YESTERDAY'S.

VALBORG. Hej alla fina! Såhär såg jag ut igår när jag hämtade upp min man! Idag åkte vi iväg till min mosters nyköpta hus, tror jag körde närmare 12 mil totalt, så är lite seg i huvet nu. Vi har öppnat roséboxen och det är sensol ute, mysigt!
Blir eventuellt brasa sen, men just nu är det inte så lockande... Hoppas ni får en toppen kväll!




FREDAG = GRILLNING NR 2.

GOD MORGON. Känner mig väldigt pigg idag, trots all pollen som gör mig skittrött! Kanske glädjen som vinner. Min älskling kommer hit idag och sen vankas det grillning och öl! Inte helt fel, va? Plus att det är kanonväder. Jag tänkte passa på att välkomna nya läsare, men jag tycker att ni är usla på att kommentera! Kom igen nu, allt blir så mycket roligare då.
Nu ska jag ut i solen. Later.





FÖRST TILL KVARN.

EAR CUFF, KORS X3. Har tillverkat dessa ear cuffs, men endast 3 st! OBS! Kräver minst 1 hål i örat.
Pris: 120 kr + frakt. Mejla mig om du är intresserad: [email protected]



SET FIRE TO THE RAIN.

H&M NEVER LETS YOU DOWN. Dom här smaskiga bitarna från H&M skulle jag inte tacka nej till.
De två första är från kollektionen Fashion Against Aids, och jag gillare!
Trenchen är helt jävla underbar och gillar metallicdetaljer på munkisen - vill ha! Funderar på att kanske kapa dom.


H&M

NEW IN.

COLORFUL. Senast in i garderoben är detta! Älskar't. Har kärat ner mig i den röd/orange/korall färgen, tycker den är underbar! Bilderna ger dem egentligen ingen direkt rättvisa, den är svår att fånga.
Den aprikosfärgade klänningen är verkligen superfin till min numera brunbrända hy. Blir mumma i sommar!
Från: Vero Moda & H&M







SECONDS.

SUGEN PÅ NYA KLÄDER? Nya auktioner på Seconds. Bland annat en halsring, slutsålda mockashorts (bik bok),
en jumpsuit & mycket mer! Klicka HÄR om du är intresserad.



MAXILEOPARD.

HELDAG. Hola finisar, har varit igång sen halv nio i morse, kom hem för en stund sen! Varit och kört runt till olika ärenden. Nu vankas det små projekt, ska lägga ut fler auktioner, tillverka smycken som jag har sålt och damma av symaskinen och fixa till en klänning. Här har ni en dagens, är en riktigt sucker för långklänningar - love it!




ÅRETS FÖRSTA GRILLNING!

BARA BEN & ROSÉVIN. Har haft en grym påskhelg! I Fredags drogs jag med 4 härliga män på Långholmen med grillspett och rosé, vi fick många soltimmar och därmed BRÄNNA! Har kunnat gå med bara shorts och kortärmat hela helgen, underbart ju! Har blivit massa brun. Resten av helgen har jag avnjutit med min mans familj på lite olika håll och så har vi vart och shoppat lite på stan. Panghelg, javisst! Lite mer uppdatering i bloggen kommer det också bli, my darlings! Later.








THE BEST OF ME.

HEJ SOCKERBITAR. Idag har jag känt mig riktigt effektiv. Jag har kört mycket bil, städat och cyklat på motionscykeln! Smack! Det enda jag har kvar för dagen är att packa, åker till mannen tidigt imorgon bitti - underbart! I helgen blir det bio, grill, rosévin, påskmatsätande och allmänt med mys! Så här såg jag ut idag, vilken hetta det har varit ute! Sinnes.
- The Sounds nya platta är för övrigt grym, lyssna på min favoritlåt HÄR.





WANTED!

FOR SPRING. Är sugen på detta just nu! Behöver inte vara exakta plagget jag visar, men något i den stilen.
Så på checklistan är en ljus trench - så jäkla fräscht! shorts med hög midja - gärna i ljust jeanstyg sådär lagom slitna och ett par i skinn. Har blivit lite svag för militärprintade jackan också, sen jag var i GBG och såg en tjej som var sjukt snyggt stylad i en sådan! (Det var för övrigt grym streetstyle att syna i Götet, ångrar att jag inte fotade några utvalda personer!) En färg jag är inne på är korall/orange/röd - tycker att det är en härligt piffig färg! Löst sittande linnen. Och halsbandet som jag såg inne på Weekday tycker jag är döballt, såg det på en tjej här om dagen och det var snyggt på! Nu börjar jakten.


LOVE AT FIRST SIGHT.

ACNEVIBBAR. Klickade runt lite på Nelly igår. Fann denna. Föll pladask! Älskar modellen, färgen och skärningen! Jag dör.


Nelly


ONLY YOU.

HAN MED STORT H. Han är den som har tagit ensamrätten om mitt hjärta med storm. Han är den första jag tänker på när jag vaknar och den sista jag tänker på innan jag somnar. Han är den som säger att jag är vacker när jag är osminkad. Han är den som pussar min panna och näsa och säger att jag är söt. Han är den som tar min hand när vi vistas bland folk. Han är den som pussar mina fötter, utan att tycka det är äckligt (även om jag tycker det). Han är den som håller om mig tills jag somnar. Han är den som får mig att vika mig av skratt. Han är den som ger mig trygghet stadig som betong. Han är den jag vill visa upp för hela världen. Han är den som säger de orden man aldrig riktigt förväntar sig komma, men som man mest behöver höra. Han är den jag vill gifta mig med en vacker dag även om jag alltid har sagt att jag aldrig ska gifta mig. Han är den som säger att mitt skratt är underbart (även om det ibland är öronskärande). Han är den som får mig att fälla tårar som aldrig tar slut genom att se mig rakt i ögonen och säga hur fin jag är. Han är den som får mig att känna mig som den enda tjejen i världen. Han är den som säger att allt med mig är perfekt. Han är den som stöttar mig i allt jag gör och vill göra. Han är den som får mig känna en kärlek och känslor jag inte trodde var möjligt. Han är mannen i mitt liv, den som jag vill bli skrynklig och gråhårig med. Han är den jag älskar mest av allt på denna jord! Det bästa av allt - Han är min. Bara min.





3.

KOMBOS. Klippte ihop några klädkombos jag gillar och hoppas kan inspirera er med också!
Nu när värmen är här på riktigt kan man äntligen mixtra lite hur man vill med vad man tar på sig. Gött.



- En shoppingdag på stan iklädd i detta, inte fy skam! Ljusa toner med en liten färgklick.



- En härlig brunch med vännerna. Jeansjackan med upprullade ärmar såklart & outfiten blir komplett!


- En ljummen sommarkväll iklädd detta, tex. på grillkvällen,
häng på uteservering med goda drinkar eller ut på en trevlig middag!


OH, VILKEN HÄRLIG DAG.

JAG SOM ALDRIG BRÄNNER MIG? Jo, men visst, hej en liten bränna över brösten! Det är typ det enda stället jag har bränt mig på, någonsin - jo, man tackar för pigmentet! Låg i solstolen i nästan 4 timmar idag.
Drack kaffe, läste Blondinbellas "Egoboost!", som för övrigt är grym och lyssnade på högsta volym i mina grymma högtalare!
Vet inte om alla grannar var lika nöjda, men ingen har dött av lite musik va? Nu - mat!


LION MAN.

RÖRD TILL TÅRAR. Så himla fint!



IN THE SUNSHINE.

DET HÄR ÄR FAN LIVET. Godmorgon! Har nu ätit mig en tallrik fil med banan, laddat kaffe och gjort en ny lista på Spotify - som jag nu ska avnjuta i solstolen på vår gigantiska terrass. Fan vad gött!



NYTT, DEL 2.

SHOPPING.
1) Fladdermuströja//Weekday 2) Kavaj//H&M 3) Klänning//H&M.








NYTT, DEL 1.

SHOPPING.
1) Shorts//H&M 2) Korsörhängen//Göteborg, Ring & Armband//Antikhandel 3) Drömfångare//Gamla Stan
4) Ring//H&M, Armband//Göteborg, Hänge till halsband//Antikhandel 5) Ear Cuff//Gamla Stan.







GOA GÖTEBORG.

HEMMA. Hej igen! Har haft en grym vecka med min man, åkte morgontåget till Göteborg i Måndags och hade sedan 4 underbara dagar i fina Götet. Försökte mobilblogga, men det gick tydligen inte fram. Kom hem idag och jäklar, det är ju sommar! Har fått en del färg, härligt. Jag har shoppat lite grejer också, som jag tänkte visa senare.
Skönt att vara tillbaka, nu ska det bloggas!











TWO OUT OF THOUSAND.

KLING LEVERERAR. Hittade två sparade bilder på Elin i någon gammal mapp på datorn! Enligt mig är detta två fullträffar. Copycat på dem. Men först - värme?!



STUNNING.

ÅH. Har totalt kärat ner mig i Idas "fladdermusdress" som jag kallar det! Perfekt design, perfekt färg, perfekt plagg!



TUCK ME IN.

SÄNGAR. Det är något med mig och sängar! Jag blir lite svag när jag ser en sängbild som har "det".
Jag älskar ju rum, av alla dess utseende. En fetish? Ja, typ. Likadant kan det vara med klädställningsinstallationer och liknande. Kan stirra mig blind. Bokstavligen.





JAG. VILL. OCKSÅ. HA!

Some of this...

Underbart halsband från H&M



Den kuvertväskan!



Denna kick ass armringen!



Behöver jag säga något...?



Denna finfina klänningen som Rumi är ägare av!



PONCHO.

FRINGES. Vet inte om jag har visat detta underbara materiella ting? Den är hyfsat ny och jag älskar den! Himla go.






JUMPSUIT + JEWELRY.

FAB IN WHITE, SILVER & TURQUOISE. Jag vill också ha en vit byxdress, galet fräsch till sommaren!
Skulle inte tacka nej till alla dessa smycken heller. I die.




DON'T HOLD YOUR BREATH.

TJENAMORS! Var uppe innan tuppen imorse, sen blev det långkörning! Min kära farsgubbe fyller år idag också, grattis till honom. Jag känner mig sjukt glad idag, även om jag är sjukt trött. Men är nog mest lyrisk över imorgon antar jag!
För övrigt har jag nästan blåst bort idag, what's up with the wether? Langar en dagens.







LÅNGKJOL.

THUESDAY. Hej alla fina! Ännu en dag avklarad, tidig tandläkartid och sen körning. Nu är jag bara sjukt rastlös, saknar min man som jag inte har fått träffa på över 1 vecka, börjar bli kämpigt! Men på fredag får jag äntligen göra det och nästa måndag åker vi på en liten kort men välbehövlig semester till Göteborg! Fan, vad jag längtar. Här är en dagens!






LYX TILL BUDGETPRIS.

MINIMALISTISKT MAXAT. Detta ser väldigt aptitligt ut i mina ögon! Har alltid gillat Glitter och dom gör en fortfarande inte besviken, så jag måste nog ta mig en runda där snarast. Älskar allt silver!




GARDEROBSRENSNING.

DET GÅR BRA NU. Just nu lever jag på en enorm lättnad och lycka! Jag håller det fortfarande lite hemligt, men ni kommer få ta del av detta inom kort. Idag släpptes i alla fall en stor sten från mina axlar, så jäkla skönt. Nog om det, for now. Har rensat garderoben på lite saker som aldrig kommer till användning, så jag har lagt upp lite nya annonser på Seconds igen!
HÄR hittar ni min sida om ni skulle vara nyfikna.




DETAILS.

RAIN. Det har regnat hela jävla dagen! Blir så less, för energinivån blir ju lika med noll, typ. Det enda jag har gjort idag är att plugga och kört lite bil. Men det är ju i och för sig nödvändigt, så! Ska göra kaffe och dyka ner i böckerna än en gång.
Så länge kan ni, som jag sukta över detta! Puss så länge.

Är så avis på Angelicas "morgonrock". Så jäkla fin!


Silkesshortsen ger jag ett stort plus! Gillar hur man kan matcha dem utan att de ser ut som pyjamasshorts!


Helvitt - check. Virkat - check. Vit lätt transparent skjorta - check. = Fullträff!


IN LOVE WITH THIS JUMPSUIT.

NYKOMLING. Blev en långkörning idag till Eskilstuna. Blev lite shopping + att vi letade upp stället där jag ska skriva mitt teoriprov inom kort! Hade spanat in den här jumpsuiten på Ginas webbshop och blev kär. Den kommer bli finfin när solen
har färgat mina armar och ben lite granna! Nöjd tjej.



gina tricot, 149kr

CASH!

SKATTEÅTERBÄRING. Möttes av en väldigt trevlig överraskning på förmiddagen idag. I ett kuvert till mig låg deklarationen, och man får tillbaka pengar lagom till sommaren minsann! YES. Precis vad jag behövde.
Summan var dessutom högre än jag vågat gissa på, stort plus! Då kanske man kan lägga vantarna på lite härlig shopping,
detta nedan är ju bland annat lockande! Jag som velat ha ett par vita spetsshorts.


bikbok

RSS 2.0