ÄLSKLING.

♥. Har haft en underbar helg med min fina man! Därav dåligt med uppandet.
Idag tog vi en tur på söder och drog med han in på h&m, så nu har jag äntligen min efterlängtade långklänning som jag skrev om tidigare. Funderar på att köpa den ljusa varianten också, för den satt som en smäck! Visar den senare i veckan.
Nu ska jag dricka mitt te och sen sova, hörs imorgon. Sleep tight.



FREDAG.

STORSTÄDA PÅ EN FREDAG. Hej gott folk! Just i detta nu sitter jag ensam i mitt stora hus (förutom en hel kattklan som springer runt) och pumpar musik på högsta volym i hopp om att komma i städmood. Så nu ska jag sätta igång! Later.






SNYGGINGAR.

SJUK. Jag har åkt på en elak förkylning, fasen också! Huvudet känns helt tjockt och ögonen ömmar.
Men jag SKA skynda mig att bli frisk, har jag bestämt. Kylan gör ju inte saken bättre. Dricker en massa te och kaffe gör jag iallafall!
Nu ska jag försöka vara lite kreativ. Så länge kan ni, som jag inspireras av dessa ladies. Later.




PUMPS.

COLOUR. Till i vår vill jag ha ett par enkla stilrena pumps - i färg! Bryta mitt mönster lite, från att nästan bara äga svarta och bruna skor. Har några par i färg, t.ex. Converse, men de räknas inte riktigt för jag vill ha ett par pumps, som jag faktiskt inte äger. Jag är mest sugen på de röda som finns att klicka hem från Nelly. De är riktigt coola och ser dessutom sköna ut, jag brukar ha svårt för just pumps, eftersom att jag har så små fötter, men de här ser ut att sitta bra på foten. Kanske värt ett försök?
För att inte tala om de gula till bruna ben - mums! Kliar väldigt i fingrarna.


Skor;Vivistyle, Nelly


HEMMA-FYND.

SILVER. Hittade några silverfat hemma idag som inte används till något, så jag passade på att sno in dem till mitt rum. Fick prydas med lite krims krams! Gillart. Kom på att man faktiskt kan second hand fynda i sitt eget hem. Det gillar vi.







WANT THIS ONE SO BAD.

OCTOPUS FOR REAL. Den här ringen kom jag över när jag googlade bläckfiskar. Min man har en liten fetish när det gäller squids, och det har satt sina spår, nu är jag helt insnöad på detta märkliga djur! Den här ringen är gjord från en riktig bläckfisk som mall, fasen vad coolt! Och därav det saftiga priset, den kostar ca. 1050 kr. Finns att köpa här. Synd att man nästan precis fyllt år.



FAVORITER TILL BUDGETPRIS.

GINA TRICOT/ CUBUS. Det här ska finnas i butik nu, och jag är riktigt sugen på leopard/frans tröjan
och den bruna väskan från Cubus. Ska spana in i butik!




SQUID.

SKISSAT. Den här har jag suttit och kladdat med den senaste timmen, blev så trött på alla sugproppar så de gjorde jag lite slarvigt! Men är för övrigt nöjd med den. Coola djur det där. Vad säger ni?




SILVER VS GOLD.

CAN'T GET ENOUGH. Sånna här smyckefrosseribilder gör mig galen! Jag vill direkt ge mig ut på jakt efter snarlika smycken, men det känns som att om man lever i detta land är det nästan omöjligt att hitta smycken som dessa. Behöver komma utanför landets gränser! Åh, vad jag vill sätta mig på ett plan och åka - nu! Se, vad exalterad jag blir av att bara se ett par bilder. Galet.







GENIALISKT.

ONE WORD; FABULOUS.





PRYD FOSSINGARNA.

KLUMPIG KLACK. Spanade in dessa underverk och blev störtkär! Fasen vad snygga.
De till höger lägger jag mer än gärna tassarna på. Finns på Weekday och kostar dig en röding. Katching!



EARRINGS.

EGENGJORDA. Det ligger liksom som en stor HYPE kring örhängen nu känns det som! Alla ser likadana ut, det finns hur många webbshoppar som helst som drivs av privatpersoner - men ändå, jag gillar de inte mindre för det. Men att sitta och klicka hem ett örhänge som kan kosta 200 kr känns väldigt onödigt när jag själv kan knåpa ihop ett eget snarliknande för max 10 kr! Dessutom är det mycket roligare att göra det själv. Kommer att skapas fler framöver, måste bara ha nytt material.
Funderar också på om man ska sälja några...



MORNING TO DAY TO NIGHT.

DRÖMMER LITE. Tänk en heldag en vårig dag och att få strutta runt i detta. Man byter i och för sig inte kläder 3 gånger på en dag, men jag föreställer mig att spendera morgonen/förmiddagen i outfit nr. 1 och gå och köpa kaffe,
sitta i solen och bara ta det lugnt. Sen byta om till nr. 2 och gå i affärer hela dagen.
Sen när kvällen börjar närma sig sveper man om till nr. 3 och dansar hela natten lång! Vad sägs om det?





S/S-11.

INKÖP. Vill att värmen ska snabba på lite, jag längtar efter att få gå i långklänning! Jag har spanat in en fin klänning på h&m och eftersom att jag fick en guldbonus med posten från h&m club ska jag nog springa och prova den!
Hoppas att den passar, för jag har en bild i huvudet om hur jag ska matcha den. Vår - kom nu!



SMARAGD.

GREEN + GOLD. Blev en ny färg på naglarna, vet inte om den finns kvar på h&m, men om någon är intresserad heter den "Envy me". Fin tycker jag! Jag är så otroligt shoppingsugen, så nu ska jag skriva en checklista! Later.



SMOOTH START.

I'M BACK. Hej alla fina! Har haft en veckas uppehåll, pga att jag hade en liten kärleksvecka, så jag prioriterade inte bloggen. Men nu är jag tillbaka! Har suttit och tillverkat nya smycken och funderar på att köpa mer material och kanske sälja lite framöver, men får se hur det blir med det. Nu ska jag sätta igång med att skissa upp lite bilder, som ska bli tavlor i framtiden. Love.







LOVE IS IN THE AIR.

YOU. Jag är så löjligt kär. Det är den bästa känslan jag vet. Allt blir mycket lättare. Jag har svårt att få ut allt i text, det skulle kunna bli en hel bok. Men det är du och jag. Min bästa vän och älskling. Behöver jag säga att jag längtar till alla ♥ dag?
Jag älskar dig.








SNÖSTORM.

DAGENS. Snöstorm. Behöver jag säga mer? Det är inte kul längre. Åt i alla fall årets första semla idag, jag vet inte varför jag äter dem när jag inte ens gillar eller tål dem, men den här var helt okej. Nu ska jag försöka vara lite kreativ! Later.





GODBITAR.

VILL HA. Några godbitar jag suktar efter just nu. Letar efter en topp med öppna axlar, som t.ex. denna längst upp till höger! Liten detalj som kan ge det där lilla extra till en annars nerklädd outfit. Snyggt! Ser att turkost hänger kvar också, älskar kombon av silver & turkost. Kuvertväskan ser jag som den ultimata basväskan i den modellen, ska kika på den i butik.
Stuff; Nelly, KanDee, Scorett, Monki



FUCKIN' PERFECT.

ENERGI. Känner mig som en turbokanin idag. Började dagen med att ta bilen till Maxi för storhandling med paps, sen hem för lunch & kaffe. Nu ska jag ta fram dammsugaren och susa runt på mitt kafferus! Om orken finns kvar efter det ska jag sätta mig och göra smycken & rita mer på Afrikatavlan. Solen skiner än, så nu ska jag lägga på ett kol! Later.




8 FEBRUARI.

HIGHWAY. Hej kära läsare, just nu lever jag på dagens körningskick! Att susa på motorvägen i 120 blås är banne mig bland den härligaste känslan. Längtar tills jag har körkortet och bara kan köra med basen på högsta drag i högtalarna!
Har skaffat mig några musikfavoriter och bland dem är bl.a. den här, här & här. Tackar gud för Spotify!

Dagens; Tröja//H&M, Kavaj//Gina Tricot, Jeans//Weekday




TASSELS.

I ÖRONEN. Älskar M. Montazami och hennes tassels, lite av en grej jag har fastnat för.
Så jag beställde hem lite toffsar i olika storlekar som det ska bli smycken av. Först ut är ett örhänge!



NEW IN.

SENAST INHANDLAT. Tröjan är ett riktigt kap, finns i fler färger och kostar bara knappa 100- lappen.
Kjolen har en skitsnygg drapering och en liten slits fram och baktill. Shortsen har ni sett förut, syns på många just nu!
Tröja & kjol//H&M, Shorts//BikBok





FASHION CATS.

KITTENS. Fotade mina små sötingar idag, dom börjar bli riktigt galna!
Namnen? Giorgio Armani, Stella McCartney, Marc Jacobs & Vivienne Westwood.








I AM A VOLCANO.

TODAY. Hola peeps! Nu är jag hemma efter en 2 timmars lång bilkörning, härligt! Fick ett otroligt sug efter att vara lite kreativ. Så jag ska sätta igång med lite smyckestillverkning och sen skissa lite. Ska nämligen måla en tavla till mannens lya som vi har valt ut en plats för. Spännande! Jag är inne på Afrika-tema, så lär bli lite vilda djur och något fint träd.
Inspirationen är på topp! Det går bra nu.

Dagens: Jacka//H&M, Kofta & Shorts//Bik Bok, Halsduk//Gina Tricot




NEW COLLECTION.

CONSCIOUS COLLECTION BY H&M. Blev kärlek vid första ögonkastet när jag såg denna kommande kollektionen. Så romantiskt! Fick lite vibbar av Chloé när jag såg shortsen och kavajen. Jag. Måste. Ha. Shortsen. Med. Volanger! Älskar dem.
Kollektionen släpps i April. Fint.



GRÅTT.

DAGENS. Idag känns allt allmänt trist, antar att man har blivit bortskämd med all sol som varit de senaste dagarna! Det är bara grått och dött idag. Men slet mig från min lilla dvala och tog en åktur med bilen. Nu ska jag vara lite effektiv framför symaskinen. Kram!

Kläder; Byxdress//BikBok, Kavaj//H&M, Skinnjacka//Only, Halsduk//GinaTricot + Converse




RSS 2.0