fake fur coat

LURVIG. Den här provade jag idag och jag blev lite smått kär! Imorgon på dagen ska jag shoppa med en vän, så då får vi se om jag köper den eller inte. Tänkte att det kan vara kul att variera med olika jackor i höst/vinter. Har redan en gammal kappa som får duga denna hösten med, skinnjackor och en militärgrön jacka - men ingen lång pälsjacka! Gillar den som tusan och skön var den. Den är från Lindex.


it's autumn for sure

OLD PIC. Här är en bild från förr förra hösten, gud vad tiden går snabbt! Saknar den fina hösten, jag hatar när det är grått och regnigt... Vill ha lagom kyla, solsken och fina löv på träden! Nåja. Just nu sitter jag framför tv:n, ensam och gäspar oavbrutet. Min sambo har åkt iväg med några vänner för att fiska över helgen, så nu är det självunderhållning som gäller! Trivs inte riktigt att vara ensam och sova i lägenheten när han inte är här... Men jag har iallafall bokat upp träffar med mina vänner i helgen, så känner mig inte så ensam trots allt. Ska visa en jättefin jacka jag provade idag - coming up!


out of focus

HEJ. Jag vet att uppdateringen här på bloggen har varit usel, men i mitt försvar har jobbet bokstavligt talat sugit musten ur mig! Har ju inte haft en ledig dag sen förr förra helgen, eftersom jag jobbade hela förra helgen... Det är mycket nu, helt enkelt och psyket är inte på topp! Har dessvärre lyckats boka upp mig hela helgen, får se om jag ens orkar haha! Men imorgon kommer jag ta tillfället i akt att bara mysa hemma. Nu vet ni. Vi hörs igen när inspirationen är tillbaka där den ska. Love


this girl is on fire

URLADDAD. Här är min fina, nya luddiga tröja som jag invigde idag! Jobbade idag också, för att göra det sista klart inför jobbveckan som kommer. Fatta att vi har hunnit bygga upp en helt ny verksamhet över helgen... Galet har det varit och nu är jag heeelt slut. Nu firar vi Niklas mor, som också är min kollega. Orkar knappt hålla ögonen öppna, men nu är det efterrätt och sen hemgång! Kram


don't you worry child

JOBBHELG. Lördag då, vilket betyder lite bakisjobb! Igår hade vi en AW efter allt slit på den nya förskolan vi startar om på. Kvällen slutade med att mågra av drog oss vidare in till stan för att dricka mer öl & dansa. Innan satt vi och hade det trevligt på en resturang vi hade bokat, där dom hade bästa asiatiska buffén jag någonsin har ätit! Helt sjukt gott.

Jag var iallafall hemma runt 3 inatt, men nu är det bara att ta nya tag. Montera, möblera och få så mycket som möjligt på plats! Det ska bli fint att skriva upp det här helgjobbet på ob och övertid, tjing! Det bästa av allt är att det bara tar mig 5 min att gå till jobbet numera. Lyx!
Här är en liten sneak på vad jag hade på mig igår.


our beautiful capital

EN ONSDAGSKVÄLL. Tog dessa foton ikväll på vår lilla promenad. Stockholm är så himla vackert, speciellt när det börjar skymma, som här på bilderna! Love it.


day of today

UNREAL. Ja, som jag nämnde igår har det vart en mindre brand på mitt jobb, alltså på förskolan. Så imorse var det möte med cheferna och sen har dagen bestått av planering, planering och åter planering... Helt galet och ofattbart! Vi kommer nu att förflyttas ett tag, så nu är det bara fix för flytten som gäller, vi måste t.ex. köpa in allt det som blev skadat (och det är mycket). Jag är helt slut som artist! Imorgon blir det iallafall att spendera hela dagen på IKEA med inköpsgruppen. Inte mig emot. Nog om det för nu. Nu har jag precis kommit hem efter att ha hängt med min fina vän Alma. Det blev fika, en promenad på mitt fina Söder och en avslutningsöl på det. Mysigt! Här är en usel bild på dagens klädsel, väldigt casual, men jag älskar min nyinköpta stickade tröja! Enough said.


mockajacka

BLACK&GOLD. Har ju faktiskt inte visat den här mockajackan, som jag budade hem för ynka 400 kr. Den är från Rock'n blue och är äkta mocka, med satin på insidan. Älskar gulddetaljerna och den mönstrade insidan. Skön och varm är den också.


leather boots

JAG VILL HA. Idag var jag på jakt efter ett par rejäla boots. Hittade och fastnade för dessa, som är i äkta skinn. Provade dock aldrig, då det inte fanns i min storlek och att jag var för lat för att ställa mig i kön för att fråga efter min storlek. Men jag ska återkomma till dom, kan jag lova! Grymt snygga båda paren.


day off

HEJ. Idag när jag var på väg till jobbet, fick jag beskedet att det hade brunnit på jobbet inatt! Så det var bara att vända hem igen... Sjukt ju. Så istället har jag strosat på stan och kollat i butiker. Invigde min fina mockajacka idag, fler bilder på den kommer!


monday

HEJ. Just nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna... Är helt slut efter den här måndagen! Efter jobbet åkte jag hem till mina kära gammelpäron och åt en jättegod middag & dessert. Vi pratade en massa och jag blev kvar ett par timmar, så himla mysigt! Men nu ska jag släcka lampan och somna in. Godnatt alla fina!


suprise party for my best friend

LASER&ÖL. Igår hade vi en överraskningsfest för Erika. När hon kom väntade alla, framme vid Cybertown där vi skulle spela laserdome. Sjukt kul! Efter en svettig halvtimme drog vi till ett ölhak i närheten och hade supertrevligt. Några timmar senare drog några av oss vidare till Marie Leveau och dansade! Var hemma runt halv tre och avnjöt två cheeseburgare innan jag slocknade gott. En riktigt lyckad kväll!


smoked shrimps and fish

MYSFREDAG. Den här fredagen kände vi för att lyxa till det lite med skaldjur och OM det var gott! Rökta färska räkor med aioli och rökt makrill, sjukt smarrigt. Till detta drack vi ett gott vitt vin. Nu är min fredag komplett. Myset fortsätter...


satin bomber jacket

NEW IN. Hittade en massa fina bomber jackor på Weekday's second hand avdelning, bland annat den här som jag köpte. Fanns en fin vinröd också, men körde på svart till slut. Den är i 100 % satin, vilket gör den mer slank, som är mer i min smak! Älskar den. Det kanske inte är den typiska bomberjackan, men den här föll mig i smaken. Hade presentkort, så jag pröjsade bara 255 spänn. Win! Om ni letar efter en snygg militärjacka, finns det också en massa där.


aw

RETROHÄNG. Igår efter jobbet drog jag och mötte några vänner för en aw. Vi satt på Retro och drack bärs, väldigt trevligt hade vi! Här är några bilder som togs.


issue 1.3

AMAZING "NATUKA" JACKET. Nelly har lanserat ett nytt klädmärke 'issue 1.3' och hur fin var inte den här kappan då? Mycket, om man frågar mig! Ska man slå till, eller fortsätta jakten? Jag brukar faktiskt föredra att få prova jackor i butik innan jag beställer något, men med den här går det ju inte utan en beställning... Hm. För en tusing blir den din! Värt.


lisa olsson

COPY PASTE. Den här outfiten skulle jag kunna kopiera rakt av! Hur jäkla snyggt var inte den här outfiten, liksom? Och Lisa också, för den delen. MÅSTE hitta ett par baggyjeans, som sitter sådär perfekt. Tycker det ger en såndär skön och avslappnad look, som ändå är fab.


the vest

INKÖPT. Här är västen jag visade igår, fast man såg dock inte hur den såg ut riktigt. Så här ser ni hur den ser ut på. Jag kommer bära den just såhär och över andra plagg också såklart. Älskar den! När man kombonerar den med skinnjackan ser det nästan ut som en sån kappa jag skulle vilja ha. Materialmix, som sagt. Gillar't! Den kommer från Åhléns och kostar 300 kr.


seven choices

BLACK. Blir många kollage nu, men som jag säger - ny årstid, nya behov!
 
Kofta//COS, Jacka//HM, Kjol//LINDEX, Väska//ZARA, Sneakers//ASH,
Platåskor//ASOS, Skull bracelet//FASHIONOLOGY



ett bättre hem

INREDNING. Eftersom att jag och min sambo bor ganska litet, tröttnar jag sjukt fort på hur det ser ut dag ut och dag in. Så nu har jag efter den lilla ommöbleringen jag gjorde fått en nytändning för lägenheten. Jag har upptäckt att det finns tusen saker man kan göra för att piffa upp den. Så nu är jag ute efter en massa inredning till hemmet. Jag har börjat lite smått i badrum & kök och ju mer det börjar likna något, får jag ny inspiration om hur jag kan förfina allt. Så himla kul, älskar att inreda!
Ni får se mer lite längre fram, när jag har börjat få i ordning på allt.
 
I KOLLAGET: Åhléns, IKEA, Lagerhaus, Connox, Ethan Allen, Zincdoor



leather, ripped and gold

GIVE ME THIS. Såhär vill jag mer än gärna se ut idag! Älskar alla plagg & accessoarer. Har en dille på guldsmycken/acc. nu, efter allt silver jag har använt tidigare! Guld är hett.
 
Jacka//GINATRICOT, Linne//A.WANG, Jeans//MONKI, Väska&Skor//ZARA,
Bälte//ASOS, Halsband//ERINWASSON, Klocka//FOSSIL



thoughts

CONFUSION. Ibland blir jag ledsen utan att jag vet varför. Som idag, när tårarna rinner som ett vattenfall, från ingenstans. Det jag hatar mest är att jag inte har koll på mina känslor, när jag inte vet varför jag känner på ett visst sätt eller när det inte finns någon förklaring till mina mental breakdowns. På sista tiden har det i och för sig hänt en del, som har satt fart på min hjärna och mitt hjärta. Här om natten fick min pojkvän väcka mig för att jag låg och storgrät i sömnen till exempel. Jag kommer än ihåg vad jag drömde, men vissa detaljer vill jag inte berätta för någon och det kanske är just det som också tynger ner. Alla smådetaljer i vardagen och i livet som är jobbiga och som jag väljer att hålla helt för mig själv, måste jag också ensam gå och bära på. Utåt är jag nästan alltid den som går med ett leende på läpparna och har nära till skratt, men ibland frågar jag mig själv - hur mycket av det är egentligen äkta? Jag vet faktiskt inte. Men jag vet att det inte alltid är 100%. En stor del av mitt liv har jag levt i en osäker bubbla, men som jag börjar spräcka hål på mer och mer för varje dag. Men fortfarande känner jag att jag gör saker bara för att tillfredställa andra runt omkring mig,
även om jag borde tänka mer på mig själv ibland.
Jag är ingen perfekt människa och har mina defekter, precis som vilken annan människa som helst.
Vissa saker behöver jag jobba med hos mig själv och jag vet att det alltid kan bli bättre.
Vanligtvis brukar jag aldrig vara såhär privat i bloggen, men idag behövde jag skriva av mig. Love!




autumn

AXPLOCK. Jag tror inte att jag är ensam om att hitta en ny jacka till hösten. Sitter och letar efter den perfekta jackan, men kommer fram till att det är omöjligt att bara äga EN höstjacka haha! Det finns ju så många olika snygga modeller som jag vill bära. Jag har faktiskt varit och provat några alternativ, men jag är inte klar än. Måste prova en skitsnygg kappa på ZARA som jag har sett och sen vill jag hitta en snygg bomberjacka! Gillar trenden med materialmix, tycker det är råcoolt. Armyjackan är ju också väldigt het, har dock en militärgrön från förra året, önskar dock att den hade skinnärmar!
Jakten fortsätter...



music is my second boyfriend

INSPO.
















new in

FRÄSCHA TOPPAR. Idag var jag i Sickla med päronen. Var hos frissan och fick fräscha toppar och avverkade lite shopping. Detta är vad jag fick med mig hem, samt lite prylar till badrummet! Satsat stenhårt på inredning just nu, har tänkt ut massa saker som kommer piffa upp lilla lyan. Så snart blir det en tripp till IKEA, bland annat. Älskar nya saker i hemmet.


RSS 2.0