THIS AUTUMN.

I'LL WEAR THIS ON MY HANDS AND NAILS. Är en riktig sucker för nagellack och ringar, ja ni vet ju!
Samlade ihop mina favoriter lite granna. Kommer köra på allt ifrån jordiga färger, till metallic och matta färger på nagellack.
På ringar är jag mest inne på silver, men gillar också det lite antika och turkosa!

Nagellack från: H&M, Isadora, Mavala, Maybelline, Pieces
Ringar från: H&M, Glitter, Weekday, Indiska, Bik Bok, Gotland, Berlin, Gina Tricot & från auktioner jag vunnit.






pics;thowelina.blogg.se

STOP CRYING YOUR HEART OUT.

FEEL. Vintertid. Funderingar. Lyssna sönder Oasis. Titta på fina bilder. Skissa. Dricka te. Städmani. Hitta ENERGI.







JAG VILL HA LITE AV GYNNING PÅ MIN VÄGG.

TAVLA. Jag vill ha en Gynningtavla, så föbannat coola! Dom är som henne själv, antingen hatar man eller älskar man. I love it.



HALLOWEEN.

FILMMYS. Hola, idag är ju en kväll då man skulle ha firat lite Halloween, men för min del som börjar bli sjuk blir det bara en lugn hemmakväll med mamma! Mysigt, tycker jag och har ingen större lust till något annat. Faktiskt.
Så nu blir det godis, loka och ett gäng skräckisar. Får se hur "gott" man sover efter dessa, hjälp!
Någon som fortfarande går bus eller godis? Ni får iallafall ha en grym kväll, för det ska jag ha! Later.



4 TÄNKBARA.

INSPIRERAD. När man sitter och knåpar med kollage är det något som händer. Med mig iallafall. Jag blir bara så jädrans inspirerad! Såhär vill iallafall jag gå klädd så länge hösten håller i sig och att det inte blir allt för kallt.
Mycket skinn, svart, leopard, klumtassar och silversmycket i massor! Gillar ni?


1. Jacka & tröja//H&M, Byxor//VeroModa, Skor//Acne, Väska//Lindex, Smycken//Cocoo

2. Jacka//Monki, Byxa & Skinntshirt//H&M, Skor//Acne, Clutch//Endless, Klocka//Casio

3. Pälsväst//NetAPorter, Tröja & Shorts//Acne, Skor//Nelly, Ring//Cocoo, Läppstift//MUS "Dawn"

4. Blazer//Acne, Tröja//Monki, Tights//H&M, Overnkee stövlar//Scorett, Turban//Monki, Handskar//H&M, Läppstift//MUS "Crisp"

MAKE MY DAY.

PERFEKT HÖSTDAG. Det är mysigt ute idag. Inte speciellt kallt, blå himmel och sol. Sånt gillar vi!
Idag känner jag för att pyssla och skapa något, men vad vet jag inte. Storstädning av rummet kanske?
Nä, nu ska jag göra mig en kopp te och fortsätta njuta av dagen.
Njuter också av massa inspirerande outfits, bland annat de 8 nedan. Tjingeling.




NYTT OCH FRÄSCHT.

FRÅN H&M. Som varje Torsdag kommer det in nyheter på webbshoppen, och den här gången blev jag glatt överraskad. Mycket! Är så hääär nära på att beställa hem några av godsakerna, men måste ju faktiskt hålla hårt i mina pengar nu till jul åtminstone. Men ja, jag vet helt enkelt inte om jag kan låta bli. Återstår att se. Har jag (o)tur tar allt slut innan jag hinner klicka på beställa! Brukar vara så, det är redan utplockat i några storlekar. Är speciellt sugen på byxdressen och skinnbyxorna! xx.



SÄGER SOM STANFORD; I'M GREEN OF ENVY.

ÖGONGODIS. Ja, jag ÄLSKAR verkligen ringar. Addicted på riktigt. Silverfärgade är alltid en klockren favorit, men jag har så länge jag kan minnas suktat efter en färgglad YSL ring, de är ju så fina! Skulle vilja ha massa olika färgkombos, men även om jag inte gillar guldigt lika mycket så gillar jag den rödguldiga ändå! Något med stenen. Som en buffé av godsaker.




pics;wheredidyougetthat

DÖSNYGG.

KROPPSSTRUMPA. Till och börja med - hur ball är inte Idol-Elin? Hon är den som alltid levererar snyggast klädkombos! Förra veckan när hon hoppade runt i det här dog jag lite för catsuiten hon hade från Ida Sjöstedt. Typ precis så skulle jag också matcha den, men en blazer, klumpskor och ett maffigt halsband! LOVE IT. Skulle mer än gärna få komma in och plocka i Idol-garderoberna, då skulle jag lätt haffa catsuiten, för visst är den grym? Mijaooo.



SHOEMANIAC.

JAG AVLIDER. Skor kan ju få en att smälta till grunden. Låter helknasigt, men cravinghjärtat slå en extra volt så fort jag ser Jeffrey Campbell skorna & för att inte tala om Acne skorna. Idag vankas det städdag, inget jag ser fram emot, men sånt måste ju göras! Laddar upp med en massa inlägg under tiden. Först - mat i magen!






RUNT HALSEN.

CATCH ME, IF YOU CAN. Ni kommer väl ihåg den lilla drömfångaren jag köpte? Det blev ett halsband till slut, och jag totalälskar det! Jag har en massa inlägg att bjussa på, men dom får vänta till imorn. Snart blir det sängen. Puss alla söta.




KRÅNGEL.

SKINN + LEO. Är det bara för mig det krånglar med inläggen här på blogg.se? Hade något tidsinställt inlägg som aldrig publicerades även om det står att det är publicerat. Konstigt. Frågan är om man ska prova en gång till,
eftersom att jag inte kommer kunna blogga förrän imorn kväll, ska nämligen spendera natten hos bästa Erik.
Men vi får se om inläggen tänker dyka upp eller inte! Är för övrigt småkär i Carolines jacka! Från 3.1 Phillip Lim. Ciao!


Carolines Mode

DEN DÄR HANNA.

SNYGGING. Hanna är en grym bloggerska som alltid levererar ny och fin inspiration! Ibland önskar jag att jag också var så lång och kunde bära upp det som hon gör så bra! Rött & leo är så fint och för att inte tala om jackan på sista bilden. Fin fint.




Hanna&John

SVERIGES LADY GAGA.

UNIK. Gissar att många av er redan har spanat in den här coola tjejen! Men för er som inte har gjort det ännu vill jag upplysa er. Hon är så cool att man får ståpäls. Oftast perfektion från topp till tå. Gillar ni Lady Gaga som jag, gillar ni älskar ni det här. G-R-Y-M.


SaniaClaus

DU OCH JAG ÄR MIRAKLET HÄR.

BIK BOK CHRISTMAS COLLECTION. Spanade in Bik Bok's Facebook sida och klickade mig vidare till bilderna och fann bland annat dessa. Mycket fint finns det att titta på. Men dessa plagg kommer ju inte förrän i december, antagligen.
Jisses hörrni, det är ju jul om ynka två månader. Knasigt.


WHEN I LOOK AT YOU.

VECKANS INSPIRATION. Önskar faktiskt att det fortfarande var så pass varmt att man kunde gå barbent, dock med strumpor och boots (som bilden nedan) & att kavajen värmde tillräckligt. Jag är ju inte färdig med sensommar/höst outfitsen. Nu har iallafall all snö smält bort här och solen skiner. Men jo, det är kyligt! Har till och med tagit fram pälsen. Det ser man ju på bilderna nedan att päls är ju himla fint det med. Blev lite kär i Olivias pälsväst också. Har ju varit på jakt efter liknande ett tag nu. Later.




BILDPROBLEM.

HEJ NI FINA. Har lite strul med bilderna på min dator idag, vet inte vad det är men jag kan på något konstigt vänster inte se dem. Nåja, får försöka fixa det! För övrigt, en regnig ganska mysig lugn Söndag i all sin enkelhet. Har inte gjort speciellt mycket alls, men snart ska jag drunkna i teoriböckerna. Blir nog lite smyckestillverkning lite senare också. Ta hand om er.



DREAMCATCHER.

JAG ÄR KÄR. Äntligen! Har köpt mina första drömfångare idag, och är helt tokig i dem. Tycker verkligen att dom är vackra! Jag och min vän gick in i en liten pryl/smyckesbutik och jag la tassarna på en stor och en liten. Den lilla ska antingen bli ett örhänge eller ett halsband, måste nog ha en till så jag kan göra både och. Får inte nog! Har för övrigt haft en grym helg hittills. Utgång igår med kära vänner och trippat på stan med Alma hela dagen och skrattat tills kroppen vek sig, då mår man som bäst!
Godnatt gott folk, ny dag imorgon. Carpe Diem.





INGEN DAG ÄR DEN ANDRA LIK.

HÖST. Igår tog jag dessa bilder. Igår. Då kan ni förstå chocken jag fick i morse. Jag menar, det har ju knappt hunnit vara höst? Eller är det bara jag som missat den kanske. Så här fin var hösten igår iallafall.





pics; by me

HUMÖRSMIX.

KÖRPAKET + SNÖ. Tänkte börja den här dagen med att säga två saker. För det första var det ungefär 20-30cm snö när jag slog upp ögonen idag. Fick en närmare chock! Däremot är det jävligt vackert, klarblå himmel & strålande sol. Men snö. Hua. För det andra så var jag på körskolan igår och skrev in mig. Nu är jag 11 000 kr fattigare med rik på ett stort körpaket innehållande 20 körlektioner, teori + material, halkbana och riskettan. Fick med mig en hel bunt med teoriböcker, puh.
I all den glädjen kom snön ganska olägligt, jag vill väl inte spinna runt i denna snö? Snälla, försvinn.



INOM SNAR FRAMTID.

MÄRK MIG FÖR LIVET. Jag har under en väldigt lång tid funderat på en tatuering och häromdan kom jag på att snart är det ju både min födelsedag & julafton, och vad passar sig inte bättre än att önska sig en? Jo, men visst sörrni. Det kommer jag göra. Om jag bara drar ut tummen och tar till mig mod. Gillar inte smärta, men sen finns det ett stadie då jag skiter it. Så nu har jag bestämt (nästan iallafall) att tatuera in en liten drömfångare, ungefär på det stället som svalan sitter, på andra bilden.
Har en bra magkänsla på det. Med det säger jag - godnatt.




EN GÅRDAGENS DAGENS.

BLACK DETAILS. Så här gick jag klädd igår. Black all over är inget nyhet vid det här laget.
Bar mina sprillans nya skinnbyxor, hur sköna som helst och grymt fina! Hälften skinnimitation och hälften stretchtyg, gillar!
Tröja//H&M, Byxor//VeroModa, Skor//DinSko






MAKEUP MODELL.

HOME. Har inte bloggat på grund av att jag inte har varit hemma, har inte glömt er såklart!
Igår var satt jag modell för en i släkten som pluggar till makeup artist, den första bilden är för två veckor sedan då jag också var där och fick både en vardagsmake (bild) och en spexad sminkning! Igår var temat Geisha och clown, tiden räckte tyvärr inte till att få till hela clownsminkningen, men Geishan gjorde hon jättefint! Kan ju bara tillägga att hon var tvungen att sätta vax (!) på mina ögonbryn för att dom skulle försvinna. Geishor har ju så smala bryn. Det var fan det läskigaste av allt, trodde att mina vanliga bryn skulle försvinna med när man tog bort allt. Men dom sitter kvar som tur var. Det är i alla fall hur kul som helst att sitta modell, så tänkte bara dela med mig av dessa vardagsfoton som jag hoppas ni uppskattar. Snart kommer fler inlägg!





NU.

SECONDS. Nu kan ni kika på mina auktioner på Seconds. Säljer både kläder, skor & smycken nu!
KLICKKLICK. Nu blir det bingen, upp tidigt imorn och åka till Eskilstuna med paps. Godnatt



SECOND SKIN.

FAB IN BLACK. Älskar dessa två plagg, vet inte vart de är ifrån dessvärre! Men ögongodis är det. De riktiga craving-begären vaknade plötsligt till liv, åhå! Nu ska jag iallafall lägga upp en massa annonser på Seconds, behöver bli av med en massa plagg, som tyvärr bara ligger och skräpar i garderoben! Länkar dit sen om någon vill ta sig en titt, såklart.
Nu blir det tv - svenska NY- fruar och en kopp te!





18OKTOBER.

ETT BREV. Dagens höjdpunkt var när pappa kom in med ett kuvert till mig, öppnade, och har nu beviljats körkortstillståndet. Lättnad! Så nu ska man bara ta sig till körskolan och köpa ett körpaket, nu jävlar ska saker ske! Behöver bara en riktig kick i baken, vrida på självförtroendet - tuta & köra! Yep. Resten av dagen ska jag spendera till att höststäda mina garderober,
lär bli ett jävla jobb, men antar att det finns mycket där inne som borde rensas bort! Nu - laga mat.





MUMS.

HÖSTNYTT. Detta är ett plock av det som kommer att komma in på H&M inom de närmsta veckorna!
Älskar capen, koftan & byxorna. Priserna låg runt 40-600 kr på dessa saker. Märker att man måste vara sjukt snabb att haffa allt nytt som kommer, det försvinner ju innan man hinner blinka. Men H&M är ju H&M, så inga andra förväntningar.
Nu har jag iallafall förevigat dem på bild. Nu - music & bedtime.


H&M press


BLÅJEANS.

SUNDAY. Det är Söndag, solen skiner, önskar jag kunde skina lite jag också. Men just idag känner jag mig som en oslipad tråkig sten, måste bli ändring på. Iallafall, såg dessa bilder hos Kling, och kände att jag vill införskaffa mig ett par blåjeans. Men när det kommer till en annan färg på jeans än svarta blir jag kräsen. De får inte vara för mörkblåa och inte för ljusa.
Nånting däremellan, antar att svaret på den lösningen finns på Weekday, får allt ta mig en titt! Nu - mot Uppsala med mams.


pics;elinkling

NEW.

PEAK. Här är lite av det jag har köpt på mig på senaste tiden. Bara älskar detta! Paljettoppen som slutar vid naveln ungefär är mitt nya kärleksplagg, helt underbar! Nya lack som jag sa att jag skulle införskaffa också, nu saknas bara ett heltäckande silverlack, älskar den lite metallic-liknande looken - ballt! Så lite glitter som möjligt helst.
Föll för det skogsgröna nagellacket också (706 In the army heter färgen). Har för övrigt budat hem en underbar leopäls! Grr.







FREDAGSMYS.

LUGNT VECKOSLUT. Idag bestämde jag mig för att för en gång skull ta det lugnt på en helg, känns som att det var länge sedan! Jag och päronen åkte till Terrassen där det var Tacobuffé, möms! Nu har jag avnjutit två timmar Idol
och åh vad jag älskar Andreas Weise, så himla härlig. Jag har för övrigt shoppat lite på sista tiden
som jag ska visa här när jag orkar ta mitt trötta arsle nånstans och fota! Snart, lovar. Puss.

Jag är för övrigt också kär i Ellen's kofta, hur mysig?






ColumbineSmille,FashionSquad,EllenC,Hanna

BILDBOMB.

EFTER FÖRFRÅGAN. Här är ett axplock av alla bilder som togs i onsdags! Låter man kameran ligga framme går det som det går. Här är iallafall de minst dräggiga bilderna under hela kvällen, de andra får förbli censurerade.
Hade iallafall en grym kväll, kan ju inte bli annat när man har sånt grymt sällskap, alla kom dock inte med på bild.
Brukar i vanliga fall inte skriva såna här inlägg, men det är till en läsares önskan - lite mer av mitt liv helt enkelt! Nu - städning!










8 FRÅGOR, 8 SVAR.



Vad är ditt drömyrke? Att jobba med något inom mode, har alltid varit lite av en dröm! Stylist vore något.
Beskriv din stil med 3 ord? Svart, bekväm, schizofrenisk.
Vad tänker du ha på dig i höst? Vilka plagg, material, färger osv. Svart kommer jag ha oavsett trender och årstid. Men gärna materialmixa, t.ex. skinn/mocka/satin/stickat o.s.v. Djurmönstrat faller jag också handlöst för. I övrigt kommer jag köra på massa stickat - mysfaktor! Och sen tuffa upp det med t.ex. skinn.
Vilka plagg borde, enligt dig, varje garderob innehålla? En skinnjacka, baskavaj, ett par svarta jeans, sköna slappa linnen & tröjor & en färgklick att bryta av med. Sen ska man alltid vara redo med en riktig festblåsa! Gärna något galet. I skoväg - ett par klassiska Converse, ett par ballerina & ett par högklackade skor!
Vilka skor i höst/ vinter? Definitivt bootsen i diverse modeller. Är lite sugen på ett par overknee stövlar nu till hösten! "Klumpskon" har ju blivit lite av höstens hypetrend också. Material - skinn eller mocka!
Skönhetstips? Sov aldrig med smink, tvätta ansiktet noggrant! Kör en helkroppspeeling då och då, och sen den klassiska -  drick vatten! Om man vill få håret lite blankare - skölj det i kallt vatten efter dusch.
Smink i höst? Nedtonat när det gäller ögon och ögonskuggor, dra istället på med ett färgat läppstift! Jag brukar aldrig lägga något krut på ögonskuggor och sånt krafs, jag kommer köra på rougen, markerade ögonbryn & läppar!
Favoritaffär? Tråkigt nog H&M, men tycker att Monki, Weekday och Bik Bok har ett bra utbud också!

Tack & Godnatt.


UTGÅNG PÅ INGÅNG.

LILL-LÖRDAG. Börjar bege mig in mot stan för att möta upp några guldkorn för en förhoppningsvis härlig energikväll!
Första stoppet blir på Gaudi, där dom har gott vin. Sen vidare och möta upp de andra tomtarna.
Ska försöka hinna knäppa någon bild, men kan inget lova. Hoppas ni får en bra kväll. Ciao!



AUTUMN COLOURS.

MUS & O.P.I. Tror det börjar bli dags att införskaffa sig ett nytt fräscht läppstift & något nytt att klä naglarna med. Har ett tag vartit ute efter ett heltäckande guldigt & silvrigt lack, alltså inte ett sånt som glittrar och har sig, utan vill nästan ha det helt matt. Har inte sett något sådant än, men jag vet vilket jag ska testa så länge! Annars vill jag ha lite färg. Funderar över färg på läpparna också, antingen ett lite mer nudefärgat eller så ska det vara markerat mörkt. Får se vad man vågar sig på! Nu - frulle/lunch.



makeupstore,kicks


LIKE BUTTON.

DRESS TO INSPIRE. Plock av några fina outfits! Vissa kombos fastnar jag bara för utan att det behöver vara invecklat eller något utstickande, ibland är enkelt finast. Detaljer kan göra rubbet glasklart! Visst? Personligen älskar jag att det helsvarta är tillbaka. Jag ÄLSKAR svart. Spelar ingen roll hur många gånger min mamma tror att jag är på väg till en begravning då jag nästan bara klär mig i svart - jag älskar det! Tror som sagt på detaljer. Nåja, imorgon är en ny dag! Godnatt gott folk.



UP NEXT.

H&M PRESS. Jag dog lite när jag såg dessa plagg, som snart kommer in på H&M. Mums!



KICKSTART.

FINT. Så fin höstdag idag. Men jag känner mig ändå så otroligt livlös. Ska försöka pigga upp mig med en hemmagjord chailatte & bra musik på hög volym, det brukar hjälpa. Jag som tänkte bomba er med en massa inlägg, men huvudvärken smög sig på. Ska se vad vi kan göra åt saken. Så länge bjuder jag här på fin inspiration.
Är lite småkär i Elins läppstift, från Make Up Store. Himla fint. Later.






pics; elinkling,sthlmstreetstyle,karin,unknown


VAD GÖR VI? NU KÖR VI!

DET BLIR SÅ ENSAMT UTAN DIG, KÄRE BLOGG. Kom underfund med häromdan att jag har byggt på den här bloggen i snart 3 år! Det var en välbehövlig paus, men nu känns det bara tomt utan er. Nu ger vi den här segbloggen ett nytt försök - here we go!



I NEED A BREAK.

SO LONG. Har funderat lite och just nu har inte bloggen riktigt kommit i första hand på senaste tid.
Känns inte lika kul längre. Kommer jag tillbaka så gör jag, annars - ni trogna läsare, tack! Ta hand om er. ♥




ASK ME.

BETWEEN YOU & ME. Kommer vara borta i helgen och kommer hem på Måndag.
Så jag tänkte att nu vore det ett bra tillfälle för en FRÅGESTUND.

Fråga på, så ska jag svara när jag kommer tillbaka! Ös på bara. Love



BLACK.

ONLINE. Webbshoppen är fyllt med bland annat detta och jag gillare. Svart, skinn, fransar, ull & volanger. Prima! Däremot måste plånkan vila lite tror jag. Blir i och för sig shopping i staden i helgen, så vi får se hur det blir med det. Jaha, då var det Fredag igen, känner mig en aning förkyld, så idag blir det att ladda inför helgen! Då händer det lite roliga saker. Nu - lunch!



RSS 2.0