drinkar med goda vänner

FREDAGS. Efter bion i fredags satte vi oss på Aveny och drack vin. Sen mötte vi upp grabbarna grus och drog till ett ställe i gamla stan och fortsatte med drinkar & öl. Vi hade sjukt trevligt och stannade till stängning! Här är några goa bilder.

image description
image description
image description
image description
image description

365 dagar - loved by me, loved by you

26 NOVEMBER I MITT. Idag är den dagen jag har svävat på rosa moln. Jag och min älskling firar nämligen 1 år tillsammans idag. Helt underbart! Dagen började med att han smög med något i köket, vilket visade sig vara American pancakes! Jag har aldrig ätit det förut, men jag gillade det. Och hur fint var inte det? Till middag slog vi till lite extra och lagade potatisgratäng, oxfilé med rödvinssås och drack Amaronevin till det. Så sjukt gott! Jag är världens lyckligaste tjej just nu och jag är så fylld av kärlek att ge till den här mannen. Nu ska jag pussa på min kärlek! Love love love!




my day is not over yet

HEY PEOPLE. Nu ska jag fixa mig lite snabbt och sen åka och möta min vän. Ikväll blir det Breaking Dawn och jag har ganska höga förväntningar! Efter filmen går vi till något mysigt ställe och dricker vin. Idag kan jag checka av ett par enstaka julklappar iallafall. Känns bra, såhär en månad in. Jag kunde förstås inte låta bli att unna mig själv en liten förskottspresent och eftersom att h&m har 10% för alla medlemmar idag blev det två fina ting därifrån som ni får se en annan dag!
Hope you all have a nice Friday



iphone 4s

THE BEST GIFT. Här har vi den! Hur fin är inte den? Jag är såå nöjd och tror att vi kommer att komma bra överrens! Jag önskade mig en ny lur i födelsedagspresent och jag valde som sagt en iphone 4s. Tack mor & tack far, det är lätt den bästa presenten jag kunde få! Oj, vad jag inte kommer kunna låta den vara. Dock får jag inte starta surfen förrän om 24 timmar. Har hittat snyggaste skalet till den också! Ska bara beställa hem det och sen kommer den vara komplett.



1 månad kvar till julafton

DAGENS I FÖNSTRET. Underbart att solen tittar fram idag, tycker jag! Efter dagens lektion tog jag en sväng in på Åhléns för att lukta mig fram till den parfymen jag önskar mig! Blev typ helt hög på att sniffa på alla möjliga parfymer där inne haha, men till slut tog jag med mig två luktlappar hem. Den ena är från Escada och den andra från Britney Spears - som jag för övrigt har två olika utav och tycker de luktar dögott! Godis typ. Om ett tag ska jag möta upp mami, för vi ska åka och hämta ut en förskottspresent till mig, wiho! Vad det är, får ni veta senare...





portrait

HOLA. Det här är vad jag har hållt på med de senaste två timmarna, typ. Är inte helt klar än, men visar den ändå, för att överhuvudtaget ha något att blogga om just nu. Det är ett porträtt av min bästa vän (som jag hoppas inte läser detta nu, måste nog förbjuda henne!), och det ska bli en framtida gåva hade jag tänkt. Och nej, jag är verkligen inget proffs, det värsta jag vet är att rita ansikten, men jag kan ju alltid förbättra mig! På originalbilden står hon framför en fläkt, om ni undrar över varför håret ser ut som det gör haha. Over all - helt okej nöjd!



i'm so happy, i could die

HEMMAMYS. Just nu är jag är väldigt glad & lycklig prick! Igår blev det tillökning i vår lilla familj - min älskade kissekatt har blivit stadsbo och flyttat in med oss! Ja, nu var det ju inte det som det kanske lät som, men för mig är hon min bebis. Efter familj- och släktmiddagen igår tog vi med oss Anthea hem. Hon stortrivs redan och är bara så himla go! Nu har jag två älsklingar och det är underbart. Idag myser jag och kissen, jag planerar julklappar och har nyss påbörjat tillverkningen på en utav dom.




fixelifix

ETT HEM ATT BO I. Den här dagen har varit det mest effektiva på länge! Jag har hunnit köpa en födelsedagspresent till min moster som vi ska fira imorgon, tvättar gör vi och jag och min man (läs min man) har satt upp massa grejer i hemmet. Det blev så stor skillnad att jag börjar tro att jag har kommit till en annan lägenhet! Speglar, skåp, brandsläckaren... Riktigt trivsamt blev det. Tänkte lägga upp lite lägenhetsbilder lite senare, när allt verkligen är på plats, tänkte det kan vara lite kul.
Snart blir det middagsfix.


pic;unknown


dagens bas

HEJ. Ganska tydligt, klädde mig efter humör - likgiltigt. Rätt så tråkigt, men ack så bekvämt! Ikväll har vi haft lite folk över, men när dom gick började vi med middagen. Det blev indiskt, jag lagade en kyckling tikka masala och satan vad gott det är! Snart ska vi se vem som åker ut ur Idol. Jag tror det kommer stå mellan Amanda P & Robin. Alla är så satans bra, så det blir tråkigt vem som än åker.



life is a rollercoaster

FREDAG. Idag har varit en sån dag när jag bara känner mig likgiltig. Har känt mig både glad & ledsen.
Man blir ju inte gladare av att kolla ut genom fönstret heller, usch säger jag! Ikväll blir det myskväll i form av min underbara manfriend, kycklingwook & idol. Det låter som musik i mina öron - helt perfekt fredagskväll, just ikväll. Helgen bjuder på lite familjemysigheter! Nej, nu ska jag äta nudlar.





i am titanium

HEJ ALLA FINA. Blev det färgade hårtoppar? Nä, not this time, tyvärr. Det blev bara att oskyldigt klippa av de slitna topparna! Jag får alltid någon skum känsla när håret väl håller på att klippas, jag får infall om att klippa av betydligt mer än vad jag har sagt. Tänkte gå över den tröskeln igår, men ändrade mig lika kvickt. Jag måste bli av med min feghet när det gäller hår! Enough about that, men en vacker dag SKA jag färga topparna. Snart ska jag ställa mig och laga middag, men först en kopp värmande te!



cut

BESLUTSÅNGEST. Klockan 16.00 sitter jag i stolen hos frissan och jag vet verkligen inte hur jag vill ha håret! Alla tre bilderna är tagna någon gång under detta år, och ja, mitt hår växer som ogräs - sjukt snabbt! Jag klippte mig hyffsat kort i början av sommaren och det är redan nästan lika långt som jag hade innan jag klippte mig kort (första bilden). Den mellersta bilden är tagen i helgen, så ni ser ju... Gah, jag har lite panik! Långt, kort, något mitt emellan? Tycker det är lika jobbigt att gå till frissan varenda jävla gång. Jag kommer nog bestämma mig i sista sekund. Hjälp?



dress to impress OR less is more

PARTYOUTFITS. Idag kände jag för att sätta ihop några outfits med lite klös i. Fick bli i tema party!
Som ni ser är det i lite olika stilar. Den första känns kanske avklädd, men blir betydligt mer påklädd tack vare den långa skjortan. Sedan kan man ha ett par transparenta strumpbyxor under - vilket jag skulle! Den andra outfitten är lite mer laid back, den är jag för övrigt mest förtjust i! Hellre mer utstickande accessoarer. Den tredje är lite mer pang på med päls, silver, glitter, skinn - you name it!
Gillar alla för olika tillfällen. Vilken gillar du bäst?






by me

in november

WANTIES. Åh, vad jag önskar att jag hade vunnit på lotto! Och att jag hade världens största garerob.
Vid varje ny årstid får jag ett sådant enormt sug efter nytt - inga konstigheter, kan man tycka. Men man får ju ha lite is i magen också. Klickade in på Gina Tricot's hemsida nyss och blev kär i dessa plagg! Tycker att kroppssmycket är helcoolt!


ginatricot

fars dag ♥

13 NOVEMBER. Idag får ni inte glömma era pappor, för idag är det Fars dag! Snart ska jag, mamma & pappa till Sundbyholms Slott och fira med en fin lunch. Nu måste jag rusha! Later.


11.11.11

FREDAG. Jaha, gott folk då var det slut på den här veckan. Har haft en grym dag än så länge, har fått skratta dubbelvikt på jobbet, tack vare alla underbara ungar! Nu har jag precis ätit thaimat med far och kommit hem till föräldrarna. Ska bli skönt att få varva ner här, det är så lugnt.
Nu blir det snabbdusch innan Idol.


tokbild från i våras, då jag och älskling var i götet

new new new

ON SALE. Jag skulle egentligen inte köpa något idag, MEN - jag kunde inte motstå dessa frestelser!
Bilderna ger dem ingen rättvisa, min kamera har nog snart tackat för sig. Men koftan är världens mysigaste, funkar som ett överdrag på skinnjackan likaväl som över vilka plagg som helst - perfekta multikoftan helt enkelt. Det var ett erbjudande inne på Lindex, så 199 kr kostade den istället för 299. Bra! Halsbandet köpte jag på Ur&Penn för en femtiolapp. Jag är helnöjd.




fittingroom

TRE TING. Efter lektionen gick jag till Ringen en sväng. Hittade de två översta på h&m barn, silvertröjan var jag väldigt nära på att haffa, men när jag sen kom att tänka på att jag faktiskt lämnade tillbaka silvertröjan från gina tricot en gång i tiden så kanske det inte var så smart! Men fin är den iallafall och finns att köpa för dryga 200kr. Tips för alla som fortfarande kan shoppa på barnavdelningen (jag känner mig lyckligt lottad). Den virkade klänningen var helt underbar! Men jag önskar att jag hade hittat den i somras istället. Dojjan längst ner var grym! Hade jag haft mer pengar på kortet hade de fått följa med mig hem - LÄTT! De var så jäkla sköna, satt som guld på foten.
Kanske blir ett senare köp! Perfekta skon. Visar inköp senare.





like a rainbow

DAGENS LOOK. På schemat idag var det lektion och sen direkt till jobbet. Det var ju höstlov förra veckan, och det märktes idag på matten kan jag säga! Kände mig som en fågelholk ungefär, men jag kom ganska snabbt in i rytmen igen som tur var. I väntan på att min man och hans mor ska komma hit med en byrå ska jag ta mig an disken och vara en såndär härlig hemmafru, haha! Later.




in another city

BERLIN. Jag saknar Berlin, som vi var i för två år sedan! Helt sjukt att det var så länge sen redan. Kommer ihåg att det var svinkallt där, men det var fint! Kommer också ihåg den dagen vi fikade på Starbucks, som jag för övrigt var helt lyrisk över och där fick jag en Starbuck-termosmugg också! Lycka haha. JAG VILL UT OCH RESA NU! (alla bilder är mina egna och är tagna i berlin 09)








"för att du är här"

DAGENS. Idag invigde jag mina två nya ting! Kändes helrätt. Ville typ aldrig ta av mössan, men det gjorde jag ju såklart. Men hemma bor jag i den. Tunikan är jag förälskad i likaså, känns som att ha på sig ingenting. Kul att barnen på jobbet tyckte att den var fin också, sötnosarna!






reptil + skinn

NEW. Jag kilade till gallerian i Liljeholmen efter utställningen idag, egentligen skulle jag bara ha strumpbyxor - men tjena! Jag har inte kunnat shoppa på typ en och en halv månad, så jag var tvungen att knipa den här ursnygga tunikan plus en mössa (hör och häpna!). Har inte haft mössa sen jag var typ 8 år. Men den var lite lagom. Tunikan köpte jag i tre storlekar för stort, men den sitter perfekt! Älskar att fickan är i skinn.




mjau

TRIPP TILL ALVIK. I helgen har det varit kattutställning i Alvik som min kära mor har varit på och ställt ut två av våra katter! Så idag kom jag och hälsade på dom, eftersom att jag har saknat dom så mycket. Brukade följa med på utställningarna när jag var yngre, men idag förstog jag varför jag slutade med det. Tröttnade efter mindre än en timme, haha! Men det var kul att träffa mamma och mina älskade kisselutter. Här är jag med Neo, vår baby!




live tomorrow

DAGENS. Smarrismarr, det doftar lasse (lasagne) i hela lägenheten! Och vet ni varför? Jo, för att jag har världens bästa man som är världens bästa kock, enligt mig. Snart ska vi sätta tänderna i den och jag är vrålhungrig! Skulle bara slänga in en dagens - så är såg jag ut idag!



RSS 2.0