älskade kissemjao

ANTHEA. Nu har jag vinkat och pussat min katt farväl. Vi var tvungna att omplacera henne pga att hon inte mådde bra här helt enkelt. Vi bor för litet och är hemifrån för mycket, för hennes behov. Så det bästa var att låta henne få bo hos en annan familj, där jag tror och hoppas att hon kommer trivas bättre! Himla sorgligt blev det och så fort hon åkte iväg föll några tårar. Hon var trots allt MIN och var som min lilla bebis. Men livet måste gå vidare!


dinner

KVÄLLENS. Nu är både jag och mannen proppmätta efter kvällens dundergoda middag. Lagade ihop en chicken tikka masala med ris och till det vitlöksbröd och rött vin! Mums. Jag är helt slut efter denna stökiga arbetsdagen, så nu blir det dusch och chill.


baglicious

NEW BAG. Hittade min drömväska idag! Den sista som hängde kvar och jag blev överlycklig. Den har nitar på båda sidorna, inte under - vilket jag tycker är ett plus! De andra liknande jag har spanat på förut har haft under också, vilket jag tycker verkar opraktiskt. Den här är perfekt. Rymlig och supersnygg! Köpte den på Lindex.


på inköpslistan

I WISH. Jag är verkligen på jakt efter ett par stadiga boots, lite grövre! Dessa från HK är ju mer än perfektion. Lite dyrare, men ack så snygga. Har velat ha en större guldklocka ett tag nu, denna från Fossil fångar mitt intresse ganska rejält... Värt att tänka över!


two from store

AUTUMN. Dessa två ytterplagg like:ar jag från Gina Tricot. Var nära på att köpa dem båda, men bestämde mig för att leta efter en bättre kappa istället. Men annars är dessa två riktiga budget kap!


night out

SATURDAY. Såhär ser det ut just nu. Efter lite shopping och fika sitter jag nu med min fina vän Alma på bar 54 på söder och dricker vin och strawberry daiquiri. Väldans trevligt! Sen får vi se vart kosan styr... Love.


somewhere over the rainbow

LISTA. Godmorgon! Idag står shopping på agendan. Dock ska jag försöka att bara köpa det jag verkligen ska ha, så därför skrev jag en lista på saker jag vill ha helst just nu. Jag ska börja spara pengar på riktigt nu, tänkte jag, så nu är det att vara snål som gäller! I eftermiddag ska jag träffa en vän, sen får vi se vad som händer. Nu ska jag äta lite frulle och sen bege mig in mot stan. Puss!


bad day

FEELINGS. Jag är helt slut på den här dagen! Många blandade känslor på en och samma gång. Oroskänslor i magen, jobbiga beslut och en allmänt deppig dag. Inte riktigt min dag, med andra ord. Så nu ska jag göra slut på den här dagen och gå och lägga mig! Tur att man har älskade människor omkring sig. Hoppas på bättre dag imorgon. Love


bullet

TODAY I WEAR THIS. Det är inte ofta man ser mig i byxor, men dessa gillar jag och så kände jag för att inviga mitt fina nya skärp! Gillar att man kan använda det både i midjan och på höfterna. Kap från H&M.


ripped jeans

BAGGY. Ett par såna här jeans var jag på jakt efter idag, men hittade varken på Gina eller H&M. Vart hittar man såna..? Tycker dessa som My bär här är sjukt snygga! Måste leta vidare.


förnyelse

THE BED. Förra veckan när jag var hemma sjuk blev jag så rastlös, så jag körde en storstädning samt flyttade och vände på sängen. Eftersom vi bor rätt litet måste jag ändå förnya saker och ting, annars blir jag tokig! Jag brukade alltid möblera mitt tonårsrum när jag bodde hemma och det sitter fortfarande i! Hade jag haft möjligheten hade jag möblerat om varje månad, haha! Är så nöjd med det nya, älskar att den står rakt mot fönstrena så man vaknar av solen (om den nu tänker visa sig mer).


inspo

DAGENS INSPIRATION. Jag vill ha tag i en längre, tunn "rock". Dock är jag kort, men det kanske är fint ändå! Vill hitta en fin höstkappa också. Men jag var och kikade i några butiker idag och jag blev så himla besviken på allt... Fick med mig en klänning och ett skärp bara.


kittens

FOTOGRAFERING. Hjälpte mamma att fota kattungarna med systemkameran idag. Dom är så himla söta! Här är några av mina favoritbilder jag tog. Haha, helt underbara!


årets första kräftskiva

MUMS. Så här såg det ut igår, precis innan alla började hugga in. Allt var sjukt gott igår, kräftorna var perfekta! Nu är vi hemma i stan igen, jag skulle kunnat stanna några dagar till, men imorgon är det ju jobb som gäller igen! Har saknat jobbet under min 1 och 1/2 vecka som sjuk... Vi har planeringsdag hela dagen imorn, alltid skönt med en mjukstart efter uppehåll!


vid sjön

MYS. Här är jag och min älskling vid sjön i Mariefred. Nu är vi hemma hos mina föräldrar och igår var det kräftskiva! Sen satt vi i infravärmen under markisen på terrassen och fortsatte på alkoholen. Väldans mysigt!


eagle

SKISS. Här har ni resultatet på en timmes uttråking, eller ja, tidsfördriv. Örnar är ju himla vackra djur tycker jag! Den här blev inte så glad, men den speglar mig ganska bra just nu.


glädjedödande

ABSTINENS. Imorse när jag vaknade kände jag mig för första gången på en vecka frisk, men så fort jag var uppe och pallrade bröt allt ut igen... Alltså, är det aldrig meningen att jag ska bli frisk?! Så, med andra ord - inge jobb den här veckan, kan inte träffa vännerna, kan inte shoppa och jag kan inte ens gå till affären på gatan utan att bli anfådd, svettig och hosta sönder. JAG BLIR GAAALEN!


melt down

JACKAN SOM HAR "DET". Alltså. Jag smälte lite när jag såg den här kappan... Hur fin var den inte då?! Perfekta höstkappan, om ni frågar mig! Måste till ZARA. Tyvärr är priset rätt saftigt, men ack vad den vill bo hos mig.


go tell the world

 WANTIES. Det blev usel kvalitét på bilden, men det går ju inte att ladda upp bilder normalt? Men men, här är plock från vad jag vill ha just nu! Gah, känns knäppt att redan vara inriktad på höstkläder ju... Men jag längtar faktiskt lite till hösten, tycker att det är den mysigaste årstiden på året! Dock suger det att man ska bo i ett vinterland de kommande halvåret.

- Skinn, kraftiga boots, batik, kobolt, rött, inka, trianglar, coola tryck!

 


you know that we're worth it

SKOKÄRLEK. Jag har verkligen otur med mitt nätshoppande just nu. Skulle ivrigt lägga de svarta i shoppingkorgen, men kunde inte för att min storlek SÅKLART var slutsåld. Aarrghh! Tycker skon var helt perfekt. Back to the 90's liksom, med platå och allt... Får väl helt enkelt haffa dem i butik!


haircut

COLUMBINE. När jag såg den här bilden på fräscha Columbine, blev jag så sugen på att spara ut mitt hår en decimeter. Jag trivs dock väldigt bra i min korta frisyr. Åh, beslutsångest! Fast nu jag faktiskt skjutit upp min klipptid, som annars hade varit om bara en vecka - bara för att ge håret till att växa! Om jag ändrar mig och vill ha kort igen är det bara att kapa, tänker jag. Att kapa är alltid lättare och snabbare än att spara ut.


go bananas

I HÖST VILL JAG PRYDA MINA BEN. Ja, precis som det står innan (kan inte fatta att jag skrev höst!) - nu letar jag efter mönstrade byxor, vilket jag tycker kan vara rå coolt! Det får gärna vara blommor, men småmönstrat funkar det med. Det sista paret - som är leggings, har jag letat som en tok efter ute i butik, men utan resultat! Hur kan de redan vara slut?! Åhh. Hittade dem på webbshoppen nu, men jag orkar inte vänta tills i oktober för att få dem... Så surt!



nobody's a picture perfect

FML. Som väntat har jag åkt på en brakförkylning... Feberfrossa, migrän, gubbhosta osv. Jag. Orkar. Inte! Jag är så otroligt rastlös också, att vara hemma från jobbet är det värsta jag vet. Hoppas att detta rinner av mig lika fort som det slog till, så jag kan agera människa igen! Har druckit te i mängder idag, så håll tummarna.


please, remind me of who i really am

INSPO. Min dag har varit skit, rent ut sagt! Stökig jobbdag plus en smygande förkylning... Hoppas på bättre tider imorgon! Puss


kobolt

KAVAJ. Jag dör lite över färgen på kavajen jag unnade mig själv idag! Har fått en dille på (kobolt)blått, tycker det är fruktansvärt snyggt. Nöjd!


everybody's got a dark side

NEW WEEK. Så var det måndag igen, gott folk! Varför försvinner helger alltid på 1 sekund? Men en sak som är bra är att fler ungar kommer tillbaka och att jag äntligen får jobba med ordinarie! Kan inte klaga allt för mycket. Ha nu en superbra dag, så hörs vi sen. Kram


reunion

KÄRA VÄNNER. Igår hade vi vår reunion, för oss som gick i samma klass och gick ut gymnasiet tillsammans. Tyvärr blev vi bara 9 som kunde komma, men vi hade jäkligt trevligt ändå! Vi samlades där vi hade vår mösspåtagning, catchade upp och drack öl. Sen fortsatte vi vidare in på söder, mötte upp mer folk och fyllde på med mer alkohol. Mycket lyckad kväll!


4 favourites, by h&m

SHOES. Titta, vilka drop dead snygga skor H&M har fått in! Älskar dem alla. De första paret har jag ett par som liknar, men tycker mina saknar kedjan, så de ska jag kika efter. Vågar inte riktigt beställa skor från H&M, eftersom att de är så olika i storleken, ibland har jag 36 och ibland 37. Deras skor brukar vara rätt små i storkek och faktiskt - ganska osköna! Men jag ska iallafall hålla utkik.


yesterday

VINKVÄLL. Igår träffade jag Alma efter jobbet. Först åt vi världens finaste sushi, som jag ångrar att jag inte fotade! Sen gick vi och satte oss vid Medis kök&bar och drack vin. Jättemysigt!


RSS 2.0