna just nu:

  • Ne-Yo - Closer
  • Chris Brown - Forever
  • Madonna ft. timberlake,timbaland - 4 Minutes
  • Jordan ft. Chris - No air
  • The Kooks - She moves in her own way
  • Timbaland ft. Flo rida - Elevator
  • Akon - Dangerous
  • Jason Mraz - Im yours
  • The Beatles - Here comes the sun
  • Sean Kingston - There's nothing
image1185

shoppat

Här kommer ett lass med inköp. Är mycket nöjd faktiskt,  daddi är snäll. Vi åt indiskt och shoppade lite granna. Kallt men trevligt. Fick inte tag i sakerna från Monki bara - ett minus! Får leta vidare... I hopp att finna den fina korta kavajen.

image1174



allt detta från vero moda, zara och h&m.
två likadana tunikor - pappa ville den gula jag ville den vita, söt vit tunika, jacka, sandfärgad kofta, tee med text, bikiniöverdel.

time to go

Alldeles strax åker jag och daddi in till stan, pisstråkigt väder men sånt får man ta. Det blir shopping och sen ska vi luncha på något gott ställe. Efter det kommer det tråkiga - plugg! Jag vill bara ha looov. Well, sånt får man också ta.
Hoppas ni får en härlig söndag, ciao!

image1173

sweet dreams

image1171image1172
jag hemma hos pulli, med världens sötaste valp

Nu ska jag snart sova. För imorn måste jag vara pigg, ska in till stan med daddi och shoppa loss. Som sagt så är det Monki som först gäller. Sen vill jag kika in på den nya Vero Moda butiken som sägs vara den största, mittemot PUB i Sthlm då alltså,
Ska lägga fram morgondagens outfit, sen sova. Snart.
Godnatt!

utan dina andetag


thinking of you...

lista

3 namn jag går under: Thowelina, Tuttan, Totte
3 saker som skrämmer mig: Döden, Mörket, Att någon när och kär dör
3 saker jag har på mig: Kofta, Strumpbyxor, Linne
3 sanningar:  Jag är ca 1.60 lång, Jag är shoppingberoende, Jag är bra på att ljuga
3 saker jag verkligen vill ha: Pengar i massor, En stor walk in closet, Ett lyckligt liv

080517

Är äntligen hemma. Träffade Erika och Simone igår kväll, hade jättemysigt. Lite film och tjockisätande. Sen mötte vi upp A och häng. Var ute ganska länge. Sen skulle jag och Simone egentligen åka hem, men jag stannade över hos Erika. Trevligt! Till sist låg jag, A och Erika och kollade film, och typ vid 3 tiden, åkte A hem, så jag och Erika somnade väl runt halv 4. Sov till halv 12, åt frulle och sen tjockade vi oss framför The Holiday - den absoluta bästa filmen! Sen åkte jag till Skanstull och mötte mina päron på en pizzeria. Så, där har vi en sammanfattning på Fredag/Lördag. Tråkigt och läsa i guess, men nu har jag skrivit av mig. Får se om jag ska iväg ikväll, kanske blir så. Men just nu är jag ganska sliten.

Nu - dusch.
Puss.
image1170
Haha, skum bild på mig och pulli i Tanto,
den bjussar vi på...

hejdå för idag!

image1165image1167
image1168image1169
the sun is shining, and im happy.

HEJDÅ

copycat

image1164
snygg snygg snygg, bilson!
hon lockar fram ha-begär hos mig...

Friday

image1161image1162image1163
nya koftan, långt linne från gina, marinblå tröja från indiska

Har åkt på en rejäl huvudvärk, aj! Har ju planer för ikväll... Suck! Får se om jag orkar pallra mig iväg, men det blir nog så. Kanske hittar någon liten stund för A också. För övrigt blir det nog myskväll med vänner hemma hos Erika i think. Gå upp sisådär 10 kg, just for tonight. Känner mig odugligt slapp för att vara Fredag. Antagligen för att det inte känns som en Fredag idag. Innan jag åkte till kiropraktorn idag slank jag in på Gina Tricots rea på götgatan och fick med mig en überskön kofta. Lite Dagmar känsla över den. Var faktiskt nedsatt med 50% (499 --> 250kr) bra kap enligt mig. Dock ska sidenbanden sprättas bort, fyller ingen verkan liksom. Nu ska jag ta en stor fet värktablett och ringa Erika. Puss!

Fredag

Nu är det Fredag vill jag påstå. Och här sitter jag och förlorar massa skönhetssömn... Inte bra. Så det är dags att hoppa i säng nu, så jag orkar med hela Fredagen.
Fredags planering:
  • Skolan 10.50-14.00
  • Åka direkt in till Slussen med alla goingar
  • Möta mami i Slussen
  • Kiropraktor
  • Träffa mina små frön och ha lite Fredagsmys,
Hoppas ni får en trevlig Fredagkväll ni med.

image1159image1160
den vackra som vann Top Model i onsdags, helt rätt

i made some hot chocolate

image1156image1157image1158
steg 1, steg 2 och steg 3

allt som behövs är en visp, mjölk, choklad och grädde!
mums

shopping på monki

image1153image1154
I helgen ska jag och daddi in och shoppa. Vilket betyder att jag handlar och pappa står för cashen. Haha, ne va elakt. Men han är skyldig mig det. Ska speciellt rikta in mig på Monki. Har mina favoriter, och jag har gjort ett kollage med det som jag kommer att leta extra mycket efter. Hoppas verkligen på en snygg kavaj/blazer. Vill verkligen ha! På bilden; kolla hon till höger, hon har kavajen från Monki som jag gärna vill haffa! Kan ju faktiskt matcha som hon också, har toppen. Och det här var i min smak. Hoppas, hoppas.

monki kollage; snygga och slappa linnen i härliga färger/tryck, snygg-snygg väst, cool byxdress, korallfärgad klänning, och en mysig hood i fin blå. Detta kan gärna få befinna sig i min closet efter hlegen.



hallelujah

Hej Snuttisar, är hyffsat gla' idag. Lite trött bara. Vädret drar verkligen ner på stämningen, men försöker o hålla humöret uppe, och det är ganska lätt när man har alla underbara och fina vänner! Vilka skapelser det finns. Är äntligen klar med allt som har med nationella prov att göra! Såå skönt. Hade sista delen i Engelska idag, som var SPEAKING. Fixade till ett MVG på den, how happy? Det gick bra. Yes.
Har hittat en låt som får mig att trycka replay om och om igen... Vet inte, den är bara mystiskt bra. Lyssna vettja.
Nu - dusch!

mi lajki

image1152image1151
den här tjejen har stil, sjukt fina outfits hon har!

blogg

DET VAR SOMMAR I LÖRDAGS

image1150

jag skrev en...

... shoppinglista tidigare idag. såhär ser den ut;
  • En speciell väst från Monki, ursnygg!
  • Fina kjolar, gärna den här. (från attraktivt.se)
  • Sommarklänning, gärna gräddvit
  • Mörkblå/Askgrå eller beiga chinos! Ett måste.
  • Trendig kavaj, slapp och lite oversizad, är i väldigt behov av en kavaj!
  • Slappar tischor och linnen i pastell färger
  • En del från second hand har jag räknat med! som dessa;
    - Beyond Retro
    - Myrorna
    - Röda Korset


Anledningar att älska monki. här ser ni tex. västen jag nämnde
 och massa andra fina kavajliknelser och blazers.

image1148
Gjorde ett till smaskigt kollage, också det från Monkis kollektion. Ursnygga ting! Jag tror nästan att jag kommer ägna en hel 1000-lapp till att shoppa loss på en av butikerna! Kanske den som öppnar på Sergelgatan inom kort, vem vet?

image1149
älskar de slappa linnena, ser perfekta ut! Ska klämma på dom...

världens längsta intro?


the who - baba o'riley

inte så mycket sång, men ett långt intro och ett skönt sväng!

nationellt matte del 2

image1142image1143
alexa chung är cool

Jag är hemma nu. Så skönt, nu är allt i matte avklarat, satt i två timmar med matte del 2 i morse. Var helt slut, men det gick mycket bättre än förra, och helt över mina förväntningar! Jag och matte är inte vänner i vanliga fall. Nu vet ni det. Jag är lite less på vädret just nu. Tänkte ju sola idag med och bygga på brännan som ännu sitter kvar sen igår. Slutade ju liksom efter nationella, eftersom att resterande lektioner var inställda för mig. Men nu är det moln och blåsigt, så jag får väl sätta mig och sy eller nåt. Trisst.



day after tomorrow

image1140image1141
randigt från h&m, lila från monki, trä från indiska, pumps från lindex

såhär tänkte jag fladdra runt imorgon! använder jeans för första gången på säkert 3 månader, eller så. känns jobbigt.


UPDATE; jag hade andra kläder idag.

bakelse

image1134image1135image1139
image1136image1137image1138

Navelpiercing?

Sa till mami att jag vill pierca naveln idag. Tror inte att hon vill det. Men jag tror att jag får det. Om jag tjatar lite. Jag vill så gärna, har velat det rätt länge nu. Kostar en slant, men det är det värt. Eller? Vill inte ha infektioner oså, men jag vill gärna ha en fin sten på magen! Ligger 1 på min göra-lista nu iallafall. Perfekt till sommaren. Aa, om det nu inte blir infekterat vill säga. Hjälp!

image1133




im yours

Hej allihopa, nu är jag hemma. Har varit i Mölnvik med mami, bara en liten tur, jag följde med henne på hennes affärer helt enkelt. Kikade in en snabbis på Lindex, men som tur var så var det INGET som föll mig i smaken. Möjligtvis underkläderna! Haha, jag har precis som Pulli hamnat i en underklädsfetisch. Men fina underkläder bör alla ha. Jag har lite planer för ikväll, och listan ser ut såhär:
  • Plugga matte
  • Rensa lite kläder/smink
  • Skriva shoppinglista
  • Sy lite kanske
  • Välja outfit
  • Göra ett modekollage!
Yes.

dagens outfitbilder 080512

image1129image1130
koftan är gammal från bikbok, gorillateen från dressman och strumpbyxor från h&m

image1131image1132
gammalt linne från gina, gamla shorts från haléns

080512

Gick hem en lektion tidigare idag, pga världens elakaste mensvärk, som gick ända ut i ryggslutet. Mådde illa på det, så jag vandrade hem. Tog en tablett o satte mig på balkongen med VR som kom i brevlådan idag, och brände lite. Shit va brun jag blev :) Så jävla skönt att jag blir brun så lätt. Okej, jag är typ redan brun från början, men jag KAN bli brunare ;) Fett skönt också imorn, den ända lektionen jag har är Nationella i matte del 2, som alla ettor kommer ha. Men jag har ingen svenska o ingen personal administration imorn efter, så då är det bara o knalla hem - 11.40! YES, sovmorgon + 1 lektion. Härligt.
Men nu kanske jag borde sätta mig med matteboken ett tag så att jag inte är helt lost imorn, vilket jag är iallafall.

image1125image1126
image1127image1128
Dålig kamera? jag blev faktiskt lite brunare än sådär ;) litet streck iallafall.

kopiera

image1124
bilder: garance doré, facehunter, the sartorialist


citat

Citat från i Fredags, påväg till Tanto:

inne på konsum....
Pulli: Hade dom det?
Jag: Nee, dom hade inga hashmellows :(
Pulli och Erika: Asgarv. Vad sa du?
Jag: Mashmellows?

Dum som jag är.

singasong



Diana Ross - I'm coming out
The Kooks - She moves in her own way


dessa lyssnar jag på idag

080511

image1106
image1107
svartvitt

Idag är jag allmänt seg. Både i kropp och själ, typ. Vill egentligen hitta på något, typ picnica eller så, men idag blir det plugg/slapp dag. Tror att jag ska kolla på filmen som jag fick med SOLO igår.  The wedding date. Jag vill ha godis också. Men det har jag inte. Kort sagt - jag vill göra en retur på gårdagen. Spola tillbaka bandet liksom.
Pusshej.

grillfest, shopping, mys

Hej på er, nu blir det liksom lite mycket bilder, men jag har uppdaterat så dåligt. Har varit iväg mest hela tiden. Självklart har jag dokumenterat det mesta, tyvärr glömde jag kameran idag när jag och bästa vännen var inne på en långtur i stan, soligt värre var det. Precis som sommar! Helt underbart har det varit idag. Vi shoppade lite, åt Ben&Jerry's vid Sergelfontänen och pratade, pratade och skrattade. Lovely. Du är bäst.

Igår var det som sagt grillfest i Tanto parken, då såg det ut såhär. Typ. Klicka på bilderna!


oj, va mycket bilder det blev. men mysigt värre var det!

Här kommer hela shopping delen! Sakerna är både från igår och idag. Två av plaggen hade mina päron med sig hem till mig idag. Tack ni!


Från vänster: Alla kassar. Sminket jag köpte när jag var på sminkkursen. Den omtalade fina kortkort klänningen blev min. Grym tischa från Dressman(!) fick av päronen. Urfin klänning från Beyond Retro. Baslinne från Gina. Fin topp (fick av päronen). Söta hårspännen.

weekend

Helt underbar dag i stockholm idag. Det är sommar! Och jag är den gladaste flickan i världen. Just nu känns det som att jag har allt. Jag hade en underbar kväll igår, den spenderades i Tanto parken. Grillkväll + gott umgänge. Mysfaktor 10, säger jag bara. Förutom att vi blev vittnen till en hemsk olycka som hände i Slussen igår innan vi skulle iväg, sjukt hemskt var det! Ambulans och allt kom. Glömmer aldrig ljudet av när han föll. Fy!
Men men, snart ska jag bege mig in till stan och möta upp bästa vän, för en liten shoppingtur, och glass i det fina vädret. Men jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig!? Velar fram och tillbaka. Vill gå barbent, men ändå inte. Inte än. Får väl bli nån söt klänning eller kjol.

Whatever, förresten, jag drog på en liten shoppingtur med Pulli och Erika igår efter skolan, självklart köpte jag något. Visar sedan. Sen gick jag på en lyckad sminkkurs hos kicks, blev festsminkad oså (det var en gammal julklapp som jag inte har utnyttjat än. Men nu så.. Och massa smink fick jag med mig hem. Hehe, visar allt sen.

Oj, nu blev det mycket. Jag ska ta och klä på mig nu. Ciao!

Bilder kommer när jag är hemkommen.

ByTheWay

image1082
jag vill verkligen ha ett par chinos

1. Jag är full av inspiration
2. Jag är extremt shopping-sugen
3. Jag längtar tills imorgon
4. Jag längar inte tills på måndag
5. Jag har bakat en kladdkaka, den var god
6. Jag måste träna
7. Jag är glad
8. Jag har fina vänner
9. Jag borde rensa min garderob/skosamling
10. Till sist. Spana in den här, den här och den här bloggen! Inspiration kallas det.

Tack för mig. Godnatt alla söta.

smile

Har blivit en underligt gla människa på sistone. Inte bara jag som tycker, det är positivt, haha. Beror på vissa saker, och nu är jag gla inombords också. Inte bara på utsidan.
En av anledningarna är att det är fett med Fredag och helg imorgon.
Så härligt, plus att det ka bli strålande härligt väder i luften. Jag längtar som tusan till den riktiga sommaren och värmen. Om jag kunde sluta skolan nu, så skulle jag.
Och då skulle jag springa ut på en fet grön jävla äng och vara så gla man kan vara.
Imorn ska jag grilla med några människor, mysigt ju. Dock har jag en fet läxa kvar, men den tar jag itu med sen... "hehe". Det vet vi ju hur det blir med det. På Lördag ska jag träffa min kära vän. Hur bra kan det bli då? Nej. inte så mycket bättre.

Ha en härlig helg, vad ska ni göra i helgen?
Puss, på er läsare.


image1077image1078
image1079image1080
ni är några som gör min dag

klockers

image1076image1075

I SOMMAR, KLOCKRENA OUTFITS!
eller vad säger ni

KÄRLEK.

Idag har det varit en fin dag. På många olika sätt. Kompisar, väder, pojke och skratt.
Börjar kännas som riktig sommar nu faktiskt.
Varma dagar och svala kvällar, hur härligt är inte det? Jag är på riktigt sommarhumör.
Den här låten kan ju få symbolisera min dag. Typ.



UPDATE;   jag funtar på att göra en ny header. maybe.

yesterday

image1071image1072image1073
image1074

Eh, vadå världens sötaste? I'm in love,
härmed ser ni också en glimt av gårdagens outfit,


oh, sunny day

Jaha, okej. Nu liksom, kommer solen. Lite sent tycker jag. Var för lite sol idag annars. Men nu passar jag på att sitta på min varma balkong och blogga lite, innan jag börjar med mattetalen! Nationella imorn, ni vet. Alla ettor. Efter skolan åkte jag in med Pulli, Erik, Mattias och Alex till stan, lite shopping bland annat. Skulle lämna ifrån mig min underbara, fina klänning också :/ den var ju trasig. Ni vet den jag kapade från Beyond Retro förra veckan. Tråkigt!
Men jag fick med mig en gos-gos tröja hem iaf. Haha, damn Pulli som lurar in mig i sådant ;)<3

Juste, har jag ens nämnt att jag klippte mitt barr igår hos frissan? Åh, jag saknar liksom redan mitt långa hår, för det började verkligen bli otroligt långt. Men så bara kapades och försvann det igår. Sorgligt o se hårtussarna på golvet ju. Haha, sån är jag. Såå rädd för förändringar... Typsikt. Men är ganska nöjd iallafall. Som alla säger - det växer ut.

åh, nu steker det som fan, hoppas på lite färg!
Ciao.

dress

image1065image1066
Ni ser nog ingen skillnad, men den är uppsydd 10 cm. Den var alltså för lång för min smak innan. Nu är den perfekt. Helt underbar!

image1067image1068
Mönster på benen, coola va? Välkomnade dom till min familj igår.

sömnad

Nu har jag jag dagens pluggande avklarat, och nu är det dags att sätta sig o sy och fixa till kläder som jag har köpt till make over! Så jag och mami kommer att sitta med varsin symaskin vid matbordet och sy, haha! Låter knasigt. Jag visar sen när jag är klar :)

image1064

investering

Tänkte att det är dags att visa upp nyinkomna plagg,


Var på beyond retro häromdan, köpte en klänning som ska sys om plus en snygg midjekjol.
(de är klart snyggare i verkligheten)

image1061image1062
klänning: 239 kr
kjol: 119 kr


Och idag köpte jag detta

image1063
Marinblå baströja: 129 kr
Randig topp: 79 kr
Blommönstrad jacka/tröja: 249 kr
2-pack mönstrade strumpben: 98 kr


Jag är väldigt nöjd.


i just wait for the summer to arrive

Okej. Nu har jag checkat av en del på mina spring/summer cravings på shoppinglistan. Nu är det bara lite kvar, sen är jag framme! Jag kunde inte hålla mitt löfte idag, allt sket sig. Men sånt händer. Haha? Har fotat inköp, har glömt o visa gamla inköp också, men jag jag har inte laddat upp allt ännu. Kommer sen.

Här kommer en lista på det jag vill ha innan sommaren:
  • Chinos
  • AA-strumpbyxorna, tvåfärgade
  • Färgglatt
  • Sommarklänning
  • Ny bikini
Det är tänkt för investering. Nu gäller det bara att hitta. Right?

Lördag

Är hos Pulli fortfarande, slaggade här igår kväll ändå. Det var mys, verkligen. Förutom att jag fick fett ont i huvet senare på kvällen, men efter två värktabletter sov jag som en prinsessa :) Tror att vi somnade runt tre, efter att ha sovit igenom den sista filmen, var bara ashi som var vaken, haha! Har ätit jävligt god frukost nu, snart ska jag iväg och träffa cilia i stan, vi ska ta en liten runda med fika och shopping, eller jag ska iofs inte shoppa - har jag lovat.


Jag uppdaterar när jag är hemkommen, puss!


Movienight

Är helt utslagen idag. Har varit i stan med mami ett tag, köpte lite stuffs, inga kläder men ändå. Det var duktigt av mig! Ikväll bär det iväg till årsta, ska träffa pauline, ashi och niklas. Ska ha filmkväll, haha jag kommer att somna i think. Imorn ska jag möta cilia för en fika i stan, välbehövligt känns det som. Nu - middag. Ha en bra Fredag.

image1052
skön bild på mig och pulli

1 maj

1 maj idag då. Hade sjukt kul igår, är trött idag! Fan, snart är det sommarlov, inte långt kvar alltså. Längtar som fan! Skönt o vara ledig ända tills på måndag nu, typ lov? Har inga jättestora planer, men det blir väl en blandning av chill, kompisar, plugg och.. shopping? Jaja. Nu ska jag ta en jävligt skön och välbehövlig dusch. See you.

RSS 2.0