dagens outfit

IKEA. Idag begav vi oss till IKEA, jag och min sambo. När vi kom dit ville man nästan vända igen, jag menar löningshelg - det säger allt! ALLA är där, för folk har inget bättre för sig... Så det blev tyvärr ingen njutsam tur där, jag som annars älskar IKEA och brukar gå runt på varje avdelning. Idag sa jag till Niklas, "vi tar det vi mest behöver, sen drar vi fort som fan". Haha! Man blir bara så irriterad när man inte kan gå ett steg utan att gå in i någon eller att dom bokstavligen trampar över en... I alla fall, vi fick med oss lite fint och nödvändigt hem och vi har fixat lite nu, så det känns inte så purket trots allt! Nu blir det söndagsmys och snart är det Solsidan, yeeey!


let the snow fall

REDO FÖR SNÖ. Har äntligen hittat en snygg vinterjacka. Eftersom att Stadium har öppnat i Ringen har dom en massa bra erbjudanden och jag hade turen att få 500 spänn i rabatt när jag köpte den här dunjackan! Hur bra? Den är från märket Race Marine och kostar på ord. pris 1299kr. Fick den för 799 och kan inte annat än att kalla det KAP! Den är precis som jag vill ha en vinterjacka, lite slim fit och precis över rumpan. Gillar inte fluffiga och puffiga jackor som gör en till en michelin. Den här är perfekt och så är det en jättefin marinblå färg! (bilderna ger dock inte färgen rättvisa).


kedjor & lack

NEW SHOES. Som sagt har jag ju velat ha fler par skor att variera med i höst. Och idag hittade jag dem! Älskar båda paren och blev väldigt glad när lackskorna var på rea. Fick båda paren för under 500 hundringen. Nöjd! Köpte dessutom en ny vinterjacka på nyöppnade Stadium i Ringen, som ni får se sen. Kram!


friday with my darling

PONG. Här är min älskling igår på Pong. Vi hade bokat bord i torsdags, på stans bästa asiatiska buffé. Mat från Kina, Japan, Thailand och Korea. Så jäkla god mat med massa olika dumplings bland annat! Mums. Vi satt kvar till stängning och drack öl och pratade. Sen mötte vi upp vår vän Mike och åkte hem till oss, där vi drack en öl och spelade yatzy. Bra fredag!


dine with friends

LÖRDAGS. Såhär såg det ut i lördags. Först var jag och Alma och shoppade, sen åkte vi hem till mig för att sen träffa upp gubbarna. Vår vän Mike är kock, så OM vi fick god mat!! Vi köpte en bit rostbiff och sen gjorde han en egen potatisgratäng (som var den godaste jag har ätit). Till det bea och rödvinsås. Jag dör, vad gott det var! Sen fortsatte kvällen med spel och dricka. Hade så sjukt roligt och vi var i säng halv 6 på morgonen... Ovärd söndag med andra ord, men så värd lördag!


autumn collage

ON MY SHOPPINGLIST. Det här är vad jag är sugen på just nu! Varje gång jag går på stan är jag ute efter ett till par höstskor, som jag kan variera med, men utan resultat! Besvikelsen som uppstår liksom, just say'n. Men det finns ju annat att lägga fokus på, som t.ex. mysiga stickade polotröjor, kjolar (som jag för övrigt har börjat älska igen), rymdmönstrat, inka osv. Har blivit sugen på att införskaffa mig en bra systemkamera också, men det måste jag lägga på sparakontot. Likaså denna grymma Fossilklocka, som jag har suktat efter i månader. Börjar tröttna på mina Casioklockor nu! Hoppas jag hittar fina höstplagg på Lördag, då jag tänkte bege mig ut och se vad butikerna har att erbjuda.



smashing

LISA. Jag dör för Lisas jacka från Filippa K, för hennes hår, för tightsen och för klänningen! Hon vet hur man klär sig. Awesome. Just awesome!


the lord of the rings

LÖRDAGSMYSET. Hade världens mysigaste bakislördag igår med fina vänner! Vi hade Sagan om ringen maraton och plöjde igenom alla tre, dock knoppade jag en stund på slutet... Vi köpte thaimat och åt massa popcorn och godis. Mer perfekt lördag får man leta efter. Kom i säng runt 3 och sov som en prinsessa!


onsdagsmys

HEJ ALLA FINA. Nu har jag äntligen kontakt med mina sköna säng, som jag har längtat! Hade min öppning idag, så är sjukt trött... Trotsade min trötthet och åkte in till stan efter jobbet, för att träffa min fina Alma. Vi shoppade lite fint och sen tog vi en mysig fika inlindade i filtar på en uteservering. För jäklar i min låda vad kallt det börjar bli! Inte alls nice. Godnatt kära ni.


jewelry corner

FIX. Storstädningen förde med sig att jag blev fixsugen. Rensade i min smyckeshörna och förfinade lite. Förnyelse fräschar upp tillvaron!


candles

HEJ. Hu, vilken uschlig dag det har varit idag! Urkallt och jävligt på jobbet. Men men, såna dagar existerar ju tyvärr. När jag kom hem möttes jag iallafall av en trevlig syn - min man ståendes med en städmopp i handen! Han hade storstädat och jag hjälpte till lite med finputsning. Underbart, nu har man ett rent hem! Ska tända några av dessa doftljus också, nyinköpta är dom! Älskar ljus, får inte nog. Dessa hittade jag på Lagerhaus, 10st/80kr. Kap!


i will wait for you

MONDAY. Jag är inte så förtjust i hösten just nu, jag fryser vart jag än går! Så nu har Niklas precis lindat in mig i en stor skön filt och jag känner mig som en liten dumpling haha! För övrigt har det varit en fin måndag. Nu ska jag göra mig en kopp te och invänta måndagens tv-program. Mys!


sliten söndag

PARTY. Igår var jag och firade Simon som fyllde år! En kväll full av skratt, ölspel och kärlek. Det närvarade ca 20 personer som förgyllde lördagen. Hade världens bästa dag och natt igår. Spenderade en solig höstdag på stan med min bästa fina vän. Vi fikade och shoppade! På kvällen åkte jag hem till henne och hennes sambo innan vi gick på födelsedagsfesten. Jag måste bara säga att jag har världens finaste människor runt omkring mig! Så här brukar natten sluta när festen är igång, allsång i köket - underbart!


huge craving

SPEGEL, SPEGEL. Alltså. Jag finner inga ord.. Jag MÅSTE ha denna spegel! Hur jävla smart är den inte? Aah. Perfekt för mig med tusen smycken, nagellack och parfymer som jag egentligen inte har någon bra yta för, som ger dem rättvisa. (Mamma, jag fyller år snart ;) nu vet du vad du kan köpa) haha! Åh, den är så fin. Den är från Speggi.


coats

FOUR. Dessa kappor föll jag för hos Bubbleroom. Andra kappan ser så himla gosig ut, lite lammig!
Sen tycker jag att det är fint att bryta av med grått, när alla andra går runt i svart. Fin modell på jacka, enligt mig. Nu har jag dock gett upp inköp av kappa, eftersom jag numera bor i min gamla, som jag fortfarande gillar! Det blir jakt efter nya höstskor istället. Vill ha fler par. Och om jag ska vara ärlig är det ju roligare att köpa skor, än jacka. Men skulle jag köpa en jacka, skulle dessa nedan ligga bra till.



drink night

LÖRDAGS. Som vanligt glömmer jag alltid att ta bilder under en festkväll, även om jag lovar mig själv det... Men dessa knäpptes iallafall. Det var drinkkväll hos Robin med massa härligt folk. Kvällen startade 8 och slutade 06.30 för några, bl.a. för mig! Kom i säng 7 och sov mest hela dagen. Jag hade så sjukt roligt och ville att kvällen aldrig skulle ta slut.


details

ELIN&SOFI. Älskar dessa byxor. Fina detaljer på Elins byxor och snygga stenar på Sofis. Sofis är från Cubus (!), värt att spana in!


RSS 2.0