CAUSE YOU'RE AMAZING, JUST THE WAY YOU ARE.

IDAG. Toppenväder, värme! Åkte och besökte nytt ställe, tog massa foton och ja. That's it. Nu ska jag och mitt kaffe kolla på en riktig cry me a river film - Allt för min syster. Andra gången gillt, men den är underbar! xo.






MAKE OVER.

ROOM. Nå, säg nu vad ni tycker och gör mig glad! Jag kanske suger på att uppdatera,
men ni är nog sämre på feedbacken, that's a shame.

Före;


Efter;

Före;


Efter;

Före;


Efter;




DAGENS BAS-OUTFIT.

NYA BYXOR. Bilden ger ju inte mina nya byxor någon rättvisa! Men kan iallafall säga att det är de skönaste på länge, kraftig resårmudd i midjan, slappa, silkiga & bara helt perfekta enligt mig. En liten crush på sådana byxmodeller just nu! Nu har jag lekt lite händig i någon timme, köpte ny "inredning" till mitt rum idag och är riktigt nöjd med resultatet, ska visa er sen. Har varit kanonväder idag, har kört lite bil och varit allmänt glad. Nu - fortsätta städning och fotoprojekt i mitt rum!


NOTHING ELSE.

...but goodnight. Hörs imorgon, typ!


STUFF.

ENKEL INSPO. Slänger in lite inspiration för dagen! Har ni sett den nya headern? Vet inte om jag ska behålla den än, men den får stanna for now. Vad tycker ni? Har lagt ut lite nya auktioner på Seconds också, dem kan ni kolla in HÄR. Nu - matlagning!






OBSESSION.

JEFFREY CAMPBELL. Har totalförälskat mig i dessa klumpar till skor! Gillar massa. Har ju synts till på många bloggar på sistone, oklanderligt. Undrar om de kan vara svåra att gå i, eller om platån är så grym om den ser ut.
Minst sagt sugen... Men det får ligga på hyllan ett tag! So long.






INSPIRATIONSRESUMÉ.

ONE WEEK. Har samlat dessa godingar som får stå för veckans inspiration! Det kan behövas. Känns som jag är i mitten av något slags stilbyte, eller snarare uppgradering. Det lät ju lagom skumt, men är ute efter lite andra saker numera!
Gillar iallafall höstens anda i klädväg, känns som en av de mest inspirerande höstarna!
Idag har det varit mycket av en slapp-dag. Måste bli ändring på det! Later.




TRÖTT PÅ MYCKET, TRÖTT PÅ ALLT.

JUST SAY HI. En klen update. Har ingen lust att blogga idag. Bror kom hem idag, då blev jag glad. Sen åkte han, då blev allt tråkigt. Jag har shoppat idag, hamnar säkert på bloggen sen. Är trött & känner mig allmänt bitter i stundens ögonblick.
Time to cheer up? Maybe. Vi hörs när vi hörs!



I'M OFF.

FRIDAY I'M IN LOVE. Kvällen ska spenderas med goda vänner & vin. Ska slänga i mig lite krubb och sen drar jag!
Hoppas ni får en mysig Fredag så hörs vi senare i helgen. xxx






KRYPIN.

STRUL. Har haft lite problem med bilderna på bloggen, antingen laggar min dator eller så är det blogg.se, don't know. Men slänger in ett litet kvällsinlägg! Inget speciellt alls. Jag längtar så mycket tills imorn, då är det Fredag, jag får äntligen träffa min underbara bästa vän efter två veckors väntan och så ska jag och några vänner ut i stockholmsnatten
och göra gatorna osäkra! Nu blir det te & skisstime. Puss fina.






PAINT.

TORSDAG. Teckningarna på den andra bilden gjorde jag för 6 år sedan, har alltid haft ett intresse för tecknande/målande. Äntligen har jag fått upp ögonen för det igen, så igår kväll satt jag med den här zebran nedan. Ingen nyhet att jag älskar zebror, men det var lite knepigt att få till det med pennan i handen. Blev ändå ganska nöjd till slut.

En annan grej jag undrar över, ni läsare finns det gott om, men får väldigt sällan någon feedback!
Vill ni läsa om något annat? Kom med förslag då. Blir så tråkigt annars.




FAB TATTOOS.

JAG.MÅSTE.HA.EN!









ENSAM I ETT STORT HUS.

OUTDOOR. Gör ingenting. Sitter på min sköna zebrafilt. Kollar på Grabben i graven brevid som går på en filmkanal.
Läser bloggar. Dricker te. Väntar på att Idol ska sätta igång. Mysigt även om huset är tomt på folk.
Snart blir det mörkt, inte lika kul att vara ensam då i och för sig. Nu ska jag äta laxpasta. Later.





SOL.

CARPE DIEM. Idag var första gången på länge jag var uppe innan 10, tror jag. Studsade upp redan halv 9 för att sedan följa med pappa till sjukgymnasten och sen hämta ut mitt H&M paket. Det är en fin dag idag, sol och faktiskt ganska varmt.
Såhär såg jag alltså ut idag. Nu ska jag mumsa kladdkaka. Hörs.



IDAG HAR JAG...


Städat mitt rum


Skissat ett favoritdjur, elefanter är fantastiska


→ Hämtat en efterlängtad ring som kom med posten


→ Bläddrat lite i Influence


→ & bakat en oförskämt god kladdkaka

SOMETIMES...



FOUR WISHES.

VECKANS KLÄDKOLLAGE. Nu är det officiellt höst, dags att muddra på sig lite varmare kläder. Då var det också dags för nya kollage. Såhär klär jag mig gärna nu när Sverige går mot kallare tider. Later.


1. Perfekt outfit för ett spring på stan en kylig höstdag! Djumönstret bryter av allt det svarta, precis som jag gillar.
Acne-pjäserna är att gå över lik för.

Jacka//Topshop, Byxor//Net-a-porter, Tröja//Monki, Väska//Modekungen, Skor//Acne

2. En lite mysigare höstoutfit med varmare och jordigare färger, matchas med lite "hårdare" accessoarer dock.
Gillar när mysigt möter tufft.

Tröja//Topshop, Byxor//Net-a-porter, Halsduk//H&M, Väska//H&M, Skor//Modekungen, Ringar//Cocoo

3. En lite mer avskalad outfit, men som ändå ger värme tack vare en varm cape & kneehighs som värmer benen. De hypade skorna som är ur Jessica Simpson's kollektion är helt amazing! Tillför lite extra krydda.

Cape//Weekday, Linne&Turban//MOnki, Shorts//Acne, Skor//J.S, Knästrumpor//Topshop

4. Väldigt bekväm outfit, slappa plagg som möter ett par highwaist täckande tights.
Det som bryter av allt svart här är romantisk spets och ett par röda läppar, smat dragkedjorna!

Kavaj//Acne, Topp//H&M, Tights//Tophop, Skor//Scorett, Clutch//AlexanderWang

BESVIKEN.

VALVAKA. Ja, vad ska man säga. Just nu känner man sig inte så stolt över att bo i Sverige, vad händer? Blir aldrig klok på politik, speciellt inte nu. Själv ska man delta i den s.k. sorgeveckan (facebook) och bära svart hela veckan, kommer ju i och för sig inte bli en svår match för mig, men gör det denna gång av en bra anledning! So long.





JAG KALLAR DET INSPIRATION.

MOOD;CREATIVE. Dagen börjar gå mot sitt slut och jag känner mig konstigt inspirerad idag! Tog fram skissblocket, kolkritorna och skisspennan tidigare ikväll och handen gick i 180. Är inne på djurmotiv just nu. Gillar't! Annars då, sitter med min gott&blandat påse och kollar på någon film på 3'an. Men är alldeles för rastlös, så nu ska jag hitta på någe. Love.





saniaclaus,sthlmstreetstyle,hanna,unknown


NEW.

SENASTE INKÖPEN. Haffade byxorna som jag tidigare tvekat på, är fortfarande inte riktigt säker. Coola som tusan är dem, men jag får se om de får stanna eller gå. Leokavajen föll jag direkt för iallafall, helt underbar är den. Båda från H&M. Idag var jag och röstade, kändes lite konstigt. Hoppas att det blir rätt färg i styret. Sen har jag köpt världens mysigaste zebrafilt. Coming up!




EN DJURISK DAGENS.

BJÖRN + LEO. Total-älskar min nya björnkofta, den är helt underbart skön & varm! Under den bröt jag av med en liten somrigare variant, leo-shortsdressen. Också lika underbar! Till detta hade jag mina boots, som dock inte är på bild. Har haft en mysig helg so far. Igår mötte jag upp två fina tjejer och vi ägnade många kvällstimmar på Vapiano med galet god mat & vin. Jättemysigt! Idag har det varit familjemys, gammelpäronen på besök, lunch, konstutställning & kanelbullar.
Imorn är det dags för val. Förstagångs-röstare som man är! Känns bra. Nu - sova!



4+4.

= SNYGGA. Som ett sista nattinlägg toppar jag 4 snygga outfits samt 4 grymma saker jag suktar efter! Typ som ett barn i godisaffären. Tänkte för en gångs skull lägga mig någorlunda i tid - för att vara mig. Har en härlig Fredag att se fram emot, då krävs det sömn! Och bara så ni vet - en liten update om beställningen. Ja, jag råkade visst beställa hem för sisådär en 1000-lapp. Kunde helt enkelt inte motstå. Men då kan jag skylla på att i beställningen innehöll det en filt som gick på 500 spänn. Det kommer den säkert vara värd för HUUUR mysig ser den inte ut att vara? Check. Godnatt på er.


pics; unknown, idarislöw,agnes,unknown



clothes;ginatricot,lindex,h&m,modekungen


BLACK VELVET TIGHTS.

ONE PAIR OF TIGHTS. Plockade fram höstens kommande favoritplagg på benen - mina gamla sammetstights från Monki, inköpta för något år sedan. Älskar dem! Både varma och sköna.
Tack vare den höga midjan kan man matcha dem som ett par byxor, typ. You like?





LE NEWS.

H&M. Nytt i webbshoppen! Såg detta i morse, en massa nyheter och nu sitter jag här med kliande fingrar. Ska jag eller ska jag inte? Klänningen har jag stått i valet och kvalet med i butik, var väldigt nära på att köpa den. Den är helt underbar! Ponchon ser också väldigt inbjudande ut, vet dock inte om den kanske är lite för lång för mig.
& bodyn i leo print - oemotståndlig! Skinn, ja. Skinn är också hett. Dagen få ägnas åt betänketid...



SLEEPLESS NIGHTS.

WHAT TO DO. Jag hatar dessa nätter då jag bara inte kan sova. Drack kaffe lite för sent ikväll, men borde jag inte vara trött nu? Nåja, idag har jag beställt hem lite framkallade bilder, hoppas de anländer snart.
Nu måste jag bara investera en fotobok. Ännu en anledning till att få åka in till stan. Illa.
Nej, nu kastar jag in handduken och gosar ner mig med kattgoset - som för övrigt är på bilderna nedan.
Bilderna är ur arkivet. Natt.

Update på Minoutfit - HÄR.





CHEAP SHOES.

SKOFROSSA. Blir nedrans sugen på att ta mig en titt på dessa skor nästa gång jag åker in till stan. De flesta är ju mer som partyskor, men whatever. Fin ska man ju vara nån gång, right? Dessa till vänster får mig att bygga upp en massa outfits till hösten, grymma är dom! Nu fattas bara en lika grym kappa som kan bäras med skorna. Priserna ligger allt ifrån 249-499 kr.
Give. Me.


Deichmann.se


SECONDS.

HELLO YOU. En lugn dag som denna letar jag lite inspiration, lägger upp annonser & outfits, kollar satc, lyssnar på favoritmusiken på spotify och dricker kaffe latte. Borde kanske göra någon nytta också, typ. Söka jobb, städa kanske?
Varför ska allt det viktiga vara så tråkigt? Nu - lunch.

P.S om du vill spana in mina seconds annonser för tillfället - Klicka HÄR.
P.S 2 rösta eller bara spana in mina outfits på minoutfit - HÄR.





SMÅPLOCK.

DET HÄR HADE SUTTIT BRA. Har egentligen shoppingstopp, som jag i och för sig bryter hela tiden! Men ändå.



TODAY.

RAINY DAY. Dagar som dessa är då jag bara vill krypa ner i sängen med en kopp te och bara kolla på film. Det regnar och är blött ute, ingen vidare dag för nån utesyssla! Men idag måste jag iallafall sätta mig och tillverka lite smycken som jag har fått beställningar på, skitkul att ni är intresserade. För övrigt är jag lite sådär lagom kluven, varje dag är inte den lättaste.
Next cup of tea, coming up!



FRÅN OCH MED DU.

HOME. Grå dag, men med ett leende på läpparna. Pussade min kära vän hejdå och åkte hem idag, skönt och vara borta men ändå bäst att komma hem - you know. Har vart en fin helg, firade min bästa vän i både fredags & lördags, på lördagen var man dock inte lika tiptop! Idag snurrade vi runt bland valhysterin på centralen, gick runt till olika partibås och tog broschyrer. 1 vecka, sen ska man rösta! Inte lätt det där med politik. Nu blir det fika, woho!



Emsegde, Columbinesmille


VINNARE!

VINNARE AV ETT KORS-ÖRHÄNGE, blev Greta-Stina! Grattis. Kolla din mejl!

För er som inte vann, går det jättebra att göra en beställning på både armbandet & örhänget!
Vid intresse, mejla mig.




MIN EGNA KOLLEKTION.

NY KATEGORI. Ännu ett paket med smyckesmaterial kom hem till mig idag & nu har jag suttit i flera timmar och skapat. Har fler idéer på väg. Men först och främst vill jag kolla med er läsare om ni skulle vara intresserade av att köpa smycken av mig?
Har fått några mejl angående det, så jag tänkte att det kunde vara en kul grej!

Hör gärna av er, antingen i kommentarsfältet eller på min mejl, om ni är intresserade!

Jag drar en vinnare av tävlingen imorn, så sista rycket nu om du vill delta! Det gör du HÄR.



1, TJURHALSBAND // 2, VINGE MED DUBBEL KEDJA LÄNGST NER // 3, AMULETT - TRUE, HOPE, LOVE. DUBBEL KEDJA


1, 4-DUBBELT ARMBAND MED BERLOCKER // 2, SINGELÖRHÄNGE MED VINGE //
3, FYRKLÖVER & "BELIEVE" AMULETT // 4, 3-DUBBELT ARMBAND + HOPE AMULETT



1, ÖRHÄNGE MED KEDJOR & KORS // 2, SVART + FÄRGAD FJÄDER + 1 KORS3, 2 FÄRGADE FJÄDRAR + 1 KORS


NEW IN.

LUDD & SILVER. Detta var vad jag fick med mig hem igår! En underbar luddig björnkofta som jag har gått och klämt på i några veckors tid nu. Så igår slog jag till, inte helt säker på om jag skulle behålla den eller inte. Men jag tror inte jag har hjärta att lämna tillbaka "hej kom och klappa mig" tröjan, nepp den får stanna! Kommer bli übermysig i höst. Sen lyckades jag och min kompis haffa dom två SISTA silverringarna - som dessutom hade kommit in som nyheter samma dag. Har bara sett den på nätet förut, men igår hängde den bara där. Både koftan & ringen är från Bik Bok och kostar 349 resp. 49 enkronor! Ciao.

KLICK KLICK




JUMP IN MY JUMPSUIT.

FIN DAG. Har vart en underbar dag idag, bra väder & härligt sällskap i huvudstaden! Åkte in och mötte upp några f.d. jobbarkompisar på stan. Vi lunchade Indisk mat och sen gick vi på en liten shoppingrunda i  strålande solsken.

Såg ut såhär idag; Kavaj//Ellos, Jumpsuit//BikBok, Skärp//SecondHand, Skor//DinSko

GLÖM INTE ATT TÄVLA!





VILL DU BLI ÄGARE AV DETTA?

TÄVLA OM ATT VINNA ETT KORSARMBAND ELLER ETT KORSÖRHÄNGE!

Det du behöver göra för att delta, är att om du har en blogg skriver ett inlägg om detta och länkar. Sedan kommenterar ditt namn, mailadress och om du antingen vill ha armbandet eller örhänget, i mitt kommentarsfält.
Om du INTE har någon blogg gör du bara det andra nämnda.

Jag lottar ut en vinnare senare i veckan!




UPDATE. DUBBELT UPP.

KORS-MANI. Det har blivit lite överflöd i dessa kors på senaste tiden. Jag kan ju klarlägga en gång för alla - jag bär inte kors av kristet skäl, jag är ateist. Men däremot tycker jag att kors är väldigt fint! Gjorde ett örhänge med två hängen i, eftersom jag aldrig byter ut det andra örhänget längre så kan detta vara till användning, då det trots allt bara är ett örhänge. Två i ett kanske. Om ni vill ha chansen att vinna ett av mina egengjorda smycken kommer jag arrangera en liten tävling inom kort. Håll utkik!



KREATIV TISDAG.

KNEP&KNÅP. Det här är vad jag har sysselsatt mig med idag, so far. Gick och kollade posten imorse och fann detta som var inpackat i ett brev! Gjorde lite blandat idag, två av smyckena är presenter - dock tänker jag inte säga till vem ifall den personen skulle råka se detta. Nedrans bra tidsfördriv är det iallafall.
Nu ska jag bara gnugga hjärncellerna med ytterligare några smyckesvarianter. So long!

P.S om någon känner sig sugen på ett smycke - hojta till!






BLI ETT MED HÖSTEN.

4 HÖSTOUTFITS AV MIG. Någon favorit?


1. Cape & Ring//Weekday, Byxor//NetAPorter, Tröja//H&M, Skor//Acne, Väska//Topshop

2. Cape//H&M, Byxor & Skor & Body//Topshop, Halsband//Lindex, Ring & Väska//Asos

3. Kofta//Topshop, Shorts//Theoutnet, Skor//Nelly, Linne//Acne, Armband//Weekday,
Klocka//Triwa, Clutch//Endless, Fjäderörhänge//Miss Selfridge


4. Jacka//H&M, Byxa & Mobilväska//Lindex, Body//Topshop, Skor//Nelly,
Örhänge//UrbanOutfitters, Ring//Friis&Co


FLAWLESS.

ALDO. Dessa fantastiska klossar kommer från Aldo & jag... dregglar.


pic; http://www.wheredidugetthat.com/


WANTED.

4 OLIKA KEDJOR, MYCKET ATT ERBJUDA.


WEEKDAY. Faller för de mesta plagg som finns på Weekday just nu. Cape-jackan i mitten till exemel stog jag och fingrade på häromdagen, och den är bara för fin! Priset var dock lite saftigare, men inte omöjligt. Älskar att hösten inte bara blir mörk och dyster, för man kan faktiskt matcha sommarens färger till och med en riktig höstdag! Stort stickat, transparent & magkorta historier. Tummen upp för Weekday!


H&M. Kanske inte har vart den roligaste kedjan i höst, men trots det hänger H&M fortfarande kvar bland topp 10 och bjuder dessutom på en del godingar. Som dessa ovan. Fårskinnsjackan känns som något alla "fashionistas" kommer bära i höst, men kan ju inte låta bli att vilja ha en själv. Har också en riktig crush på alla möjliga kavajer, i alla tänkbara modeller.
Det är ett troget plagg! Alltid cred till H&M på ett eller annat sätt.


MONKI. Får lite extra höstkänsla när man kikar in i Monkis värld. Det är någon speciell mystik där! Hur som helst, Monki gör underbara kollektioner gång på gång, då mycket är bärbart. Jackan ovan är helt fantastisk och jag vill gärna lägga tassarna på den, nackdelen är bara att jag vill ha för många ytterplagg på samma gång.
Mycket stickat, transparent, kängor/boots, grått och jordiga fäger syns mycket av på hemsidan. Gillas!


BIKBOK. Om det är nån kedja som jag har fått upp ögonen mer och mer för är det Bik Bok. Priserna har gått ner en aning, på sånt som var onödigt dyrt innan dess. Gillar kontrasten av partyplagg och riktiga mysplagg plus att det finns några plagg med lite edge! Värd kedja att besöka!


DOM SOM LYCKAS.

VECKANS INSPIRATION. Slappt, siden, magkort, stickat, transparent, beige, maxilångt, sammet,
skinn, boots, träklack, platå, headband, mönster, enkelhet med stil. I LOVE THIS.




WITH OR WITHOUT YOU.

HÄRLIG HELG. Har haft en underbar helg med mina kära vänner! Åh, vilka fina vänner jag har. Gårdagen bestod av shopping, sushi, tåg, sol, kvällspromenad, en flaska Asti, filmmys & allmänt gott sällskap. Kunde inte bli bättre.
Snart åker min vän iväg igen, men får träffa henne redan på Fredag igen! Happy times. Lateeer.



KÄRT ÅTERSEENDE.

DAGENS. Nu ni, nu drar jag in till staden och har först en dejt med min underbara vän Alma, en härlig dejt med shopping och lunch. Sen bär det av till att möta upp ännu en kär vän, för att sedan ta oss hem till mig! Mysigt.
Nu blir det snabbfrulle & här ser ni hur jag ser ut idag. ADIOS.





CATSUIT.

NYTT FRÅN BIKBOK. 399KR. Lätt värt! Sitter som en smäck - bekväm som tusan! Plus att den har små axelkuddar.






NOTHING.

WHERE DID YOU GO? Till er läsare vill jag bara säga att ni är väldigt tråkiga, tyvärr.


I like my money right where I can see it: hanging in my closet.

4 NYA TING. Vita kavajen fyndade jag på Lindex för en hundring, nedsatt från 499kr.//Korshalsbandet - också från Lindex.//Leotröjan & koftan fick jag för 100 kr på en second hand butik i Strängnäs. NÖJD.





1 SEPTEMBER.

SENSOMMAR-VÄRME. Idag är det helt plötsligt 1 September, men än har hösten inte nått ända fram, för idag har vi solat oss i varma solstrålar! Tack för det. Idag blev det roadtrip till bland annat Södertälje C, där jag kollade in lite olika ställen att söka jobb på och så hann jag såklart med lite shopping - igen! Köpte en efterlängtad och otroligt bekväm jumpsuit. Later.

Dagens; Kavaj//GinaTricot, Shorts//H&M, Halsband(NYTT)//Lindex, Boots//DinSko





RSS 2.0