HAPPY NEW YEAR, DEAR READERS.

SKÅL PÅ ER.



BEST OF KLING.

ÅRET ÄR 2009. Här är några av alldeles för många favoriter i Kling-mappen, där sparas alla bilder på Elin som ger inspiration - det vill säga, nästan alla! Nu valde jag speciella sommaroutfits, för nu är jag förbannat trött på kylan. Jag vet, det går upp och ner. Men idag var det superhalt när jag traskade på gatan på Söder. Isen kan väl ändå smälta bort?
Hittade iallafall, som önskat bättre rea-plagg idag! WIHO.



I'M OFF TO THE CITY.

HOPPAS PÅ BÄTTRE TUR. Snart beger jag mig in till en mindre del av stan och hoppas på mindre folk & bättre rea. Jag vet ungefär vad jag ska ha, så förhoppningsvis kommer jag inte hem med en massa skit. Ska kriga för det bästa!



LOVELY.

WHITNEY AND THE CITY. Underbar serie! Sitter fastklistrad framför laptopen och kollar nya avsnitt som jag inte har kunnat öppna förut. Men äntligen! Ny inspiration på ingång, och rent ut sagt - C R A V I N G S.



JAG GILLAR'E.

VILL HA VÄRME men ÄNDÅ SNÖ. Skön mix, va? Jag längtar efter att strosa på gatan med lättare kläder & slippa jackan. Tygväskor, slappa t-shirts, ballerinaskor, wayfarers, tunna kavajer, tights & slarvigt hår känns väldigt
vårigt för mig just nu - L Ä N G T A R! Black all over är också jävligt snyggt, levande exempel på Elin & Linn.



BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG.

CHRISTMAS GIFTS. 1 vecka senare, men vad gör det om hundra år. Här är några av mina julklappar. Mycket fina.


Tights med nitar, sjukt fina!

Nödvändiga jeans från Weekday

Efterlängtad gynning parad!

Fina smycken, som till viss del tyvärr var för stora

800:- på ginatricot, det tackar man för.


FAVORIT-PLOCK.

H&M SPRING 2010. Åh, sitter & drägglar lite över nyheterna på h&m's webbshop. Så mycket snyggt! Pangpriser på det mesta jag tycker om, och det gynnar min budget. Men jag velar lite, beställa eller inte beställa - det är frågan! I och med att jag inte hittade ett skit på rean idag så kanske det är värt det. Rean i stan suger! Hmm.
Men här är iallafall några av mina favoriter på hemsidan. Det kliar i fingrarna ska ni veta!



LONGING FOR THE MOVIE.

PREVIEW. Bilderna kommer från den kommande filmen av Sex and the city! Gissa om jag längtar?! Synd att man får vänta lite, men snart sitter man i biosalongen och känner sig allmänt lycklig. Dock har jag inte lika höga förväntningar av tvåan, eftersom att tvåans filmer brukar vara sämst, men egentligen - NO EXPECTATIONS. Yet.




bilder; posh24


KLÄDER.

NYTT. Har inte haft tid och blogga tyvärr. Men jag kan visa lite nytt iallafall!
1. Present från Alma, tack! 2. Inhandlad på rean för 100kr på h&m. 3. Rean på h&m 200kr. KATCHING!





SEQUIN.

I'M OFF MY FRIENDS. Idag har varit en seg dag, jag är sjuk. Men dock har jag kurerat mig ganska bra, med c-vitamin, mediciner, apelsiner och allt vad det heter, kärt barn har många namn you know.
Nu ska jag dra mitt sega arsle ut i snöstormen/slasket och dra på middag i min paljettkavaj. HAPPY HOLIDAY, right?!





SALE - PASSA PÅ!

REAN ÄR I FULL GÅNG. Har än en gång gjort ett kollage från budgetkedjornas rea på nätet! En massa godingar, eller vad säger ni? Det är inte någon maxi-rea än, men har du inte is i magen så kan du passa på att handla redan nu & ändå spara pengar. GO FOR IT!



24/12-09

JULAFTON. Har tyckt ett tag att Julafton är en bit överskattad, men jag kan inte låta bli att tycka att det är sjukt mysigt när den är som bäst, ändå! Det har varit lagom jul i år, men däremot var det kanske rekord med julklappar under granen i år. Wow alltså! Själv är jag nöjd med mina. Vi avslutar med ett par egobilder på moi, som visar ganska bra hur jag har sett ut ikväll.
PUSS & GOD JUL, nu - Svensson svensson
.





MYS.

DAGEN FÖRE JULAFTON. Idag har det blivit finputsning inför imorn, självaste Julafton. Känns weird! Granen har klätts, ljus har plockats fram, julduken är på plats, familjen är samlad, en hel drös av julklappar ligger under granen & måste erkänna att det kliar lite i fingrarna! Nu ska jag bara koppla av lite & läsa lite ur Elsas Mode - underbar bok!
Kanske slänger in ett till inlägg innan Julafton, vi får se
.


picture; thowelina.blogg.se


REN, ENKEL INSPIRATION.

SILVERSILVERSILVER. Har snöat in så otroligt mycket på silverringar & armband för den delen. Men silverringar är så jädrans användbart och passar allt. Tredje bilden är extra hot! Älskar det svarta, transparenta & det silvriga tillsammans. MUMS!
Ps. om det var någon som lyssnade på Metropol 93,8 för en stund sen, kunde ni höra mig medverka i en intervju haha! Ovant.






UNDERBAR.

BILDERNA SOM HAR "DET". Jag vet, de här bilderna har svirat runt på en & en annan blogg redan, men jag bara måste!
Alltså, tjejen, håret, koftan med stort K, ljuset, gatorna. ALLT är så jädrans perfekt. Jag älskar perfekta saker, när det är såhär.





Jak&Jil

KLOCKRENT.

SVART & VITT. Wow säger jag bara! Vilka pang-outfits. Nästan så att jag blir sugen på en fransjacka.
Idag har jag shoppat klart ALLA julklappar, är sjukt nöjd också. Nu är det bara inslagning & städning
som står på schemat innan julafton. TJOHO!



MATCH.

JAG VILL HA EN JUMPSUIT. Tycker att det är jävligt snyggt, speciellt tillsammans med ett par boots- liknande skor, kanske de nedan! Prickigt känns också otroligt sött till nästa år. & att matcha sött mot lite tuffare är grymt, tycker jag!
Jumpsuiten/ byxdressen hittar ni på Topshop och skorna på Skopunkten.
Nu ska jag åka in till stan med pappa & handla de sista julklapparna. MYSIGT men JOBBIGT.




DAGENS.

COOOOOLD. Såhär såg jag ut idag i dagens kyla, så satans kallt ute! Och imorn ska man inhandla de sista julklapparna, må det gå snabbt. Full rulle den här veckan, säger jag bara! Nu håller jag på att slå in de färdighandlade julklapparna, det är så mysigt. Skjorta & tröja ginatricot, tights h&m, smycken presenter, thomas sabo, indiska.




BASIC.

GINA TRICOT. Har smarrat ihop några basic-plagg från Gina tricot som jag gillar. De går att matcha till praktiskt taget allt, mer eller mindre iallafall. & det gillar vi. Budgeten också för den delen. Nu - fix & sen in till stan och möta upp en vän. CIAO



CRAVINGS.

DETTA ÄR JAG I BEHOV AV JUST NU. Ett par svarta snygga stuprör - Har egentligen svarta jeans, men jag har inga utan några detaljer på, så ett par vanliga svarta från Weekday, tack! Enkla baslinnen & bastshirtar - Alltid nödvändigt, går att matcha till både tights, jeans & kjolar. Praktiskt. En grå kavaj - Bara så jävla snyggt, och jag har bara svarta & vita. En leoklänning - Förbaskat snyggt, till svart och rött. Rawr. Partyplagg & partyskor - Kan behövas när man ska klä upp sig för utgång. Likaså det röda läppstiftet som måste inhandlas. Blingbling - Som stora maffiga ringar, som älskar & örhängen som syns!



2 JAG GILLAR.

HEJ MITT VINTERLAND. Har haft en grymt mysig dag idag. Åkte hem till Mormor & Morfar, åt lunch & fikade, gjorde marzipangodis och pratade. Sen mötte jag upp två fina tjejer på stan & tog en långfika. Så jävla skönt att ha lov!
Imorn ska jag in till stan igen & träffa en efterlängtad vän. NU - julklappsinslagning!



A fashion tale

I WANT THAT MATERIAL.

SPETS. En spetsklänning vore sjukt fint att ha nu, har sett många & tycker om det. Den till höger, som Tove hade i Idol är en mycket potential spetsklänning, hyfsat billig också har jag för mig. Elin Klings spetsjacka från H&M har jag också klämt på, men nu såhär vid juletider har jag absolut inga pengar att handla till mig själv för.
MEN JAG SKA HA EN KLÄNNING I SPETS, NÄR DET ÄN BLIR.


Stockholmstreetstyle, Elin Kling


PARTEEY.

IDAG MÅR MAN SOM MAN FÖRTJÄNAR, ANTAR JAG. Igår blev det utgång, vi hade sjukt roligt. Skönt sällskap och glömde bort tiden totalt. Åkte hem när det stängde och var i säng cirkus 4, vaknade 8 och är pigg. What? Jag vet, nu är min blogg helt ointressant, men det får vara så nu! Har mycket på schemat den här veckan. Nu blir det att tillverka tacoooos.




HALLELUJAH.

SISTA SKOLDAGEN FÖR 2009. Underbar dag säger jag bara! Spenderade kanske 1½ timma i skolan, vädret är kanonfint, plus en och en annan drink blir det ikväll. Nu ska jag bara chilla lite i några timmar, tappa upp ett bad och dricka te.
EMMA ÄR FÖR ÖVRIGT STENCOOL.
Kolla skorna bara!




NYÅRSGLAMOUR.

LETAR DU SOM JAG, KLÄNNING TILL NYÅR? Då kanske det här nyårsinspirerade kollaget ger dig lite hjälp på traven? Jag tycker att alla dom här snygga klänningarna är potentiella att fira nyår i. Bra budgetfynd också, för oss som inte är gjord av pengar. En "enkel" klänning kan piffas med så mycket, så att det kan vara enough det med. ENJOY.



GIFTS.

ONSDAG. Här är några av mina presenter som jag fick igår, är jättenöjd. Därbland fanns bl.a. En mobiltelefon, Sofis Mode som jag med spänning ska börja läsa snart, ett Thomas Sabo armband som jag bytte till mig efter att de andra var för stort - älskar det! & en klänning från UrbanOutfitters. Sen annat fint också. Nu är det snöstorm utanför mitt fönster. Ogillar.







UNDERBAR B-DAY.

TACK ALLA. Har haft en grym födelsedag, är jäkligt lycklig just nu. Idag finns det inte mycket som skulle kunna sänka mig direkt. Har fått en underbar uppvaktning och fina presenter som jag såklart kommer visa sen. Nu är det läggdags, efter en lång kväll. PUSS.


B-DAY.

18. Idag fyller jag 18 bast, känns helknas! Över bara en natt händer det så mycket. Nu är det skolan, och sen blir det firande på en fin resturang med familj, släkt & vänner. Imorse fick jag en mobiltelefon & en efterlängtad bok. Visar allt sen.



BILDBOMB.

BERLIN. Här är några av de kanske 300 bilderna jag tog när vi var i Berlin. Älskar alla flygplansbilder, då vi kom så högt upp över molnen tog jag en massa! Helt fantastiskt. Vi besökte också ett urcoolt zoo & ett akvarium med hajar osv.
Hajarna var dock en stor besvikelse, älskar hajar, men de här var pyttesmå! Men zoo:et var så jäkla ballt!
Det kommer fler bilder framöver, hoppas ni gillar det
.






Alla foton är tagna av mig


I'M HOME DARLINGS.

SVERIGE. Kom hem sent inatt & har haft en vilodag hemma idag. Imorn är det tillbaka till gamla vanliga vardagen igen, men nu är det SNÖ för en gångs skull. Berlin var svinkallt och jag har gått minst 10 mil känns det som, skulle nog inte kunna vara helt omöjligt heller. Kul att se, men ingen favoritstad för min del. Skönt att vara hemma!
Jag blev iallafall överlycklig när det fanns lika många Starbucks som H&M, typ. Äntligen!



shoppat i berlin


BYE, SWEDEN.

HEJDÅ GULLUNGAR. Om 45 minuter hämtar taxin oss, sen möter vi upp resten av gänget på Arlanda. Är nog framme i BERLIN ca halv tre. Det är alltså dit jag åker, tyvärr inte London! En annan gång, såklart. Nu är det dags att fixa det sista, makeup & frulle. JAG KOMMER HEM PÅ SÖNDAG, SKRIVER DÅ. YOU'RE THE BEST.


bild från gotland i somras, tagen av daddi

PACKAR.

IMORN ÅKER VI. Nu är väskan packad & detta är en del av innehållet som ska räcka i fem dagar. Ska bli skönt attl lämna Sverige, men tyvärr åker vi inte till det soligaste stället. Vädret är typ precis som här i Sverige. Någon som kan gissa vart jag åker?



MYCKET MAN ÖNSKAR SIG, I DECEMBER.

BLACK LACE. Kan något vara snyggare än svart? Tror inte det. Trots allt tjat om att man ska klä sig färgglatt kör jag med ännu mer svart istället. Det går att lyfta upp den svarta färgen hur bra som helst, kolla bara på dessa plagg i spets, transparens, paljetter eller med gulddetaljer. Mums! Är inne på mycket sådant nu.
h&m (sonia rykiel), topshop, kappahl, nelly



TILL ER.

SMYCKES-FEBER. Cocoo har fått in jäkligt snygga diverse smycken nu! Wow säger jag bara, älskar allt silver, grymt! Är så sugen på alla halsband & ringar, så det är tokigt! Känner du för att köpa något fint till dig själv eller till någon annan, kanske som julklapp?

Då får du som läsare en kod av mig, som ger dig 15% på hela köpet. KOD: godjul. Gäller from. nu till den 22 december.

PASSA PÅ!



GULDVÄRDA LÄSARE, NI VÄRMER NÄR DET ÄR KALLT.

HERE I GO AGAIN. Just nu kan jag inte annat än buga & bocka för alla snälla kommentarer jag har fått från er! Någon tyckte att bloggen verkade vara en börda för mig, och ja absolut, ibland känns det så. Speciellt de senaste månaderna, då allt har gått upp och ner. Men nu, efter sån feedback kan jag inte annat än att säga att jag är back on track. Känns skönt, för jag vet helt ärligt inte om jag skulle kunna sluta blogga helt och hållet, men ibland känns det bara så & det tror jag att ni förstår. Sista året på gymnasiet är inte lätt. Men jag tror jag har lite ny inspiration att ge er nu, så jag hoppas att det håller i sig! Så, nu har jag skrivit av mig lite. Jag återkommer snart med en liten gåva till er. GE INTE UPP MIN BLOGG NU KÄRA LÄSARE, I'M BACK TO STAY.



TRÖTTNAT.

OKEJ, SÅHÄR ÄR DET. Jag har seriöst tröttnat på den här bloggen! Totalt. Finns inte så mycket kvar av den, inte samma ös som det var förut. Jag vet inte. Är det dags att sluta blogga kanske?
Om inte, så hjälp mig att förbättra bloggen, nu är det er tur att ge mig inspiration!



DET ÄR GALET & JAG ÄLSKAR DET.

LADY GAGA, THE ONE AND ONLY. Är det någon musikvideo jag inte kan sluta titta på just nu, är det Bad Romance! Gaga slutar aldrig att förvåna en, för hur galen är inte videon? Total-älskar den. Hon tar fashion till en ny nivå.



3 SNYGGA.

AV ALEXA CHUNG. Den här kvinnan alltså! Hur lyckas hon? En perfekt stilikon i många lägen. Dom här tre outfitsen tilltalar mig väldigt mycket. Ettan får mig att fortfarande vilja klä mig i kavaj & i lite varmare kläder, den andra får mig att sakna sommarens enkla outfits och den sista inspirerar till att vara söt i klänning. OTROLIGT BRA, BARA.





PICK FAVOURITES.

ONLY + MONKI. Om någon har missat att ONLY har en egen webbshop kan ni nu spana in dessa snyggingar som finns att klicka hem. Jag gillar'e. Hade önskat att Monki också startade upp en shop online, det skulle de nog tjäna på att ha.
Här kanske ni ser något att ge till bästa vännen i julklapp? Det är en funderare iallafall.


ONLY

MONKI

NITAD.

SÅ SJUKT SNYGG. Jag antar att den är från H&M, men det spelar inte så stor roll vart den är ifrån, JAG VILL HA DEN!
För hur snygg är den inte? Är det någon som har sett den i butik? STORT HA-BEGÄR.



HER.

TOVE. Ingen har väl undgått dom här stilträffarna? Det här är underbart. Älskar sista outfiten och kommer nog själv ge mig på den nångång, tufft! Hon är lite småcool från insidan & ut, den där Tove.




bilder; e.kling


IDAG BLEV DET VINTER & DECEMBER.

KONSTEN ATT LIVA UPP EN MUNKTRÖJA. Idag var det sjukt kallt, upprepar, SJUKT kallt! Hatar det. Det är sånna dagar jag klär mig i munkisar och mysar till det. Det däremot, älskar jag. Kan inte bara julen komma nu och sen om en vecka är det vår och sol, hur bra hade inte det varit? Nu ska jag hoppa in i en varm dusch & sen äta en god fiskgratäng. TOODILIDO.
Allt från h&m, typ.




RSS 2.0