GLAD MIDSOMMAR.

FIN DAG. Idag firade jag med mina fina föräldrar med midsommarbuffé på Fåfängan, där det är världens finaste utsikt över Stockholm. God mat, vin i solen och fin utsikt. Imorgon ska jag fira med vänner, så det blir dubbelt upp.
Då blir det middag och partaj. Hoppas ni har haft och har en underbar midsommar. Zip slow!






SLITEN.

LÅNGHELG. Nu är jag helt slutkörd. Det är mycket att göra på jobbet, knappt en lugn stund idag till skillnad från förra veckan. Ögonen vill bara dra ner rullgardinen! En sak jag är väldigt glad över är att det är löning idag! Rakt in på kontot och nu känner jag mig en aning rik. Klirr i kassan! Butikerna har dock inte så mycket att erbjuda nu och rean suger. Så då blir plånkan glad.
Nu ska jag käka glass och sätta på en rulle. Ha en bra helg!
Dagens kläder; Kavaj - H&M, Långklänning - H&M, Halsband - Lindex gammalt





3 FINA.

LYCKADE KOMBOS. De här bloggbrudsen langar alltid inspirerande outfits! Gillagillagilla.


ULRIKA/COLORELLE. Gillar de beiga mot det bruna. Ser ut som en liten bakelse! Hon är så fin.


ANGELICA/ABLICK. Den alltid lika snygga Angelica. Gillar att det är enkelt men ändå fräsigt! Detta får mig att dra ännu en funderare på den randiga kavajen. Har testat den, och den är riktigt ball.
Skulle kunna dra en copycat rakt av, då jag har resten av alla plagg. Gillar starkt!


EMMA/EMSEDGE. Basfärger i all ära. Den nudefärgade bustiern var riktigt fin och matchas här i en felfri kombo!
Bara älskar Mulberry'n. Avis. Skitsnygga morotsbyxor också. Mumsi!

WAKA WAKA, EH.

HELLOHEY. Fin dag idag, men jag hostar som en get. Skit! Var inne i stan och satte in pengar och tog en liten shoppingrunda. Hittade ett par fina shorts som är i mjukare material, vilket kanske inte syns! Sen en cool kjol.
Örhängena ser man inte så bra, men dom fick också hänga med. Nu blir det att ladda upp inför andra jobbveckan.

Bild 1; Dagens outfit
Bild 2; Nya shorts
Bild 3; Ny kjol





NEW.

VÄLBEHÖVD PAUS. Hej smågryn. Här sitter jag med en elak förkylning. 1 jobbvecka har gått, älskar jobbet! Så många underbara personer som jag har lärt känna och vi känns som en stor familj. Idag har jag suttit och glott på bröllopet framför tv:n. Ätit jordgubbar med glass och druckit champange har vi också gjort. Det ä' sommar det! Om någon timme ska jag nog bege mig in till stan och vina med gott sällskap. Behöver verkligen snacka av mig efter den här sega dagen!
Bilderna nedan är förresten nya ting!

Bild 1; Enaxlad chiffongklänning med ros, från bik bok
Bild 2; Fyndad tröja från monki
Bild 3; Haffade den sista kavajen i min storlek, från h&m
Bild 4; Fyndad tröja från monki
Bild 5; Ringar från h&m & vunnen auktion på internet, armbandet är en studentpresent. Love it!







WALK THIS WAY.

FÖRSTA JOBBVECKAN. Hej små vänner! Nu är jag helt punkterad och har en hektisk sommar framför mig. En helg efter studenten, sen ingen mer ledighet för mig. Började på mitt nya jobb igår och kommer jobba nonstop hela sommaren ut. Det känns jättebra och vi är ett härligt nybörjargäng, kan inte bli bättre. Jag har tyvärr inte så mycket inspiration just nu, då min vardag är ganska packad. Men så fort den kommer tillbaka så kommer fler inspirerande inlägg, promise!
Nu tänker jag dyka i säng så jag är fit for fight imorn! Later cuties.




THE HAPPIEST DAY IN MY LIFE.

LEVER FORTFARANDE PÅ GLÄDJEN. Nu sitter jag här med en stor saknad, nu är allt över och det börjar kännas. På måndag ska jag ut i arbetslivet, konstigt att inte gå till skolan som vanligt! Igår var jag och fikade med några kompisar, då såg vi en massa flak, och oj vad man ville tillbaka dit! Antar att ni är trötta på allt studenttjat nu, men jag kan bara inte låta bli! Det har liksom inte lagt sig. Än. Hoppas ni mår lika bra som jag, jag ska visa er några bilder på presenter och shopping senare! PUSS.









FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

FYFAN VAD JAG ÄR BRA. Jag är nog världens lyckligaste och ledsnaste människan på samma gång just nu! Lever fortfarande på dagen igår och är förbannat glad. Men samtidigt gör det ont i hjärtat att lämna alla fina människor som man har kommit så nära. Flaket var bland det bästa jag har gjort i hela mitt liv, så jävla underbart! Blev bara lite nerkyld efter all öl som alla bokstavligt hällde över en. Men till och med det var underbart! Min mottagning var också lyckad, många fina nära och kära kom och grattade mig och gav mig superfina presenter. Tack! Sedan var det slutskiva, så det var full rulle. Dygnade 24h och sov till halv 4 idag. Om jag fick göra om det här skulle jag göra det utan att tveka det minsta lilla.
Att ta studenten och känna den lyckan är obeskrivlig. Lycka lycka lycka, klass 3A forever.



IMORGON SMÄLLER DET!!!

KAN INTE FATTA ATT JAG TAR STUDENTEN IMORGON. Är taggad till tusen och kommer uppleva den förmodligen bästa dagen i mitt liv. Upp halv 6 imorn för att fixa sig. Champangefrukost 7.30. FYFAN VAD JAG ÄR BRA!



WE USED TO BE THE LUMINARY ONES.

GREAT DAY. Hej småfrön! Dagen spenderades som sagt i Rålis, där allt handlade om att VINNA! Och vann gjorde vi också, grymt! Imorn är det studentlunch för alla treor med lärarna. Kommer bli en tårfylld lunch, då lärarna ska hålla tal. Helvete.
Efter lunchen blir det att skriva på lakan till flaket, jiha!
Nu måste jag välja kläder till imorn, klackar är bestämt, men resten blankt. Hjälp!
Dagens; Shortsdress - H&M, Skjorta - Gina Tricot




3 DAGAR KVAR.

TIDEN GÅR, OCH JAG HAR JÄVLIGT KUL. Hej ni, nu har jag precis skickat in min absolut sista inlämning, känns helt sinnes! MEN, så skönt. Nu känner man sig fri som en fågel, imorn blir det lekar i rålisparken, då tävlar vi också om vilken klass som får springa ut först på utspringet! Nu är det liv eller död. Taggad. Har för övrigt haft en grym helg, hade en kick ass utekväll igår, kom i säng kl.6 i morse, men ändå har man varit jävligt driftig. På en SÖNDAG. Antar att det är alla endorfiner, och det tackar man för!
Nu måste jag sova, natti


Jag fick för mig att käka övermogen maskros tidigt i morse...




LYCKA.

WORK. Var ju på anställningsintervju i måndags som ni vet. Idag ringde dom upp och erbjöd mig ett JOBB! Fytusan vad lyckan spred sig. Nu behöver jag inte ha känslan att behöva vara arbetslös efter studenten, såå skönt. Detta kan faktiskt inte bli bättre. Börjar redan nästa måndag, så då har jag hela nästa vecka på mig att FIRA STUDENTTIDER!
Har en underbar tid framför mig kan jag lova. Här kommer lite mer shopping!

1 & 3; Skor till slutskivan - Din sko.
2 & 4; Halsband - UR&PENN, Ring - Vann på en auktion.






7 DAGAR KVAR.

WONDERFUL FABRICS. Har min blogg nånsin varit såhär torr som den är nu? Tror inte det, men idag är det bara 7 dagar kvar tills jag tar studenten och jag är uppe i fullvarv! Det kommer tjatas mycket om det nu, men det är så mycket känslor coming up! Så, nu har jag sagt det. Hursom, idag var jag och såg Sex and the city 2 med min fina vän Alma. Jag tycker att den var bra för att vara en andra film + att det är nog alltid svårt att leva upp till allas hysterikrav kring satc. Jag skrattade under nästan hela filmen och däremellan satt jag med ett brett leende på läpparna och ibland fick man nästan en tår i ögat. Jag upplevde bara ett par missar när det gäller styling, annars blev jag tokkär i de flesta outfitsen och klänningarna med stort K. Helt underbart! Hoppas det kommer en 3 nu. Nu blir det bingen!



RSS 2.0