shopping är bra för hjärtat

BESTÄLLT. Dessa tre läckra saker har jag klickat hem! Är såå nöjd. Fick lite inspiration från Fanny Lyckman & Lisa (som för övrigt bloggar hos Nelly numera) - så alltså har jag beställt rymd capen, triangelörhängena och den råsnygga tygkassen! Rymd capen är från Chicy, örhängena från SBT och kassen från Kan Dee. Gotta love spaceprints... Wiho! Är ni med mig?



shopping as comfort

4 FANTASTISKA PLAGG. Är inne på andra dagen som sjuk från jobbet, vilket suger! Jag har åkt på en förkylning som topping på min redan dödande allergi... Min man vaknade inatt av att jag låg och knappt kunde andas, kul liv man har när pollen kommer och förstör. Nåja, har pysslat lite hemma och gjort fint, vilket drog med sig ett shoppingsug! Så typiskt mig. Har surfat runt lite på olika sidor som Chicy, Modekungen och Style By Tyra - som dessa fyra plagg är ifrån! Blev förälskad i stjärnklänningen & kjolen. Vi får se vart detta leder, men jag kan garantera att det blir några klick på köpa knappen, om jag känner mig själv rätt!



from yesterday

SKANSEN. Tog såklart lite bilder igår på alla fina djur. Här är några! När vi satt och picknickade kom en tam påfågel, som för övrigt är min favoritfågel, och Niklas matade den med vindruvor från handen haha! Sen kom den och lade sig brevid oss, antagligen för att tigga.. Så fin! Sen fick vi se björnarna para sig och fick oss sedan ett gott skratt åt de roliga sälarna som tydligen var underhållningssugna. Fan vad vi skrattade!


mums

FOOD. Här är bilder från idag, på den goda maten och på min fina mamma!


mors dag

TODAY'S. Såhär ser jag ut idag, denna vackra dag! Har precis firat min mor, tillsammans med pappa. Jag hade bokat bord på en resturang som heter Greken som ligger i närheten där dom bor. Vi satt ute i solen och rev av en tre rätters, jättegod mat! Nu sitter jag på pendeln hem, sen är det raka vägen mot gymmet som gäller! Måste förbränna bort den goda chokladtårtan vi fick till efterrätt och den gigantiska ölen jag drack haha!

Kärlek till mamma!


it has been a perfect day

18 MONTHS. Idag har jag och min bättre hälft varit tillsammans i 1,5 år! Jag var uppe tidigt imorse, men lät mannen sova ut, så jag gick och handlade färsk frukost som jag kom upp med.
Sen firade vi med att köpa med oss vin och picknick för att sen åka ut med färjan till Djurgården. Vi gick in på Skansen och satte oss först och smaskade lite, för att sen kolla på djuren. Efter det satte vi oss igen för att mysa, äta & njuta av det underbara vädret.
Nu är jag helt slut i huvudet, det bara dunkar... Men vår dag är inte slut än, ikväll blir det mer mys framför en bra rulle! Just nu är jag lyckan själv, är så förbannat lycklig och kär!

Jag älskar min Niklas!


i'm a pirate

UNDERHÅLLNING. Idag är det förskolans dag och därmed lite fest på gården med alla föräldrar som gäster. Vi pedagoger ska bjuda på en piratshow, där vi ska klä ut oss och sen sjunga lite piratsånger. Vet inte om jag är riktigt bekväm med det, med tanke på alla föräldrar haha! Men är inte ensam om den känslan, så det är bara köra all in for the kids sake! Här är min första gnuggis på säkert 13 år...


dagens

AFTER WORK. Hej på er! Körde återigen på min nya blomjacka från Gina, som jag totalälskar! Mitt nya favoplagg med andra ord. Efter jobbet åkte jag och mötte min bästa vän för en aw på medis. Blev två kalla öl i strålande sol och massa snack, kunde inte bli ett bättre slut på den här dagen! Nu är jag helt stekt och slut i huvudet efter all sol jag har fått idag... Vi är praktiskt taget ute all day long på jobbet, vilket är underbart, men man blir ju dessvärre seg i skallen också. Nu blir det chill kvällen ut. Höres!


shoemania

I WANT THESE TO BE MINE. Okej. Vid löning är det skor, skor och åter skor som gäller! Har hittat massa snygga skor på Nelly, som jag är sugen på. Nu gäller det bara att bestämma sig också, vilket inte är min starka sida. En plan är att beställa hem kanske fyra potentiella och sen behålla två, beroende på hur dom sitter och hur de matchar garderoben. Skor ska jag ha i vilket fall som helst! Någon/ några favoriter?


flowery

LOVELY SUNDAY. Idag har jag och mamma verkligen tagit vara på den här söndagen. Vi åkte och shoppade lite på Hedlandet på förmiddagen, sen åkte vi hem och åt lunch på altanen. Sen dess har jag legat i solstolen och solat. Nu dricker vi kaffe och äter goda bullar. Hög mysfaktor, ja! Snart ska jag ta och åka hem till mannen som väntar på mig hemma. Har varit som en minisemester här på landet, man blir så otroligt avslappnad och utvilad. Kram


doglove

VOFFISAR. Här är min mosters fem fina hundar! Älskar dom. Hunden jag pussar på kallar jag och min bror för Scooby Doo haha, ser ni likheterna haha!? Han är gigantisk. Vi har haft en jättemysig dag. Vi satt på min mosters terrass i säkert fyra timmar och öste i oss kaffe och bullar. Sen en lunch på det! Very nice. Fick massa färg, så jag är helnöjd.


ett hej

LÖRDAGSMYS. Var uppe hyffsat tidigt idag för att vara helg. Mamma fick upp mig redan 9. Gick direkt ut på verandan, där det redan är sommarvärme! Åh, vad jag mår bra just nu. Känns som vanligt som att vara på semester när man åker hem till föräldrarna. Har precis avnjutit denna frullen från heaven. Nu ska jag göra mig i ordning, för sen ska vi åka först på en rabarberfestival (?) som mamma vill till och sen till min moster och hundarna. Uppar senare! Puss


don't fail me now, take me to the finish line

FRIDAY. Väldigt lazy workday idag, må jag säga! Knappt några barn, så det blir tidig hemgång idag - så skönt! Efter jobbet styr jag kosan till Mariefred. I helgen ska jag spendera tiden med min kära mamilott. Ska bli så mysigt! Då blir det lite brum med bilen också, som jag har saknat! Nu - back to work! Idag bär jag min nya blomjacka som jag köpte på Gina igår. Den är väldigt fin tycker jag!


day off

GREAT DAY. Såå himla skönt att vara ledig denna torsdag! Min lediga dag spenderar jag med min fina vän Alma. Vi har shoppat, druckit kaffe i kungsan och nu sitter vi på Melanders på Medis och ska precis beställa in bakad potatis med skagen och ett glas vin! Lovely.


two looks, six cravings

GINA TRICOT. Dessa plagg och accessoarer MÅSTE jag bara ha! Det blev ett sånt extremt kli i shoppingtarmen, wooah!


for sale

4 SVARTA. Säljer dessa plagg!
Poncho, Gina Tricot, One Size
Transparent tröja, Lindex, S
Transparent skjorta, H&M, 36
Paljettklänning, Gina Tricot, 34.

Alla plagg säljer jag för 100 spänn! (+frakt).
Vid intresse: Skriv i kommentarfältet till att börja med!


i heart food

MIDDAG. Nu har vi precis avnjutit denna mumsiga middag! Rostbiff, potatissallad och en fräsch machésallad. Svårslaget! Idag satt jag i fönstret i närmare tre timmar och solade med musik i bakgrunden. Hur underbart? Råkade slumra till en stund, vilket resulterade i lagom snygga ränder haha! Nåja, nu har man jobbat fram lite färg iallafall. Nu - en kopp te och en kexchoklad i sängen med mysgubben.


new bag

WHITE. Den här grymma väskan har jag vilat ögonen på tiotalsgånger. Så igår slog jag till, innan den tar slut! Älskar den, så jag funderar på att även köpa den rosa i samma modell. Just nu har jag crashat i soffan framför satc boxen med en kopp te och godispåsen i form av saltlakrits. Cravings! Mår rätt bra trots allt.


walking in the rain

COZY SATURDAY. Okej. Jag var redigt bakis imorse (läs halv ett) när jag vaknade... Som tur är har man världens bästa man som hade vart och köpt färsk baguette, rostbiff, pepparrotskräm och godmorgon juice. Allt detta fick jag serverat på sängen! Efter en redig frukost var det bara att piggna till och göra sig i ordning. Runt halv 3 mötte jag upp min vän Simone. Vi började med att gå till mysigaste Waynes Coffee, sen fortsatte vi med lite second hand shopping på söders gator. Som avslutnig blev det hederliga dagen efter på donken. Thank god för skräpmat! Såhär såg jag ut idag.


?

FEL. Undrar vad som händer med mina bilder? Det ser ju jättekladdigt ut... Åhh! Ser ni samma sak som jag gör? Trött jag blir...


inspo

FREDAG. Kikade in på Inspo och haffade dessa bilder för att förhoppningsvis föra lite inspiration vidare! Just nu sitter jag med gubbarna som är bänkade framför hockeyn med ölen i händerna. Själv har jag roat mig med att rensa ut halva garderoben, på sidan av tillsammans med en vinflarra. Men nu har jag myst ner mig med katten brevid mannen och försöker vara lite intresserad av pucken på tv:n. Går sådär, haha!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/363775/images/2012/pic_202187604.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/363775/images/2012/pic_202187613.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/363775/images/2012/pic_202187627.jpg" class="image">


shopping part five

OVER THE TOP. Jeansjacka//H&M, Tunn blazer// Bik Bok, Munktröja// Bik Bok.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/363775/images/2012/pic_202161266.jpg" class="image">


summer rain

DAGENS. Dagen började med att jag inte vaknade förrän den tiden jag egentligen skulle lämnat lägenheten och åkt till jobbet! Bra start... Men som tur är har jag så grymma kollegor som skrattar åt sånt istället för att langa en sur min. Körde igenom dagen och sen blev det gym! Såhär såg jag ut, dagen till ära! Toodles


in the blink of an eye

13h AT WORK. Just i detta nu åker jag hem från jobbet, med lite övertid i bagaget! Vi hade först ett gemensamt möte, sen satt jag och mitt arbetsgäng kvar och utvärderade våra barn, men det blev även en hel del flams. Övertrötthet är bara förnamnet! Jag skrev dessutom på ett nytt avtal för nästa termin, vilket gjorde min dag! Här är lite plagg som jag provade på Gina, köpte dock inget av det...


we can shine brighter than the sun

SUMMERHEAT. Två härliga bilder från i lördags, när jag och Alma satt på Moda och drack öl i solen! Vart rödflammig på två röda, haha. Så härligt! Efter jobbet blev det gymmet för min del, har inte kunnat träna på 1 vecka, pga pollen - vilket suger! Så nu får man börja om igen då... Jag och mannen har precis slängt in en smarrig makaronilåda i ugnen som vi ska avnjuta snart. Jag håller på att dö av hunger! Kram


shooping part four

DOTS. Kjol & blus från Monki!


give me those shoes to walk in

HEELS. Jag suktar mer och mer efter dessa klackar. De är helt fantastico! Funderar starkt på att införskaffa mig ett par. Frågan är bara vilket par, om man ska köra på de klassiska svarta eller köpa ett par färgade? Måste prova dem till att börja med. Från Zara.


beer & drinks

YESTERDAY. Igår hängde jag med den här pinglan tills natten kom. Vi kikade i affärer, fikade och drack öl i solen! Lite senare mötte Simone upp oss och kvällen fortsatte med öl och drinkar. Mycket trevligt. Idag känner jag mig som en zombie... För det första ett litet bakslag och för det andra jobbar all pollen ganska bra på att få mig att må ännu sämre! Lucky me. Not.


shopping part three

SHORTS-MANIA. Ja, jag har en "thing" för shorts. Min pojkvän tror att jag har blivit galen! Vilket troligtvis stämmer. Shortsen är en blandad kompott av H&M, Bik Bok & Gina Tricot.


crazy love

FREDAG. Är på väg hem efter att ha stängt hela förskolan. Skönt att man redan är på g, fast vi egentligen stänger 6! Är helt slut och den här dagen har inte direkt varit min dag... Men kan iallafall glädjas åt att jag har haft mitt körkort i prick 1 år idag. Tack mamma för påminnelsen! Fick ett sms av henne, " grattis på 1-årsdagen " och tänkte att längre än så har jag och Niklas varit tillsammans, haha! Ett år kvar då och än har jag varken krockat eller träffat någon stolpe - peppar peppar, ta i trä!


down for whatever

DAGENS. Tyckte min man var så tjusig igår, så han fick vara med på en dagens! Jag körde på min långklänning från förra året, en ny jeansjacka och converse.


shopping part two

NEW. T-Shirt// Gina Tricot, Jumpsuit// H&M, Body// H&M.


in the sunshine

JUST NU. Här sitter vi och har det gött! Först har vi avnjutit stans godaste deli sallad och nu sitter vi i solstolar på Långholmen och dricker öl. Inviger min kära långklänning för första gången i år, inte helt fel det. Återkommer med outfit senare.


RSS 2.0