JA, TACK GÄRNA.

SMÅTT & GOTT. Nyheter på Gina som jag älskar! Får vänta till nästa lön... Eller? Är så sugen på skjortklänningen. Sjukt fin!


Gina Tricot

IN SICKNESS AND IN HEALTH...

HEJ OCH VÄLKOMNA. Såg att statistiken har gått upp en del från igår? Välkomna säger jag till er nya läsare iallafall. Idag mår jag allt annat än bra. Både jag och min käraste ligger hemma och är sjuka! Det suger ju när man ska jobba och inte kan. Sitter och om vartannat svettas/fryser - inget önskat mående, nej. Trots detta måste jag plugga, så nu tänkte jag knata upp till caféet på hörnet, beställa den största kaffen dom har, sätta i hörlurarna och slå upp böckerna. Känner att ett miljöombyte är bra för att komma igång. Lite senare ska vi till vårdcentralen, men då för andra orsaker. Det går inte så bra nu.
Men vi hörs när det är på väg uppåt igen. Take care!





gamla bilder från arkivet

KRÄFTSKIVA NR 1.

HEJHEJHEJ. Aj, vilken kass update, då! Men i fredags var jag bokstavligen helt slut, att jobba på en förskola med en massa knoddar som har all energi i världen blir det så om man är gammal, ja jämfört med dem iallafall.
Igår var jag och mannen på kräftskiva med goa vänner! Så då blev det inte heller mycket tid för bloggande.
Idag väntar en familjemiddag, sen får vi se vart dagen tar oss!
I brist på bilder (måste komma ihåg att ta med mig kameran i fortsättningen) så får ni en bild på snygg-elin. Later.


ElinKling

KAVAJ/JACKA.

H&M. Den här kavajen är så grymt fin! Eftersom att det är clubdagar på H&M nu - dvs 10%, så smet jag in för en liten snabbtitt idag. Provade denna kavaj med sjukt fina slag och var nära att köpa den, men inte idag. Ska sova på saken. Eller nått.
Men fick med mig en tröja som jag har suktat efter iallafall. Ska nog ha den ikväll, så ni får se sen. Kram.



pics;ellenclaesson

RELEASE ME.

TORSDAG. Hej på er! Just nu är jag helt slut. Min hjärna har gått på högvarv sen tidigt i morse, typ. Min man drar till jobbet vid halv 7, och idag kunde jag inte somna om, började brainstorma en massa istället. Skulle inte upp förrän halv 9, men det kändes skönt att inte behöva vakna till klockan. Sen iväg till skolan, som för övrigt gick sjukt bra idag. Men nu är jag matt. Ikväll väntar vernissage! Min vän bjöd med mig, och det är bland annat hennes pappa som har det, så det ska bli asnice! Där får man gratis alkohol också, det gillar vi. Nu ska jag ta en liten powernap, sen handla middag med pojkvännen min!
Kanske slänger upp en dagens sen också, i så fall får ni se outfitten för kvällens event. Later.




SPARA ELLER SLÖSA?

NELLY VS. EDELMAN. Ser ni någon skillnad? Jo, klart ni gör. Nelly har precis fått in Edelman- kopior! Jag tycker att det är en okej kopia, men ändå inte lika lockande på något sätt. Dom blir iallafall dina för ca 500kr. Är du en spara eller slösa?


WHITE PANTS.

DAGENS. Idag har jag hunnit gå i skolan, lämna tillbaka en tröja och handlat 3 grymma pocketböcker för endast 169 kr - hur bra? Nu har jag bara mellanlandat hemma, och ska nu iväg och möta upp Simone för en liten eftermiddagsfika på Söder. Later.



FEVER FEVER, LEAVE ME ALONE.

FEELS LIKE DYING. Första orden säger ganska mycket, vaknade med ett ryck inatt precis innan jag dog. Helt svettig! Har plågats av dessa mardrömmar hela veckan nu och börjar känna lite obehag för att somna. Tur att man inte sover ensam iallafall, utan har en man som håller om en. Plus detta är jag febrig, ena sekunden svettas jag och andra fryser jag som fan. Glider runt i min one piece och tycker fan lite synd om mig själv. Ingen rolig dag - inget roligt inlägg. Skriver när jag mår bättre igen. Take care!



NEW IN.

SHOPPING GÖR MIG LYCKLIG. Det här fanns i mina kassar på vägen hem! Stövlar ska jag kolla någon annan dag, vi hann inte mer. Är hur nöjd som helst, har äntligen en one piece i mina ägor. Glad. Nu - plugga!





SHOPPINGSÖNDAG.

HEJ GOTT FOLK. Idag skiner solen lite, det är alltid något. Om ett tag ska jag åka in och möta min vän Alma för lite shopping. Eller ja, iallafall för hennes del. Jag måste ju tyvärr hålla mig i skinnet, men känner man mig rätt kommer jag inte komma hem tomhänt hur som haver. Jag ska leta efter ett par gummistövlar! Nu - välja något bekvämt att ha på sig.



ON MY MIND.

HÖSTSKOR. Scorett har öppnat en webbshop, hur bra? Det är dessutom 20% på hela sortimentet + fri frakt just nu.
Dessa skor är jag mest sugen på! Alla är ju helt perfekta. Ja, jag dör lite här bakom skärmen. Åter igen shoppingabsinensen som ekar i mitt huvud. Kan bara inte låta bli. Men jag får suktas ett tag till. Tills nästa lön åtminsone. Det första paret jag vill lägga vantarna på är skon "Grace" - de högst upp i mitten. U-n-d-e-r-b-a-r-a!


Scorett

WANTIES.

6 SAKER JAG VILL HA.

Lowes kofta


Ringen från BACK


Tröjan från HOPE



Dubbelringen


Sofis tatuering - så jäkla fin!


Rött hår. Ja, jag tjatar. Men jag tycker det är så jävla grymt!



YES, PLEASE.

LITE EXTRA CASH SKULLE GÖRA SUSEN. Jag når snart toppen av shoppingabstinens! Jag vill bara kunna gå mellan kedjorna och inhandla lite nytt inför hösten. H&M's grymma nyheter gör mig inte direkt mindre sugen, om man säger så.
Nej, nu måste jag koncentrera mig på annat så att jag inte går i taket. Later.


H&M

VINKVÄLL.

MY DAY. Just nu är jag sådär härligt berusad av vin! Jag var först och köpte matteboken till min kurs, sen mötte jag upp min kära vän Alma. Först åt vi oss proppmätta på Sandys - åt en urgod kycklingsallad med bulgur. Kunde - inte - sluta - äta, vilket resulterar i spymätt. Typ. Sen tog vi oss till medis och satte oss på Kvarnen och drack vin! Jättemysigt!
Nu blir det mys med min härliga man och ett glas rött. Må gott!



pics;love-aesthetics

HÖSTLISTA.

INKÖP HÖSTEN/11. Såhär ser min "vill ha"- lista ut för denna höst. Än så länge. Hoppas ni kan se vad det står.



THE MESS YOU LEFT BEHIND.

MYSDAG. Hej på er! För er som undrar vad jag pluggar så kan jag säga att det bara är en kurs jag valde bort i gymnasiet - Matte B. Första lektionen rivstartade med ett prov. Men bara ett kunskapsprov, allvarligare än så var det inte.
Efter lektionen gick jag till mina kära gammelpäron och lunchade, fikade och pratade en massa. Dom är så goa!
Sen mötte jag upp min fina vän Erika för ännu en fika, massa prat och lite titt i affärer.
Fick med mig en prickig, silkig blus med guldknappar från Gina - såå fin! En bra dag med andra ord. Later.




DAGENS 15/8.

TRÖTT TJEJ. Nu är jag helt färdig efter den här dagen! Men det är bara att samla nya krafter, för imorgon börjar plugget. Känns både roligt och jobbigt. Nu ska jag snart krypa ner i sängen! Skriver mer imorgon. Godnatt.






DINNER.

SÖNDAGSMYS. Idag är sista semesterdagen för min älskling, så tråkigt! Men vädret är ju ändå piss, så... Vi har precis kommit hem från en mysig och jättegod middag hos hans mamma, så nu är man mätt iallafall. Imorgon ska jag vara "privatchaufför" hela dagen i princip. Ska köra pappa till sjukhuset och tillbaka - det är en bit kan jag säga. Det kommer bli en lång dag. Först ska jag härifrån till Östertälje, därifrån köra till Eskilstuna och tillbaka till Mariefred, och till slut därifrån till Östertälje och sedan hem till min baby igen. Pust..! Men det är kul att köra bil och ganska skönt att åka tåg med musik i öronen, så ja - varför inte? Ska försöka hinna med en dagens imorgon också, har varit så dåligt med det, tycker jag! Sov sött pärlor.




I CAN BUY YOU.

SATURDAY. Goddag! Jag kan meddela att filmen vi såg igår borde ses - för den som har lite sense of humor!
Skrattade mestadels. Just nu sitter jag och super te som bara den, har fått en dille på te igen. Tecken på att det börjar bli höst? Ikväll är planerna en eventuell utgång, men inget är spikat ännu. Och än är dagen bara barnet. Later people.






CINEMA TIME.

HELLO YOU. Nu känns det fan som att hösten har närmat sig med stormsteg. Nu kan man stryka stranden från sin to-do-list. Känns ju sådär. Men jo, hösten är mysig, förutom när det ska regna som bara den. Jag känner mig som en katt i regnet - hatar att bli blöt! Nåja. Snart ska jag och mr.right ta oss till Sergel, där vi ska se Horrible Bosses. Vi såg trailern för ett tag sen och skrattade, så den verkar lovande. En typisk Niklas-och-Thowe-film. Vi får väl se. Ha en underbar Fredag gott folk.



FINA BUDGET ACCESSOARER.

BILLIG PENG. Lite småplock från Lindex som jag like:ar. Allt under 200 kr, hur bra? Smaskens.


Lindex


TODAY I WANNA LOOK LIKE THIS.

ÖNSKEOUTFIT 110811.


Blus//Acne, Shorts//Topshop, Väska//Romwe, Skor//Scorett, Halsband//Lindex, Ray Ban

TVÅFÄRGAD.

TRÖJAN. Den här tröjan är helt underbar! Har sett den på några bloggar och på stan och jag dregglar lite varje gång jag ser den. Den är från Zara och kostar 249 kr. Länk finns här. Så, så fin!



CarolinesMode, Fashionsquad

WANTED.

ALEXANDER WANG KOPIA. Den här väskan har jag gått och kärat ner mig i! Perfekta väskan. Från Nelly.



EllenClaesson

DEN ÄR MIN. FINALLY!

I ♥ SILVER. Jag och min älskling trotsade ovädret och drog in till stan. Det blev mysigt ändå, även om det spöregnade. Men det är något visst med att gå tillsammans under samma paraply - mysfaktor! Sprang in på Gina Tricot med en känsla av att den skulle vara slutsåld, men sen hängde den bara där och såg så fin ut! Haffade en Large och hoppade in i provrummet - satt som en smäck - KÖP! Glad Thowe.




NER FALLER REGNET.

IN TO THE CITY. Snart beger vi oss in till stan, men jag vet inte om regnet stoppar oss, för just nu häller det ner.
Paraply, javisst - men ändå. Jävla skitväder alltså! Vi väntar och ser, annars fortsätter väl Solsidan maratonet.



HAN MED STORT H (hjärta).

MIN BARA MIN. Jag är så galet kär, så det är svårt att sätta ord på det. Man blir ju inte mindre kär för att han väcker en med en puss i nacken, när han precis har varit och handlat lyxfrukost... Bättre hittar man inte och det är ju tur,
för jag behöver inte leta längre. Han är bäst.








DAGENS INSPIRATION.

DETAILS in FOCUS.



SthmlStreetsyle


HEART OF GLASS.

SICK OF THE RAIN. En dag som denna höstliknande dag önskar jag att vädret tillät mig strutta runt i det här!
Man kan ju alltid drömma! Det här hade varit en perfekt outfit.



WETWETWET.

SUNDAY. Idag har regnet bara öst ner! Och det ser inte ut som att det kommer sluta heller.
Men det är ganska mysigt, nu blir det massa film i sängen med sin karl istället, inga konstigheter. Later.
Dagens låt/Veckans låt: Maja Alderin - Make it matter (Spotify har en bättre version)



CREATIVE DRESS.

DÖSNYGG. Den här klänningen - dräggel! Dock skulle jag velat att den kom ut tidigare, nu känns det som att den får så kort användningstid... Men en perfekt klänning enligt mig! 349 kr går den för. Kap!


Nelly.com

MAKE IT MATTER.

MYSFREDAG. Guten tag alla fina! Solen skiner och jag ska snart åka och hämta min älskling! Vi är hos mig i helgen, men sen blir det tillbaka till stan igen. Lär inte blogga mer idag, så vill bara önska er en härlig fredag! Och glöm inte att kommentera fellas! Puss.


Fashiontoast

BUDGET.

ONE PIECE. Är så sugen på en one piece, perfekt mysplagg till hösten! Jag tycker bara att de är så löjligt dyra allihopa, men hittade dessa budgetalternativet för de som inte har guld i plånkan. Finns i grisrosa också och de kostar 499 kr. Jag ska ha en.


Gina Tricot

THREE.

DAGENS INSPIRATION. Så jäkla snyggt! Den orangea koftan från Acne vill jag mer än gärna ha! Perfekta plagget!




vanillascented

YES, PLEASE.

WISH I HAD THIS. Idag skulle jag vilja se ut såhär!



NEVER ENDING SUMMER.

DAGENS VAL UR GARDEROBEN. Jeansvästen//Klippt av ärmar på skjorta, Playsuit//Gammal från Bik Bok. Casual.






HAIRCUT.

SÅ JÄVLA GRYM BRUD. Frisyren passade henne som handen i handsken!



I BUTIK/ SNART I BUTIK.

SILVER. Herrejösses! Fick se att silvertröjan redan har kommit in i butik och jag vet inte om jag kommer ha tid eller pengar till att haffa den. Och när jag har det kommer den ju vara slut! Fan. I want it so bad!
Sen önskar jag också att väskan inte hade rosa detaljer. Så mycket jag vill ha, men så lite av allt annat...


Gina Tricot Press

LEOTJEJ.

3 AUGUSTI. Chillar lite bara. En dagens kommer upp senare!





FADE INTO DARKNESS.

TJA. Såhär såg jag ut idag. Sjuk värme fortfarande, fan jag hatar sommaren när det är så kvavt, kan det inte bara vara varmt och soligt men ändå finnas någorlunda friskt syre i luften? Nähe. Men glad är jag ändå.




FRIDAY NIGHT.

VÄN + ROSÉ + SOMMARKVÄLL = SANT. Såhär såg min fredagkväll ut, helt underbar kväll förutom att det fick för sig att blåsa halv storm. Men vi trotsade den, det var ju inte kallt! Tömde två flaskor rosé, kedjerökte, pratade och skrattade i flera timmar - en perfekt fredagkväll enligt mig. Sen att man såg ut som helvete kvittar. Love.




GILLAR.

EN PERFEKT SVART-VIT OUTFIT.



UPPE INNAN TUPPEN.

G'MORRON. Efter att mannen gick till jobbet idag halv 7 kunde jag inte somna om, så här sitter jag i morgonrock och en kopp te och njuter av morgonsolen. Det är helt klarblått på himlen och vindstilla, men ändå lite kyligt! Mysmorgon.



RSS 2.0