LONG TIME, NO SEE.

JULI. Hej gullisar! En lång tid har gått sen sist, mycket har hänt. Har jobbat, festat alldeles för mycket, träffat fina vänner, förlorat all färg (typ), packat inför flytten och igår var jag och min kära vän på Grönan i ösregnet! Så blött, men så värt, vi hade skitroligt. När man kom hem hade man tsunami i skorna. Om 1 vecka flyttar vi, så idag har hela dagen gått åt till att packa alla mina tusen garderober plus annat, puh! Har också hunnit med nätshopping idag, blev beställning från både H&M och Nelly. När lönen precis har kommit kan jag inte låta bli. Happy happy! Nu är det snart dags att nanna, upp och jobba tidigt pass imorn. Hoppas ni mår bra alla fina.
Pics; ElinKling, ColumbineSmille, Emsedge, Fashiontoast

18JULI.

TODAY. Slänger in en snabb dagens. Har travat på stan idag, fick med mig lite rubb hem. Fixar en massvisning sen om jag hinner, på allt nytt för veckan! Som ni märker uppdateras bloggen inte lika ofta, det beror på att jag jobbar nonstop nu i sommar och på helgerna spenderar jag så mycket som möjligt med vänner! I stort sätt är det jobb, vänner, familj, party och andra sommaraktiviteter som står längst fram i kö. Det är ju sommar för tusan! Ha det underbart.JUST...

WORDS. Barbent, långklänning, turkost, silver, smoothie, prickigt, ipodhögtalare, gräsmatta, vatten,
brygga, rosévin, glädje, vänner, solnedgång, solglas, värme, sena ljumna kvällar, kärlek. SOMMAR!ALL THE LOVERS.

NY START. Jag och min trötta hjärna glömde såklart att slänga in en dagens igår, så nu blir det en gårdagens då. Hade på mig min nybeställda klänning från Nelly. Gotta love it! Idag efter en hetsig arbetsdag trippade jag och Sofia till gymmet, där vi har fått ett nästan gratis gymkort från jobbet. Planet Fitness heter det, helt sjukt stort, lyxigt och BRA!
Nu är jag helt jävla slut. Blir tidig nattning ikväll, javisst. Ciao!UNDERBAR VECKA.

MONDAY. Det var inte igår mina vänner! Men jag har varken haft tid eller lust till att blogga, speciellt inte förra veckan och när vädret är så pangbra! Dessutom jobbar jag ju och har varit lite sliten. Men ni kan ju alltid få en helgresumé! I Fredagskväll mötte jag upp några av mina kära förgångna klassvänner, 1 månad klarade vi utan att ses, knappt det. Det blev grillkväll med vin, jordgubbar, grillad kyckling och tsatziki på det här fina berget som ni ser nedan. Såå fint var det, och mysigt!
På lördag kväll åkte jag och min bästa vän tidigt på morgonen, ut till hennes landställe i Norrtälje.
Där desperatstekte vi oss i den grymt värmande solen. OCH, tog mitt första dopp gjorde jag också. Hur skönt var inte det då...
Så den här helgen har varit som rehab, välbehövligt. Lägger upp en dagens lite senare. Over and out!

RSS 2.0