the dress

SISTA SEKUND. Här har vi den! Klänningen jag ska dansa in det nya året med imorgon! Jag var med två vänner på stan igår, utan att ens våga hoppas på att hitta en klänning i sista sekund... MEN, så hängde den där och den satt som en smäck! Lucky me. En riktig paljettbomb - som jag älskar! Ska fota mycket på nyår, så ni kommer med stor sannolikhet få se den på senare!



last sunday

SOMETHING NEW. Hej fina! Här är de senaste tillskotten på smyckesfronten. En av den godaste parfymen fick jag av min fina Alma och jag blev så himla glad! De två stora halsbanden plus döskalle- armringen fyndade jag på ur&penn för en väldigt liten slant. Midi- ringarna (alltså såna man har på övre delen av fingret) köpte jag på Topshop. Armbandet från Snö of Sweden och snöflingehalsbandet är också gåvor från fina vänner. Tack så jättemycket! ♥



juldagen

EN ANDRA JULAFTON. Igår firade jag alltså en andra julafton hos min svärmor. En väldigt mixad kväll, men trevligt! Självklart fick kameran - som för övrigt har blivit min bästa vän, hänga med. Här är några bilder som togs under kvällen. Snart beger vi oss mot båten och mot Riga. Ha det gott!


god jul

JULAFTON. Här är några julbilder som får sammanfatta min Julafton. Jag har haft en underbar julafton, redan från första sekund! Har fått så fina julklappar, ätit så god mat och umgåtts med dom jag älskar. Min bror hade med sig sin nya hund, så himla söt! Nu är jag helt slut... Har tänt ljus i hela lägenheten, redigerat bilder och sitter nu framför Tomten är far till alla barnen med en kopp te. Perfekt avslut på den här dagen! Imorgon är det dags för Julafton 2, tillsammans med min älskling med familj. Hoppas att ni också har haft en lika bra Julafton som jag har haft! Kärlek till er.



julstämning

23 DECEMBER. Hej alla fina! Bloggen har som ni märkt legat på is en lång tid nu. Jag har helt enkelt inte haft inspirationen med mig! Det har varit en hektisk månad, men kanske blir det nya året en nystart för bloggen med? Speciellt med tanke på att jag fick en systemkamera av min älskling på min födelsedag för en vecka sedan - och OM jag blev glad? Nu kan jag äntligen fota bra bilder. Imorgon då, julafton... Känns konstigt, tiden har gått så fort förbi. Men idag har jag iallafall julstädat lägenheten och nu är det fin stämning i lyan igen! Dock har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon, har inte haft tid att kolla ut någon fin klänning heller, då all min tid och pengar har gått till mina nära och kära. Men något ska jag nog se till att rota fram ur garderoben. Ikväll blir det mys och uppesittarkväll med min fina man. Om jag inte uppar imorgon, så önskar jag er nu en riktigt God Jul. Love.



bästa uppvaket

FRULLE. Min man är allt bra han. När man vaknar upp och mår sisådär och han går iväg för att köpa överraskningsfrulle... Att han sen kommer hem med detta är ju heeelt amazing! Färsk baguette, pepparrotskräm, rostbiff, tomat och asgod juice - det blir inte mycket bättre än så! Har ni inte smakat detta, är det ett måste. Att han köpte mitt älsklingsjuleskum var pricken över i:et. Gotta love him!


night out

GOKVÄLL. Idag mår man som man förtjänar, men det var det värt. Igår hängde jag med min vän Alma och shoppade, åt middag och drack vin hemma hos mig innan vi åkte och mötte upp några av mina vänner hos Marcus. Där spelade vi spel och förade, innan vi drog ut. Hade en extremt rolig kväll, men många skratt! Rullade hem vid stängning och idag har sängen varit min bästa vän. Tur att det ändå är svinkallt, så man inte vill gå ut såna här dagar...


RSS 2.0