HEJDÅ.

PÅSKLOV. Satan vad fri jag känner mig! Nu är det lov en och en halv vecka framåt. Ikväll drar jag mitt pick och pack till min kära vän som jag ska spendera en hel vecka med uppe i Kittelfjäll. Underbart! Dock får man se ut som en eskimå igen, mindre kul. Hoppas på mycket sol, så man kanske kan få lite färg. Tidigt imorgon väntar en 12timmars lång roadtrip, älskar bilresor! Jag lär inte blogga på en vecka, det svider lite. Men så länge kan ni ställa frågor - om ni vill!
Då har jag kanske något att se fram emot när jag kommer hem. Puss på er, hoppas ni får ett underbar lov.



SPRINGFEELINGS.

GRYM DAG. Idag är det varmt i luften och jag är nu helt slut efter den här dagen. På naturlektionen åkte vi till naturhistoriska muséet. Nostalgikänslor, säger jag bara! Det var nog ungefär så alla kände.
Efter det kunde man sitta ute på trappan och sola, för där var det grymt varmt. Nu måste jag plugga, hörs!

Skjorta gammal från ginatricot, tshirt newyorker, byxor h&m





NYTT INFALL.

LÅNGT SKA DET VA'. Helt plötsligt har jag sett långklänningar överallt, helt amazing är det också! Även om man är kort, som jag, eller ja runt 1.60 kan man klara av att bära upp en långklänning ändå! Pepp.
Det är sjukt feminimt och jag tänker frossa i långklänningar till sommaren, det är galet snyggt ihop med en skinnjacka!
Sen, vad är klackar till för om de inte kan kompensera korta människor med långa plagg?
Tumme upp.


ElinKling, SthlmStreetstyle, Facehunter


DAGENS SVARTA.

HÄRLIGA MÅNDAG. Hej people! Hemma från dagen, som endast var en lektion. Men nu ska man ändå kämpa färdigt med uppsatsen, det går bra nu! Lite energiflöde när solen tittat fram så snällt här i huvudstaden.
Nu är den dock borta, men jag får ladda upp med det vanliga - te & spotify!
Jacka h&m, Kofta bikbok, + diverse smycken




INSPIRATION.

SÖNDAG ÄR ALLTID EN SÖNDAG. Nu har jag kollat på två härliga morgonprogram, så nu är det dags att sätta igång Söndagen! Inget annat än plugg idag. Har en stor uppsats innan påskledigheten. Hoppas ni får en bättre Söndag!




BikBok


FASHION AGAINST AIDS.

NY KOLLEKTION. I maj släpper h&m sin egna festivalinspirerade kollektion. Looking good so far. Det är väldigt "h&m:igt", men jag bara ääälskar den vita långklänningen. Hade den funnits nu hade jag säkert försökt haffa den till min student. Helt underbar! Annars var det väl inget nytt sådär, men fint är det fortfarande!
Idag fyller min mamma år, så den här Fredagen har vi firat henne! Hoppas ni har haft en bra Fredag.



MUST HAVES.

ÄNTLIGEN. Nu har jag äntligen beställt en lovande studentklänning, men ska inte ta ut något i förskott, ifall den skulle sitta dåligt. Jag kanske till och med hinner ändra mig och köpa en ny! Men för en gångs skull var klänningen inte slutsåld, det börjar likna något må ni tro. Nu suktar jag efter GinaTricot's och BikBok's kollektioner, ser bra ut!
Nu ska jag sätta på en rulle och somna. Är sjukligt trött. LATER.




GLITTERNYTT.

HEJ KOMPISAR. Måste rusa till bussen nu! Men tänkte bara visa min nya ringar från Glitter, 90kr/st. LOVE THEM!





SMYCKEN MED STORT S.

HEJ CUTIES. Har haft brist på inspiration idag, men titta här! Är det inte amazing? Alla smyckesgalna människor, inklusive mig själv borde pallra sig till Mango, för det är där ni hittar bland annat detta! You've gotta love it. Nu till något annat, jag har varit väldigt nära på att beställa hem två potentiella studentklänningar nu - och vad händer? Dom tar slut under dagen. Hur mycket otur kan man ha? Nästa gång ska jag beställa utan att tveka, så jag slipper att det blir tredje gången gillt. Nu - Cougar Town!


Mango


INGEN RUBRIK.

VILL HA. Här är några plagg jag har spanat in extra mycket och som jag suktar efter.


1. Prickiga shortsen från Topshop, har jag väntat på länge nu! Måste verkligen pallra mig in på Topshop och prova dem!
Prickar är ju så himla fint. Gör en lite sådär småkär.


2. Blommiga ben, till en början har jag tyckt att de är lite too much, men när jag har sett dem på diverse människor inser jag ju hur coola de kan vara! Måste nästan prova själv. Kanske.


3. Two in one strumpbyxa, dessa har jag sett på lite olika bloggar och vet att de kommer från Lindex. Gillar dem!
Har bara en tendens till att förstöra nyinköpta strumpbyxor, men det är nästan så jag måste ha dem iallafall!

I WANNA GO BACK TO THAT DAY I MET YOU.

HAPPY DAY. Har haft en toppendag, humöret sitter där det ska, solen syns på himlen och jag har underbara vänner! Kan det bli bättre, en måndag? Fick också höra av många idag att jag var somrig, och hur glad blir man inte då?
Använde mina converse som har legat på hyllan ett tag nu pga allt slask. Men nu kör vi!
Jacka h&m, skjorta gammal från ginatricot, jeans weekday + vita converse




BAD DAY.

SUNDAY. Ingen dag att ligga på latsidan för min del. Men att det snöar/regnar utanför fönstret gör inte saken bättre. Försöker förgäves att skriva klart min uppsats som ska vara klar imorgon! Vi kan väl säga att det går sådär. Men jag hade iallafall en supertrevlig kväll igår, det kan man väl glädja sig åt.
Nu - dränka mig i worddokumentet, hoppas lite inspiration dyker upp lite senare. Puss på er.



Fashiontoast

TONIGHT.

HEJ LÖRDAGSMÄNNISKOR. Nu har jag ägnat nästan hela den här lördagen till att plugga, så nu ska jag belöna mig lite och åka in till stan och dricka vin med vänner! Ha en bra lördag så hörs vi imorn.



ULTIMAT KLÄDSEL.

KATE BOSWORTH. Här har vi en helt komplett outfit, serverad av Kate! Riktiga sommarvibbar. Sjukt söt topp och jäkligt snygga ankelboots. Helt perfekt med andra ord. Längtar till den dag man kan kasta strumpbyxor,
tights och allt vad det heter och kan gå barbent i solen! L-o-v-e-l-y.



TIPS.

PIFFA UPP VÅRKÄNSLORNA MED FÄRG. Hos h&m hittar man massa olika tips på billiga plagg till våren! Älskar skjortorna, och funderar starkt på den militärgröna och möjligtvis den blåa och vita också. Perfekta sommarplagget? Ja.
Espadrillosen är också väldigt fina, ser sköna ut dessutom. Priset är oundvikligt.
Är ni också sugna? Klicka in på h&m's hemsida och möt vårens/ sommarens perfekta plagg.




RANDOM.

HEJHOPP FREDAG. Tänkte bara säga hej och i brist på annat slänga in lite egoboost. Sitter och knarkar MoZella på Spotify. Himla bra! Har ätit mig smockfull på fruktsallad och kaffelatte nu, så nu sover jag nog gött. Hoppas ni mår bra, skönt med hemmakväll!



CHECK THIS OUT.

HÖG SNYGGSTANDARD, BILLIGT PRIS. Ännu ett månadskollage av vad som finns att köpa hos budgetbutiker, som vi gillar så mycket! Varför lägga 1000kr extra på något som ser likadant ut? Här har ni det jag tycker ser lovande ut.
Hoppas något faller er i smaken! Ha en bra Fredag! Happy shopping!



ETT,TVÅ,TRE.

HAND IT OVER. Detta ska jag spana in lite extra nästa shoppingrunda!


1. Varje vår när solen börjar titta fram får jag någon slags fetisch för solglas! I alla möjliga färger, modeller osv.
De här tipsade fina Agnes om i sin blogg och de ska tydligen finnas på h&m's herravdelning. Måste testas!


2. Har stått och klämt på denna inne på h&m, är lite småkär. Fina axelsmycken på alltid lika fint randigt.
Den går på 199kr, det får bli en funderare.


3. Har testat den, den är sjukt fin. Priset är inte fy skam heller. Gillar de lite galna ränderna, piffar upp allt!
Om den finns kvar nästa gång jag är ute och spanar blir det nog ett köp!

Agnes,Colorelle,Unknown

CHANGE.

EKO. Bloggen känns tom, någonting saknas. Kollade igenom mitt bloggarkiv igår, och satan vad inlägg och kommentarer det var då. Känns tråkigt att det minskar. Har väl inte vart den mest effektivaste bloggerskan, men nånting måste jag kunna ge er?
Vad vill ni läsa om - mer/mindre?

Dagens kläder: Kavaj h&m, kjol ginatricot.





JUST NU.

SUNLIGHT. Imorse snöade det utanför mitt fönster, snyft tänkte jag, men är det inte solen jag ser nu? Yes. Kom för att stanna tack! Snart ska jag åka tillbaka in till stan för att möta upp Alma, ska äntligen se Alice i underlandet.
Har höga förväntningar, så jag hoppas på det bästa! Det här är det jag hade på mig idag. SO LONG.





ÄNNU MER FÄRSKT.

HEARTS AND DOTS. Hej sötnosar, ursäktar för sen update. Hade en lite n håltimme idag, då 'råkade' jag smita in i några butiker. Det resulterade i lite shopping. Två par strumpbyxor och ett par grymma solglas, bara! Nu blir det favorit-TV.




GAMMALT MEN NYTT.

TILLSKOTT. Detta är vad jag tror är de senaste tillskotten i min garderob. Iallafall några av de senaste. Tror faktiskt inte att jag har visat allt, så här får ni se! Inget speciellt, men jag är nöjd. OCH, underskatta inte billigt nagellack! H&M's lack är grymt.
Det är ingen nyhet att färg är det nya svarta heller. Det turkosa är lovely.




DAGENS KAP!

SKINNJACKAN. Hej darlings! Har avnjutit en banan/choklad muffin och fyra koppar kaffe med bästa vännen på Muffinsfabriken idag efter skolan, underbart och sjukt gott! Lite skitsnack på det och det har vart nästintill en perfekt dag. Har letat runt efter den billiga skinnjackan på h&m nu ett tag, den är slut i stan, men idag hittade jag den. Glädjetjut kan jag säga! Blev ännu gladare när jag endast behövde pröjsa 49kr för den. Slå det ni! Nu blir det plugg, spotify och MER KAFFE.




HAHA.

WIPEOUT. Nu är min kväll verkligen fylld med nöje och mer blir det! Är riktigt stolt över min lärare Andreas som var först ut, jag skrattade så magen värkte. Helt underbart roligt! Direkt efter Wipeout väntar ballar av stål, yes! 
Sitter med vaniljglass & varma hallon. Nu är kvällen räddad.


bild;unknown


3 SNYGGA I TOPP.

SUNDAY. Verkligen en soldag idag om man ska vara sån, he. Underbart är det iallafall.
Min Söndag kommer dock bestå av plugg mestadels. Men ska försöka klämma in lite nöje också, vad det nu blir.


KLING. Stilrent och älskvärt! Ser att hon har haffat min drömjumpsuit från Topshop. Måste verkligen kika efter den!
Och Acnekavajen blir man också lite svag utav. Långklänning - check!


ELWIN. Älskar bilderna hon tar och såklart kläderna med. Dom här kombinationerna är läckra!


SMILLE. Hur snygg får man bli? Lätt att ta fel på en supermodell. Hennes kläder faller mig bra i smaken!
Sailortoppen är gorgeous! Likaså de klumpiga platåskorna.

5 KOMBO'S 1 KEDJA.

SAME BUT DIFFERENT. Satte ihop 5 kollage med lite olika stilar som jag gillar. Hoppas ni gör det med! Allt från H&M.


1. En oversizeblazer ihop med en löst sittande jumpsuit. Ser bra ut! Hoppas jag kan matcha min kommande likadant.


2. Den här känns helt rätt. Pastelliga färger, randigt & brunt. Typiskt sommar!


3. Klänningen är u-n-d-e-r-b-a-r! Vill ha en liknande studentblåsa.
Resten behövs egentligen inte, men det får bli lite extra plus i kanten bara.


4. Lite tuffare stuk, men ändå väldigt basic och casual. Zebramönster, skinn och slitet jeanstyg - tumme upp!


5. Gillar kontrasterna med en enkel basskjorta, lite exclusivare spets och ett par platåskor!
Känns både laid- back och dressed up! Lagom fräsigt.


UTE I SOLEN.

VÅREN ÄR UNDERBAR. Dagen i bilder, so far. Gick ner till hamnen med farsgubben och tog en fika. Det är en liten uppladdning inför läxhögen som nu ligger och väntar. Utan solen hade det känts väldigt trögt, men nu ska jag skriva som om fingrarna brann! He. Jag försökte iallafall, vi hörs senare gullisar.







4 TING.

FREDAG. Då var det Fredag igen. Träffade min vän Alma efter skolan, och hade allmänt jävla roligt! Nu sitter jag här med trötta ögon och undrar om man orkar dra iväg eller inte. Förmodligen inte. Skulle kunna somna nu, men vi får se.
Nu ska jag tugga mat, och sen ta ett chillpiller och se vad som händer. Spotifytips: Salem Al Fakir - Brooklyn sun. PUSS.


RINGEN MED STORT R. Den är att dö lite för. Hur jävla grym kan en ring bli? Tydligen blir dom bara grymmare & grymmare.
Fy vad jag älskar den.


RANDIGT GÅR ALDRIG UR. De här sötsakerna ska finnas på h&m, är minst sagt sugen. Speciellt på koftan, hur söt?


ROMANTISK SPETS. Många har den redan, men då måste det betyda att den är fin! Och det är den. Köpa eller inte köpa...


LEO. Fina strumpor som faktiskt fungerar att ha i öppna skor! Jag gillar'e.

bilder;vanillascented, westmanshanna, resten kommer inte ihåg


DO WANT.

MARKERAT MED SVART. En icke- jeansbärare som jag måste ju bra gilla mönstrade strumpbyxor och tights som livar upp lite, right? Jag älskar det iallafall. Dessa finns på Lindex, och är sugen på att haffa några par. Har ju ett par prickiga,
men Lindex bjuder på ännu större prickar. Gillas! Hjärtan är ju gulligt med.
Och de första skorna från Dinsko har jag klämt lite på, de är himla fina tycker jag! Måste provas. Shoppingpulsen ökar!



bilder;lindex,dinsko


YEEEES.

ÄNNU FLER NYHETER PÅ H&M'S HEMSIDA HAR SMYGIT SIG IN. Satan i gatan vilken tur att jag hann klicka hem dom här snyggingarna innan dom tog slut, för jag antar att dem lär sälja som smör. Har väntat länge på en fin jumpsuit,
och 99kr/st är nästan gratis! Hoppas dom är fina också, annars blir jag djupt besviken.
Kan visa mina nyhets- favoriter för er också, lär bli ett kollage till! Tänk jumpsuiten till sommaren. Muuumsi.



NEEDS AND ADDICTIONS.

OM DET ÄR NÅGOT JAG HAR SNÖAT IN PÅ JUST NU ÄR DET DETTA. En salig blandning av prickigt, armégröna jackor, på-gränsen-till-för-stora-smycken, färgade naglar, magkort, kaffelatte's, pastelligt, herrinspirerade silvriga klockor, ugglor, turkost och några band som jag lyssnar extra mycket. T.ex. Owl City, helt grymt! Måste nog införskaffa mig en ny iPod snart, då min snart ligger på dödsbädden. Snyft, den som är så fin. Men nu är jag sugen på en röd! Musik klarar jag mig inte utan.



NEW JACKET & TODAY'S.

VÅRJACKAN FRAMME. Passade på att ta nya vårjackan idag när solen är på topp! Älskar den. Just nu är det något lyckorus som sprider sig i mig, vårkärlek! Slutade tidigt idag som vanligt, hängde lite med grabbarna grus på donken, och nu sitter jag här! Borde plugga - ska plugga! Har två stora grejer på gång, annars är det rätt lugnt nu! HÄÄÄÄRLIGT!





NEW DRESSES.

TWO. Har kanske inte visat upp dem här, men nu kommer det visningar på gamla inköp inom kort!
En till långklänning & en sailorrandig tshirtklänning som ska sys upp till användning. Check!




PIRR I MAGEN.

MANY HAPPY FEELINGS AT THE SAME TIME. Underbar dag, underbara vänner, underbara vår,
underbara känslor, underbar chailatte, underbar inspiration! Underbar fortsatt vecka? Hope and see.






THE END.

OF VACATION. Happ, då var det dags för nystart igen då! Skola imorn, och ska upp oförskämt tidigt för att göra ett prov. Usch. Man får hoppas på att solen (!) och goda vänner kan pigga upp en. Jag röstar för längre lov.



NU FÅR SNÖN SMÄLTA BORT.

SÅ MAN KAN BÖRJA PLOCKA FRAM VÅRSKORNA. Idag är vädret på topp, sjukt fint med massa sol och massa blå himmel utan blåst. For once. Man borde egentligen ta sig en långpromenad, och det kanske jag gör också, men först måsta plugghögen minska. Suck! Jag längtar efter tygskor, kunna ha klackar utan att behöva heta bambi, skinnjackan,
solglasögon på näsan och en glass i solen. Det låter ju underbart, så skynda dig att försvinna hemska snö!


foto; thowelina.blogg.se


RIGHT NOW.

I'M TRYING TO STUDY, because i have to. But i rather go out and have fun with my friends right now. It's Friday, and this sucks.



SMYCKESFEBER.

SKATTKISTA. Titta, så fint. Skulle kunna gå över lik för alla dessa gorgeous smycken! Stora halsband har verkligen kommit in stort nu, vilket jag är glad för! Det är nästa så jag MÅSTE klicka hem lite krimskrams, från ASOS.



I WANT...

THIS. Har sug efter mycket just nu! Lovet har varit underbart hittills, och förutom alla läxor som tynger ner så är jag på topp! Hade en härlig kväll igår med, men ikväll styr det tjejkväll, så nu ska jag måla naglarna med mitt nya turkosa nagellack! Fräsigt.


STILRENA SMYCKEN. Älskar den här kombinationen, det är något speciellt.
Ringen är sjukt snygg & guld i olika nyanser och modeller är urtjusigt!


RING-TOKIG. Åh, titta! Älskar de maffiga silverhuvudena eller vad det nu kan tänkas vara. More is more!


TATOO. Har länge velat ha en tatuerad handled. Och hur fina är inte duvor? Do want.


RED HAIR. Rött hår är så jäkla fint! Önskar för en dag att man passade i det. För hur ballt är det inte?
Till skinnjacka är det bland det finaste jag vet.

I'M GONNA TOUCH THE SKY.

WITH MY FRIENDS. Nej, nu drar jag ut på äventyr. P-a-r-t-y! Har inte bestämt kläder ännu, men det blir väl svart som vanligt, gillar't! Just nu spelas Partylistan på Spotify. Hoppas ni får en bra kväll! Puss.



foto; thowelina.blogg.se


TIMMARNA TICKAR PÅ.

CHOKLADHJÄRTA. Nu har jag varit på en kort shoppingrunda, är så jävla nöjd! Visar när det är fotat. Men kom igen nu, jag vet att det är betydligt fler prenumeranter än dom fåtal kommentarerna jag får. Ge mig något, gör mig glad!

Nu ska jag se till att få mat i magen och sen styra upp med mina vänner! MORS.


gif maker

foto; av mig



THE SUN IS SHINING.

AND TODAY I WANNA LOOK LIKE THIS. Satte ihop dem här igår natt och tycker faktiskt att de är grymma outfits! Blir lite avis på att de bara fastnade på bilder, jag vill ju ha dem här. Nu! Tvåan skulle jag gärna mysa ner mig i idag,
sen ta en tripp på stan och ta in solen lite. Men nu har man ju plugg att göra plus att pengar borde sparas.
Alltid något man bör göra, något som måste göras eller något annat måste. Suck
. Något som faller er i smaken mina vänner?


kollage; av mig.


SOMETHING EXTRA.

MY LOVE. Plåtade några bilder på min underbart söta kissekatt idag. Hon är den bästa, bara finns där, stångar en i pannan, spinner, pratar och är varm! Egentligen ganska kravlös varelse, vilket är väldigt skönt. All she needs is love, right? Just nu är jag rätt pissed off på allt och alla, har mina anledningar också. Men då ska jag titta på min kärlek istället och vara gla'.
När det som mest behövs
.






ETT PLAGG, FLERA OUTFITS.

MATCHMAKING. Köpte som sagt ett par cykelshorts igår och måste bara påpeka hur sköna de är! När man tänker cykelbyxa är det inte speciellt glamourösa tankar som poppar upp, men det kan faktiskt vara väldigt piffigt om man träffar rätt!
Här är några alternativ som jag kommer använda mig av när termometern går mot plus 20?
Vad tycker ni?







CHAINS.

FIX&TRIX. Inhandlade kedja på Panduro igår, och voila! Ska handla mer kedja eftersom att det inte räckte till två. Sen ska jag försöka knåpa ihop ett handsmycke, som är så fint har jag märkt! Kedjor gör verkligen susen. Har känt mig väldigt pysslig den senaste tiden, och det är väl bara bra antar jag. Mer inspiration till folket!





VÄLKOMMEN IN.

MITT OMMÖBLERADE RUM. Hej småfjun! Läget? Just nu är jag på mitt chilloutmood, väldigt näjs. Har tagit en massa inspirationsbilder som jag troligtvis lägger upp på bloggen sen, köpte nämligen ett par cykelshorts i tightsmaterial idag.
Så jag har klippt ihop några kapabla outfits som kan passa i vår!
Nu sitter jag och diggar den här låten som har spelats repeat nu ett tag, underbar!
Här är förresten tre nya bilder på rummet, nice va?
Har numera en fet ledig yta mitt i rummet, känns ju härligt härligt! Mitt kära skrivbord har nu gjort en comeback.





I WILL NEVER BE THE SAME, IF WE EVER MEET AGAIN.

HELLO BABES. Här var det eko. Det var inte bra alls Thowe! Får bli ändring på det, men nu har jag nog ett lager med inspiration att erbjuda - äntligen. Det kommer och går som ni vet. Igår fick jag en kick och möblerade om mitt rum, så nu trivs jag som fisken i vattnet. Ni kan få se bilder sen. Idag var jag hos tandläkaren, så jag var uppe med tuppen för att hinna duscha mig ren!
Inga hål den här gången, wiho! Firas med en latte & godis.
Nu ska jag skriva min filosofiläxa och sen ska jag fortsätta vara sprudlande gla' hela dagen lång. Såhär ser jag ut idag. PUSS.





RSS 2.0