olivia

BYXDRESSEN MED STORT B. Alltså. För det första är Olivia sjukt snygg och har inspirerat mig i många år. När jag snubblade över den här bilden dog jag lite för byxdressen! Perfekt. Kan ju vara ett utav de skönaste plaggen att ha på sig också. Full pott!


 

bedroom dreams

 NÅNSTANS ATT DRÖMMA. Hittar så fina och inspirerande bilder på sovrum, där jag mer än gärna skulle slumra in. Eller mest bara njuta av hur fint det är runt omkring. Den översta bilden är magiskt!! Älskar ALLT med det sovrummet. Stora fönster, sänggaveln, spegeln, soffpallen - allt! mobilinlägg

3 ÅR. Idag firar jag och min fina fästman 3 år tillsammans! Underbart. Han hade bokat bord på Esperia, en grekisk resturang. Så dit gick vi efter jobbet och tog började med en fördrink, följt utav sjukt god mat!! Kunde inte bli mer nöjd. Älskar den här mannen så jag spricker!


furniture & details

ME N' MY HOME NEEDS THIS. Har helt snöat in på inredning! Det finns så mycket fint där ute, som jag suktar efter. Jag märker att jag lägger mer och mer pengar på inredning istället för kläder numera. Men hade vi haft en större yta att bo på hade jag kunnat gå mer all in. Men viljan räcker långt, så snart SKA vi hitta något större. Kan inte sluta tänka på det här soffbordet i marmor från Ox Design och kopparlampan från Tom Dixon - jag dööör vad snygga!

Zara Home//Åhléns// H&M Home// Ox Design// Tom Dixonbada i koppar

KOPPARKAR. Det här skulle vara a dream come true! Jag har en förkärlek till koppar och jag älskar att bada badkar - så vad kunde passa bättre än ett kopparkar? Dör lite.

 
 

 
 

light

LAMPSLINGOR. Jag blir mer och mer sugen på en sån här ljusslinga! Tycker att det ger ett lite råare intryck, än bara en ljusslinga med små ljuslyktor. Har å andra sidan en sån uppsatt också, men för att blanda uttrycken i hemmet skulle en större slinga pigga upp och ge kontrast. Här har ni ett par alternativ på snygga slingor till bra priser! Den från Ica Hemma är så gott som tagen, redan!get oily with jewelry

ANAMMA OLJETRENDEN. Här har ni en serie med "oljefärgade" smycken som finns på Glitter. Det är något som kommer stort till våren och vi kommer att få in mer av det. Så håll utkik om ni gillar det ni ser! Jag ÄLSKAR det här, så jävla snyggt på! Min personliga favorit är det första flätade halsbandet - assnyggt till svart! Så välkomna till Glitter i Solna Centrum.

 
 
 
© Thowe Broberg


bags

BUDGET. Är man ute efter en snygg vardagsväska har jag hittat ett par snygga på budgetkedjorna! Tips till er som letar och inte vill punga ut en tusing. Både rymliga väskor och de lite mindre som bara rymmer det viktigaste, tycker jag att man bör ha! Själv varierar jag väskor ganska ofta och älskar olika modeller. 

H&M
 
 
LINDEX
 
 

ÅHLÉNS
 
 mobilinlägg

YESTERDAY. Igår såg det ut såhär. Vi fick VIP biljetter till Idol från jobbet, eftersom är sponsorer till Idol och hade vunnit dem. Sjukt roligt kväll med kollegorna och riktigt ös i studion! Hejade ju på Jens, men fasen att han åkte ut! Men fick ju iallafall ett kort med honom, haha.


cravings

PRYLBEHOV. Dessa saker har jag mer eller mindre suktat efter väldigt länge nu...
Så tidlösa, enligt mig. Skulle passa perfekt in i min drömlägenhet - yet to come! skulls at glitter

 ÄNTLIGEN. Det här halsbandet har varit efterlängtat och nu har det äntligen landat i butik! Älskar det. Ni känner väl till märket Rock Of Sweden? Vi har en serie som är väldigt lik den, men till betydligt lägre priser! Så är ni sugna på dessa produkter - besök Glitter i Solna Centrum. Happy shopping!

 
 
©Thowe Broberg


on the wall

PRINTS. Om det är något som saknas här hemma är det tavlor på våra tomma väggar. Jag älskar tavlor, speciellt med text på och med fina enkla tryck. Som dessa nedan! Hade inte tackat nej till dessa. Piggar upp vilken vägg som helst med sin enkelhet.

 
 


details at home

SNAPSHOTS. Det börjar likna något här hemma. Jag har en del idéer om hur jag vill ha det här hemma och jag har en sådan tur att jag har fått fria händer av min man att göra vad jag vill här hemma. Så varför inte utnyttja det? Men det är en del saker jag fortfarande saknar i hemmet, men det kommer införskaffas! Nästa steg är en ny lägenhet, så inspirationen kan flöda ännu lite till...


 

engaged

HAPPIEST WOMAN ALIVE. Som ni ser sitter ringarna där dom ska. Jag har förlovat mig med världens finaste man och jag är lyckligare än aldrig förr! Nästa vecka firar vi 3 år tillsammans och allt känns bara väldigt rätt. Svårt att se hur ringarna riktigt ser ut, men kan ju bara säga att det här inte är den sista bilden. 18/11 - ett fint datum ♥

 


en förändring till något bättre

NEW JOB. Sist jag skrev jobbade jag ju på förskola, sedan två år tillbaka. Men sen skedde det en massa förändringar som jag inte riktigt var redo att hoppa på. Under den här tiden blev jag kontaktad av Glitter för en arbetsintervju. Veckan efter intervjun blev jag erbjuden jobb, så jag sa upp mig på förskolan och jobbar nu sedan i Juli på Glitter i Solna Centrum. Trivs som handen i handsken och har inte ångrat mig en sekund. Det var lite anledningen till att börja blogga igen, då jag nu kommer ta med mig kameran till jobbet, så jag kan uppdatera er med nyheter & inspiration.
Kan lova att det kommer att komma in en MASSA snyggt till våren!! Nice va?


 

restart

HEJ KÄRA LÄSARE. Det var inte igår... Det slog mig idag att jag inte har bloggat sedan i Februari, dock var det redan då väldigt låg kvalitét på mina inlägg. Jag har funderat fram och tillbaka på om jag verkligen vill börja blogga igen, men nu känns det som en bra tid! Det här blir ett nytt försök till att återuppta mitt bloggande och jag hoppas att ni hänger på! Det har ju såklart hänt lite förändringar i mitt liv sen sist, som har inspirerat mig till detta. Mer om det i senare inlägg - det här var bara som ett intro till vad komma skall! 
 
Hoppas ni mår bäst!
Later.

RSS 2.0