du måste flytta på dig

SPÅRA. I lördags var det alltså inflyttningsfest hos min bästa vän och hennes pojkvän. Vi satt 21 pers på gården och grillade, drack och lekte lekar. Sen flyttade vi oss inåt, där det spårade, haha! Rikigt kul var det och jag stapplade hem 5 på morgonen, när det var lika ljust ute som det var när allt började. Naaajs!


klädångest

WHAT TO WEAR? Just nu har jag lite klädpanik. Ska på inflyttningsfest ikväll och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Dagens i- landsproblem, jag vet... Jag måste bestämma mig snabbt, för snart åker jag till min vän och hjälper henne med fix inför festen. Åhh, jag hatar beslutsångest! Men något av detta kommer det iallafall bli. Tror jag.


same same, but different

NYA LINNEN. Dessa linnen tycker jag är så himla bra och fina! Köpte först det blåa och älskar det så mycket, så jag var tvungen att köpa ett svart och ett rött med! Finns även i beige. Perfekta baslinnet, med lite glansigare material, så det passar vid festligare tillfällen också. Finns att köpa på Bik Bok för 99kr.


you fit me better than my favourite sweater

DAGENS. Skjorta// Bik Bok, Topp// Monki (gammal), Shorts// Monki.


triangles

NYTT I SMYCKESSAMLINGEN. Här är två nya favoriter, som jag tokälskar! Ni hittar dom på Glitter för 80 resp. 50 kr om jag minns rätt. Örhängena finns även i silver, men jag tyckte att de här lite bronsigare var snyggare. Och halsbandet finns även i guld, som jag funderar på att införskaffa mig också. Värt!


blue

DAGENS. Så här har jag travat runt idag, hade dock bara luddvästen på morgonen, då det var lite kyligt. Efter jobbet åkte jag till min fina, bästa vän och hjälpte henne baka till inflyttningsfesten. Vi köpte också rosévin som vi förtärde duktigt. Hängde kvar ett par timmar och åkte sen hem och åt thaimat med min älskade.


sleepless

HEJ. Nu sitter jag på tvärbanan på väg till jobbet och det är inte nådigt, vad trött jag är. Försökte piffa mer kläder och smycken imorse, för att känna mig fräschare haha! Ni får en dagens sen.


dagens

SHORTS. Äntligen kan man gå barbent igen! Så jag passade på att inviga mina nya shorts med slitningar som jag köpte på Monki igår och ja - jag har shortsmani! Vet inte hur många shorts jag har köpt på mig under sommaren... Kjolen ni ser på bilden köpte jag för 30 kr idag, inne på H&M - kap! Funderar på att bära den på inflyttningsfesten jag ska till på lördag, fun! Den är exta fin när man är lite brun också. Nu ska jag laga mig lite svampsoppa och rosta bröd, mums!


sneak

DAGENS. Här är en liten peak på dagens outfit. Hur underbart väder?! Whoa! Nu ska jag hänga med min vän, sen får vi se vart kosan styr. Later


till salu

SÄLJER. Ser du något intressant? Skriv i kommentarsfältet, så fortsätter vi därifrån!



tidsfördriv

DAY OFF. Just nu ser det ut såhär - och nej, jag har inte börjat plugga, men måste erkänna att jag blir lite småsugen nu. Förklaringen till det här är att det är så lugnt på jobbet, så vi blev erbjudna en dag ledigt om man läser en bok ur barnperspektiv, som man sen ska reflektera lite över. Så efter att ha lunchat med mamma och gammelpäronen, sitter jag nu på Wayne's i Götgatsbacken. Mysigt tycker jag!


dagens

IT'S MONDAY. Och så fick jag gå hem för dagen, det kan inte bli mer slappt än att jobba på sommarförskolan, det är snarare förskola för vuxna med tanke på fördelningen... Men idag har jag tillsammans med en kollega fixat lite på vår stationära förskola, så tiden har runnit på ändå, då det känns som om jag vaknade för bara någon timme sen, haha! Så här ser jag ut idag, denna gråa dag. Nu - en sväng på stan för lite tidsfördriv.


yesterday's

DRINKBJUDNING. Igår var jag som sagt och drack drinkar med några tjejer. Till slut fick vi för oss att blanda en egen bucket och ärligt kommer jag inte riktigt ihåg vad vi hade i, haha... Men god var den! Här ser ni den. Nu har jag precis ätit pizza i ugn och ska nu se nån film medan mannen är och kollar på fotboll. Kram!


flower dress

ME IN A SQUARE. Hittade denna fina klänning idag också, men det blev inget köp dock!
Den finns på Vero Moda och kostar runt 300 kr.



skirt

CUBUS. Denna kjolen fick jag för 99 enkronor!



new in

HEY. Drog iväg till Liljeholmsgallerian en snabbis idag och fick med mig denna lurviga, underbara västen som man kan matcha på många olika sätt, plus shortsen som jag hittade på rean. Win! Köpte en jeanskjol också på rea, som ni får se sen. Mycket nöjd! Sprang in på bolaget också och köpte drinkvirke till ikväll då det blir drinkkväll med några tjejor. Så nu har jag bunkrat upp med vodka, bacardi razz och tillbehör. Riktigt trevligt!



morning glory

SATURDAY. Hej människor! Min katt väckte mig tidigt i morse, så det var bara upp och sätta på lugna favoriter & kaffe. Så här sitter jag fortfarande, osminkad och lite sådär myslycklig, om det nu är ett ord? Haha. Älskar faktiskt tidiga mornar, när man inte ska iväg utan bara kan ta det lugnt. Fast nu börjar kaffet sätta in och jag börjar känna mig lite rastlös... What to do? Har fortfarande lite ont i ryggen och i min visdomstand - fyfan vilken smärta! Men någonstans måste jag nog dra mig, har knappt varit ute på 2 dagar pga. ryggen. Går icke för sig!



kaputt

SÄNGLIGGANDES. Just nu känner jag mig väldigt olyckligt lottad. Skrev ju igår att jag har sträckt ryggen och när jag kom hem smällde det bara till och tårarna sprutade non stop. Kunde inte röra mig och det är tyvärr inte bättre idag, vilket gör att jag ligger som en torkad grönsak i sängen istället för att vara på jobbet! Det suger! Så nu väntar jag bara tills mannen slutar, så han kan köpa hem mat till mig... Later


aw

HELLO. Nu är jag på väg hem efter en grym after work! Började med tjejerna och avslutade med några grabs och min bästa, fina vän. Blir en resorb och sen sängen när jag är hemma, haha! Lyckades sträcka ryggen igen på jobbet idag, lagom skönt...


i'm weightless

BACK ON TRACK. Andra arbetsdagen efter semestern är avklarad. Jag kände verkligen att jag hade semestrat färdigt när jag kom tillbaka, som den rutinmänniska jag är tycker jag att det är så skönt att vara tillbaka i rutin! Dock är det lugnt som en filbunke på jobbet, det är knappt några ungar men ändå är vi så många personal, så det blir väldigt slappt - nästan tråkigt! Idag gott folk, haglade det i storstaden - hur sjukt mitt i sommaren? Jävligt galet om ni frågar mig... Vart är vårt land på väg liksom? Nej, dags att sluta vara bitter. Langar förhoppningsvis ett roligare inlägg imorn. Vi hörs, kram!


two days ago

IKEA. I onsdags åkte jag till Ikea med min vän Alma. Eftersom hon bor ett tag i Barkaby så åkte vi till den som ligger där, såklart. Den var mindre, men inte mycket folk! Jag fick med mig en stor kasse hem, medan Alma bara fick en liten. Alltid ska man vara värst... Haha! Men jag är så nöjd med mina inköp, så det var värt att släpa på. Efter Ikea åkte vi hem till henne och lagade en brak-lyx-middag! Blir fortfarande hungrig när jag tänker på den.


gammalt blir nytt

LACK. Alltid när jag är hemma hos mina föräldrar kör jag ett standardsvep i mina gamla garderober, där jag har kvar massa kläder. Och alltid hittar jag något nytt att ta med in till stan, även om det inte är nya plagg så känns det nytt eftersom att jag inte har använt det på länge! Älskar det, det är som att gå och shoppa gratis, haha! Nu fick jag bland annat med mig dessa skor. Det är typ en kilklack och sen i lack, sjukt snygga och bekväma! WIN.


ett hej från mariefred

VISIT. Nu är jag hemma hos päronen i Mariefred och jag kunde inte motstå att ta en tur med bilen. Jag får lite abstinens när jag är i stan, för där har jag ju ingen tillgång till bil. Jag såg en gigantisk älg också, när jag var ute. Sådana finns det gott om här ute i skogen! Tog lite bilder, så ni får se dagens! Kram


some pics

INNAN VI DROG IN I DIMMAN. Några bilder på de flesta, från i lördags!



dansa pausa

LÖRDAGS. Nu känner jag mig äntligen som en människa igen! Efter lördagens festligheter låg jag bakis hela dagen igår, tills typ 8 på kvällen... Men det spelar ingen roll, för vi hade så jäkla roligt i lördags! Förfest hemma hos födelsedagsflickan, med massa härligt folk och sen vidare till Galways där vi sträckdansade till stängning! Efter det fortsatte efterfest hemma hos oss ända till morgonen. Ungefär såhär såg jag ut, jag bytte dock ut shortsen till en draperad kjol.



in the passed

PLOCK. Gick igenom mina outfits och plockade några gamla favoriter of my own.



in the magazine

MIN OUTFIT. Jag kom på att jag har ju kvar mitt konto på Min Outfit. Dessa 5 outfits, som för övrigt är gamla hamnade hos Elin Klings favoriter och sedan i tryck i Expressens modebilaga! Detta kanske var för 4 år sedan och jag kommer ihåg hur lycklig jag var, haha. Elin var för övrigt min idol på den tiden, så för mig var det stort! Mitt konto på Min Outfit är: Thowelina (om ni vill kika eller rösta).



i'd never ask you to change

INSPO FROM JAK&JIL.



we are shadows

GODMORGON. Imorse väckte inte katten mig förrän 8:50, vanligtvis brukar det vara vid 6-7 tiden... Så sen var jag klarvaken och blev väldigt glad när jag insåg att Ica öppnade om 5 minuter, eftersom att jag behövde ny mjölk till mitt morgon-måste-ha-kaffe! Haha. Så ja, dagen börjar hurtigt och kommer fortsätta i den takten. Älskar tidiga mornar när man har all tid i världen.
Nu ska jag njuta as much as i can av den semestern jag har kvar!
Fick mitt sommarschema igår på sms och jag kan inte direkt säga att jag är nöjd, men what the hell - ba o kör! Idag har jag en rolig dag framför mig - party is in my head!



tips

BUDGET. Provade dessa två igår, men det blev inget köp. Men tips till er! Sjukt snygga plagg till ett billigt pris. Klänningen är öppen på sidorna, vilket jag tycker är asfränt! Från H&M.



we're sailing through infinity

ANTHEA. Kissemjau lämnar mig aldrig ur sikte. Hon blev väldigt nöjd när jag placerade hennes goskudde i köksfönstret där jag sitter vid datorn. Gulletussan!



i heard you were a wild one

PICS FROM LAST YEAR.



turn up the love

TJENA MITTBENA. Just nu sitter jag och dricker kaffe i hopp om att bli lite pigg denna fredag! Det är inte så schysst väder, så jag vet inte vad jag ska hitt på. Ikväll blir det festligheter för Niklas faster, som vi ska på, men det är inte förrän 6 ikväll. Jag har lite klädpanik, jag vet inte vad jag ska ha på mig! Men jag har gott om tid att bestämma mig, tror dock att jag inviger mina nya skor :) Åh, hörni - nu är det bara 1 vecka kvar på min semester, som har gått i racerfart! MEN, jag känner faktiskt ingen direkt ångest att komma tillbaka, jag saknar ju mina små knoddar! Känner mig lyckligt lottad att jag inte har något kontorsjobb, been there done that! Later fellas.



new, in leather

SHOES. Herregud, vad såriga mina ben är efter mitt soleksem... Må det försvinna! Hur som helst, ska vi ju inte titta på benen - utan mina nya fina skor! Köpte de på Din Sko's rea för 399 kr (ord. 599). De är i äkta läder, så jag hoppas de håller bra nu. De är supersköna och sitter perfekt!



tankar med mat

FOOD. Hej tussar! Jag har precis kommit hem från stan och med mig fick jag de mest perfekta skorna, som ni får se sen! För övrigt tycker jag att det mest är skit på rean, i klädväg... Men snygga skor finns det gott om! När jag kom hem skulle Niklas precis gå, så det blev en kiss-och-goodbye i dörren, haha! Så eftersom jag blev ensam har jag precis lagat ihop den här enkla - men ack så goda - måltiden! Spenat ravioli med tomat & vitlökskross plus mozzarella! Mhm, jag ♥ mat.



new

MUMS. Älskar allt nytt jag har köpt mig! Speciellt glad över alla reaprylar jag har lyckats skrapa ihop.
Från Lindex, H&M, JC & Gina

 

oldies

FORNA OUTFITS. Bläddrade igenom arkivet och hittade gamla outfits. Nog saknar jag mitt gamla långa hår ibland... En dag kommer jag det låta växa ut igen, tror jag! Nu sticker jag in till stan.



i put my new shoes on

UTHÄMTADE. Gjorde en beställning från Nelly förra veckan och nu har skorna kommit! Beställde 4 par, men 2 åker tillbaka, tyvärr. Men dessa godingar får stanna. De vita är så grymt snygga! Ska inviga dem på lördag, då det blir festligheter! Can't wait. Fick pröjsa 400 pix för dem båda - WIN!



en sommardag

OUTFIT. Såhär gick jag klädd när jag och Niklas åkte och hälsade på hans farmor & mormor, för en fika.



new

THREE OUT OF FOUR ON SALE. Från Lindex, Gina & Monki.



you bring out the best of me, sometimes the worst

LOVE. Jag och min fina älskling på midsommar! ♥



get free or die tryin'

NYSS BESTÄLLT. Jag kunde inte motstå. Jag har sen tidigare en vit tygkasse, också från Kan Dee i likadant tryck, som jag dunderälskar! Så fick jag en kod på mail som gav mig fri frakt just idag - my lucky day!? Tycker trycket är helgrymt och längtar tills den landar i min brevis. Åh, så fin!
Från Kan Dee, 269 kr.



this evening

 MYS. Idag har varit en fin dag! På dagen promenerade jag och min fina genom stan, kikade i butiker och åt stans godaste kina buffé. Sen åkte vi hem och lämnade saker och så åkte vi till hans syster och hennes vän för lite grill & öl. Hur gött kan det bli? Ska snart hälsa på sängen, för mör är man allt. Love



new lace

OUTFIT. 



crazy night out

I LÖRDAGS. Här är lite peaks från min dag/natt i lördags. På dagen hade jag det sjukt härligt med min fina Alma. Vi strosade på stan, men bestämde oss för att det var för fint väder för att gå i affärer, som ändå var för varmt! Så vi drog i sista minuten till Bolaget och köpte upp oss på lite öl & cider. Sen drog vi till Tanto och hade det gött! Efter det tog vi en öl hemma hos mig och sen iväg till Josefina för att träffa lite andra vänner. Blev sjukt förvånad när en av min närmsta barndomsvän kom fram till mig, blev himla glad att se henne! Så vi drog vidare med henne och hennes vänner, först till Hellströms för att tanka lite billigt och sen vidare till en gayklubb för att sedan dance our ass off - rent ut sagt! Sjukt lyckad utekväll som slutade på donken, vart annars...



body splash

PERFECT IN YOUR HANDBAG. Kapade den här på Gina Tricot och den luktar underbart!! Billig - ja, men den håller i hyffsat länge, även om man måste lägga på några sprut efter ett tag. Men helt klart värt!



archipelago part three




what you want

EN DAGENS - FRÅN FÖRUT. Det här hade jag på mig för säkert två veckor sedan, men eftersom att jag ligger lite efter i updates, så kommer ju allt som varit nu!



new in

BIKBOK. Dessa två fyndades för någon vecka sen - love them!



i'm here

 OFRIVILLIG PAUS. Hej på er! Nu är det ett tag sedan, men som ni kanske redan vet har dom inte fått igång blogg appen än. Men nu har jag fixat lite bloggmaterial till datorn också, så nu kommer det komma massa inlägg :) Här är några bilder som togs på midsommar! Jag hade en helt underbar midsommarhelg, den bästa någonsin. Vi var ett gäng på 14 pers som åkte ut till en killes landställe, som hette Yxlan och ligger i Norrtälje. Midsommarafton var grym! Vi startade morgonen med frukost ute, följt av kubb & öl. 



RSS 2.0