bags made of fabric

KAN DEE LEVERERAR. Jag vet, de har funnits ett tag, men måste ändå slå ett slag för dessa grymma tygväskor, som jag älskar! Speciellt den i mitten vill jag roffa åt mig. Kanske blir en liten oskylig beställning. Tygväskor är så användbara! Finns mycket gott på webbshoppen. 129 spänn för dessa!



mina val från butik till provrum

DET BLIR BÄTTRE. Har haft en betydligt bättre dag idag än igår! Idag har solen skinit hela dagen och det har varit riktigt varmt - underbart. Efter skolan gick jag upp till mina kära gammelpäron och lunchade samt fikade, så mysigt! Sen mötte jag upp Simone för en fika och massa behövligt snack. På väg hem handlade jag, eftersom att mannen är på fotbollsmatch och det är jag som står för middagen ikväll. Hann förbi h&m en snabbis idag också, då jag promenerade till slussen från m&m. Hittade den här skinnvästen, ringarna och lite annat krafs som jag tog med mig in i provis. Blev inget köp, eftersom att jag i stort sätt har köpstopp. Så det är lite se (prova) men inte röra (köpa).
Tycker om västen, men är lite osäker. Vad tycker ni?





when you've had a bad day

HEJ. Har haft en usel dag på jobbet, hela dagen har bara sugit musten ur mig. Därav blir det ingen rolig uppdatering! Min älskling och jag har precis ätit en sjukt god middag som han lagade - min personliga kock! Ikväll blir det onsdagsmys med chips framför Idol. Skön landning av en krävande dag.



red leatherjacket

SUNLIGHT. Tisdag, betyder skola i vanlig ordning. Ska snart möta upp min kärlek vid mariatorget för ett litet ärende, och sen möta upp Alma direkt efter för lite eftermiddagsfika och plugg. Äntligen har värmen kommit tillbaka, är så glad! Trodde dock att det var kallt i morse, så ponchon åkte snabbt på, men åkte nästan lika snabbt ner i väskan när jag höll på dö av värmeslag! Hade gärna strosat runt i den här röda skinnjackan - för hur snygg är inte den då? Me want.



vågar jag?

COLOUR. Ända sedan jag såg bilderna på den här tjejen, har jag varit så förbaskat sugen på att färga mina toppar - däremot inte lika mycket som hon. Men i någon brun ton till mitt svarta hår och sen lite i topparna där fram. Kan inte bestämma mig, dessutom är jag ju en riktig chicken när det gäller mitt hår. Den som lever får se...




fixsöndag

HEJHOPP. Är nyss hemkommen till mannen, efter en supermysig helg med mamma! Idag har jag ägnat typ hela dagen åt att tömma hela min byrå, eftersom att vi skulle köra in den till stan. Så nu har vi kånkat färdigt och byrån är på plats, nu är det bara en låda som ska lagas, men jag ska nog börja fylla de andra lådorna ändå. Älskar ju att organisera nytt med kläderna!
Nu käkar jag lite senmiddag och sen blir det återigen fix,
däremot inte för länge, för imorn är det tidig uppstigning som gäller, då jobb väntar. Kram




äntligen

SHIPPING. Monki har äntligen öppnat en webbshop! Hallelujah. Och just nu har dom massa snyggt - som detta! Vill bara klicka hem alltihopa, plus mycket mer. Kli i fingrarna är rätta orden.




schizotröja

DOTS. Har har världens mysigaste dag och vädret har varit perfekt! Vaknade till solen, sen frukost. Efter det körde jag till moster med mamma. Där möttes vi av 7 glada hundar, varav 3 var valpar, så gossiga! Blev bjudna på fika och sen åkte vi iväg till en marknad. Kollade på massa djur, gick in i en ladugård och köpte massa gott! Ikväll ska vi äta krabba - mums! Härliga lördag.
Och såhär ser jag ut idag, hade verkligen inte behövt halsduken, så varmt som det faktiskt var idag.

Tröja//Monki, Väska//Åhlens, Halsduk//Cubus






twins

DRESSAT vs. COSY




vest

HANNA. Tycker hanna ser smashing ut här! Alla plagg är ju en fullträff.
Jag blir mer sugen på en skinnväst! Kan vara fint över lite varmare tröjor och tänker mig luvtröjor!



pics;hannaochjohn

dagens

Jacka//Gina Tricot, Tshirt//BikBok, Shorts//BikBok





22/09/2011

FIRANDE. Snodde några bilder från face, eftersom att jag glömde min egna kamera - så typiskt! Men här är några bilder från gårdagens födelsedagsfirande. 6 glada pinglor gick till Kophangang - en jättemysig och lite speciell thairesturang på söder, för t.ex. när klockan slog 20.00 blev det "strömavbrott" på alla deras tusen ljusslingor och det började åska. Haha, fan vad rädd jag blev. Men coolt ju! Efter en supergod middag gick några av oss vidare och satte oss på CHILL och drack öl och vin! Sen blev det hemgång, eftersom att det trots allt var onsdag.




födelsedagsfirande

ONSDAG. Hej på er. Jag är helt slut, mycket på jobbet idag, men som alltid lika kul. Om inte alls för länge ska jag iväg och fira min vän Alma, så innan dess måste jag hinna vila och fixa till mig! Vet inte vad jag ska ha på mig, inte så kul att gå ut i regnet, men något fint ska vi väl kunna hitta på. Later!



"the mess you left behind"

DAGENS. Som ni ser är halsduken en STOR favorit! Vill bara bo i den. Nu är jag helt matt i lacken...
Har sprungit upp och ner i tvättis sedan 3, plus diskat & pluggat. Nu blir det thaimat. Tjingeling.

Kavaj//Ellos, Shorts//BikBok, Halsduk//Cubus, Skor//Nelly





"we kill for lies"

BUSY LADY. Morsning! Har precis vart i skolan och nu ätit godaste tonfisksalladen som vi svirade ihop igår till middag. Idag har jag också hunnit med att köpa en present till min älskade vän som fyller år imorgon och kopierat en välbehövlig nyckel. Snart ska jag sortera tvätten och dra mig ner i tvättis och sen diska. Driftig - javisst! En dagens kommer upp sen. Så länge kan ni som jag inspireras av dessa bilder. Jag dör för väskan & den stickade tröjan på första bilden! Blev sugen på sammet också.







dagens höstiga

HEJ MÅNDAG. Hu, det var ett riktigt höstväder imorse och på förmiddagen idag, och jag kan berätta att det var väldigt jobbigt att gå upp när klockan ringde kvart i 6 i morse! Men blev betydligt gladare när jag fick träffa alla små glada frön på förskolan när jag kom. Nu blir det fortsatt jobb ett tag framöver, är så glad. Barnen höjer verkligen humöret och ger en energi, men de är också bra på att suga ur energi från en. Så här ser jag ut idag - halsduken är verkligen en räddare i nöden, såå mysig.

Jacka//Monki, Tights//H&M, Halsduk//Cubus, Boots//Skopunkten





den perfekta allt

NOW IT'S MINE TO KEEP. Inköp från igår. Allt är så perfekt. Det som är nytt på bilderna är capen, den gigantiska halsduken & den ultimata väskan! L-o-v-e it. Det var kärlek vid första ögonkastet på väskan, har letat efter just en sån. Medaljerna går till Åhléns & Cubus för good stuff!






jag säljer, ni köper

TILL SALU. Jag kommer lägga upp lite kläder och skor här på bloggen, som ska bort! Börjar med dessa plagg. Om du är intresserad och vill köpa: Mejla mig på [email protected] OCH skriv tydligt vilket plagg du vill ha! Jag kommer att lägga upp några plagg i taget! Så stay tuned...



Plagg: Franstunika // Från: H&M // Stl: One size // Använd: 0 // Pris: 100 kr + frakt


Plagg: Linnekavaj // Från: Monki // Stl: XS/S // Använd: 0 // Pris: 100 kr + frakt



Plagg: Långklänning // Från: H&M // Stl: 34 // Använd: ca 3 // Pris: 100 kr + frakt



Plagg: Spetsklänning // Från: Bik Bok // Stl: XS/S // Använd: 0 // Pris: 100 kr + frakt



Plagg: Långkavaj // Från: Monki // Stl: XS // Använd: 0 // Pris: 150 kr + frakt


FLER PLAGG KOMMER...

yesterday's

HEJ PEOPLE. Oj, dagen blev väldigt spontan igår - inte som planerat. Men jisses, vad jag hade kul igår. Hela dagen gick jag på lyckorus! Det blev shopping igår med Alma, är sjukt nöjd med mina inköp, jag ska visa er sen. Som ni förstår blev det lite för sent för att fota dagens igår, tyvärr. Jag blev kvar i stan ända till midnatt. Vi bestämde oss för att äta middag tillsammans - sushi och vin blev det. Sen gick vi vidare till Lion Bar och tog en öl. Träffade min goda vän Erik och hans vänner där också, så det blev en till öl och massa skratt! Det var länge sen jag skrattade dubbelvikt, som jag och Alma gjorde igår. Guldvärt. Här är några bilder som knäpptes igår.



it's a beautiful day

I'M OFF TO THE CITY. Hej fina. Just nu sitter jag och skedar i mig tomatsoppa och ska bara bre på ett lager mascara, sen drar jag mig in till stan. Jag ska träffa min fina vän Alma,
och vädret är helt underbart idag, så det blir utan tvekan en bra lördag!
Uppdaterar när jag kommer hem igen och slänger in en dagens!


black & silver

GODKVÄLL. Såhär såg jag ut idag. Vi har precis kommit hem från Ikea, och vi hade turen att det inte alls var mycket folk där.Tack gud för Ikeabussen som stannar precis där vi bor också.
Ikväll blir det fredagsmys med tacos och idol. Love





my favourite news

H&M. Nyheter på hemsidan hos H&M. Jag vet inte riktigt, men jag tycker inte att H&M levererar som förut. Alltid när jag klickade in på hemsidan eller gick in i en H&M butik blev jag helt till mig. Men inte längre. Visst, de har mycket fint - som detta nedan, men det är fortfarande bara ljummet.
Alltså, den där morgonrocken... Hur mysig ser inte den ut att vara? Jag dör.


ikea.

SPOTTED ON THE STREET. Hur fin var inte den här capen då? Love it. Från Sallys Laundry. Idag ska jag möta upp min älskling när har slutar och sen åker vi till Ikea. Hallelujah! Vi ska mest köpa sånt där tråkigt - men nödvändiga saker. Men Ikea är alltid Ikea, och kommer säkert bjuda på något roligare också. Kanske levererar en dagens sen, om inspirationen tillåter en snygg outfit.
Känns som att den mer kommer bli bekväm och mysig, nu när jag kollar ut på ovädret.
Vart tog solen vägen som lyste imorse?


sthlmstreetstyle


new in

RESULTAT AV SHOPPING. Detta är vad jag fick med mig hem idag. Koftan är världens mysigaste! Var supernära på att köpa polon också (som ni gissade på), men ska suga på den karamellen. Kommer säkert spring och köpa den också! Sen blev det en grym rustningsring och ett multipack tunna ringar.


en dagens ute i trapphuset

CASUAL. Bytte ut min skinnjacka mot min favoritkavaj med foder. Den är superskön och värmande till skillnad från mina andra tunna kavajer! Under den har jag en före detta jeansskjorta,
som jag bara har kapat armarna på. Voila!






in the fitting room

RUNDA PÅ SÖDER. Är nyss hemkommen från skola och en liten torsdagsshopping. Har fått något mystiskt utslag på mitt högra ögonlock, så jag har haft solglasögon mest hela dagen, även då solen inte var framme - kände mig urfånig. Ni vet, den där känslan av att alla stirrar på er fastän dom inte gör det egentligen, så kände jag när jag gick utan glasögon haha. Well well. Hittade lite fint på budgetkedjorna idag, fast inget som direk tog mig med storm! Dessa plagg provade jag inne på Gina Tricot & H&M - om jag köpte något får ni se sen. Vad tror ni?




"we can collide"

SKOGSUTFLYKT. Hej på er! I morse var det att stiga upp kl 6 och åka och jobba. Massa underbara små busungar. Idag var det utflykt, vi var i Björkhagen i något skogsparti och grillade korv och lekte. När vi var på väg dit stormade det och regnade, så jäkla kallt var det, var stelfrusen och barnen påpekade hela tiden hur kalla mina händer var. Haha, så söta! Nu är jag hemkommen och glad är jag, barnen gör en så glad. Men slut är jag också och ont i kroppen.
Nu kom min man hem, så nu blir det mys! Later.



jackan som har "det"

JAG ÄR KÄR I DEN HÄR JACKAN. Alltså, hur råsnygg är inte Carolines jacka från Balenciaga?
Det quiltade mönstret gjorde allt. Outfiten är för övrigt smashing.


carolinesmode

"vart jag mig i världen vänder, står jag här med tomma händer"

THUESDAY. Har precis varit i skolan, och fortfarande har vi kvar den där (...) vikarien. Meningslöst.
Hade lika gärna kunnat jobba när dom ringde in mig i morse, men men måste ju bli klar med kursen. Satan vad kallt det är idag, blåser som tusan gör det också. Så onice. Här är iallafall 3 saker jag gärna vill ha. Skor från Cheap Monday, halsband från Fashionology och det sista halsbandet från JC.





"never ending summer"

KLÄDRENS. Härliga bilder när man vill minnas sommarvärmen lite! Så fint ljus på bilderna.
Idag har jag fixat och fixat. Jag har handlat och lagat mat åt min man, packat upp en hel fyttkartong plus massa väskor och organiserat för fullt. Sen har jag tagit itu med garderoben och rensat och gjort fint. Nu börjar huvudvärken komma smygande, så nu tar jag en paus! Later.





"i'm gonna marry the night"

RAINY SUNDAY. Hej alla fina! Nu är min familjehelg över, imorgon åker jag tillbaka till min man, som dessvärre har gått och blivit magsjuk. Men eftersom att jag har varit immun från magsjuka i 10 år tror jag inte det går någon nöd på mig. I vilket fall som helst ska jag ta hand om stackarn.
Och hallå! Varför kommenterar ni aldrig längre? Kom igen nu.


bild från arkivet

"to my parents"

11/9/2011. Idag är både en dag vi ska minnas och tänka på alla omkomna och anhöriga i 9/11, men också för att fira. Mina föräldrar har idag varit gifta i 29 år. Fattar ni - 29 ÅR! Det är helt sinnes, men är glad för deras skull. Nu har dom varit på ett Taxinge slott och lunchfirat. Tyckte att detta ska dokumenteras, så tog några kort på dom. Det spårade ur lite, men glada är dom i alla fall.
Tycker dessutom att dom ser riktigt snygga ut idag, bra klädval! Grattis till er ♥





idag inspireras jag av...

VIOLA, LOWE & HANNA. Tre klockrena outfits, enligt mig!





hunter short

BE MINE? Jag vill ju så gärna ha ett par gummistövlar. Det behöver såklart inte vara av den dyrare varianten, men nu råkar jag tycka att Hunter stövlar är så grymt snygga.
Dessa har lite kortare skaft, som jag faktiskt föredrar pga mina korta ben. Dom här är perfekta.
Finns att beställa bland annat från Nelly och kostar cirkus 1250 kr.


nelly/hunter

"absofuckinglutely"

5 CRAVINGS. Detta kan gärna få flytta in hos mig just nu!

Skinnshorts



Öppen spis




Svans




En kista



Silvertröjan från Zara



hjälp!

HEADER. Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag ska ha kvar den header jag har nu eller om jag ska alternativ 2. Dom är ju snarlika, jag vet, men ändå!
Kan inte ni lägga en röst på någon av dem, är ni gulliga? Puss på nosen

1



2



"everyday i try to look my best"


cubus,alexanderwang,monki,lindex

HAIR.

COLORED. Åh, jag dog lite när jag såg detta! Har aldrig riktigt varit något fan av färgade hårtoppar, förrän jag såg det här! Tycker det var grymt snyggt. Helheten var ju en fullpoängare för sig, också. Appropå designen - jag ångrade mig nästan direkt efter att jag hade raderat min förra, men jag kommer finslipa tills jag är helt nöjd. Känns väldigt ovant i alla fall. Känns naket. Vad säger ni?


RENOVERING.

KAOS. Jag fick ett ryck och nu vill jag ha en helvit blogg, har tröttnat på det andra. Så under den närmsta timmen kommer min blogg se ut som ett bombnedslag, kommer prova olika saker - så håll ut!

FYNDA!

NYA AUKTIONER. Som jag sa till er länkar jag såklart till mina auktioner och som ni säkert vet så läggs allt upp på Seconds där jag heter Thowelina! Här är ett småplock från vad jag har lagt upp idag och nästan alla startpriser ligger på 50 kr, hur bra?
Så spana gärna in min sida HÄR. Mejla mig om frågor!



ROADTRIP.

I ♥ SOLEN. Åh, vilken underbar dag! Körde till Strängnäs med päronen idag, där de hade lite ärenden. Gick på fina gator, åt thaimat och hade allmänt trevligt. Hittade en gammal telefonkiosk, dock utan telefon. Där fick det iallafall bli en dagens, med pappa som min personliga fotograf! Nu - en latte och lägga upp massa annonser.






MYSFREDAG.

HEJ smågryn! Idag blev det en mysfredag med familjen. Tacos till middag och massa godis på det, mums!
Saknar redan mannen min, men återser honom på måndag, så jag borde klara mig. Nu har jag spenderat den sista timmen med garderoberna! Mitt rum blir bara tommare och tommare och snart ekar det i garderoberna... Hjälp. Har massa kläder i kassar som ska säljas/skänkas bort och sen är det dags att ta in höstkläder till stan. Jag har fotat massa nytt som ska upp på Seconds imorgon, hade jag tänkt. Länkar till er också såklart! Känns som det börjar en ny era i mitt liv inom snar framtid, känns både läskigt och befriande. Nej, nu ska jag sluta babbla och gå hoppa ner i sängen istället, är dödstrött. Sweet dreams!



UPPE MED TUPPEN.

GODMORGON. Man kan säga att jag har halva foten utanför dörren, ska bege mig till skolan i detta höstväder. Pippitröja och boots på idag, med andra ord. Ska köpa med mig en takeaway kaffe också, så man inte somnar för att det är så grått och tråkigt ute. Idag ska jag hem och hälsa på familjen, var ju trots allt över 1 månad sen.
Ska bli mysigt. Men jag skriver mer när jag kommer hem. Love.



PREPARE FOR AUTUMN.

HÖGST UPP PÅ LISTAN. Nu har ju hösten kommit på riktigt. Mysigt tycker jag, men skippar gärna regnrusk!
Har gjort ett litet kollage på vad jag ska ut och leta efter härnäst. Några nyckelord för hösten; Stickat, skinn, mocka, skjortor och ärmlöst. Har helt fastnat för ärmlösa plagg! Tycker det är stilrent. Avklätt med påklätt. Ser nu hur mycket svart det blev.
Det är ett mysterium för mig - varför dras jag alltid tillbaka i det svarta när hösten närmar sig?
Finns kanske bara ett svar; för att svart är så sjukt snyggt. Tidlöst.


theoutnet,h&m,scorett,lagarconne,monki

ON REPEAT.

MOA. Ni som har följt Idol vet nog redan hur grym denna tjej är! Jag-är-fast. Completely. Hon är för bra för Idol.
Den spelas numera repeat både på Spotify och i Ipoden, så kan den utantill nu, kan inte sluta sjunga på den. Lovely.



SHOES FOR AUTUMN.

SKO-BEHOV. Egentligen har jag höstskor, men man vill ju alltid ha nya när det är en ny höst, right?
Jag är ute efter de perfekta bootsen och eventuellt en stövlett men med en annan sorts klack än dessa nedan. För såna har jag redan två olika par utav. Var inne på Skopunkten häromdan, men blev besviken. Hade ju sett så många fina på hemsidan, men i butik var dem inte alls lika fina. Får leta vidare!




BOHEMISKT.

TODAY I WANNA BE DRESSED LIKE THIS.


H&M, Monki, Weekday, Acne


RSS 2.0