SKO-MANI.

HIGH HEELS FOR PARTY. Men kommer man inte vara drottning i dem här skorna?
Så sjukt bra utbud av billiga klackar som ser ut att kosta minst dubbelt så mycket mer. Jag vill ha alla!
Tänk att få ha dem stående på en fin hylla och bli glad varje gång man går förbi, how lovely? Från Nelly.com.



IN A BAD MOOD.

KRÅNGEL. Har försökt att göra en h&m beställning flera gånger, men pga tekniskt fel går det inte att genomföra.
Lite av detta nedan skulle ingå i min beställning, så nu är jag irriterad!
Har på känn att allt kommer vara slutsålt imorn när jag tänker försöka igen! Morr. Nu är det sleeptime för grinpelle.



SÅDANT MAN DRÖMMER OM.

FIN INREDNING. Jag blir så avis, så avis när jag ser sånna här perfekta kombinationer av inredning. Ljust ska det vara, dock inte alldeles för vitt, då är det fint med en mönstrad fondvägg. Så himla fint! Jag kan sitta i evigheter och bara glo på dessa underbara lägenheter - nu vill jag inte drömma mer! Jag vill ha det på riktigt.





FÖRLÅT.

BUSY. Är ledsen att bloggen får ta stryk av min vardag just nu! Det är mycket skola och för många trötta timmar. Jag vill blogga mer, men då behöver jag ert stöd också. Inspirationen kommer smått tillbaka, men det blir mest tomma inlägg nu. Nu ska jag sätta mig med ännu en uppgift, så jag får peppa mig med Spotify! Love.



INSPIRERAT TILL VÅREN.

LANGA HEM FRÅN NÄTET ELLER KÖP I BUTIK. Snart får jag pengar och det är mycket som står på listan. Eftersom att jag inte har möjlighet att köpa allt, så kör vi på lite inspiration till kommande inköp istället. Mycket ränder, magkort, sailorinspirerat & också lite nitar som hänger kvar. Ska investera ett par magkorta historier hade jag tänkt, samt jeansshorts och någon fin klänning!
Hoppas ni ser något ni tycker om
.



I'M ALIVE.

BEHÖVER 1 ÅRS SÖMN. Jo, så känns det efter de här krävande dagarna då vi har stått på UFmässan. Sjukt stort, sjukt många människor och sjukt mycket kul. Jag orkar tyvärr inte skriva ett avancerat inlägg, för nu tänker jag SOVA.
Jag lovar att skriva mer imorgon! Godnatt på er.


WORK.

HEJ GULLON. Bjussar på lite gamla bilder medan jag har ett litet uppehåll nu när vi kör fullt med vårt projektarbete. Nu har vi sammanlagt 150 egentillverkade armband som vi ska sälja på UF- mässan i Älvsjö - måndag & tisdag. Ni som bor i Stockholm - kom och köp! Kommer att ta bilder på mässan, som jag kan visa er sedan. Nu blir det dusch, packning och sen avgång.
Ska fortsätta jobba hos min så kallade "kollega" alias bästa vän. Vi hörs!



Pics; thowelina.blogg.se

LITE PÅ SPÅRET.

KÄRLEK. Idag har varit en sprudlande Fredag, förutom att jag nu måste skriva klart en analys som ska vara inne innan midnatt. Dagen har fyllts med skratt skratt skratt och lite snökaos på det. Snart blir det sängen, eftersom att jag har en fullspäckad dag imorn. Vi håller på att driva ett UF- företag och ska tillverka minst 200 armband för hand hela dagen imorgon, eftersom att det vankas UF- mässa på måndag-tisdag nästa vecka. Skitkul! Så eftersom att det inte lär bli någon bloggning på hela helgen så får ni lite extra kärlek nu. Idag är jag sugen på hjärtan! Är du det med? Klicka in dig på Topshop och hitta dessa kärlekar nedan.
So long lovers.




DET LIGGER PÅ IS.

HJÄLP MIG. Jag har total bloggtorka här på thowelinas. Har försökt med tre inlägg nu, men det når liksom inte hela vägen fram! Åh, det är så jobbigt med sånt här. Jag vill ju vara full med inspiration som jag kan ge er.
Om ni har lite inspiration till mig, så ut med det! Vad vill ni läsa om?




SIMPLICITY.

FASHIONMONSTER. Svart, grått & vitt. Älskar't. Tjatar om att klä mig i färg, men kan ändå inte slita mig ifrån basiska underbara färger. Det är liksom alltid bäst. Däremot älskar jag blommigt och knasiga mönster. Så det får väga upp det hela! Dessutom ger inte vädret ute någon rättvisa åt mina kläder just nu. Det är en anledning till att dagens outfit inte kommer upp speciellt ofta just nu, för jag känner mig ändå bara... basisk? Just nu behöver jag ljus & sol för att hitta inspiration igen.





SECOND HAND GUIDE.

SECOND HAND PÅ SÖDERMALM I STOCKHOLM. Fick en förfrågan från en av er läsare om jag inte kunde göra en Second Hand guide, då jag tipsar om mina favoriter i Stockholm. Det finns många fler, men här är mina främsta guldgruvor. Alla ligger på Södermalm, så det är bara kolla upp adressen på Eniro eller Hitta. Kom ihåg att vara petig och att alltid ha mycket tid över då ni letar Second Hand. För butiken kanske inte verkar mycket att hänga i granen,
men om man letar noga kan man hitta det mest oväntade. Trust me! ENJOY!



BEYOND RETRO.
Har en blandning av allt! Väldigt fina plagg, som kavajer, jackor, t-shirts & accessoarer. Det finns också mycket prisvärt, även om priserna kan vara lite höga på vissa saker. Men jag älskar denna butik! STOR är den!

Adress:
Åsögatan 114
Telefon: 08-6413642
Öppettider: Alla dagar 10:00-18:00


Stockholms Stadsmission. Det är väldigt värdiga priser. Det är en blanding av moderna plagg och en del äldre. Men allt är fräscht och hann du inte få tag i ett plagg från H&M's förgångna kollektion, kan du hitta det här!

Adress: Skånegatan 75
Telefon: 08-6425334
Öppetider: Mån-fre 11:00-18:00, tors 11:00-19:00, lör 11:00-17:00


Myrorna. Helt okej priser, även om det har gått upp lite. Ibland har de bättre utbud, ibland sämre. Jag har dock fyndat både tröjor, kavajer, skor och skärp där. Det är värt ett besök, men ha inte för höga förväntningar!

Adress: Götgatan 79
Telefon: 08-55603368
Öppettider: Mån-fre 10:00-18:00, lör 11:00-17:00


Emmaus. Det ligger tre butiker på rad, dock med olika utbud. Men jag gillar'e. Priserna är hyffsade och det är fräscht! Det finns allt ifrån skor, smycken, böcker, tröjor, jeans osv. Dam & herravdelning as well.

Adress: Götgatan 14
Telefon:
08-6448586
Öppettider:
Mån-fre 10:30-18:00, lör 11:00-16:00


Lisa Larsson. Varierande priser, men absolut värt ett besök. Blandat utbud, sist jag var där fanns det mycket jackor - främst päls. Det finns också finklänningar och söta toppar. Samt skor & lite smycken.

Adress: Bondegatan 48
Telefon: 08-6436153
Öppettider: Tis-fre 13:00-18:00, lör 11:00-15:00

I JUST CAN'T GET ENOUGH.

GIVE ME SOME OF THIS. Stora, maffiga och hypade smycken är magnifikt! Lyfter upp allt. Just nu är jag mest inne på nya örhängen, som ska SYNAS. Måste pallra mig till Topshop, där jag vet att det ska finnas en massa godingar. FAB!
Topshop, Asos, Nelly, Cocoo



GOOD LOOKING.

STREETSNYGGT. Dessa outfits faller jag mer och mer för! Helt grymma. Den första får mig att vilja införskaffa haremliknande byxor, även fast jag inte varit helt förtjust i dem tidigare. Den andra höjer mitt craving för Monkitröjan som jag bloggat om tidigare. Ser ut att vara den. & den sista får mig att vilja matcha en romantisk klänning med kavaj och kängor. I love this!



VIDRIGA MÅNDAGAR.

BIG CRAVINGS ON A BAD MONDAY. Hejhejhej! Är så jävla trött på Sverige just nu. På skolan. På vädret. På att jag inte har råd att shoppa in våren - as planed! Suger. Jag behöver en ny fräsch skinnjacka i mc-modell. Den här nedan hade inte varit helt fel! Är också i behov av de perfekta jeansshortsen, men som det ser ut nu blir det att leta second hand! Duger det med. Annars är jag bara på allmänt dåligt humör, en blandning av allt? Nu får jag fan ge mig! Ge dig Sverige. Ge vår!



GÅRDAGEN.

SOMETHING NEW. Ursäkta för en sen uppdatering, men har legat som en död sill hela dagen! Igår var jag först inne i stan med Erika, småshoppade detta på bild och tog en mysig fika! Senare på kvällen var det dags för fest med tjejerna. Fun as usual. Imorn är det dags för ännu en skolvecka, är långt ifrån taggad inför det. Nu är jag rastlös. What to do?





ON MY FINGERS.

FYND. Dessa tre ringar fyndade jag på H&M idag. Ser ni hur gudomligt fina dom är?! Helt underbara. Dom kommer att användas mycket flitigt! Kan knappt sluta kolla på dom. Haha, vilken tönt jag är. Sånt är livet.





WOAH!

FRIDAY. Idag kom effekten för att ha sovit för lite igår, har gått runt som en zombie bitvis och ibland brustit ut i skratt. Well. Har megacravings efter en massa i butik just nu! Däremot erbjuder plånkan inga möjligheter till att köpa allt. Inte garderoben heller. Men idag införskaffade jag världens grymmaste ringar på H&M, som ni måste se! Love them.
Nu ska jag fortsätta att dreggla lite över saker jag inte har råd med. Tjing!


Modekungen.se


BUSTRIP.

HAPPY DAY. Eftersom att en vän sov här inatt, blev det bara två timmars sömn innan vi skulle upp halv fem. Men inte gjorde det något, vi har skrattat sedan halv nio igår kväll tills nu. Sjukt. Vi åkte till Linköping när solen gick upp och nu kommer man hem när solen går ner, knasigt va? Resan var underskattad, bussresor kan vara sjukt roliga med rätt sällskap osv. Det vi gjorde där handlade om ett EU- arbete i samhälle B som vi samarbetade med en annan skola med. Nog om det!
Idag blev det black all over, tänkte inte riktigt, det bara blev! Nu ska jag gosa med missen och kolla boxen!





ICE PRINCESS.

HELLO GUYS. Idag har varit en upp-och-ner dag! Again. Inget är speciellt roligt längre, skolan suger men vännerna duger. Eller dom är det bästa! Är mest pissed på att man tvingas gå upp 04.30 imorn för att vara i skolan 05.30. Sen ska man sitta på en buss till Linköping, där vi har samarbete med en annan skola. KUL! Nåja, måste göras.
Idag åkte vi skridskor, jag ramlade två gånger och alla var mer eller mindre bambi på hal is! Men kul var det.
Nu väntar jag in en vän som kommer hit, tills dess ska jag ladda upp med fruktsallad. Hörs imorn!




HALLÅ, NI DÄR UTE!

C-C-C-RAVINGS. Vet att jag tjatar, men ni är ändå ett x antal som läser, men ni kommenterar aldrig! Strange. Nåja, imorn har jag idrottsdag, då blir det skridskor i kungsan för hela slanten! Kommer bli grymt! Torsdag vill jag bara sudda ut, kommer bli en helvetes dag... Men har dock roligare planer i helgen, så får väl tänka på det istället. Just nu har jag klädkoma!
Vet inte vad jag ska ta på mig längre, och det suger! Skyller på kylan ute.
Här nedan ser vi tre saker jag vill förnya mig med just nu!
Hej på er tråkmånsar!


1. Uggla mig. Ringar i all ära, men uggleringar är svårslaget ballt! Vill verkligen ha. Vet dock inte vart man får tag i dem?
Någon som vet? Dom är så jäkla fina.

2. Nitade boots. Har länge suktat efter dem. Som så många redan har, tyvärr! Men hur snygga är dom inte?
Spännen och smånitar i guld. Passar till det mesta och lyfter upp!

3. Etnoblusar a la Emma. Till våren vill jag färga upp min just nu väldigt basfärgade garderob.
Däremot har jag aldrig gillat för starkt enfärgat, utan helst mönster! Så jag är på jakt efter blusar/ skjortor i roligare färgsättning!

JAG TÄNKER SOMMAR.

JAG VILL GÖRA ETT RONJARÖVARDOTTER- VÅRSKRIK. Jag vill verkligen att temperaturen ska stiga, sisådär 25 grader just nu. Blir så trött och gnällig när det är kallt och jävligt! Så nu ska jag tänka positivt, så kanske våren börjar närma sig. Jag vill införskaffa ett par röda låga converse till våren/ sommaren, det är så fint! Till dom vill jag bära ljusa slitna jeansshorts + ett loosefit linne eller en randig tröja! Då är det bara solglasen, tygkassen och vännerna som saknas, sen är allt komplett!
Nu vill jag shoppa in VÅREN, håller ni med eller?




TODAY I'M WEARING THIS.

GREY BLAZER. Den här veckan började tyvärr inte lika bra som förra, är bara trött, seg & irriterad. På det mesta! Men det är bara att bita ihop och se gla' ut, right. Köpte mig en fin tröja som terapi efter skolan. Nu tänker jag dricka mig full på kallt kranvatten och fortsätta med min box. Borde vara förbjudet att blogga med sån här negativitet, men. Later.
Kavaj hm, topp ginatricot, casio, smycken glitter, gåvor, gotland




SHOPPINGTIPS.

PÅ MIN LISTA. Är så otroligt shoppingsugen just nu, men jag ska försöka spara lite pengar. Vi får se hur det går. Nu är jag på jakt efter de perfekta jeansshortsen, har spanat in på bikbok & monki, men inte provat! Jeansshorts är signum nr1 till sommaren. Maffiga smycken är inget nytt, det vill jag alltid ha tag i! Fler kan inte skada. Sedan har jag börjat fundera på en militärgrön arméjacka som jag har öppnat upp ögonen för, tror dock att den klär bla. Kling bättre!
Nu ska jag äta fruktsallad och hoppas på att allt funkar på min blogg idag.




KRÅNGEL.

KOMMENTARER. Det har varit lite krångel och förseningar med inläggen på sistone, kommentarsfälten fungerar inte heller!
Är det bara jag som har det problemet? Suck.

gammal bild


SLAPPDAG.

THE DAY AFTER. Är inte så jättesliten idag, trots allt. Men däremot superseg! Hade sjukt kul igår, vi dansade till gamla godingar och träffade många trevliga människor. Tog en taxi hem och däckade. Men ikväll vill jag göra något ändå, vi får se vart planerna går till. Nu ska jag äntligen äta mina potatisbullar, är inte ett dugg hungrig, men äta bör man annars dör man! Right?




PARTY I SIKTE.

ANGELICA 19. Hello guys, just nu sitter jag och taggar till lite musik, snart blir det förfest och sen utgång! Ska fira en kompis i förskott, så i natt blir det dans till fötterna ramlar av mig. Vi får se hur jag klarar 12cm i snön. Ops! Ha en bra FREDAAAAAG.



BUDGET- KLIPP.

HEJ IGEN. Blir jätteglad och positivt överraskad av era kommentarer nedan. Tack! Synd att ni inte kommenterar lika mycket som ni kikar in bara. Hur som helst, så har jag knåpat ihop det snyggaste i budgetbutikerna som jag gör en gång i månaden. Jag känner för att bli riktigt monkilicious när jag ser deras nya kollektion, så bra! Topshop ligger också uppe i skyarna. Toppen.
Nu ska jag chilla läget framför tv:n. Ge mig en påse godis, nu!




EKO.

VILLE BARA KOLLA OM NI ÄR KVAR? Att skriva utan respons är som att prata med en vägg...
Behöver era åsikter! Kommentera mera.


REMSANDALER.

HOTTA UPP FÖTTERNA I SOMMAR. De här tycker jag är grymt snygga! Tänk hur många outfits det går att sätta ihop tillsammans med dessa. Jag tänker mig till en blommig fin klänning, jeansshorts eller ett svart fodral med något fint upptill. Grymt snyggt! Måste ha dem. De är från Topshop och kostar ca 300kr. Idag är det finalen av Paradise Hotel, tycker egentligen bara att det är en värdig vinnare kvar. Synd! En riktig paradise- nörd som man är. CIAO.



IDAG ÄR JAG LITE SMÅTT KÄR I MIN OUTFIT.

ÄLSKAR MIN NYA SKJORTA. Ni vet ju att jag fyndade den här skjortan förra veckan för 65 enkronor! Och nu är jag helt förälskad i den. Mjuk, lätt och lite transparent - precis en sån jag har letat efter, men inte hittat den rätta. Är så nöjd. Invigde de nya tightsen också, med detaljer. Mycket fina, och framförallt sköna! Den här outfiten kommer jag att återanvända! Just nu vet jag inte vad jag ska göra, men jag ska skala min apelsin nu och sätter troligtvis på satc boxen för 511 gången.
Bra dag idag, har skrattat så mycket i skolan idag att det kan jämföras med 100 situps! Sånt gillar vi.






RSS 2.0