2011 turn into 2012

NEW YEARS EVE. Idag smäller det! Det nya året är bara några timmar ifrån och hur känns det då? Jovars, det känns faktiskt som att det kan bli mitt år, att få göra det jag vill. Jag har jobb på en förskola med underbara barn första halvåret, innan jag ska sätta igång och plugga! Jag och min man har planerat in lite resemål och jag ska lösa in mitt presentkort på Friskis & Svettis som jag fick i julklapp. Nu jävlar, ska julkilona bort - perfekt till sommaren! Och hur blir kvällen då? Jo, men jag har vaknat till lite ur min nyårskoma, tänker att jag faktiskt ska se till att ha roligt de sista timmarna på året. Nyårslöftet då - ja, då slänger jag cigaretterna i papperskorgen är det tänkt! Wish me luck.

Till sist, så önskar jag er ett underbart nyårsfirande med nära & kära.
Jag och bloggen tackar för detta år, vi hörs igen år 2012! Love.




inspo

HUR SNYGGT VAR INTE DETTA DÅ? Armbandet är från Topshop.



hola

30 DECEMBER. Jaha hörrni, imorgon är det nyår! Och faktiskt, jag bojkottar nyår i år. För mig känns det som en vanlig lördag, det må låta tråkigt, men jag är bara ärlig. Det blir väl vad man gör det till, så jag ska försöka ha trevligt ändå. Jag har inte ens någon speciell nyårsoutfit, som jag annars brukar, så det får bli något i repris helt enkelt. Skorna från JC hade jag dock gärna haft på tassarna! Nu slutar jag skriva, så jag inte blir någon glädjedödare här - det finns ju faktiskt dom som taggar sönder inför imorgon. Så nu ska jag dra mig till soffan och kolla på Inception med min man istället. Må gott!


Jeffrey Campbell, Monki, H&M, Gina Tricot

i min brevlåda

SPRING12. Yes, äntligen kom H&M's vårkatalog i min brevlåda! Har redan bläddrat lite i den och hittat några godingar - dock inte allt för många! Det blir nog en liten beställning, lagom till våren.


snake around my fingers

NY FAVORIT. Den här ringen är en utav julklapparna jag fick från min man, som satte spiken i kistan! En underbar ring från Kenzas kollektion, som ni ser. Ingen brukar nämligen kunna köpa varken kläder eller smycken till mig, eftersom att jag är lite kräsen (eller pga deras ovetande). Men min man har alltid prickat rätt, och ändå är han den som känt mig kortast tid - men verkar däremot känna mig bäst! Älskar att ringen är en dubbelring och att den är justerbar, vilken är kanon för mig med så smala fingrar. Kan inte bli mycket bättre!


lutfisk

ON MY WAY. Så, nu har jag fixat mig och är på väg till den traditionella lutfiskmiddagen hos min mormor & morfar. Mums! Jag fick ju en Volumaster från Björn Axen i födelsedagspresent och jag ÄLSKAR den. Den fixar lyft på 5 min. Ni kanske inte ser någon jätteskillnad, men tro mig, det gör underverk! Boom. Xx


god jul

JULMYS. God jul alla fina läsare! Hoppas ni får en superbra julafton med era nära och kära och att ni får fina julklappar! Just nu är jag proppmätt på all julmat. Snart blir det julklappsöppning och goda kakor med mera! Love.


gifts

3 DAGAR KVAR TILL JULAFTON. Hej på er! Nu är det som sagt bara tre dagar kvar till Julafton... Say what, liksom. Vart är det vita täcket och vart har julkänslan tagit vägen som man borde ha by now? Jag har iallafall varit duktig idag och inhandlat de sista julklapparna. Känns befriande. Jag fotade också lite presenter jag fick på min födelsedag, allt kom inte riktigt med, men ni får se det här. Jag är så nöjd, så!


lite glädje trots allt

CHAITE. Just nu låter jag en STOR kopp chaite lugna min fysiska ohälsa! Jag mår så uselt, ska ni veta. Har åkt på en riktigt elak förkylning och har legat som en grönsak i tre dagar, med sprängda bihålor och tryck i bröstet. Nu är jag också halvdöv för tillfället. Så typiskt, såhär innan jul och när jag har planerat julshopping som inte blir av, blir så trött... Men jag känner mig iallafall lite gladare, jag har nyss varit på fiket uppe på hörnet och myst med min väldigt fina vän Alma. Vi bytte julklappar och jag fick en försenad födelsedagspresent. Jag hjälpte henne också att välja glasögon. Hon hade med sig 6 på prov, och det fick bli de ni ser på bild. Min julklapp till henne ser ni också på bild - en så kallad "läderpung". Hon ska snart iväg och resa i Asien, så det kan vara bra att ha telefonen i säkert förvar tänkte jag. Själv ska jag också ta och införskaffa mig en sådan, har hittat en jättesmart & snygg på en hemsida, som jag funderar på att klicka hem! Enough said, nu ska jag kurera mig. Take care darlings!


it's my birthday today

20. Idag fyller jag jämnt! Känns konstigare än förväntat. Levde liksom min sista dag som tonåring igår... Och vips, så kan man gå och köpa sprit på Bolaget, bara sådär över 1 natt! Hade min sista mattelektion idag också, med betygsresultat från kursen och det nationella provet, och vet ni vad? Jag klarade det! Ni anar inte hur skönt det känns! Så nu ska jag fortsätta vara glad och om ett tag blir det att fira på resturang med familj, släkt och min älskling! Love.


housewife

TVÄTTIS. Håller på för fullt att springa upp och ner till och från tvättstugan på min lediga dag! Jag har dessutom röjt upp i lägenheten, känner mig duktig! Hoppas att mannen uppskattar det när han kommer hem haha. Nu har jag varit nere på ica och köpt mig lite lunch. Rött är gött, mums, detta kommer sitta fint! Later


lucia

13 DECEMBER. Idag har varit en hektisk dag och jag är helt slutkörd. Luciatåg på jobbet var sjukt mycket jobbigare än mysigt! Att klä på alla barn var nära ett helvete, rent ut sagt! Tjockkläder på och tomte, pepparkaka, lucia (you name it) - kläder över detta, eftersom att det var utomhus. Tog en evighet att klä och sen var det över på ett ögonblick kändes det som! Men söta var dom, bör tilläggas. För övrigt har hela dagen varit helt hypad! Efter jobbet fick jag äntligen pusta ut lite, tillsammans med min fina vän Alma, som gptt igenom samma dag kan man säga. Blir lätt så med samma jobb haha! Nu har jag precis ätit middag med mannen min, eller ätit och ätit, jag åt knappt något eftersom att min mage spökar och jag mår jätteilla! Nog skrivet, nu vill jag bra dyka ner i sängen och dö...


amanda är bäst

IDOLMYS. Just nu sitter jag med min älskling och kollar på Idolfinalen! Amanda är bara för bäst! Kan kvinnan släppa en skiva snart, eller? Hennes röst är magiskt! Robin är ju också grym, men ikväll sjöng han ju för tusan falskt - synd. Nu ska jag mysa vidare. Vem håller ni på ikväll?


finally over, i hope

NATIONELLT PROV AVKLARAT. Äntligen kan jag pusta ut! Har vart på helspänn sen igår kväll och jag hade en stor klump i magen i morse. Men nu är det 4 långa provet skrivet. Nu är jag helt mosig i huvudet efter allt tänkande... Jag hoppas verkligen att jag får ett positivt provresultat nu! Idag inviger jag min nya tshirt, och ja, det känns iallafall bra.


efterlängtad tshirt

WOLF + OWL. Den här tshirten har jag klämt på en lång tid nu, så idag tog jag med den in i provis och blev kär! Kunde inte låta bli att faktiskt köpa den, denna gång! Tänkte att jag kunde unna mig det. Provade även den glittriga saken, men som inte satt som jag ville, så inget köp! Nu är det plugg på cafe - återigen! Fan vad duktig man är!


im off

HEJ ALLA FINA. Nu har jag precis landat på Tullys Coffee och beställt min stora latte. Som ni kanske förstår kör jag en repris från igår! Plugg står på agendan och jag är taggad. Förresten, om ni undrar varför mina inlägg inte ser ut som de brukar är det för att jag mobilbloggar, och bloggappen är inte den bästa, men man får nöja sig med det man har, helt enkelt. Här är några bilder på dagens jag! Kram


lussekatt + matte

HARMONISKT. Just nu gör jag något jag aldrig skulle gjort annars. Sitter ensam på ett cafe! Jag har typ någon fobi för det annars, jag vill alltid ha sällskap. Men just idag är det så jäkla skönt att vara ensam - kanske för att jag bara ska plugga, men ändå. Så nu sitter jag på Waynes Coffee på Götgatan. Beställde som ni ser en lussekatt och en stor latte. Ska bara smaska i mig bullen och sen ska jag sätta igång! Wish me luck.


goddag

JAG HAR INTE BESTÄLLT EN FÖRKYLNING. Imorse vaknade jag upp med världens halsont, kunde knappt svälja! Verkligen opassande när man för det första missar jobb och att man för det andra har nationellt prov på fredag! Kul att man måste dyka ner i plugg när man känner sig sänkt! Jag får nog gå ner till ica och köpa upp mig ett gotteförråd, helt enkelt. Frukost/ lunch kan vara något att börja med kanske... Här får ni en nyvaken och sjuk tjej. Later!


RSS 2.0