CASHFLOW.

BOKAT. Yes, nu har jag och en vän bokat in oss på en dejt med mr.big! På onsdag smällere, satc 2 är det som gäller för er som inte catchade upp det. Anställningsintervjun gick fint idag, skönt att ha det avklarat! Nu är det bara att vänta på besked.
Försöker intala mig själv att inte hoppas för mycket! Har fått lite shoppat också.
Detta plus såna saker man inte fotar, som mascara, bh, strumpbyxor... Ja, ni fattar grejen! Natti.




NERVÖS.

HÄRLIG HELG. Har haft en väldigt lugn söndag, rätt så oproduktiv. Behövdes vila efter helgen, men igår hade jag en grymt trevlig utekväll med mina vänner! Nu väntar den sista skolveckan, blandade känslor minst sagt. Känns overkligt! Efter skolan imorn ska jag på min första anställningsintervju, kommer bli sjukt spännande! Hoppas verkligen på napp nu.
Nu blir det att måla naglarna framför SATC. Goodnight



<3.

SATURDAY. Nu blir det att dra in till stan för att dricka öl på uteservering! Mys. Dålig update, jag vet! Men det är lite segt på inspirationsfronten nu, plus att det händer väldigt mycket nu inför sista veckan i skolan, någonsin.
Hoppas ni har överseende med det. Puss.



CHECKA IN DEN NYA BLOGGEN.

NATT. Nu har jag skapat en ny blogg, där hittar ni garderobrens som jag har lagt ut till försäljning.
Klicka in er och buda om det är något som faller dig i smaken! Godnatt Fredag.

Pic;Emsedge

SENASTE INKÖPEN.

NYTT IN, GAMMALT UT. Energinivån har gått upp och ner idag, hatar såna dagar! Fredag idag, funderar på en lugn hemmakväll, kan behövas sen utgången i onsdags! Jävligt kul var det iallafall. Har en del plugg att ta itu med i helgen, så ska försöka bli klar med så mycket som möjligt så man kan känna sig fri och galen den sista veckan!
Har glömt att visa er den senaste shoppingen, så here you go.







CELEBRATE.

UTGÅNG. Nu beger jag mig in till stan för att möta upp ett härligt sällskap,
kvällen kommer som sagt spenderas på en uteservering - och så här ser jag ut!
Transparent skjorta (NY) - H&M, Body - Gina, Skinnkjol - H&M + svart nagellack & en drös silverringar.





ONSDAG = LILL-LÖRDAG.

RUMI'S SMYCKEN GÖR MIG GRÖN AV AVUND. Hey you! Härlig dag med bara 1 lektion eftersom att jag är klar med den andra kursen. Exakt 2 veckor kvar till studenten idag, sjukt. Det firas med utgång ikväll med ett härligt gäng!
Hoppas på någon uteservering vid Medis om det inte är smockat med söderbor.
Nu har jag speedat upp med kaffe och Ballerinas kladdkakekakor och ska plugga järnet nu! Tjing!




Fashiontoast

GLAD DAG.

TISDAG. Tack vare mina fina vänner har jag fått mig en massa goa skratt idag! Trots regnet har humöret vart på topp, sånt gillar vi! Under vår håltimme som vi fick idag drog vi oss till Ringen där vi shoppade loss inne på H&M.
Resulterade tre glada tjejer med varsin påse i handen. Visar shoppingen sen!
Nu blir det middag hos mormor, men jag får inte missa SATC- dokumentären ikväll på TV3 22.00!





DAGENS.

LOVELY. Har nyss dragit igång kaffet som ska väcka mig ur min seghet, så nu sitter jag och peppar med grymma Spotify. Tänkte dra igång ett pluggmaraton, vilket är det jag har gjort de senaste dygnen! MEN, har dock kirrat två MVG i slutbetyg so far. Katching liksom! Har för övrigt ett enormt shoppingbegär! Fysatan. So long.



FASHION FOR YOUR SATISFACTION.

CARRIE+MR.BIG. 28 maj smäller det! SATC2 kommer ut på biodukarna. Och som jag längtar! Vill se den så snart som möjligt, men dock har jag inte så jättehöga förväntningar. Film nummer 2 brukar oftast vara sämre, men jag hoppas ju såklart att den är bra! För Sex and the city kan ju knappast bli dåligt. Vet att Aidan kommer att komma tillbaka i den här filmen också, det gillas. Spänning! Längtar ni?





GOTTA LOVE IT.

ÄNNU EN UNDERBAR DAG. Jag vet att min blogg är lite enformig just nu, men jag hoppas att ni uppskattar en dagens iallafall. Nu är det äntligen Fredag, satan vad veckan har gått snabbt! Höll mitt tal i Svenska C idag, gick som smort.
Skönt att ha det avklarat. Ikväll blir det eventuellt hemmafest hos en vän.
Men först måste jag sätta igång med lite plugg även fast det är Fredag. Ciao!




TODAY'S.

USLA BILDER. Men orkade inte riktigt vara aktiv framför kameran mer än så här enformigt. Det här är iallafall vad jag hade på mig idag, skjortan åkte såklart av när man skulle steka fläsket. Snart somnar jag vid laptopen, så godnatt!



MY DAY.

COLD BEER. Idag har man skaffat sig ännu ett lager färg tack vare det UNDERBARA vädret. Helt sjukt vad det kom snabbt! Slutade tidigt pga inställda lektioner, så skönt. Så vi drog till medis och satte oss på en uteservering och tjattrade!
Slänger in en dagens senare, för nu blire pluuugg.






DAGENS LOOK.

WORK IT. Det är förbaskat varmt ute, ändå envisas man med strumpbyxorna. Men man måste väl pressa lite färg innan de blekstolparna får kika fram. Det optimala hade ju varit att få steka på en segelbåt ute på havet! får man färg all over.
Men, bara att drömma vidare.



DREAMCATCHER.

GLASSDEJT. Har haft en underbar dag, med humöret på topp! Mötte upp min fina vän Alma efter skolan och fikade. En glass i härliga hötorgstrappan hann vi också med. Haffade de "omtalade" harembyxorna från h&m också, ska matcha lite med min garderob först och sen bestämma om de får stanna eller gå. När jag ser de här bilderna VET jag att jag vill tatuera in en drömfångare nånstans. Funderar faktiskt på handleden, men där hade jag kanske tänkt något annat. Vill göra det NU!
Nu ska jag försöka plugga lite, sen kommer en dagens lite senare! So long.




DAGENS.

I ♥ ZEBRA. Slänger in en dagens! Egentligen borde man väl gå barbent nu och passa på, men icke! Får se när debuten för i år kommer. Har för tillfället snöat in på zebraprint, ba älskar't! Snart blir det SATC tills man somnar in. Tjing!



TAKE ME OUT OF HERE.

STRESS. Idag var verkligen inte min dag, började med en försovning. Kom iallafall till skolan i tid och höll min lektion på pedagogiskt ledarskap. Check! En sak mindre att tänka på, men ändå dränks jag i skolarbete. Och vad gör jag? Ingenting. Jag bara orkar inte, har dessutom en elak huvudvärk som har förföljt mig hela dagen. Fullkomligt hatar detta! Ska väl slipa lite på min powerpoint till svenska talet som ska hållas på fredag. Ett steg i taget, va. Blev för övrigt kär i dessa byxor nedan.





DAGENS.

SUMMERHEAT. Hej puddingar, har två saker att påpeka idag. Det första är att NU är det bannemig sommar ute! Har suttit i en soffa på en uteservering precis vid vattnet med en vän och sippat isté, hur mysigt?
Sen mötte jag upp mami och vi gick och shoppade lite. Nu har jag både klänning & skor till studenten, puh.
Köpte också en efterlängtad tröja som var nedsatt med 50%. Lucky me!
Det andra är att ni bokstavligen suger på att kommentera, vilket är tråkigt!
Men men, kanske inte är den bästa på att uppdatera heller, men jag vet att ni finns där ute! Kom igen.




SOMMARFRÄSCHT.

KLÄNNINGGALEN. Är verkligen i behov av shopping just nu, men när man har bränt av pengar på annat oväsentligt finns det ingen möjlighet till att släppas lös i stan. ABSTINENS är vad jag har! Får nöja med med så kallad fönstershopping, och kan heller inte låta bli att titta in hos kedjornas shop online. Hittade detta på Topshop, och blir helt lyrisk när jag ser hur mycket fint det finns! Maxiklänningen - helt underbar. Spetstoppen med prickar - ultimat sommarplåga, är kär i den! Kan ju hålla på i evigheter...



NY INSPIRATION.

FROM MY CLOSET. Kände mig lite extra kreativ igår, av någon konstig andledning.
Grävde lite i garderoben och provade lite olika klädkombos som kan komma till användning i sommar! Nå, vad säger ni?




CLOTHES OF TODAY.

LONG DRESS. Älskar att gå i långklänning, så jäklans skönt är det! Samtidigt som det är väldigt bekvämt så känns det ändå lite exklusivt. Gillar't! Det var för övrigt den här jag sydde om lite till studentskivan där det var maffiatema! Just nu njuter jag bara av ledigheten, tyvärr måste jag snart sätta igång med ännu en skoluppgift. Räknade ut häromdan att det är ca 13 slutuppgifter kvar innan studenten, dvs inom två veckor ska allt vara klart. Pepp pepp! See you.




BECAUSE THE NIGHT.

GODNATT GODINGAR.



WANT THIS.

5 TING. Be mine!


1. TATTOO. Har länge velat tatuera mig på underarmen, tycker det är lite charmigt! Sedan ska jag ju inte ha motivet på bilden, men har några tankar om vad jag vill tatuera. Där ingår bland annat en indianfjäder, elefanthuvud, fyrklöver och en fin text.
Blir så taggad på en tatuering snarast!


2. STENTVÄTTAT. Efter att ha sett dessa shorts som jag tror är från American Apparel
inser jag att det är precis vad jag vill ha just nu! Måste ta mig en titt...


3. PRICKIG JUMPSUIT. Denna ska tydligen finnas på H&M, bara det att jag inte har hittat den än, men hur underbar är den inte? Hade hellre velat att den var marinblå eller svart med vita prickar, men prickigt överlag är svårt att motstå!


4. MONSTERRINGEN. Älskar allt med den här bilden, men fokus hamnar ändå på
den grymma silverringen som jag mer än gärna lägger beslag på! Så jäkla ball. More is more!


5. DEN VITA KAVAJEN. Är riktigt hooked på att införskaffa mig en vit halvlång kavaj! Denna från GinaTricot har jag klämt mycket på, men inte riktigt haft råd med den just nu. Så fort jag får pengar ska den bli min!
Så himla fräscht att ha nu när vi närmar oss ljusare tider!


LÅNGHELG.

HEJ GULLISAR. Så himla skön känsla just nu. Hyfsad easy skoldag, och nu väntar en långhelg! Ska iväg snart och möta upp min goding, sen ska vi handla hem massa gott till ikväll och dricka rosévin på min härliga balkong. Massa härligt skitsnack på det och dagen är fulländad. Resten av helgen kommer endast bestå av tvångspluggande,
så ikväll tänker jag vara glad och ladda upp tills dess! Så här traskade jag omkring idag förresten! Ha det bäst snyggingar!





LAST FOR TODAY.

SOME SIMPLE INSPIRATION. Med dessa snyggingar tackar jag för mig, för idag.
Längtar redan imorn, sommarvädret kommer återigen och hälsar på oss! Sedan väntar en mysig kväll. See you!



FREAKIN' HOT.

SUNNY. Provet gick smort. Det är 41 grader på min balkong. Jag ska bli brun. Höja volymen på radion och NJUTA av sommarvärmen! Idag är jag glad och imorn är sista dagen i skolan för den här veckan, hur skönt? Later ladies.






DAGENS.

MYSMÅNDAG. Nått konstigt har hänt med min redigerare när man skriver ett inlägg, hoppas det bara är temporärt! Texten vill nämligen inte centreras. Har haft en mysig start på veckan. Efter den korta skoldagen tog jag en fika med några vänner och snackade en massa skit. Men nu återstår det bara plugg av dagen som är kvar. Prov i Naturkunskap B imorn, och det gäller evolutionen, inte så värst svårt, men ett prov är alltid ett prov! Kavaj - Ellos, Fodral - H&M, Skor - Skopunkten.




STILLA MITT SHOPPINGBEGÄR, NÅGON!

DET ÄR FRUKTANSVÄRT FRUSTRERANDE ATT KOLLA KLÄDER NÄR KONTOT ÄR TOMT. Nästan!
Byxor - Topshop/H&M, Prickig blus - BikBok, Kavaj - Topshop, Linne - H&M, Clutch - H&M, Skor - Nelly, Ring - Cocoo



OM DYGNET ÄNDÅ HADE MER ÄN 24H.

SÖNDAG. Jag känner mig tom idag. Har så mycket att göra - mest skolväg, men så lite tid & ork. Kan gärna sudda bort den kommande månaden och hoppa direkt till den 9 Juni. Får pigga upp mig med kaffe eller nått. Jag. orkar. inte! Sen saknar jag min bästa vän som är i Barcelona och har det bra. Får se henne på Tisdag om planen börjar gå igen. Hoppas!
Är det så här man blir när man blir gammal & gaggig och klagar på allt? Då vet jag.







BLACK&WHITE PHOTOS.

LÖRDAG. Jag är sjuk. Det regnar. Känner för att powerwalka ändå. Har skickat in ett ambitiöst CV + personligt brev. Jag har pluggat. Jag planerar att sätta mig vid symaskinen. Jag är på fotohumör. Jag älskar Spotify. Det var allt för nu. Later!





NEW STUFF.

INSPIRATION. Det är Fredag och jag har lite mer energi över. Har shoppat lite idag. Resultat nedan: Klänningen, kjolen, ringen, halsbandet, skjortan! Kände för att fota lite extra mycket idag. Slutade med 135 bilder på kameran.
Lär komma upp när energin är laddad igen! PUSS.








HEJ BÄSTA NI.

BREAK. Jag har verkligen lite tid över till bloggen nu, pga allt i skolan och så. Det är synd att bloggen får lida, för jag tycker ju att det är så kul. Men just nu är det mycket på gång. Jag har min studentskiva på Tisdag, vilket kommer bli grymt! Sedan är det bara att rabbla upp en massa andra skoluppgifter hit och dit. Jag bloggar så fort det finns utrymme! Puss.
Lite bilder från mössmottagningen!




RSS 2.0