EN DAGENS.

FRÅN EN DAG TILL EN ANNAN. Idag åkte vi till Strängnäs centrum och kollade runt lite. Fick ett dåligt intryck till en början, men försökte bygga upp positiviteten. Gick halvvägs. Fick lite shopping med mig hem, och den är jag galet nöjd med, bilder kommer. Var bland annat på Arbetsförmedlingen och registrerade mig, ska dit nästa veckan igen och prata med någon där.
Hatar att det blir så jävla mycket ansvar och ta helt plötsligt! Nu blir det film.

Dagens; Kavaj//H&M, Shorts//BikBok, Magtröja//Monki, Boots//Din Sko






LIVLÖS.

UPPOCHNER. Första dagen som arbetsfri, är alltså från och med idag - arbetslös. Känns galet tomt. Trivs inte med att göra ingenting. Nu sitter jag bara i huset och känner mig allmänt blank! Är det så här min höst kommer se ut? Alldeles för långt ifrån mina vänner, inget jobb, inget körkort - helt lost. Nä, fyfan! Dags att börja ta tag i saker och ting, tänker inte ruttna här.
Men idag, just idag känns det hopplöst. Återkommer.





LAST NIGHT.

HAPPINESS. Igår firade vi att det var sista arbetsdagen för oss, hela Fredagen var fylld av skratt, lek, små tårar, kramar, vemodighet, lycka, taggade människor, brak fika på kontoret sponsrat av oss, hard rock café med chefen & en massa, massa mer! Det var en sjukt lyckad och underbar dag, tyvärr kunde inte alla följa med, men vi resterande startade på Retro med krubb & drinkar sen drog vi vidare till SOMMAR, där vi dansade loss, beställde redbull vodka, träffade andra fina vänner och hade det allmänt roligt! Idag känns det bara tomt. Har lärt känna så otroligt fina människor som jag definitivt kommer fortsätta träffa och hålla kontakten med! Första dagen på jobbet med allt nytt känns som om det var igår. Sommaren har helt enkelt gått för snabbt. Nu är jag återigen hemma i huset och är här för att stanna, känns ovant. Efter en hektisk dag - bakis åka till Ikea, shoppa och utföra andra ärenden, ska jag äntligen få mysa ner mig i sängen och sätta på en rulle. Love.

Några bilder från igår






SNYGGA TING PÅ TVÅ BEN.

MITT I VECKAN. Ännu en dag av skratt avklarad, bara två dagar kvar nu. Känns lite vemodigt! Nu planerar vi för full rulle inför vår After Work på Fredag som antagligen kommer att spåra. Har lite panik över vad jag ska ha på mig, hjälp! Men eftersom att lönen kom idag (wiho) gick jag en sväng på stan och fick såklart med mig lite krafs, är så jävla nöjd med dagens inköp. Ett par skinnshorts (de jag bloggade om igår), ett par svarta jeansshorts med hög midja, ett skärp & två balla ringar. Bild kommer en annan dag! Snart måste jag låsa in mina pengar - bokstavligen! Nedan har ni 8 snygga bruds i snygga kläder,
som inspirerar sommar. Men snart är det dags för riktigt höstiga kläder! Längtar lite gör jag nog allt.



I WANT IT ALL.

SÅNT SOM HADE SUTTIT FINT NU. Det här är så passande, lönen kommer imorn och då kommer jag bli RIK. Frågan är hur länge jag lyckas hålla pejl på pengarna. Tänkte dra en sväng på stan efter jobbet imorn och kolla runt lite,
ska vara lite personal shopper åt mamma också! Det första på listan för min del är nog ändå ett par skinnshorts!
Skorna nedan vill jag också beställa hem inom kort. Nu ska jag kolla Fångarna på fortet, gilla!

Huvponcho, harembyxa//H&M, Lurvig kofta//BikBok, Ring//Cocoo,
Halsband//Stylebytyra, Byxa//Lindex, Sko//Nelly, Skinnshorts//Lindex.




DAGENS/23/AUGUSTI.

SUNNY DAY. Fin dag i huvudstaden idag, imorn kommer dock regnet och resten av hösten och knackar på, fy! 14 grader, vad är det? Nåja, lika bra att ställa in sig på att hösten är på g. Har för övrigt haft en härlig dag full av skratt på jobbet, tiden bara rinner iväg när man har kul. Imorn ska jag hinna till gymmet innan jobbet, så det är time för sängen nu, men först - lite satc! Goodnight beauties.

Dagen till ära bar jag den här enkla och väldigt casual outfit. Kavaj/Ginatricot, Body/Monki, Harem/H&M




TAXINGE.

CYKELTUR. Nu är jag helt slut efter att ha cyklat 1 mil, puh. Men sen var det sjukt skönt att hoppa ner i poolen och plaska runt ett tag. Taxinge som vi besökte är så himla fint och mysigt, små bodar och ett fik där dom har bunkrat upp långbord med massa bakelser och allt ni kan tänka er. En riktig härlig söndag för omväxlingens skull. So long.





HAPPY.

SUNDAY. Vaknade av att solen sken in genom de vita gardinerna, härligt wake up call. Idag ska jag och pappa bege oss ut på en cykeltur för att upptäcka ännu en del av det nya området. Efteråt kanske jag hoppar i poolen, det är väldigt lockande, speciellt då den är uppvärmd. Nu ska jag göra frulle, sen bara njuta av sista helgdagen och av sista dagen i huset på en vecka! Klänningen nedan fyndade jag för en 50-lapp på gina tricot för nån vecka sen, LIKE.





CHECK TILL HÖSTEN.



Väskor - Tygväskor & stora skinnväskor!
Skor - Boots, stövlar! Svarta eller slitet bruna. 1, 2, 3
Nederdelar - Kreativa Tights, skinnshorts, chinos/morotsbyxan, svarta jeans. Hög midja!
Kjolar - Tajta baskjolar - både basfärger, skinndetaljerade och mönstrade!
Överdelar - Stickat!, body, magkort, skjortan, oversize!
Klänningar - Långa, prickigt, detaljer, blommigt!
Ytterkläder - Skinnjacka, poncho, fårullsjackan, militärinspirerade jackan, trenchcoat, kavaj!
Färger - Svart, militärgrönt, beige, grått & djurmönster!
Smycken - Silver, maffiga ringar och halsband, kors, klockan!
Detaljer - Bälten, O-ringade halsduken, paljetter, volanger, spets, sammet!
Material - Skinn, transparent, stickat, materialmixa!


MYSTIK.

DRESS. Det är lördag, vädret har humörsvängningar, jag är kaffesugen, jag har en ny klänning (som dock inte gör sig på dessa bilder), jag känner inspirationen flöda, funderar på att hoppa i poolen men nu jag ska bädda ner mig i sängen och kolla på The City, jag hoppas ni mår bra - för det gör jag, jag är lite småkär i livet just nu. Det var allt. Love.




pics; thowelina.blogg.se

DAGEN I BILDER.

ME N' MY DAD IN MARIEFRED. Har haft en megamysig dag, blev varmare än jag hade trott, så svarta kläder var inte det bästa draget idag! Vi besökte Mariefred, den lilla fina staden som var smockad av små caféer, bland annat. Köpte ett par snygga Prestige glajjor som jag har letat efter för en hyfsad peng, så nöjd! Vi fikade gott och satt på en parkbänk och solade. Sen åkte vi till ett varuhus som hade massvis med billiga kläder & skor från bland annat märket VILA, blev överlycklig och köpte en klänning och ett par jeans - också för en billig peng! Säker på att jag kommer stortrivas i vårt nya boende, det är så fint! Nu blir det mat. Later. (Ni ser också en dagens!)








HOME, SWEET HOME.

WEDGE. Nu är jag hemma i huset över helgen, det är så himla skönt! Det blir helhelg att umgås med pappa eftersom mamma är bortrest, så imorn ska vi ut på en liten roadtrip och in till den fina staden här, som jag än inte har sett. Ska bli mysigt!
Imorn ska jag försöka ta lite bilder och slänga upp på bloggen. Nu - sovdags!




Jak&Jil


DAGENS.

FOUR IN ONE. Trötter är jag. Vill hem. Jobbet varar 1 vecka till, blandade känslor. Skönt att det är över men jag kommer vara arbetslös efter och jag kommer sakna alla härliga människor jag har jobbat med. Men på Fredagen blir det en rejäl After work. Idag har jag hoppat runt i nya kläder, like! Hittade efter mycket letande de perfekta "morotsbyxorna" för ynka 50 kr på gina tricot förra veckan. Köpte den grymt snygga kavajen/jackan också, den gick på 399 kr. Skärpet 129 kr. Allt gina tricot. Dom bättrar sig! Ni ska få bättre bilder på allt nytt när jag får tid att fota. Godnatt.



I'M LONGING FOR AUTUMN.

MYSIG HÖST. Hur konstigt den än låter så längtar jag faktiskt till hösten. Ska det vara sån här mellanvärme kan det lika gärna bli höst. Hösten är så mysig! Speciellt när man får mysa ner sig i stora, varma och alldeles för stora koftor med en stog kopp te! Höstshoppingen är också något jag laddar upp för, har sett några peaks och jag lär inte kunna hålla pengarna safe, tyvärr... Knåpade ihop ett kollage som innehåller lite av det jag tycker bör finnas i garderoben till hösten.

Nyckelplagg; Storstickat, Ponchon, Spets, Stövlar/Boots, Trenchcoaten, Skinn, Djurprints, Transparenta material.

Plagg från; H&M, Topshop, Modekungen, Nelly, Monki, Lindex, UrbanOutfitters, Scorett

DEN KLASSISKA.


Du heter: Thowe
Smeknamn: Thowis, Thowelina, Thowelini
Låt som när du är ledsen sörjer till:
Coffee And Cigarettes

Beroende av: Cigaretter (tyvärr), vänskap & kärlek
Vad tror folk om dig?
Olika. Vissa tror att jag är en jättesnäll och oskyldig tjej, andra tror att jag är en riktig bitch, haha!
Stämmer det?
Vet inte, gör det? Lär känna mig först innan du dömer mig, typ

Vad får du oftast komplimanger för? Kläderna och håret

Hur imponerar man på dig? Var dig själv, var charmig, openminded och skratta mycket
Brukar du skratta för dig själv? Haha, mycket!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Du, kan man sova hos dig?"

Var bor du? Nyss flyttat till Nykvarn. Men mellanlandar på Södermalm medan jag jobbar.

Trivs du där? Både ja och nej!
Har du haft sex idag? Inte vad jag vet.

Hur svarar du i mobilen? Beror på vem som ringer, men oftast "Hallå?" eller "Hej, det är Thowe."

Vem ringde du senast? Mamma

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Don't remember
Antal timmar sömn inatt: Inte många.

Sov du ensam: Nej

Brukar du komma i tid: Typ alltid, ja.
Hur känner du dig nu: Jäkligt seg, oinspirerad, rastlös & fundersam  

Vanligaste färg på dina kläder: SVART

Vad tycker du om fötter: Ofräscha, men kan ju inte leva utan dem

Vad saknar du: Just nu; en betjänt

Hade du en bra kväll igår: Den var helt klart godkänd

Favorit dryck på morgonen: Juice & te
När brukar du oftast gå och lägga dig: Beror på dag, men numera alldeles för sent

Är du blyg? Ibland, men nej inte direkt.
Sysslar du med någon idrott: Inte längre. Nu är det gymmet som gäller
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, men mer kallad attraktion.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Det vet vi alla redan svaret på

Är du nöjd med ditt liv: Ja, det är jag. Saker kan alltid bli bättre, men samtidigt kunde saker ha varit sämre också

Är du bortskämd: Lite ibland kanske.
Vad gör du i morgon: Jobbar.

Vad är det värsta du vet? Ensamhet, ovisshet, svek, myttare, elakhet & vidriga insekter

Har du bra vänner och äkta vänskap? Oja. Vännerna kan vara det finaste jag har! Mycket värdefulla.

Vad är det finaste du fått? Vänskap & kärlek.
En speciell dag du minns: Studenten-10, helt klart

Du samlar på: Gills ringar?

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Bara min bästa vän, iallafall när jag är arg. Om jag är ledsen vill jag oftast vara för mig själv, men med henne kan jag prata om precis ALLT.
När grät du senast: Brukar minnas, men det gör jag faktiskt inte, ett tecken på att jag har mått hyfsat bra på senaste tiden.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa, shoppa och leva lite extra

Vill du gifta dig: Jag säger alltid nej, men innerst inne - självklart!
Vill du ha barn: Jag vill ha två, men jag vill helst slippa att klämma ut dem.

Är du musikalisk? I onyktert tillstånd - definitivt!

Vad dricker du helst när du är törstig: Bubbelvatten.

Bor dina föräldrar tillsammans: Yes, they do.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Many times.

Biter du på naglarna: Fy, nej!


SÄG: MONKI.

BEGÄR. Kan knappt hålla kosingarna i styr när jag ser allt fint som öser in i varenda butik, som jag älskar! Det är inte klokt. Jag shoppar mer än någonsin känns det som, kanske lika bra att jag flyttar från innerstan snart! Har både fyndat och slösat på sista tiden. Fy! Ser iallafall nu att jag suktar efter några godingar på Monki. Behöver någon som förbjuder mig att gå i butiker,
och det är omedelbart. Nu ska jag fortsätta drömma mig in i dimman, godnatt.


Monkiworld


MASSPRODUKTION.

SENASTE INKÖPEN.









ALLT ÄR SÅ NYTT, MEN MYCKET GAMMALT LEVER KVAR.

HELLO YOU. Har inte haft någon uppkoppling på hela veckan som gått, så hur mycket jag än har velat uppdatera har det inte gått. Men nu har jag fått igång mitt mobila bredband, så nu sitter jag i lägenheten på söder och skriver er ett litet inlägg. I helgen har jag bara varit hemma i nya huset och fixat och trixat i mitt nya rum. Gillar verkligen huset! När allt är helt klart ska jag visa mitt rum också om ni vill se det. Så småningom kommer jag göra ett helryck med bloggen, för antingen ska jag uppdatera regelbundet eller så ska jag stänga bloggen permanent har jag bestämt mig för. Får väl se hur jag gör!
Imorn jobbar jag sent pass, så nu ska jag fortsätta med SATC boxen. Njut av sista sommartiden, tills vi hörs igen.




I COULD REALLY USE A WISH RIGHT NOW.

MY LOVE. Det händer mycket nu. Både bra och dåliga saker. Just nu är vi mitt uppe i en flytt, vi flyttar till en ställe jag absolut inte vill bo på, visst, huset är riktigt fint men det känns alldeles för långt bort för min del. Inte så mycket att göra åt, men jag kommer iallafall bo på Söder under tiden jag jobbar. En annan väldigt jobbig sak är att min underbara, bästa, finaste och mest värdefulla vän rycker in imorgon. Hon får permis varje helg, men det kommer bli så sjukt jävla jobbigt att inte ha henne till hands hela tiden, som alltid finns där för mig annars! Tur att man har fina vänner som inte ska nånstans som kan få mig att tänka på annat! Så, nu har jag fått det ur mig. Jag har shoppat så otroligt mycket den senaste tiden, sen lönen kom in på mitt konto. Det ska jag såklart visa er, så fort jag får lite tid över som inte handlar om flytt eller jobb! Lovar. Lär shoppa ännu mer bara för att inte tänka på allt jobbigt som händer just nu. Nu är det läggdags, är ledig från jobbet imorn pga flytten. Ta hand om er.

Bilden nedan är jag och min fina Erika, från en lyckad utgång! Love.

Bästa låten nu - LYSSNA.



RSS 2.0