OM TERMOMETERN VISARE +20 CELSIUS.

LONGING FOR SPRING. Sitter så här på kvällskvisten och drömmer mig bort, drömmer om den förhoppningsvis kommande värmen! Jag längtar så. Myskoftor i all ära, men jag vill kunna plocka fram kläderna med tunnare material och jag vill kunna gå i skinnjackan utan att behöva frysa! Jag har så mycket inspiration i klädväg när det kommer till vår och sommar.
Kollaget jag har satt ihop känns som mitt i prick, jag älskar detta. Ljusa färger, men med en utstickande accentfärg och massa silversmycken. Åh! Nä, nu ska jag drömma vidare - i sängen. Nattynatt.

Kläder; Skjorta & Ring//Weekday, Shorts//Topshop, Armband//Monki, Solglasögon//Karen Walker
Earcuff//UrbanOutfitters, Skor//Nelly, Clutch//Elin Kling för H&M




TRÖTT TJEJ.

HOLA. Jag är helt slut! Har kört bil i nästan en hel dag. Känns det som iallafall. Så nu är jag bara en trött och hungrig människa, inge vidare. Skriver eventuellt senare när jag förhoppningsvis har lite mer energi, ville bara slänga in en dagens till er. Later.




SUNDAY IN MY HEART.

GLAD TJEJ. Dålig upp på senaste tiden känner jag! Men nu känner jag mig lite back on track faktiskt.
Idag har jag vart ute och kört och spenderat en timme inne på skopunkten. Kände att jag faktiskt behövde nya skor!
Utbudet här är mycket bättre än i stan, eftersom att alla inte springer som gamar och ska ha allt här. Ska försöka visa dem också!
Idag har det för övrigt varit klar himmel och plusgrader, känner hur humöret bara stiger! Så härligt.

Dagens; Allt från H&M förutom Converse på fötterna





FREDAG.

TODAY. Idag är en dag då jag känner mig allmänt effektiv. Dagen började i och för sig fint. Pappa väcker en och sträcker fram en kopp kaffe, en lagom frukost på sängen - ja tack! Vaknar upp, pratar med mannen min och dagen var igång. Har städat hela huset idag och sen blev det en åktur med bilen, hade några paket att posta, så det blev en lagom sträcka att köra.
Nu ska jag fixa med en massa kläder som ska säljas hit och dit.
Så mycket jag aldrig använder, som kan komma till nytta någon annanstans. Hoppas ni får en fin Fredag.

Dagens; Skinnjacka//Only, Kofta//VeroModa, Morotsbyxa//GinaTricot, Magtröja//Monki



NEEDS INSPIRATION.

22.57. Just nu är inspirationsnivån på botten känns det som. Jag vill resa utomlands, där man kan spana in lite ny fräsch streetstyle, se fina saker och bli inspirerad på nytt! Jag och min man planerar att åka en tripp någonstans, bland annat new york, låter väldigt bra i mina öron. Så i brist på inspiration bjussar jag på gamla bilder som jag hittade på datorn. Godnatt.






ON THE ROAD.

SUNNY DAY, HAPPY DAY. Har varit en riktigt fin dag idag, var på körskolan kl.12 och körde sedan ända hem, känns jäkligt bra! Så nu ska jag ägna några timmar åt att plugga teori, då är man på spåret! Blev en dålig outfitbild, men jag bär en skinnjacka från only, kofta från bikbok, sidenskjorta från åhlens och halsduk från h&m. Later.



HOME.

HEJ KÄRA VÄNNER. Är nu hemma igen efter en underbar vecka med min man! Nu ska jag vara hemma en vecka och satsa på körningen, jobbig men nyttig väntan då! Nu är jag svintrött efter att ha suttit och laddat upp 100 bilder till FUJI, fick dem gratis med något erbjudande mamma gav mig, katching! Måste bara skaffa fler fotoalbum & ramar, funderar på att scrapbooka lite, eftersom att alla bilder inte åker upp på väggen. Den här väggen nedan däremot blev jag lite kär i...
Jag vill ha ett rum med stora vita väggar som jag kan pynta! Nu - sova!




ÅTTIO ENKRONOR.

STILRENT. Såhär vill jag ha min plånbok. Enkel & stilren till ett bra pris, och 80 kr är ju det ultimata priset!
Har fingrat på den i leopard (såklart), men jag tar gärna en i varje färg, till olika tillfällen. Det var dessutom hyffsade fack i den, jag som sparar nästan allt i plånkan behöver smart förvaring. Får se om det blir köp! Du hittar den på Monki.



TIME TO PARTY.

METALLIC SKALA. Jag menar inte att jag bokstavligen ska festa nu, men satte ihop en spejsad outfit eftersom att jag känner för en riktig "slå klackarna i taket - utgång" med alla mina tjejer! Har inte varit ute och dansat på riktigt på ett tag,
har mest blivit sitthäng och lite biljard. Inget fel på det heller, men nu laddar jag upp för att clubba!

Kläder; Jacka//AllSaints, Topp//Net-a-porter, Shorts med toffsar//Topshop, Skor//Acne,
Clutch & Armband//Scorett, Lack//Chanel, Läppstift//MUS




DAGENS ENKLA.

BLACK N' WHITE. Idag har jag varit ute och övningskört mycket, började med att skjutsa pappa till läkaren! Det är så jäkla kul att köra, och vädret är på topp så det blir ännu mer härligt att åka på vägen. Köpte mig en fin (fejk) skinnjacka idag också,
den sista som fanns i min storlek, så jag är mycket nöjd. Nu - plugga teori.

Blus & Tights//GinaTricot, Halsband//Ur&Penn, Klocka//Casio



JEWELLRY MANIAC.

UNEARTHEN. Suktar fortfarande efter ett halsband från Unearthen, de är så fina!
Med detta inlägg fullt av ögongodis säger jag godnatt, ska upp och köra imorgon. Sweet dreams.






TUMME UPP FÖR BIK BOK.

TIPS. Tycker att Bik Bok är en kedja som höjer sig lite för varje kollektion, både i klädväg, smyckesväg och när det kommer till priserna! Kikade in på hemsidan och fann dessa ljuva smycken. Dregglar över den första silverringen, den måste jag hinna haffa! Har ett par liknande, men intalar mig själv att just denna fattas. Säger som Maria Montazami - MUMS!


BikBok

EL FANTASTICO.

ELIN KLINGH&M. Folkkärt, ja. Kanske den mest ultimata kombinationen! Jag MÅSTE ha skinnjackan,
men den lär man ju bara få drömma om, antar att det är den som kommer att gå åt snabbast.
Men hur snygg är den inte? Klänningen är också en klass för sig, helt underbar! Hon kan hon.
Nu fick jag ett plötsligt ryck, så nu ska jag fixa och göra om i garderoberna, vilket brukar bli ett så kallat livsprojekt. Later lovers!



NEW.

BILDBOMB, MINST SAGT. Kör allt i ett inlägg, lika bra! Detta har inhandlats på senaste tiden.
Svart glansig kavaj//Budat hem, Dubbelring med svala//StyleByTyra, Stor leosjal//H&M, Kofta//H&M,
Ring 1 & 3//StyleByTyra, Ring 2//Budat hem, Halsband//H&M, Skjorta//Budat hem, Kofta//BikBok,
Kort svart kavaj//H&M, Nougatfärgad skjorta//BikBok, Skor//H&M, Tights med mockadetaljer//H&M


Godkänt?












LILLA JULAFTON.

HOME. Efter en underbar vecka hos min man är jag hemkommen, kände knappt igen mitt eget rum haha! En väldigt härlig överraskning var att allt jag har beställt och budat hem förra veckan hade kommit och låg så fint på min säng och väntade. Jag blev som ett litet barn på Julafton och bara slet upp allt! Det var hela 6 paket med massa gött innehåll i, nu ska jag bara fota allt och slänga upp här tänkte jag! Så länge kan ni ju kika på mina nyinlagda auktioner på Seconds. KLICK!



IN THE CITY.

UPDATE. Som ni märker har det varit snålt med inlägg i veckan, det är bara för att jag är hos mannen denna vecka och sitter inte och spiller tid framför datorn. Men så fort jag är hemma igen ska jag visa bland annat shopping, det är sjuk rea i stan nu. Jag sa ju det, att jag skulle in och plöja när människor har lugnat ner sig. Nu är det fritt fram och än så länge är jag riktigt nöjd med det jag har fått tag i. Igår kväll mötte jag upp min kära vän för vin och snack på en jättemysig bar som ligger precis nedanför oss. Det är så sjukt att en av mina bästa kompisar flyttar in två portar bort från mig när jag är här i stan, helt underbart!
Så mycket kärlek i mitt liv just nu. Hoppas det är samma för er! Vi hörs.



BAT.

UNDERBARA SKAPELSE. En sån här vill jag också ha! Kan inte vara så knåpigt att sy själv. Underbar!




pics;fashionsquad

LOVE.

HÅLL DET NI ÄLSKAR NÄRA



PÅ BEGÄRAN.

JAG ÄLSKAR SILVER. Det var någon som ville att jag skulle visa upp mina silversmycken jag använder och vart de är köpta.
Så nu bjussar jag på detta inlägg. Hoppas ni gillar det!





RANDOM.

FOUR. Knåpade ihop lite nya outfits. Nu ska det bara bli lite varmare, så man så småningom kan skippa strumpbyxor osv. Men det går framåt, idag har det varit plusgrader och sol, så mycket snö har försvunnit till min glädje! Nu ska lite fler auktioner upp på Seconds. Länkar sedan om någon skulle vara intresserad! Någon outfit ni gillar?






STAY.

SÅ.FÖRBASKAT.BRA.



KATE MOSS + MODEKUNGEN.

= CRAVING. 349kr får man betala för att pryda sig med Kate Moss. Me likey!



MIX.

GE MIG ALLT? Shortsen. Skorna. Byxorna. Väskan. Ja, tack!




pics;fashiondistraction

EARCUFF.

NY HYPE PÅ INGÅNG. För det första vill jag ta fler hål i öronen, har redan fyra men jag funderar på att ta nya på lite mer udda och troligtvis mer smärtsamma ställen! Återstår att se om jag verkligen vill utsätta mig för sån smärta... För det andra vill jag ha ett öronsmycke - hur fint? För det sista kanske man ska försöka sig på att knåpa ihop ett eget? Kan väl inte vara så svårt?



DRESS ME LIKE THIS, PLEASE!

TVÅ OUTFITS, ETT DYGN. Jag är sugen på nya basplagg samt partyplagg! Hoppas att rean har mer att erbjuda nu, tänkte ta mig en liten sväng ut på stan i veckan när mannen är på jobbet. Pass på liksom! Ett par nya funktionella skor skulle behövas också, de jag använder mest behöver antingen in på lagning eller kastas. Det sistnämnda lär ju inte hända i och för sig!
Men detta nedan tycker jag är två tänkbara kombos! Mums.



WALKING MY DAYDREAM.

8 JANUARI. Första veckan på året avklarad. Tiden går ju som smör! Själv väntar jag ut en elak förkylning som har smygit sig på. Opassande! Men det är det väl alltid. Idag blir en lugn lördag, det blir räkmiddag med familjen och annat smått & gott.
Såhär ser jag ut idag!

Skjorta//Vunnit på auktion, Shorts//BikBok, Väska//H&M, Armband//Indiska, Örhänge//Ur&Penn






INDESTRUCTIBLE.

GAMLA GODINGAR. Med denna lilla outfitresumén säger jag godnatt. Ska drömma om våren!
Längtar verkligen tills man kan använda skinnjacka, jeansjacka, militärjackan & kavaj som ytterplagg igen. Right?



DAGENS SUKT.

BLACK AND LEATHER, PLEASE. Är väldigt insnöad på svart (alltid svart), skinn och blandmaterial just nu.
Jag längtar tills jag kan använda skinnjackan igen utan att behöva frysa ihjäl! Ihop med massa silversmycken. Klumpiga smycken ska det vara! Skorna från Modekungen har jag suktat efter i minst ett år nu, kanske dags att slå till? Men det är så mycket jag vill ha nu, så det gäller att prioritera. Nu måste jag städa. Vill. INTE! Later.



IN MY JUMPSUIT.

EN JUMPSUIT, TVÅ SKÄRP. Har riktigt kärat ner mig i jumpsuit's. Denna fyndade jag för hundringen. Nöjd.
Superskönt material och tycker att knapparna är prickarna över i:et. Jag är på jakt efter fler, i alla tänkbara modeller.






PYNTA MIG MED DETTA, TACK.

DAGENS ÖNSKNING. Ja, jag drömmer fortfarande (precis som många andra) om Jeffrey Campbell skorna.
Hur mycket jag än har sett dem, så tröttnar mina ögon aldrig! Inte än iallafall. Till våren vill jag att ett par skor i modellen
Lita ska stå i min skogarderob! I övrigt vill jag blanda mönster & material. Det här hade varit en perfekt outfit för mig.
Smider lite planer för att göra egna klädesplagg också... Men det blir längre fram.


Jacka//Net-a-porter, Linne//Kan Dee, Topp//Monki, Byxor//Topshop, Ring//Scorett, Armband//Topshop, Skor//J.C



LITTLE BAG.

PÅ JAKT. Har fått smak för väskor som inte hänger på axeln. Tycker det är mer stilfullt att ha den under armen eller löst i handen. Jag är tyvärr en sån som proppar ner hela mitt liv i väskan. Typ. Skulle aldrig klara mig om jag konstant skulle bära runt på en liten proppad väska, inte stilfullt alls längre. Men om man ska en kortare tur, på stan till ex, då är det ju perfekt. Eller en utekväll! Ska leta runt efter en lagom.





NEW.

LITE SHOPPING. Har fyndat detta på sistone. Rean är inte mycket för världen just nu, men jag tänkte vänta tills människorna som beter sig som djur - bokstavligen, har minskat och tills priserna blir allt mer saftigare. Sen ska jag ge mig ut och förhoppningsvis förnya garderoben! Jumpsuiten nedan, som det för övrigt blev en förskräcklig bild på kostade mig 99 kr, och jag har sen innan klämt på den. Så det är väl så nära ett bästa kap jag har hunnit komma so far! Kan visa den på senare.
Halsbanden är från Glitter & Ur&Penn och ringen till min glädje från H&M. Later.




BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG.

PRESENTER. Efter att vi har blivit med systemkamera passade jag på att knäppa lite kort på några av presenterna jag har har fått. Utöver detta var det bland annat presentkort, bidrag till körlektioner, högtalare till datorn och pengar. Av min fina man fick jag parfymer & ett jättefint silverset. Brittan's nya har redan blivit en ny favorit i parfymhyllan, den luktar verkligen godis! Precis som jag gillar det. Jag har för övrigt slagit till på en H&M beställning som jag skrev om igår, längtar som få tills paketet kommer!







KLI I FINGRARNA.

ADDICTION. Det är nått med mig och surfa runt på webbshoppar när jag inte har pengar. Men nu har jag trixat lite på banken, så snart vill och tänker jag nog göra en fet beställning. H&M har ju mycket fint. Men har lovat mig själv att inte överkonsumera H&M, bara det jag allra mest suktar efter ska jag ha! Så det jag vill ha lite grann låter jag bli. Låter som ett nyårslöfte? Äsch, vad är nyårslöfte om man har självbehärskning haha. Träskorna har jag dregglat över sen i somras, så det kanske är dags för dessa att flytta in? Om bara denna eviga snön smälte någon gång... Jag vill ha SOMMAR, eller iallafall vår!



LOCKAR MIG.

DETTA VILL JAG HA. En silvertrådig tröja. Svart pälsväst. Silverbyxor. De perfekta overknee stövlarna. Paljettben!







12- SLAGETS BÄSTA ÖGONBLICK.

JAG ÄLSKAR DIG.



RSS 2.0