on my fingers

NYA FAVORITER. Knep dessa på H&M förra veckan, som den ringfetischist man är och de har varit ensamma om att pryda mina fingrar sen dess, bortsett från på jobbet! 40 resp. 70 kr om jag minns rätt. Love them!


jag älskar dig

ÄLSKLING. Bilden tagen på vår 1 år och 4 månaders dag! Love.


inspire me

INSPO.NU! Upptäckte en ny sida igår - inspo.nu heter den för er som är nyfikna! Gillas. Bilderna i kollaget är därifrån. Idag har varit en sjukt hektisk och krävande dag på jobbet... Det är bara förnamnen. Är helt slut och mör som ett smörpaket som legat i solen för länge... Där har vi min dag - smack! Ögonlocken blinkar väldigt långsamt just nu, tänk att klockan bara är 8 och jag är redan redo för sängen. Ogillas! Hoppas på en mer underlättad dag imorgon. Peace out!


två nya

SKIRT AND SHORTS. Haffade dessa pärlor på Bik Bok på min shoppingrunda i söndags. Stod och velade på shortsen, men tycker att lite färg i min garderob inte gör nån större skada! Dessutom var dem på rea - lucky me. Kjolen är lite halvt transparent, hög i midjan och lång - som jag har letat! Den är helt perfekt i mina ögon. Kommer matchas med bland annat magkorta toppar! Längtar tills man kan gå utan strumbyxor, för det är inge vidare snyggt under denna! Later


we were born to die

MY RED. Svidade om till denna klädsel igår. Fick äntligen inviga klänningen, som jag bloggade om för nån månad sen. Älskar rött!


on our way home

MAMI. Min mamma var så fin ikväll, så jag var tvungen att föreviga med ett foto! Maten var sjukt god och vi hade supertrevligt, som alltid. Kul att träffa släkten också, det händer ju inte varje dag. Grattis igen, till min mamma!


dagens

INVIGD. Såhär ser dagens ut! Stortrivs i min nya mintgröna. Nu har jag dock svirat om till finklänningen - bilder får ni sen! Puss


grattis mamma

MY MOTHER'S BIRTHDAY. Idag blir min kära mamma 50 pinnar. Grattis, grattis, grattis! Pappa fyller också 50 i april, så man kan säga att de firar 100 år. Fint det. Så nu är det bara hem från jobbet, byta om, hämta upp mannen och åka vidare igen. Nästa stopp blir Östermalm, då middag väntar. Later!


new

BLOUSES ON SALE. Blev glatt överraskad när jag såg dessa hänga på galgen för 199 kr (ord. 349)! Haffade en i varje färg och jag snodde åt mig den sista i blått - lycka! Det fanns en beige/sand färgad också, men tänkte att tre likadana blusar var lite väl. Älskar hur den är skuren, det gör den så mycket mer intressant. Tog dem i stl. 42 för en mer oversizekänsla. Sitter perfekt!


tapas plate

LÖRDAGSMYS. Det tog ett tag för mig att återbli människa idag... Det dracks mycket öl igår, helt enkelt! Men det var en sjukt rolig kväll med massa härligt folk! Så idag trappar vi ner lite och kör på myskväll, helt perfekt i mina ögon. Nu ska jag avnjuta denna minitapasen med min one and only! Puss


blinka lilla stjärna där

DAGENS. Sjukt härlig dag idag, förutom min stackars rygg! Har iallafall kunnat pallra mig ut i det underbara för en kaffe i solen. Gick upp till lägenheten igen och satte mig i köksfönstret och solade tills det brände på armen! Så jävla skönt. Nu ska vi käka vår egengjorda pizza, mums! Sen blir det lite öl ikväll. Här är en dagens! Later


cravings

FROM ANOTHER BLOG. Dessa 3 ting vill jag också ha i min äga! (Bilderna kommer från Victorias och Annis bloggar.) Långklänningen är to die for och shortsen är så himla söta. Allmänt snyggt helt enkelt. Ska spanas in i butik - for sure!


dagens

VÅRSOL. Ååh, känner ni lyckan i kroppen, or what? Det är sjukt hur lycklig man blir i själen när det är sånt här underbart väder! Vi kunde vara ute länge med barnen idag, vilket betyder mindre bråk och stök till skillnad om man måste vara inne hela dagen. Lövely! Har dock lyckats sträcka och skada min rygg igen! Det är ju garanterat dagens minus... Hoppas det inte slutar som förra gången, då jag blev helt rörelseförhindrad. Dålig timing! Nu - dusch och sen filmmys med my baby! Här kommer en dagens. Love!


me and boomerang

MYS. Hade en mysig stund med Boomerang igår, en riktig pussgurka! Det klämmer lite i skon att jag ska lämna dom idag. Får åka tillbaka snart igen, innan dom flyttar!


adorable

KATTFNATT. Alltså. Ser ni vad jag har o göra med? Uuunderbara! Dom här bilderna är tagna med min iphone och jag har säkert knäppt 100 bilder bara sen igår kväll. Kan inte låta bli! Dom flyttar ju snart, så när jag åker till mor & far nästa gång är dom säkert inte kvar. Så jag passar på så att säga. Gossigos!


breakfast

PÄRONENS HOTELL. Den här ljuva frukosten avnjöt jag i morse. Mami hade gjort en riktigt god fruktsallad igår, så jag kunde inte låta bli att äta den till frullen också! Efter frukosten tog jag bilen och farsgubben ner till Mariefred och fixade en hemlis. Nu blir det gofika och fortsatt mys med kattungarna, som för övrigt har växt till sig sen jag var här sist. Bilder coming up!


studded dress

WANTIE. Denna grymma nitklänningen fann jag på H&M igår, tyvärr hade jag redan varit i provis så den fick hänga kvar. Men nästa gång får den följa med in i provrummet! Perfekta partyfodralet.


dagens outfit


perrongen

PEAK PÅ DAGENS. Äntligen har jag hämtat ut mina Converse efter sisådär två förseningar! Hatar posten... Dom sitter som en smäck på fossingarna. Nu är jag på väg från jobbet och ska möta upp älskling i ringen för lite shopping. Ska hjälpa honom hitta kläder till begravningen han ska på imorgon. Gubben då.. Men jag hjälper mer än gärna till. Later smulisar


freja

CURLS. Just nu önskar jag att jag hade hår som var självlockat. Himla fint och det ger dessutom mer volym! Men jag får nöja mig med att skapa egna med hjälp av mina hårtänger, som duger just fine. Freja har de perfekta lockarna.



spring checklist

COLOUR VS. BASIC. Detta är det jag kommer leta efter till våren!
Modekungen, Gina Tricot, Monki, Nelly, Converse



that dress

I'D LIKE TO HAVE. Hittade denna underbara klänningen på My's blogg och föll direkt... Himla fin är den! Tänker vår - klänningen + skinnjacka & några snygga boots. Åh, vad det kliar i shoppingfingrarna.


bracelets

GOLDEN CHAINS. Dessa haffade hag till min förvåning på H&M häromdan! Jag älskar dem. Bar dem igår för första gången med ett på vardera handled och det jag uppskattar är att det för en gångs skull är justerbara, vilket underlättar en hel del när man har armleder som glasspinnar! Kap.


söndagsaktiviteter

GET OUTSIDE. Såhär såg det ut igår. Jag och baby umgicks med lite vänner i solen och tog en (läs flera) söndagsöl. Hade så sjukt trevligt, men tyvärr var det inte lördag, vilket kändes imorse när jag var tvungen att dra mig upp till jobbet! Det är inte så smart att gå ut och tanka sig med öl dag innan jobb, vet inte riktigt vart min hjärna tog vägen... Men det får vara värt det, för vi hade så jäkla trevligt och jag träffade nya grymma kontakter. Later


i made an order

BLACK BEAUTIES. Jag klickade just hem dessa! Som jag har längtat... Javisst, det är bara ett par skor, MEN jag har suktat efter dem for so long. Har bara inte kommit till skott ekonomiskt, har lagt pengar på annat. Men nu kände jag att jag kunde unna mig dem. Nästa vecka flyttar de in och jag välkomnar med... bara fötter? Haha. Det bästa av allt är nästan priset!
550 spänn fick jag ge för skor + frakt. KAP! Från Spartoo.



my new haircut

VOILA. 20 cm kortare och jag har aldrig känt mig snyggare! Det är så himla fräscht och bekvämt. Just nu rockar jag min nya frippa ute i solen med lite shopping som bonus! Så jädrans underbart väder ute, så ut med er. Love


20 cm

SACHA JUAN. Nu är det klippt! Kapade 20 cm hår idag... Fick lite kalla fötter precis innan, men dom blev snabbt varma igen haha! Är galet nöjd med min nya frippa, kan inte hålla fingrarna borta. Har flera gånger försökt dra fram håret av ren rexflex, men det finns liksom inget hår att dra fram... Resultatbilder får ni se imorgon!


flowers

THURSDAY. Idag mår jag som en riktig kratta... Hade knappt någon röst i morse och det kändes som att lungorna höll på att flyga ut när jag hostade! Men jag ska slita mig igenom den här veckan ändå, det är ju trots allt fredag imorn - och då kära vänner är det dax för saxen att göra sitt jobb hos frissan! Slutar dessutom 3 imorn, hallelujah! Så jag drar direkt till frissan och möter upp min kära mor. Efter klippningen blir det myshäng i Sickla med mami! Klickade in på Topshops hemsida och hittade de här underbara plaggen! Klänningen är jag riktigt sugen på - älskar hur den är skuren. Kostar runt rödingen och är definitivt värd en check. Kram


RSS 2.0