nam nam

BREAKFAST IN MY HEART. Det här har jag gottat mig åt denna morgon! Det är så underligt, jag har aldrig och då menar jag aldrig varit en frukostmänniska. Men nu älskar jag att äta frukost!
Den här mackan kallar jag för ThoweSpecial. Så jäkla god är den!
Lingongrova, dansk salami, keso & grönsaker - njuta!




friday night in pictures

HEJ. Här är några bilder som knäpptes i fredags. Efter dessa togs strömmade det in massa annat folk, som jag glömde att föreviga. Som vanligt med andra ord! Men trevligt var det. Idag har jag och mannen haft en effektiv dag. Vi har röjt lägenheten, tvättat & storhandlat - det ni! Kan vara skönt att få gjort i slutet av veckan, när man har hunnit kaosa ner en del. Men nu är det så fint, så! Igår var jag på stan med min fina Alma, vi kom dock in till stan så sent att affärerna hann stänga bara 2 timmar efter, så jag fick inte med mig något annat än ringar hem. Kanske lika bra det! Men nu har jag spanat in ett plagg på Melba, får se om det klickas hem eller icke. Den ska jag suga på lite.
Nej, nu blir det tillbaka till Filip, Fredrik & Rapace!






party in my head

FREDAG. Fy, så skönt med fredag! Hård dag på jobbet, då märks det att det är fredag och att alla inklusive barnen vet det. Nu sitter jag och äter nudlar och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll. För om en stund glider jag över till min vän och som jag för övrigt nästintill bor granne med och firar fredagen med en hemmafest och gott folk! Jag känner för svart & silver, så jag ska ta och måla naglarna svarta till att börja med. Här är förresten halsbandet jag skrev om i förrgår. Älskar det och har haft det två dagar i rad. Det är inköpt på Bik Bok.




welcome, salary!

MORSNING! Aah, jag är helt slut! Nacken och ryggen är paj - igen. Och jag är så trött! Har precis kommit hem från jobb och en shopping/fikadejt med min fina vän. Jag fick med mig ett assnyggt halsband hem, det får ni se imorgon, eller nått. Idag kom lönen direkt in på kontot, äntligen! Synd bara att så mycket försvinner direkt... Hittade några snygga vinterjackor idag som jag gärna vill ha, vi får se om det räcker och blir över! Imorgon är det nallens dag på jobbet, vilket betyder att alla ska ha pyjamas på sig - soft! Bara mysa runt i pyjamas ska bli jäkligt skönt. Nu - mat!



jag förbrukade all min tur när jag träffade dig

♥. I lördags var det prick ett år sedan jag träffade min kärlek. Kommer ihåg allt som om det var igår.
Allt började den 22 oktober på Oj oj oj, (en krog i medis) sen fortsatte allt som rinnande vatten. Inte love at first sight, men interested at first sight! He's the one and only for me.



om två månader är det julafton

COUNT DOWN. Vipps, så var det bara två månader kvar tills man sitter och trycker i sig julskinka och vice versa. Blandade känslor. Visst, julen har många mysiga egenskaper, men allt som allt känns det bara som repetition av alla andra jular. Enda skillnaden är väl julklapparna? Nej, nu ska jag inte vara bitter. Blev lite förskräckt när jag såg att sista uppdateringen här på bloggen var för fem dagar sen... Men ska jag vara ärlig så har det vart en ganska hård vecka med plugg & jobb, så jag har helt enkelt inte prioriterat att blogga! Alla vet ju hur det är när man är trött och sliten - noll inspiration i hjärnan. Iallafall i min. Men jag ska försöka att rycka upp mig! Later.




bilder från arkivet 2010

dagens detaljer

OVÄDER. Go'kväll gott folk. Känner mig helt mör, både fysiskt och psykiskt. Det blir lite mycket med både skolan och jobb på samma dag! Men kul är det iallafall, det är väl huvudsaken. Sjukt dåligt väder har det ju varit, man har ju nästan blåst med paraplyet när vindarna har busat. Regnet har öst ner också. Usch! Nu ska vi chilla ner med ett glas rött. Jag visar bara lite detaljer från idag, för resten av outfitten var svart och tråkig - precis som vädret. Suddigt blev det också, ja. Men bättre det än inget.



när lördagen blir till söndag

AT NIGHT. Åh, jag vet inte vad jag gör uppe. Är ju som jag kanske inte har nämnt än, hemma i Mariefred hos familjen över helgen. Och jag blir så rastlös märker jag - en riktig stadsbo? Fast det är ju så skönt att vara här också, där det är lugnt. Men kan inte riktigt varva ner, känner jag nu. Imorgon ska vi åka till Karolinska sjukhuset, där min kusin från Gotland är inlagd. Krångel med lilla livet hon har i magen! Ska bli roligt att se henne igen och den här gången med en säkert stor bulle på magen, fint! Efter det åker jag hem till min älskade igen. Ska försöka komma ihåg att knäppa en dagens imorgon till er, för just nu är min blogg så jävla tråkig rent ut sagt. Men det är mycket nu! Nej, nu ropar sängen. Blir något avsnitt av SATC innan jag blundar, tror jag. Godnatt.

Gala Gonzalez ser för övrigt jäkligt bra ut nedan!


SthlmStreetstyle

"we found love"

WANTIES. Föll för dessa pjucks och de ska spanas in vid löning, garanterat! 399 hos Skopunkten.



"the moment i met you..."

GINA FEVER. Jag har haft en supersöndag idag! Mys dagen rakt igenom. Vi kom hem för ett tag sen från middagen. Jättegod mat och så roliga människor, så jag har fått mig ett antal goda skratt som förgyllde min dag. Nu är jag trött. Men jag jobbar bara halvtid den kommande veckan, vilket betyder sovmorgon! Tack. Här har jag plockat ihop lite fler skatter från Ginas webbshop. Och ja, det kliar något galet i mina fingrar. Men först - lön... Sen är det mycket annat jag måste prio etta mina pengar på, så det blir mycket fönstershoppande för mig ett tag framöver. Snyft i ögat & i plånboken.




i can't be happier this sunday

SUNNY SUNDAY. Välkomnar den här söndagen med öppna armar! Ovanligt men sant. För ett tag sedan gick jag och mannen ut i solen, köpte en kaffe och stog länge vid vattnet och myste & skrattade en massa. Sånt gör mig lycklig! Vi har städat lägenheten och nu står han vid spisen och lagar så kallad English Breakfast. Jag vet, det är inte frukosttid nu, men vi gör en kombinerad frukost/lunch. Om några timmar blir det middagsmys hos Niklas mamma med alla ungar + respektive. Ett av syskonen fyllde nämligen år i fredags. Där blir det också Bingolotto! Så ikväll sätter vi miljonen, tack.



lie down in sickness

NO TIME FOR THIS. Återigen har jag åkt på en elaking till förkylning. Har varit sängliggandes ända sedan dagen började. Mannen kom med te på sängen, underbar. Sen drog han iväg till skogen för att förhoppningsvis komma hem med massa svamp sen. Jag är helt sänkt, hatar det här. Drömde mig bort lite på Ginas webbshop, massa fint har kommit in! Bland annat fler färger i den här grymma clutchen.
Är helt såld på den silvriga & den i orange. Kap!


gina tricot


nowhere

KLING. Åh, jag dör! Elin Kling lanserar ett nytt märke - Nowhere. Clutchen alltså... Måste ha!



monki magazine

MATTEPROV PÅ EN REGNING TORSDAG. Hej på er. Riktigt trist väder idag alltså. Hade iallafall matteprov idag, som var på två kapitel. Har pluggat en massa inför det, så tror att det gick ganska bra! Jag fick hem mitt första Monki magasin igår som jag bläddrade lite i idag. Jag vill springa till första Monkibutik och shoppa loss! Nej, nu ska jag ta tag i disken...






kanelbullens dag

4 OKTOBER. Har precis varit i skolan & checkat av en lunch och fika hos m&m. Fick en sjukt god kanelbulle där, eftersom att det trots allt är kanelbullens dag! Snart väntar ännu mer plugg på café med min privatlärare/underbara vän Alma. Sen ska min man laga en grym kött och kantarellpasta.

Såhär ser jag gärna ut någon dag!
Trench//Topshop, Tröja, Shorts//Monki, Stövel//Hunter, Halsband, Väska//Lindex



när man måste gasa, även när bränslet är slut

SLITEN TJEJ - HEJ. Usel uppdatering i helgen, tack jag vet! Så jag drar en snabb revy. I fredags blev det utgång efter jobbet. Vi hamnade bland annat på Harry B James & Retro. Hade sjukt roligt, däremot inte dagen efter. Baksmällan var inte nådig... Så det blev traditionell pizza och slappkväll med älskling. Nu har jag precis kommit hem från caféet en gata upp, där jag har suttit i typ 4 timmar och bara råpluggat matte och supit kaffe! Är helt slut i min hjärna nu. Men trots det ska lägenheten storstädas! Skjut mig, typ. Men jag biter ihop.



RSS 2.0