HAPPINESS.

SO MUCH IN LOVE. I'm alive, men tyvärr har inte bloggen prio ett just nu.
Idag har varit en riktig julmysdag, gick upp och bakade lussebullar med mams, hängde upp en stjärna i rummet & ätit risgrynsgröt till middag! För övrigt är jag världens lyckligaste människa som har väldigt mycket fint runt omkring mig!
Hoppas allt är bra med er där ute i kylan. All my love.



SICK OF LANVIN.

H&M+LANVIN=TOTALT OINTRESSANT. Sån himla hysteri kring Lanvin's designkollektion för H&M, och jag bara spyr på't. Typ. Det blir för mycket hype på allt; reklam, kreationerna, priserna - allt! Såg nu att allt redan är slutsålt på H&M's hemsida, kändes lika bra, för då slipper jag känna att jag kanske trots allt vill ha något. Det vill jag inte! Oj, vilket uppiggande inlägg va? Nog om det, ville bara ha det sagt. Nu ska jag iväg med paps på lite ärenden. Idag blir det också både körning & teori för mig, jag längtar!
So long.





I WANT YOU.

DIN SKO, 499 KR.



TODAY I WEAR THIS.





WHITE LIGHT MOMENT.

NO TIME. Oj, jisses vad dåligt bloggen har gått den sista veckan! Vill så gärna fylla den med massa ny inspiration, men just nu finns det bara ingen. Har mycket annat att tänka på just nu. Har börjat köra på bilskolan nu, hade min andra lektion idag. Så himla kul är det! Känns otroligt bra och har en skön lärare, så nu KÖR VI! Hm, hur gör vi nu då? Jag vill ju inte ta en till paus, inte officiellt iallafall, så jag slänger in ett inlägg eller två när hjärnan börjar tänka i nya banor. Until then, må bäst!



SPÄCKAD HELG.

HEJHEJHEJ. En liten, liten uppdatering innan jag drar vidare tänkte jag. Den här helgen har jag längtat efter!
Ikväll ska jag se Saw 3D, och ja, jag kommer förmodligen dö men längtar ändå sjukt mycket. Snacka om en fet kick!
Imorgon ska jag träffa två tjejer som jag jobbade med i somras, ska bli jättemysigt!
Sen kommer min bästaste Erika hem på permis, ska träffa henne en sväng också. Som sagt; efterlängtad helg.



DAGENS; LÖRDAG.

LUDDIG. Såhär såg jag ut när jag trippade runt med Alma på stan, hade en annan outfit till kvällens festligheter, men tog dock ingen bild! Ska bli bättre på't. Nu ska ta och kurera mig, tänker inte vara sjuk till helgen! I'm just sayin'.




INTE LÄTT NÄR DET ÄR SVÅRT.

BLOGGTORKA PÅ INGÅNG. Här sitter jag sjuk och snörvlig och vill försöka blogga. Men jag tycker att inlägget måste komma automatiskt, och idag gör det bara inte det. Kan ni inte komma med några tips till inlägg så länge? I'll be back!



TOPPEN AV INSPIRATION.

ATT FALLA HANDLÖST. Oj, vad jag älskar detta! Tjejen levererar guld. Min absolut nya favoritblogg. Helt klart!





pics;garypeppervintage

SAKNAR VÄRME.

ENOUGH. Alltså nu har jag fått nog av denna kyla. Jag är inte gjord för att bo i ett kallt land. Jag fryser ständigt!
Och vad är det inte när man vaknar upp idag om inte snöstorm? Härligt. Godnatt. Typ.
Så idag har jag bestämt mig för att gå i lätt ide, sakna värmen och vara allmänt bitter. En stund iallafall.
Ska sätta på satc-boxen, koka tevatten och äta godis nu. Det är väldigt godkänt!



MONKILICIOUS.

HOME, MY FRIENDS. Har haft en frym helg vilket har resulterat i att jag är rätt så sliten idag!
Har underbara vänner och har varit  gott sällskap hela helgen, härlig utgång blev det också. Check!
Ikväll har jag kollat Top Model och ätit den kanske världens godaste äppelpajen i hela mitt liv, duktig mamma.
Nu laddar jag upp inför nästa program; pensionärsjävlar! Har ni inte sett det än, gör det! 22.00 på kanal 5.
Underhållning i världsklass. Nä nu hörrni ska jag slita mig från datorn, är för trött! Vi hörs mer imorgon.
Så länge kan ni dreggla precis som jag över dessa Monkifynd!



MY SATURDAY.

FRIENDS IN TOWN. Nu beger jag min in till stan. Ska spendera dagen med min fina vän Alma, vi ska äta kinabuffé, strosa lite på stan och eventuellt se om det går någon bra film! Kommer bli lika mysigt och underhållande som alltid när man träffar den där jäntan! Efter det ska jag möta upp några andra fina vänner för lite fest! Kläder är kirrade, nu kör vi! Ta hand om er.


LINNEA.

JUMPSUIT. När Linnea uppträdde igår satt jag mest bara och dregglade över hennes byxdress, så jäkla fin!
Gick in och letade reda på den och såg att den är från Ulrika Sandström/SOLO. Kanske ska spana in!
Solen skiner här hemma och det är dags för frukost/lunch och förberedelser för avfärd. Glad dag på er!



FREDAGS-SYSSLA.

PAINT. Fick ett litet ryck tidigare ikväll och tog fram pennor & skissbly. Detta blev resultatet. Är inte så mycket för det raka, specifika och hela ritandet, utan kör hellre lite trashstyle på det. Lite halvtaskigt, men personligt med andra ord. Har checkat av Idol från listan också. Andreas är bara för jävla härlig. Olle sjunger som en gud och Elin har alltid en styling som faller mig i smaken!
Nu ska jag fortsätta min mysfredag!





CASUAL.

EN ÖNSKEOUTFIT FÖR DAGEN. Kavaj//Monki, Linne//H&M, Byxa//H&M, Sko//Endless,
Väska//Mulberry, Guldlack//Chanel, BH//Monki, Ring//Net-a-porter




ONLY IN MY DREAMS.

I'D DIE FOR THOSE. Okej, inte riktigt. Men huuur läckra är de inte? En vacker dag ska jag investera antingen ett par
Jessica Simpson skor eller Jeffrey Campbell! Eller ja, varför inte båda? Faller pladask för dem, gör jag.
Skorna nedan tillhör Columbine, är för övrigt avis på hela hennes skosamling. Folk borde inte få ha så många snygga skor på en gång som man själv aldrig kommer kunna få, tycker jag! Skorna nedan är iallafall från Jessica Simpson, NewLook och Marni. Jättemegafina!




pics;ColumbineSmille

NO ONE WANTS FOREVER.

MAN KAN ALDRIG BLI MÄTT PÅ SÅDANA BILDER. Hej alla fina! Nu är jag hemma från teorilektionen, kände mig duktig idag! Nu har jag bokat en massa körlektioner också, första lektionen är nästa Måndag. Känns skakigt, men ser fram emot det som bara den! Nu ska jag dricka mitt te och värma min stackars axel med vetekudden. Later!






TIME FOR A CHANGE.

SÅHÄR KAN DET SE UT NÄR JAG FÅR FÖR MIG ATT MÖBLERA OM. Nu ska jag snart bege mig till körskolan för ännu en teorilektion. Wish me luck! Så länge kan ni väl visa att ni finns? Ciao.








FREE FALLIN'.

INSPIRATION BEHÖVER INTE VARA AVANCERAD.



VI ÄR ALLA LÖV, PÅ SAMMA TRÄD.

THURSDAY, ALREADY? Idag skiner solen, härligt! Dock halv storm? Nu har jag iallafall laddat upp min morgon med smörgås & pucko, nu är kaffe på koket. För övrigt har jag verkligen snöat in på Thomas Di Leva. Har tyckt om honom och hans musik så långt jag kan minnas, har massa minnet från när jag var liten. Nu är han tillbaka och det är starkare än någonsin. Blir så lugn av musiken. Honom ska jag träffa innan jag dör har jag bestämt! En annan sak, till alla SATC galningar - som jag, så släpps SATC2 på DVD idag. Klicka er in på cdon. Bara så ni vet! Återkommer snart, så länge - inspireras av dessa guldplock!




DRESS ME LIKE THIS, PLEASE!

GREAT DAY SO FAR. Äntligen är min dator fixad, tack vare bror! Allt är nytt och fräscht, visserligen försvann lite bilder, men envis som jag är ska vi försöka fixa tillbaka dem. Märkte hur viktiga bilderna är för mig trots allt!
Även om regnet har öst ner idag har det känts som en toppendag, den är ju höst trots allt, då är vädret inte på topp.
Nu ska jag plugga lite teori, dags för andra lektionen imorgon! Taggad. Såhär som det ser ut nedan vill jag se ut för en dag. En väldigt casual dagklädsel och sen piffa upp lite inför en kvälls festande. Gillar!

DAY

Cape & Skjorta//Weekday, Jeans//Acne, Skor//Scorett, Halsduk//H&M, Klocka//Knokk

AT NIGHT

Jacka, Skor, Shorts & Linne//Topshop, Clutch//Endless, Lashes//Yesstyle

RAIN.

HELLO YOU. Idag har jag varit duktig och snart har jag en hel dator tack vare min käre bror som fixar allt sånt jag inte kan själv. Vilken räddning! Min dator hade inte haft lång tid kvar att leva annars. Annars då. Har cyklat 1 mil idag och bränt en massa onödiga kalorier. Varit på första teorilektionen på körskolan och dessutom pluggat. Feels good my friends. Har tjattrat med min andra halva också i en timme och känner mig lite mer levande nu. Kärlek på det.
Nu - smacka i mig choklad och därmed fylla på kaloriförrådet.



MY DREAM IS RED.

NOVEMBER. Ja, hörrni. Har lite problem med min dator samt bilder, så det är inte så lätt att blogga just nu! Men så fort det är löst återkommer jag med inspirerande inlägg. Den senaste veckan har jag känt mig extra effektiv, har lyckats vända tillbaka dygnet och är bra mycket piggare nu. Bara en liten Novemberförkylning som spökar. Idag ska jag till körskolan på en introduktion, ska boka körlektioner snart också - längtar! Så idag ska jag dyka ner i teoriböckerna, men först ett litet spinningpass på träningscykeln! Ska tänka på de här underbara skorna som pepp, fasen va snygga de är! Från H&M. Vi hörs när vi hörs!



RSS 2.0