dagens bild

image480

Dagens bild är tagen i helgen när vi var i Falun på gymnastikläger.
jag älskar den.


bild: tagen av mig.
samsung NV15




JIPPIEEEE

Nu är de snart mina! FashionAgainstAids releasade idag kl.10,00 bestämt. Nya H&M kollektionen, ofc!
Timbaland & Rufus plaggen har jag suktat efter. Så jag gjorde om min beställning från igår, och utnyttjade en värdecheck, vips så ligger de på min kommande beställning. Hade lagt typ alla i min shoppinglista, de plagg jag tyckte om vill säga. Sen var jag inte lika glad när jag såg hur många det var och att priset inte passade min budget :( ledsen i ögat... Men jag skrapade ner till 2 plagg :) Men precis när jag skulle beställa Ziggy Marley's finfina linne tog den slut...... hallå... det var någon snork som hann köpa den innan jag :(:(:(
Alright, live with it.

Här kommer bilder på min beställning:



bikini, spets-bh, linne, tischa.
är nöjd.

Ska någon annan beställa från den kollektionen?

Idag

Idag har vädret varit onekligt tråkigt. Så tråkigt att jag bara vill spy på det. Inte glad har jag varit heller. Åkte in till stan efter skolan, skulle leta efter min efterlängtade Friis&Company väska, som jag förhoppningsvis hade hittat på ett trevligt rea-pris. men icke då... får leta vidare. gick inte tomhänt hem ändå, köpte lite krimskrams. fotar det senare.
nu gör jag en lista på min kväll:

  • skriva CV till sommarjobb
  • skriva utkast till kommunikationen
  • plocka fram outfit till imorgon
  • kolla på roomservice kl. 20,00, om jag hinner
  • äta choklad.
  • beställa något?


    Så ser min kväll ut. Inte så lockande va?
    PUSS

beställa?

Hello, nu sitter jag på Datorkunskapen och leker. Jag funderar hela tiden på om jag ska beställa mina drömkläder... Jobbigt läge. Jag gjorde upp en Februari-Budget igår kväll, som jag ska försöka hålla. Och nu har jag bestämt att jag ska lägga undan de pengar som blir över varje månad istället för att lägga undan från början. Det kommer jag nog hålla bättre. I think. Funderar vidare när jag kommer hem, nu måste jag koncentrera mig!

PUSS

snygg drama

Hittade massa godingar på både Asos, Mango och H&M. Mums! Fastnade speciellt för vissa plagg, såå fina! Nu kommer massa bilder på detta.

Asos:



Mango:




H&M:



klickbara bilder


Visst var det fina prylar?




make over

hej mina vänner.
idag vaknade jag och var hyfsat pigg, hade en jättetrevlig dag med bästa vän idag. vi har planerat en massa göror som vi förhoppningsvis kommer göra. hehe, det brukar inte bli så, allt för ofta. men idag sa jag att jag faktiskt ville hitt på något roligt. planeringen blev typ, shopping & drop in klippning. haha, det kan vara kul. för jag måste verkligen klippa mig!
sen så har jag fixat kattkalendern jag fick av mamma, den var gratis. men jag ville inte att det skulle vara katter i den, så jag satte mig och samlade bilder, och gjorde ett kollage som framsida istället. fiffigt! liten idé som jag fått från andra modebloggare :) blev rätt nöjd faktiskt. elin kling pryder mitten av kalendern!

juste! jag och cilia kanske ska sambeställa den här, det skulle vara jättebra ju. då delar vi på frakten som olyckligtvis ligger på 80 spänn, hmm... vi funderar på't... jag har verkligen alltid velat ha en sån här! finns i två olika färger, och vi ska nog ta en varsin.
kärlek vid första ögonkastet var det.



image457

före, under tiden, efter.
voíla, jag blev ganska nöjd, mycket snyggare än innan iallafall.







Måndag

Fyfaan va trött jag har varit idag. Ville bara vara hemma i myskläder! I skolan var jag övertrött och skrattade hela tiden, vi hade roligt idag :) Fotade lite i skolan också, bla. på min lärare som är en f.d FCZ kille ;D Sen har vi asgarvat åt katter på YouTube, typ den här: titta. Prutade våran favorit Abbe på de nya modemagasinet idag också, haha! Så nu vet jag vart jag kan gå utan att behöva köpa Aftonbladet på köpet. Yeeey...  Här kommer några bilder:

image445image446image447image448

Falun

Här kommer lite bilder från Falun-Lägret. Var för trött förr att lägga upp dom igår, slocknade redan vid nio-tiden.

image432





klicka på bilderna


Blev rätt många.. Men jag har 100 000 till, typ..
Lite blandad kompott.



NI ÄR MITT LIV, TJEJER!
Jag älskar er

ego

Sicken nörd jag é, har haft för mycket tid över, och tagit massa egobilder.

image425image428
image430image431
dubbelt upp

FALUN

Idag far jag iväg till Falun med mitt pickipack, och med den grymmaste gymnastikgruppen! Ska bli roligt, det är 3 gången nu som vi är där. För dom som inte vet, tränar vi sisådär 4-6 timmar, ett jätteroligt läger där vi tränar och umgås. That's it. Vi färdas med tåg. Inte det skönaste men det går an. Igår packade jag i min röda rullväska, men bytte till föreningsbagen idag.. Har alltid med mig så mycket skit, men nu försökte jag dra ner på det lite.
Ska möta Elle i Slussen snart, sen drar vi till centralen, blir typ donken innan vi ska träffa alla andra :) Och min lilla älsklings Liza är sjuk :( Vi måste pigga upp henne!

image424

älsklingsgruppen förra gången vi var i Falun

like lindsay's look

image421image422
image423

Katharine Hamnett, I'm in love

Nu har jag fallit igen! Pladask. Katharine, som bla. skapar design i H&M's Against Aids kollektion har också en egen hemsida, med...massa...ursnygga...plagg...! jag säger då det. Sådana hära "uttryckningsplagg". Men dom ÄR rikigt coola. Skulle INTE tacka nej om någon bara ... typ ... gav mig en tischa.

Titta bara



föll speciellt för denna:

image416image417
fram och bak sida, dåra.

spya

Blööööh... Jag är en död sill :( Kände mig konstig i magen i morse, men hoppade iväg iallafall. Hoppas bara nu att det inte är kräksjukan, den vill jag inte ha. Bara för att jag dom senaste dagarna har pratat om att jag är immun (?) mot kräksjukan, så kanske den attackerar mig nu :O Typ alla lärare på skolan + några från klassen ligger hemma och ... gör vad man gör... Usch och fy säger jag, att spy är det jag fruktar typ mest! Disgustin.

Så nu sitter jag med blåbärssoppa och thé, och bara tycker synd om mig själv. Har underliga känslor i magen, typ.. bubblor, och känner mig något illamående. Punkt.

if i was a rich girl...

Skulle jag klicka hem alla dessa ögonstenar! Som sagt : Det är alltid gratis att drömma.
Jag har någon slags förkärlek till Skopunkten, och priserna framförallt!


SAMBESTÄLLA NÅGON? mihi






(klickbara)

Besök sidan: Skopunkten



GLAD

Har hittat en urtjusig banansko! Jag ska beställa hem den imorgon.  Åh, den är så fin...





image402




GODNATT

luck

Vilken tur jag har. Jag har just kollat på klippet från i morse, talar såklart om ElinKlingVakna med the voice, som jag missar i princip varje morgon. Men nu är det så bra att Klingen lägger ut klippet på sin blogg! Och där you see, kan jag se klippet om och om igen :) Goooooood, it's good. Btw, är ruskiiiigt avis på hennes hår! :(  Nu ska jag skriva lite på min satans engelska, och sen är det dags för Gynning!

Tjingeling i blåbärsskogen!


tisdag + kjol

Dagens outfit:  GLANS TOPP - MONKI
                           KJOL - THOWELINA
                           STRUMPS - HM
                           SKÄRP - MAMMAS GAMLA
                          
 image400image401

happy

Idag har jag varit en solstråle. Fin dag har det varit också, kanske därav mitt braiga humör..? Som sagt, hade jag kjol idag. På länge. Invigde min egenfixade sak. Kändes fint. Min ängel angelica hjälpte mig att komma igång med min engelska, som jag lagt åt sidan. Så vi ska ses imorn också, innan skolan. Bra med sånna vänner!
Idag lite senare blir det träning i Brunn, dans dans dans! Köper väl som vanligt min Brämhults mango-ananas- smoothie på vägen hem, så jävla god.
Just nu är vädret rätt så grått, men jag är nöjd med dagen.

image399
hero

monday

Usch, säger jag bara! Usch för mitt nya schema för vårterminen. Nya kurser = tillagda timmar. Så alltså, på Måndagar nu framöver slutar jag numera kl. 16.00. How crazy isn't that? Jag är helt slut. Men som sagt så är det plågdagen Måndag. Plus att jag missar Elin KlingVakna med The Voice på 5:an... It sucks. Jag måste verkligen göra klart min Engelska, o allt men jag orkar bara inte. Får väl skriva några rader innan jag dör... baaajs.

Imorn blir det dansträning = kul!
Det blev ingen dagens outfit idag, hann klä av mig allt innan jag hann fota, liksom. Live with it. Hade på mig. Jeans från hm, tröja från topshop, sjal från hm och svarta stövlar till det. Fantasilöst, i know. Men imorn blir det nog kjol :) om jag så känner för det. Lägger in en bild för dagen iallafall, så att det inte blir så tråkigt.

image398

COOL



brittan pryder endast mina öron

Dagens trudilutt: Britney - Break The Ice
Våran dansmusik som vi har till en dans på gymnastiken. Riktigt cool! Våran danslärare Natalie, är grym!

image397
på den tiden hon var söt


ingenting

Idag var jag uppe tidigt, och fan va lycklig jag var när jag såg att solen lyste igenom min persienn vid fönstret... Tog en tidig buss hemifrån, skulle med mamma o handla i sickla. Sen mötte vi upp M&M på hemvägen, de skulle hem till oss på lunch, och så hade jag lovat mormor att jag skulle sy upp hennes gardin på symaskinen :) Det var mysigt.

Så nyss har jag varit uppe med pappa och lämnat tillbaka 2 paket med kläder i, sen kom vi bort oss på en skolväg, haha! Vi trodde det skulle vara en genväg, men aa..
Idag måste jag stanna hemma från träningen, fast jag egentligen inte vill. Har plugg att sköta! Ska skriva klart min Svenska novell idag.

Nu ska jag äta godis och dricka min latte :)
skriver mer sen.


/ t.


image396

väska a 'la nicole

image394image395

Väska från NukNuk

schygggggt

Lindex
image386image387image388



                           image389image390




i feel like a women!

Haha, va glad jag blir. Gjorde det här och det här testet, och det visade sig att jag är väldigt kvinnlig och väldigt icke manlig. Puh.. Skönt att veta att man inte är manlig.

image384
image385

Vågar du pröva din kvinnlighet/manlighet?

Förresten...

Har ni kikat in H&M's nya kollektion? Fashion Against Aids, menar jag såklart. Fann en del snyggt, som jag vill lägga handskarna på. Men det får vänta! Kollektionens release är 31 januari kl.10,00. Var förberedda! De lär ju vara utplockat rätt snabbt, i guess. Hmm, jag vill gärna ha Timbalands, Rufus, Henrik Vibskovs och Jaggers. De var snygga!
Klicka här, så kan du kika på kollektionen. Någon favorit sådär?

fredag

Hej gott folk, idag är det Fredag och jag är skittrött. Satt i skolan med några stycken och pluggade över typ 2 timmar. Puh, det var inte så hög Fredagsfaktor på, kan jag säga. Men det behövdes ju, så det är skönt att det är klart nu! Efter det åkte jag in till stan med en kompis. Vi skulle se på bio, men vi hade lite marginal så vi gick o käkade lite och sprang in en sväng på DIVIDED. Sen var det rask takt till biosalongen Saga, vi hade inte mycket tid då.. Plus att jag höll på att halka typ hela tiden, haha. Sen när vi hade köpt allt kom vi i sista sekund in till bion..! Puh.. Vi såg filmen "Försoning" dåra, den var faktiskt bra. Lite halvt sorglig sådära, men den är absolut värd att se! 90 spänn kostar den, men jag har massa biokort, så det kostade liksom inget :)

Så det blev ju en trevlig Fredag till slut.
Imorn ska vi träna i Enskede hallen med Brommakillar! Jummy...
Ska troligtvis möta ut söta Tilda innan också.

Nu ska jag typ sova, är dödstrött.
/ t.

image383

rolig träning

Haha, idag har jag skrattat. Mycket. Både i skolan och sen på träningen. Mest garv blev det nog ändå med Tildon, så söt och rolig :) Sen hade vi någon löpträning, var också väldigt skrattgivande! Kände mig extra knasig idag.
Och imorn, då är det redan Fredag, which means: bio med vän! jippi, det var länge sen jag var på bio sist måste jag säga. Vi ska se filmen Försoning. Den sägs vara bra, hoppas den är det!
Någon som har sett den?

Lägger kanske inte outfit imorn om den blir lite roligare än idag vill säga.
Nu ska jag plugga lite samhällskunskap, fast jag vill bara sova!

/ t.

my new body

Mina fina body's kom idag från ellos. Beställde för att dom var så praktiska, och billiga! 49spänn liksom!
Har sökt sånna ett tag, bra att ha tex. under kjolar oså. Fina färger, men hade helst velat ha en svart också, men självklart var jag för liten för den storleken som fanns kvar.

Här är dom i miniformat bild.
Vill liksom inte posa i helbild, haha ;)


image381image382

en askgrå & en blå

Me like



onsdag

Bjuder endast på en dagens outfit just nu. För nu ska jag plugga! Hinner inte blogga mer just nu..

image380

ett andra skinn

Jag har funnit ett jättefin skinnjacka. 799pix om man beställer den från Ellos. Finns i färgerna svart, brun och rosa (?) rosa. Vem vill ha en rosa skinnjacka, seriöst? Men men, tycker att både den svarta och den bruna skulle funka.
Jag har en svart, men den är liksom fejk, va.
Hade en brun, den var för stor. Den sålde jag. Så frågan är... Vågar man beställa? Har iof rabatter hos ellos, så den blir fan inte dyr, för att vara äkta skinn!

Får se helt enkelt.

image378image379

gynning

Sitter o kollar på Gynnings program som hade premiär idag. Okej, en aning crazy, men jag gillar henne! Hon är nog en sån som man antingen hatar (min mami tex. haha) eller älskar.
Jag tycker bara hon är allmänt skön 29-åring.
Nån som tycker som jag?

image377

clothes

image375image376

glitzy

Har spanat in Glitzy's hemsida på ett tag, grymt snygga kläder. Men en del kostar lite med än vad min budget tillåter! Vill ha en massa. Har spanat in en blå storskjorta för 500 pix, ett tag och jag vill ju ha den... Men det kostar ju ingenting att drömma! Sen hittade jag en supercool stortröja med mickey mouse på, åh! <3
Den låg på 280 pix. om jag inte minns fel.
PLUS, en olsentwin kopia, uuuursnygg! Titta bara.

image370image371
image372image373
image374

Snyggt va?


igår

Hann inte blogga igår.. Firade morfar på kvällen, var där i timmar som kändes som 100, men det var trevligt! Fotade lite därifrån också. Blev liksom inte så mycket mera. Tog mig en sväng på Götgatan först, blev älsklingssjal som jag har letat efter, ( iaf en liknande), ett linne från monki och trosor.

Pics.

image362image363
image364image365
image366image367

Provade en kjol som jag har spanat in tidigare, men den satt tyvärr inte riktigt som jag hade tänkt mig.

image368


Gårdagens outfit.

Fick kommentaren: Fan va skön stil du har idag!
Haha.


image369




____________________________________________________________________

Hoppsan! Blev ett långt inlägg, men whatta :)

puss

sol

Får skriva både för igår och idag då :) Igår var det träning, gick väl ganska bra. Åkte hem till Pelle efter träningen, mysigt! Blev lite film, lite chips, skratt och psykprat. Blev väckt typ halv 11, var helt dööööd.. Och då skulle vi tydligen kolla på våran andra film, en skärckis. Hette typ "på andra sidan", var iof fett äcklig, vi låg där i våra täcken. Kommer drömma om meckanical girl. HAHA! Som tur var va det sol ute :)
Åkte hem vid halv 2 tiden, fiiint väder! Blev lite lycklig då.
Men nu är det svart som natten :(
Ska till träningen om sisådär 1 timme. Orkar egentligen inte, men det blir TSU idag :) och förhoppningsvis dubblar också. FUN FUN!

Nu ska jag hjälpa mamma, see you guys.

/ t.

lördag

Tjoho! Ville inte vakna idag, eller rättaresagt min kropp ville inte det.. Men så öppnade jag mitt lilla sängfönster o stack ut huvudet insvepad i mitt satin täcke.. Och vips! så var jag pigg och fräsch, även om vädret inte kändes likadant så var det uppfriskande.
So, okey.. Idag blir det träning igen, vet inte om jag är träningssugen direkt, men det brukar bli bättre när man väl kommer dit. Har världens träningsvärk i ben/rumpa/ljumskar - you name it! Är inte speciellt graciöst.

Här sitter jag med min misse och myser i min kimono.
Nu vet jag inte vad jag ska göra, jag orkar inte åka någonstans.
Kansk gör en kopp te och kanske clean up i mitt rum lite till.

/ t.

rensat tidningar och fotat från mitt fönster

Okej, idag tog jag tag i alla mina gamla mode/skvaller tidningar. Har en massa, som jag har sparat - av vilken orsak? Tog iallafall en papperskasse, och nu har jag fyllt den! Och det ska kastas.
Sen har jag fotat ut lite idag när jag vaknade, så alltså från sängen. Blev ut mot den vackra (not) byggarbetsplatsen, där de bygger de nya området vi kommer att bo i sen. Men också mot den faktiskt fina lilla glimt av vatten jag ser från mitt lilla förnster. Ser faktiskt en viking/silja båt som glider förbi där då och då.

image359image360
image361


foto: jag.

bakom mina solglasögon...

Nån som tycker att M-K's brillor är lite halvcoola? Jag tycker iallafall det, med de passar typ - bara - på - henne...
Vill du ha likadana? Hitta dom här.

image358

karl-petter

Ah! Nu har jag sett Let's Dance, har faktiskt längtat lite, tycker faktiskt om det. Fick mig ett gott skratt också, Karl-Petter aäger jag bara. Ojojoj, så söt och så osmidig (a). Gillade Tony och Matte lite smått också. Guud, Tilde var ju tråkigast ever, och likaså Uffe. Hmm..
Var det nån som såg?

image357



dagens utstyrsel

Hej mina vänner! Så här såg jag ut idag:
kofta - french connection
glanstopp - monki
linne - monki
strumps - lindex
kappa - hm
skor - skopunkten

image354
image355
image356

tack för mig.
godnatt.


school girl

Alright, sitter i skolan med gamla cilia, och jag har ingenting att göra! Tråkigt, har feta håltimmen också...
Har haft matte, och nu är det bara engelska och samhällskunskap kvar, låånga lektioner.
Sen blire träning idag igen :) får se vad vi ska plågas med, nu såhär andra träningen efter julmaten.
Ska äta pannkakor, sylt och sprutgrädde när jag kommer hem, hur gott kan inte det vara?!
Nu ska jag fortsätta att ha tråkigt.

/ t.

rea fynd

Idag åkte jag direkt in till staden efter skolan. Hade bestämt träff med mami, men först gällde ju lite shopping innan hon hade slutat jobba. Så det fick bli monki & glitter att börja med. Slog till och fyndade en del fina saker. Sen möta upp mami. Köpte present till morfar :) och shoppade lite lite. Bla. på kappahl dåra. Blev lite där med, mest undies och en söt pyjamas på rean. O så var det brittan, köpte hennes skiva. Inte för att jag är ett stort fan av brittan, men den skulle ju vara bra, och det tyckte jag väl.
Blev lite mer expensive än vad jag hade tänkt mig, men jag hade ju fått pengar, så why not...?

Här kommer bilderna:

image346
rea gillar vi

image347
brist på undies? fick bli några hotpants denna gång

image348
topp med stenar

image349
linne i strl.M, fanns inte XS, men funkar super anyway

image350
skön overize, lovely monki

image351
brittan's "blackout"

image352
flamingo halsband

image353
allt som allt.
missade att fota pyjamasen och glanstoppen för sig, men det ser ni längst ut till höger samt vänster.

Blev ett långt inlägg, men det blev så.
Nu måste jag skriva på min matteuppgift,

/ t.



jag vill teleportera mig till framtiden

Fan va trött jag är på allt. Tidiga mornar, kalla dagar, grå himmel, ingen snö, tråkiga männinskor - you name it! Men så känns det iallafall. Och skolan gör det verkligen inte bättre, jag vill bara ta ledigt föralltid. Men det kan jag stryka, från mina önskningar!

Nu till lite positivare. Idag var det uppstart på gymnasiken, vilket var jättekul. O träffa alla igen, gjorde mig glad.
Mina små bebisar.
Imorn ska jag in till staden o shoppa lite, träffa mami, och hämta paket på ica. Paketet är från ellos. Hoppas att H&M leveransen är där imorn med. Inget sms ännu iaf.
Planerar att kika in på monki's rea, har fått nys om att den har startat. Till min gladhet!
O sen ska jag kika på kappahl's superrea, fick sms om det. Dit ska jag gå med mami, inte alltid man hittat något där, iaf inte kläder, men jag kan ge det ett försök.
Sen ska jag ha tag på en skiva också. Troligtvis "blackout", sägs vara riktigt bra faktiskt.

Får se vad jag snappar upp!
Fotade lite ikväll, här är några bilder.

image343
image344
image345

varm choklad med grädde, mums! + min utsmetade semla.
outfit på prövning
en äcklig fick ur akvariet


Ha det bra, nu är jag trött.




foto: samsung NV15, my baby!
tagna av mig.

kjol

Jag har gjort en kjol. En sån där man har i midjan. En sån där som jag gillar. Den är svart/blå/grå. Den är fin.

image338

jag funderar på att sy dit en sidenkant, som ni ser på 2 bilden, om ni klickar. typ.
jag fundar. tycker ni det?


SLUT
photos: takenbyme.

MUSSE

Jag har gått o blivit kär i Elin Klings musse tee. Så cool ju! Har hittat en liknande på Topshop, ska försöka hitta i butik.
I vår kommer jag också pynta ut lite extra på just tryck tee's. De kan finnas så otroligt coola!
Tänk en vit (?) tryck tee, tillsammans med ett par korta jeansshorts, gladiatorsandaler, och slapp skön kavaj med uppvikta armar. På en fin sommar/vår dag. Ah! Kate Moss?

image336
image337


JAG VILL HA!



trötter

Hallu. Första dagen i verkliga vardagen dåra, hemskt! Men det var trevlans att träffa alla små knuttar igen! Speciellt Angelica, vi kom fram till att det var över 1 månad sen vi sågs.
Usch, va jobbigt det var o gå upp i morse. Hade sömnproblem hela natten efter 12 typ.
Klockan ringde 07,20 som vanligt på Måndagar, sen snozade jag väl fram till 07,40 max. Min misse ville inte heller gå upp, helt förståeligt!
+ att vädret var lika grått som ett askfat. All snö är som bortsmält :(
Men då kan vi lika gärna övergå till vår/sommaren, till lite ljusare tider vill säga.

image334

lite somrig bild, eller vad sägs?

____________________________________________________________________

Hm, fundar på att vara lite kreativ framför symaskinen. Men jag vet inte riktigt vad jag ska sy. Har inget tyg hemma just nu. Så jag kanske ska passa på att sy om något, som jag har på lager.
We'll se about that.

so long.

bild: google

sista lediga dagen

Min dag. Tjaa, den har väl gått lika snabbt som de andra.. Har mest susat omkring och bara gjort olika saker, mest i mitt rum. Så nu kan jag faktiskt kryssa i på min löfte-list-2008 att jag har rensat hela garderoben på kläder jag inte använder. Har lite kvar, + typ skor, konstiga smycken jag har samlat på mig, och lite skönhetsprodukter också. Det ska rensas lika noga!
Jag har också vart duktig och kört styrkeprogrammet, som vi har fått av våra tränare!

Just nu sitter jag fastklistrad framför Victoria's, slänger väl inte lite bilder, som får sumera min dag.


image332image333
image330image331




tonight

Idag smäller det. Kl. 20.00 på TV3 - Victorias secret fashion show. Det ska jag inte missa! Hejdundrande show.
Modeller som, Adriana, Gisele och Karolina bla.
1 timmes sprudlande inspiration och ögongodis, do not miss.

image329


fantasilös skiss?

OK, fråga mig inte vad jag har för syfte med bilden. För det råkar jag inte ha liksom.
Det bara blev. Maskerad kantig, skum filur, med cigarett...?

image327
image328

illustration: jag.

nytt

image321image322
image323image324
image325image326

Här kommer skörden av idag. Ingen speciellt, men anyway.

Örhängen, Armband och ring - ur&penn's rea
Strumpbyxor, vanliga & mönstrade - hm

djurgården

Idag har jag spenderat min dag tillsammans med M&M, vi gjorde några ärenden på Djurgården, jättemysigt!
Vi skulle egentligen gå o shoppa också, men jag hade liksom inget speciellt att köpa, så jag fick pengar av dom istället, typ sådär 1000kr. Generösa! Sen innan jag åkte hem, passade jag på att kika in på ur&penn's rea, det är ju en gigantisk rea där, må jag säga. Billigt och snyggt!
Sen skulle jag också ha nya strumpbyxor, mina andra har maskat sig. Köpte hem 2-pack tights + ett par mönstrade tights. Kom på idén efter att ha sett hur snygga isabell matchade sina.

lägger in bilder i nästa inlägg.
mors!

löften är till för att brytas?

... Men jag ska nog ge det ett försök. Om jag inte redan har skrivit dem, så gör jag det iaf 1 gång nu.
De löften jag ska försöka hålla år 2008 är:
  • följa kalender, regelbundet. ska köpa en stilren o designa själv, kanske blir roligare då?
  • shoppa mindre onödiga saker
  • inte stressa så mycket som de andra åren
  • tänka mer på studierna
  • vara med social
5 saker borde inte vara så svårt..!? eller. Men jag ska verkligen försöka.

dagens

image320

den enklaste outfiten?

topp: hm
kofta: lindex
strumps: hm.


foto:kissen


resultat av tråkighet

image318

foto: takenbyme

friday

Det är fortfarande snö utanför mig :) Och kallt är det också.. Sitter här med en härlig kopp te, ska börja fixa mig snart. Sen ska jag till stan, troligtvis. Ska kolla på present till morfar & strumpbyxor typ. Sen ska jag träffa en kompis ikväll, o vi ska se nån bio :) mysigt jö.
Imorn ska jag see mormor&morfar, vi ska hitta på något :) lunch, shopping, någon udde osv.
Nu ska jag njuta av de få dagarna jag har kvar. Haha, det låter som om jag ska dö om några dagar, men det känns så. Skolan som sagt.
Nu ska jag sminka och klä på mig.
Hm, vad ska jag ha på mig..?

ha en bra fredag

/ t.


spring 2008

image317

I vår ska jag ha detta.

oversize.kjolar.färgade naglar.något rött.ringar.sköna koftor till svala sommarkvällar.skorskorskor.tunn sommarklänning.bra hudprodukter.vanliga baströjor.storskjortor. jeansshorts......

satin

image315image316


Ah, nybäddad säng. Vad kan vara skönare? M, förutom en soldag på stranden i gassande sol, så är det bland det skönaste! Så btw, kan inte sommaren, eller iallafall våren komma snart? Längtar så.
Iallafall, jag bäddade med mitt satintäcke. Har egentligen alla delar - örngott, underlakan oså. Men saken är den att om man använder allt på en gång halkar det liksom av, hehe. Så jag använder dem i olika turer, you see!
Ser skönt ut va?

/ t.


picture: my baby and i


jag är ett svullosego

Gäsp! Jag har inte gjort ett skit idag heller, har liksom ingen ork.. Men det är så skönt att bara glida omkring i lägenheten och bara va. Imorgon är det redan fredag (!), tiden går snabbt jag säger bara det, ja!
Jag är som besatt av tiden har jag märkt, blir så ledsen när tiden går snabbt, det är det ända som snurrar runt i min hjärna nuförtiden. Inte bra..
Har desseutom slagit till på en nybeställning, men den här gången på ellos.
Fick katalogen idag, bläddrade lite i den och sen fick det bli en beställning. Inte mycket, men iallafall. Jag sambeställde med mami.
Jag klickade hem: 2 body's (har letat lääänge), och en snygg topp. + ett jättefint påslakan.
ellos.se

Nu ska jag dricka cider, ha det!

/ t.

stolt

Jag känner mig faktiskt lite duktig. Jag pluggar för första gången under lovet. Vilket jag egentligen borde ha gjort tidigare.. Men nu är jag på g. Min broder tog ett foto på arbetsmyran, yeah right! haha. Och nu är det också så att läxan är på engelska, eller rättare sagt - jag ska skriva på engelska. Vilket fördröjer tiden lite extra, än vad det hade gjort om det nu var på svenska.. men jaja.
Återkommer senare!

/ t.

image313

snow + breakfast

Morning! Eller haha, det kanske inte är så mycket morgon längre.. Vaknade idag, och drog upp min lilla persienn som jag har vid huvudkudden (mysigt), och såg till min förvåning - snö! Wihoo, nu ligger den fast på marken. Lite sent, men den ligger! som ni ser bygger dom utanför mig, de håller på med alla nya lägenheter som vi var först att flytta in i. Det kommer bli ett gigantiskt område ;)
Förutom att solen saknas är jag ganska glad. Men fortfarande full av ångest i hjärtat.
Nu sitter jag här med min stooora tekopp och en rostmacka med kalkon och gurkskivor.
Har aldrig vart en storätare på morgonkvisten.

image311image312

bilder: takenbyme.




H&M

Här kommer bilder på min beställning. Jag satt o velade väldigt länge, jag ville inte komma över 500kr nämligen. Efter mina rådord från bästa vän, så försöker jag åtminstone trappa ner en aning. Hon är allt bra hon!
Och jag lyckades faktiskt, jag kom under 500 hundringen.
Och det här blev det:
____________________________

Jeanstunika från barnavd. 198kr
Oversize linne. 98kr
Shorts till vår/sommar. 198kr, älskar!
+ gratis-set som man fick för nollan.

image304image305image306

+
image307

NU VÄNTAR JAG BARA PÅ PAKETET :D
detta kan du klicka hem på hm.com alltså.


OJ!

Fan va snabbt den här dagen har gått! Jag får ångest, jag börjar skolan på Måndag :'( sad sad..
Vaknade jättesent idag, eller jag var vaken flera gånger, men jag tordes inte stiga upp! Så senaste gången jag försökte vakna var väl klockan runt halv 12. Sleeping beauty, haha ;) yeah right!
Senare på dagen vid sisådär 13 tiden, drog jag med min fader ner i förrådet. Jag ville slita fram några videofilmer. Vi har så jävla många.. Jag visste vilka jag ville ha tag i, men jag var inte säker på vart vi hade dom..
Slet som ett djur, och till slut fann jag kartongen med videofilmer i (trodde jag..) Men det visade sig vara fel kartong, med fel filmer i! Damn.. Actionfilmer istället för mina mysiga barndomsfilmer :( fan va arg jag blev.

Pappa bara skrattade åt mig, jag såg säkert skitrolig ut.
Sen blev jag så upprörd att jag kastade mig i duschen, för att svalka mig lite.
Nu mår jag bättre :)
men jag har tröstat mig lite med en beställning från H&M, såklart.
men det var inte så mycket.

btw, jag känner för att sätta mig vis symaskinen, jag får se hur det blir med det.

/ t.

skiss

image303

minds

Dagens trudilutt: Elvis Presley - Suspicious minds.

image298

2008

Oh yes, nu är det nytt år! Hoppas att det blir mer händelserikt. Igår hade jag en toppenkväll, roliga människor, fina smällkarameller o allt var liksom på plats. Mycket kärlek. Träffade Ulle också, som jag inte har gjort på vääldigt länge. Kände faktiskt att jag har saknat henne en hel del..
Efter det slaggade jag över hos bästa vän, vi somnade väl runt 03,30 tiden.
Sen vaknade vi halv 1, åt frukost och sen tog jag bussen hemåt. Fan va skönt det var o åka buss! Ahh...
Nu är jag supertrött, vill bara sova. Men det är nog ingen bra idé dessvärre.

/ t

RSS 2.0