VECKANS 4 BÄSTA.

DÄR SATT DEN!


1. ELIN. Älskar de pastelliga som skärs av utav svart med detaljer dessutom! Är själv på jakt efter liknande byxor,
spanade in några på Bikbok som såg fina ut. Detta är bara för jävla snyggt & inspirerande!


2. STHLM STREETSTYLE. Gillar kläder med lite loose fit i, det här är konsten att bära upp enkelheten och det bekväma!
Tycker om att det är lite draperingar här och där.


3. ULRIKA. Den här bloggerskan har alltid grymma outfits! Lite samma som Elins outfit, att hon skär av det ljusa med lite tuffare svart. Den här outfiten skulle jag kunna kopiera rakt av, bara Lindex-strumpbyxorna som fattas!


4. KOMMER EJ IHÅG. Den här bloggen har jag nyss hittat, har inte namnet i huvudet tyvärr! Men hon langar också grymma ihopsättningar av kläder. Det är nog inte många som skulle kunna bära upp den här lite "trashiga" looken.
Men jag tycker att det här var klockrent!


IT'S A BEAUTIFUL DAY.

DAGENS. Hej alla fina, skön och kort dag idag. Tog en mysig fika i solen med en vän efter skolan, det är ju inte helt fel. Imorn är sista skoldagen för den här veckan, sen ska hela långhelgen spenderas med goa människor! Efter skolan imorn kommer vi som tar STUDENTEN i sommar ha mösspåtagning, tydligen har lärarna ordnat något gött. Så nice! Hoppas allt är bra med er.

Kläder; Kavaj - Ellos, Kjol - GinaTricot, Tygskor - Ellos





TIDSBRIST.

TISDAG. Hej alla! Har inte mycket tid till bloggande idag, tyvärr. Dagen efter skolan har spenderats med min bästa och underbara vän, vi gick och köpte min STUDENTKLÄNNING och sen har vi vart driftiga och pluggat. Eller mest snackat skit kanske, men sånt händer! Nu ska jag finslipa på vår uppgift, och önska er en fin kväll.


Fashiontoast

DAGENS SOMMARSTIL.

KÄNSLORNA KOMMER MED SOLEN. Fick höra att jag var somrig idag, blir man inte lite extra gla' då? Jeansjackan från förra året som aldrig blev använd har blivit framplockad och den är så sjukt skön, så den kommer användas mycket flitigare i år! Min studentklänning kom med posten idag, men tyvärr kommer den åka tillbaka. Den var för stor, snyft!
Men har spanat in en ny, så hoppas den sitter bättre. Hoppas allt är bra med er!







MORRN.

HEJ GULLISAR. Vaknade utan alarmet idag, vad är det för fel? Antar att det berodde på solen som nu strålar utanför mitt fönster. Härligt! Nu laddar jag upp dagen med Vakna med the voice, som vanligt. Ska nog göra te nu! Ha en fin dag.



Pics;Knighttcat

DAY OF THE DAY.

HÄRLIG SÖNDAG. Idag har jag sprungit på stan och letat present till min käre bror som vi ska fira i efterkskott idag! Hoppas han blir nöjd, köpte en rutig & somrig skjorta och ett par marinblå shorts. Idag är det nästan sommarvärme ute och man kan ju inte vara mer gla' för det! Nu ska jag göra något vettigt och försöka plugga lite. Ciao!

Clothes; Jeansjacka gammal från Lindex, Tröja GinaTricot, Shorts gamla från KappAhl







5 TING.

SÅNT SOM FÅR DET ATT KLIA I FINGRARNA PÅ MIG.


1. Cocoo's ringar är grymt snygga, här på Kenza. Den på pekfingret var det en modell som hade på modevisningen igår, och den är ju för jävla ball. Dock vet jag att jag har för smala fingrar för ring-måttet, men jag hittar alltid nått sätt att ordna det på. Så ja, jag är sugen!


2. Animalprint är ju sjukt hett, såg de här på Kling's blogg och tydligen var detta en shortsdress från början, inte fy skam det heller! De här finns på Urban Outfitters och hade vart fina till i sommar. Tänker mig till en slapp tee eller tom. en avklippt till magen!


3. Can't get enough av maffiga halsband, det piffar ju upp allt! Dessa är från Glitter och jag känner att jag måste dra mig dit när pengarna kommer! Glitter har för övrigt ett grymt utbud just nu, vet jag.


4. Turkost är det nya svarta, såna här ringar bara älskar jag! Liten smak av gammalt & nytt, gillar den antika looken!
Matchas upp med en skir ljus skjorta och ett par jeansshorts, då är ju sommarens säkraste outfit räddad.


5. Ännu mer djuriskt, finns i Zara-butikerna och jag måste bara HA DEN! Skriker Thowe verkligen. Antar att många kommer gå och haffa den, men den här kan man ju matcha på många sätt, visst?
Vet dock inte priset på den, men jag är redo att betala för den.

Bilder;Kenza,E.Kling,Shopalicious,Unknown

GÅRDAGENS OUTFIT.

TURQUOISE. Så här vimlade jag omkring igår, lätt och lagom. Älskar mitt nyinköpta halsband, det är från h&m om ni inte har lagt märke till det. Det fanns även en superfin matchande ring, men dock bara i storlek M & L. Får leta vidare!

Kläder; Jacka H&M, Skjorta SecondHand, Ringar H&M & Gåva.




FASHIONSHOW.

BILDBOMB. Igår var det full rulle från start till slut! Jag var som sagt assistent till min vän som arrangerade en modevisning, det var grymt proffsigt alltihop! Jag var mest där som stöd och valde lite kläder, stylade med smycken, fixade catwalken m.m.
Hur kul som helst och det är verkligen det här jag vill göra i framtiden!
Alla modeller blev grymt snyggt sminkade och hårfixade av två tjejer som går frisörprogrammet, mycket spex!
Efter modevisningen var vi runt 10 pers. som drog ut på en bar-runda där det bjöds på shots & öl!
Det var en lyckad Fredag igår minst sagt.









Bilder; thowelina.blogg.se

+1 CONVERSE.

IT'S THURSDAY. Hej folket! Ännu en seg och regnig dag som ledde till huvudvärk. Men imorn ska det bli strålande sol, underbart! Imorn kväll ska jag på min väns modevisning, som hon har fixat i och med projektarbete. Kommer bli grymt, har lånat ut lite smycken & kläder till henne, så det kommer bli kul att se. Alltid kul att få vara med och planera när det gäller kläder och sånt!
Nu ska jag se till att få lite studier gjorda
.

Dagens; Jacka H&M, Kavaj H&M, Tights GT, Converse.





BUDGET- KLIPP.

RIGHT NOW. Har varit och rotat lite bland budget-kedjorna och utbudet ser ganska så lovande ut! Bik Bok höjer sig för varje årstid, tycker jag, och blir bara bättre & bättre. H&M går nedåt lite, men jag gillar dessa finingar nedan bla.
Är riktigt sugen på den gröna etno-inspirerade tunikan, den är underbar & billig!
Både Bik Bok & Gina Tricot har uppdaterat deras shop online, fräscht och enkelt. Enjoy.



21 APRIL, OCH DET SNÖAR?

MYS MED EN VÄN. Äckligt väder men i gott sällskap, så har min dag sett ut ungefär. Kom till skolan för att gå på en inställd lektion, värt? Hatar sånt. Men efter skolan fick jag äntligen träffa en efterlängtad vän. Mycket snack och vi hann tillochmed pricka av två cafébesök! Fick också mina kina-importerade converse, dom sitter som en smäck och jag älskar dem! Kommer användas flitigt. Det ska tydligen bli skitväder hela veckan, så tur att man har fina vänner som håller en på topp ändå!

Dagens; Kofta VeroModa, Jeans CM, Smycken Glitter/ H&M/ Kina/ Egengjorda/ Casioklocka






PROMISE KEPT.

HELLO. Idag känner jag mig som en blandning av en zombie och av ett glädjerus! Går liksom inte riktigt ihop. Orkar inte göra någonting, så man får väl försöka njuta lite av solen, för imorn blir det pissväder! Galenskap.
Det ska ju vara vår nu & sol mest hela tiden, right? Nä. Over and out.
Dagens; Kavaj som jacka ellos, tshirt newyorker, gamla shorts ginatricot





HAPPINESS.

STUDIEDAG. Idag har ännu en perfekt dag passerat! Morgonen började hemma hos bästa vän, kaffefrukost i solen, lite bränna på det. Sen in till stan och möta upp 4 andra goflickor. Därefter sprang vi på stan, på jakt efter maffiakläder & tillbehör. Jag blev sjukt frustrerad när jag inte hittade det jag ville, men till slut fick jag iallafall tag i en klänning samt ett potentiellt hårband. Resten inhandlas under veckorna som kommer innan skivan! Underbart. Nu längtar man som tusan.
SMYCKESFROSSA!


Topshop, Asos, Forever21, H&M, Nelly.


HÄRLIGA HELG.

HEJ UNDERBARINGAR. Idag har jag suttit med min bästa vän som fick agera lärare åt mig, då vi satt med matte b i sisådär fyra timmar. Lagom kul, men det var lite mysigt. Är hemma nu och vänder, ska åka tillbaka till henne snart! Då väntar ett matteprov. Haha! Sedan imorn ska jag och mina tjejer in till stan och leta maffiaklänning till vår studentskiva som är snart!
Hoppas verkligen att jag hittar en klänning som känns rätt. Här är iallafall en dagens outfit! Hörs mer imorn.





OUTFIT-REVY!

JAN,FEB,MARS & APRIL. Mixade ihop några av årets outfits. Ursäktar för dålig upplösning samt beskärning, men så går det när man inte orkar göra i något annat än paint! Better luck next time.
Ser nu att det är himla mycket svart, men jag hoppas att lite av detta inspirerar! Har ni någon favorit, tro?





4 OUTFITS.

APRIL. Det här får bli måndens kollage. Kände mig riktigt inspirerad idag, vill bara ut på jakt efter nya och fräscha vårkläder. Saken är ju den att man kan behöva köpa ett antal plagg och accessoarer för att göra en outfit komplett. Som dessa nedan. Vill verkligen ha ALLT! Men på Onsdag ska jag träffa en kär vän som är hemkommen från Kina, och jag gjorde en beställning på röda, låga Converse som jag hoppas sitter bra nu också! De kommer att få piffa upp många outfits till våren och sommaren. Längtar till den riktiga värmen!


Kollage;thowelina.blogg.se


TONIGHT.

FREDAG IN MY HEART. Nu sticker jag iväg till mina tjejer för svullkväll & filmkväll. MYS.
Ha en underbar Fredagkväll, simma lugnt!




MAJ/JUNI.

HEJHOPP. En ganska så seg Fredag i skolan, men med roligt sällskap blir allt så mycket bättre! Fick också nys om att vi hade studiedag på Måndag, det gjorde ju iallafall min dag. De här prylarna kommer ut i h&m butikerna i maj/juni. Ser ju inte helt fel ut. Däremot har jag redan sett den randiga tröjan ute i butik nu! Riktigt fin är den, men än så länge har jag bara klämt på den. Zebra is hot, den vill jag äga sen!



STYLE I LIKE.

KÄNDA ANSIKTEN MED GRYM STIL. Här är ett plock av favoriter den här veckan! Den här inspirationen tackar vi för!


bilder;Studdedhearts,ElinKling,Amlul,FridaFahrman,Agnes,Colorelle,Ablick,Hanna,Caroline,Sthlmstreetstyle


TIRED.

HEJ ENFORMIGA BLOGG. Jag vet att jag bara har lagt in dagens, men jag ska nog försöka knåpa ihop något annat senare! Hoppas det här duger så länge. Är helt slut efter den här dagen, kanske beror på den galna idrottslektionen jag hade direkt på morgonen! Känner mig lite blåslagen. Imorn ska det tydligen bli blötsnö här i Sthlm. Hur mycket suger inte det på en skala?




EN DAGENS, TACK.

HALLOJ. Ännu en finfin dag, då allt än så länge är perfekt! Funderar faktiskt på om man borde dra sig ut på balkongen och sola de sista soltimmarna då man får färg. En sån här dag suger det att sitta inne i ett klassrum, när man helst av allt vill ligga med en glass i solen. Men man får göra det bästa av saken. Här bjuder jag på en dagens till er!






BEAUTIFUL DAY.

HAPPY FEELINGS. Idag för första gången på det här året satt jag och mina tjejer nere vid kajen och brassade!
Det är ju helt underbart. Ingen snö. Ingen is. Ingenting, förutom solvärme! Lyckorus!
Nu ska jag göra en latte och sen kanske ta tag i någon läxa. Adios!





PART TWO.

JAG LÅTER BILDERNA TALA FÖR SIG SJÄLVA.








Bild 1: Jag och finaste hunden Salo. Gillar att vi lyckades posa likadant också!
Bild 2: Thowe fastnar i ett stort snöhål. Höll på att förbli kvar.
Bild 3: Underbara fjället.
Bild 4: Jag kärlekar snön.
Bild 5: Vår fina snöbubbe!
Bild 6: Vackraste norrskenet!
Bild 7: Högst upp på fjället.

VÅRVÄRME.

SOLBRUN. Hej kära ni, underbar dag idag. Mår bättre än på länge! När man får bära solglas händer något speciellt. Älskar dessa känslor som smyger sig fram på våren. Idag fick jag äntligen min studentmössa, bara ren glädje!
Sedan har jag fikat hos mormor och planerat in studentkrubb till mottagningen. Kan det bli bättre eller? Hardly.




TRÖGSTART.

SISTA LEDIGA DAGEN. Jag känner mig fortfarande lite trögstartad såhär efter det sköna lovet! Men jag antar att inspirationen kommer med våren. Tillbaka till skolan imorn, både plus och minus.
Ni får inspireras av de här snygga brudarna så länge, medan jag tänker ut något jag kan bjuda på! Later.





Pics; Emsedge,FridaFahrman,Agnes,Columbine


BILDBOMB DEL 1.

FRÅN SNÖ TILL REGN I STOCKHOLM. Hej gullungar! Hoppas allt är bra med er och att ni har haft ett bra lov. Igår började den 12 timmars långa bilresan hem, från det bästa lovet på länge! Har haft sjukt underbart i Kittelfjäll. 
Har åkt mycket snöskoter, dränkts i snö, grillat på fjället och haft det allmänt mysigt med massa människor.
Jag har tagit en massa bilder, som lär komma upp här på bloggen. Så inget glamourinlägg det här inte, här kommer fjällen!








RSS 2.0