on repeat

SUNDAY. Jag har precis kommit hem från Sickla, efter att ha klippt mig fräsch och hängt lite med mor & far. Trevligt! Igårkväll blev det inte riktigt som jag hade planerat. Skulle ta det lugnt hemma och baby hade hjälpt mig ladda ner några filmer jag ville se, innan han drog. Kan ju säga redan nu att ingen film blev sedd. Fick istället ett fixryck och började organisera i garderoben och byrålådorna... Samtidigt drack jag rödvin, haha gissa om jag var speedad? Runt 10 bestämde jag mig för att dra med Niklas och gänget ut, även om jag skulle upp hyffsat tidigt idag. Men styrde kosan mot Stureplan och hade jävligt roligt istället! Däckade i säng runt halv 3 och är förvånadsvärt pigg idag - skönt!


we are young

LOVE. Jag och Niklas på hans 25 årsdag. Fina man!


shopping - part one

NEW IN. Halsband// H&M, Nagellack// Depend, H&M och Gina, Mobilväska// Glitter. Stay tuned!


en dag på stan

WITH MY MAN. Jag och min man har precis kommit hem efter en heldag på stan. Vi började med att promenera till fridhemsplan med en kaffe i den sköna solen. Sen blev det shopping och lunch. Nu blev det dock mulet och lite småkallt, så himla glädjedödande... Planen var att vi skulle dra in och möta några vänner och dricka öl i solen, men nu får vi se hur det blir med det. Här är vår goda, goda lunch från idag. Shoppingbilder kommer.


yellow

NYA. Här är en del av gårdagens outfit. Hade dock en annan tröja till, som jag inte hann fota! De nya gula shortsen är från Gina Tricot. Love them!


inspo

MODEKUNGEN. Blev blixtinspirerad av dess bilder! Väskan är hur grym som helst och tjejen slår mitt i prick. Dags att kika in på hemsidan, lagom till löning kanske?


my friend alma

EN DAG FULL AV LYCKA. Idag fick jag äntligen återse min vän Alma som har varit och rest i Asien i 4 månader! Snacka om lyckorus. Vi gick till vårt stammisställe och åt sushilunch, sen blev det några svängar i butikerna tills det stängde - uuunderbart! Blev en del shopping för min del, vilket inte var tanken, men jag hittade så mycket fint och dessutom saker jag har velat ha länge. Efter jag hade träffat Alma uppstod dagens första besvikelse... Jag hade åkt hem och bytt om till träningskläder och var helt taggad på att ta en tur på löpbandet, men när jag kommer dit får jag inte komma in eftersom att dom skulle stänga! Protesterade lite snällt, då de inte skulle stänga förrän om 45 min. Men icke! Pissed... Men det får bli efter jobbet imorn! Idag var vi inne i H&M's nyrenoverade butik och fann världens finaste omklädningsrum. Jag smälte lite när vi entrade... Jag ville flytta in där haha! Och alltså ärligt, ser ni hur brun hon har blivit?! Kände mig som en riktig blekfis... Avis.


work it

PASS. Det var på tiden att jag drog mig till gymmet och satan vad skönt det var! Började på löpbandet och varvade pw med att springa, intervall med andra ord. Var helt slut efter det, men jag fortsatte med mina spagettiben och körde ett cirkelpass. Känner mig extremt duktig haha! Nu ska jag se om man ska göra nån mer nytta denna lördag, vi får se vad den erbjuder. Här får ni en outfit från förra veckan. Satinjacka// American Apparel, T-shirt// Gina Tricot, Shorts// Monki.


off to the races

I'M BACK. Hej alla gullefjun! Nu är jag på spåret igen, nu gäller det bara att gräva i inspirationsförrådet så jag kan leverera lite. Hoppas den börjar spira snart! Slänger upp två bilder från när jag och min fina bästa vän satt på en av Medis uteserveringar i solen och drack öl och beställde in dögod mat. Lovely!


.

BREAK. Just nu är saker och ting runt omkring mig inte helt som det ska, vilket gör att bloggen kommer få lida lite ett tag fram över. Hoppas ni har överseende! Kram


easter

PÅSKLEDIGT. Just nu är jag rastlös som få... Mannen är på Hovet och kollar hockeymatch och jag är för trött för att göra något annat som är vettigare än kolla på satc boxen, käka thaimat och göra en kopp hot chocolate! Haha. Men det duger för mig, försöker jag intala mig själv. Hur som helst, fick sovmorgon imorse till halv 11 och sen fick jag gå 1,5 timme innan sluttid - inte fy skam! Råkade shoppa lite på vägen mellan jobbet och hemmet, men det får ni se en annan dag. På bilden nedan bär Angelica jackan jag bloggade om igår och är den inte vrålsnygg, då?


some die young

GOTTA HAVE THIS JACKET. Alltså den här jackan... Jag smälter lite när jag ser den! MEN, sen när jag tänker efter - hur lätt kommer inte nitarna falla av en efter en om man skulle råka bära en för tung väska? Antar att man får göra undantag när man bär den. 899 kr kostar den och jag känner någonstans att jag är värd den. Men mitt dilemma är fortfarande nitarna... Någon som har jackan och vet hur bra nitarna är fästa? Tell me, please! Jackan är förresten från Melba.



RSS 2.0