i'm going crazy

Hallå där! Efter att blogg.se har uppdaterats har inte min blogg app fungerat... Det är orsaken till att det inte har bloggats på ett tag, vilket gör mig galet frustrerad! Måste lösa detta på något sätt. Nån mer som har samma problem?!

vet du vad dom säger om dig, till mig

NEON. Kommer ni ihåg den neonrosa ärmlösa skjortan jag bloggade om för ett tag sen? Tokälskade färgen & modellen, men dock inte prislappen. Idag hittade jag en snarlik (dock i kort modell) som hängde där och lyste! Jag var bara tvungen att köpa den, för jag blev så glad att jag fick en neontopp till slut. Svårt att fånga färgen på bild, men den är lätt transparent också. Perfektion!


2 fittings

BYXA&LINNE. Dessa plagg fick hängas tillbaka, men jag älskar dem båda! Vit byxa från Zara och linne från Monki (på rean). Tips!


när världen faller ner, är det du och jag

NEW. Här är mina senaste tillskott! Jeansen från Zara har redan blivit favoriter, vilket är kors i taket för att inte direkt vara känd för att bära jeans! Ska till och med införskaffa mig en mörkare valör hade jag tänkt. Kjolen & shortsen fyndade jag för 99 kr styck. Kap!


at the gym

POWER. Jag har precis avverkat 1,5 timme på gymmet. Tänkte, det regnar ju anyway, så varför inte hänga så länge jag orkar där? Riktigt skönt var det, men nu är jag helt mör... Köpte med mig lite boost hem, som jag nu smackar i mig! Gottigott. Har ännu överskottsenergi känner jag, så det blir kanske en grovstädning på lyan, om jag känner mig själv rätt! Later


archipelago part two

NATURE. Älskar ju fina bilder och att plåta dem, så här är några bilder jag tog förra helgen på landet. Jag och Niklas såg Prometheus 3D igår kväll. Jag var väldigt skeptisk innan, men var nöjd när jag gick därifrån. Så den är sevärd, ja!


mirror mirror

MY BABY. Mitt kattgos är världens sötaste. Sitter i soffan och sminkar mig, lägger ner spegeln och ser att hon kikar rakt in i den med klotögon, haha! Sen petar hon på den med tassen. Så söt! Dagens upptäckt, eller vad?


love

JAG OCH MIN BABE. Har så trevligt med min smulis. Vi har avnjutit lite tapas och nu fortsätter vi kvällen med vin och snack! Kan inte bli bättre. Älskar den här flickan!


nude nails

LAST FRIDAY. Hejhopp! Så var sista fredagen innan jag går på semester avklarad, känns underbart! Nu har jag varit hemma och vänt, för att ge kissen tugg och byta skor. Nu ska jag möta min bästa vän för middag och vin! Här är en dagens, älskar mitt nya nude nagellack! Det kommer från H&M och heter "Pink Mist".


open back

DETAILS THAT COUNTS. Bara älskar det här linnet, som har en djup urringning bak i ryggen! Måste införskaffa mig fler.


du försvinner, jag finns kvar

DAGENS. Hej folk! Är så mixad av känslor just nu. Jag fick gå hem ifrån jobbet idag med feber, hals- och öront och för att jag var helt sänkt. Fan vad surt! Sen får jag ett samtal av mor som säger att de ska avliva Wilda, som är den första katten jag har haft och har många minnen med... Det gör ont! Så nej, jag är inte på topp nu. Men ger er en dagens! Fler bilder kommer. Take care


regards from the archipelago


mint & gold

INSPO. Väldigt tjusigt, enligt mig!


back to town

THE SEA. Nu sitter jag på båten på väg till Boda, för att sen byta till bussen in till stan! Har vart så skönt här ute, vill nästan inte åka hem om det inte vore för att mannen och jobbet väntar där hemma... Det har varit riktigt skönt väder här, så nog har man njutit till fullo! Borta bra men hemma bäst.


bryggan

PICS. Tänkte bara säga att jag har det bra här på landet. Det är så fint här och framför allt tyst och trivsamt! Nu blir det kortspel, precis som det brukar och sk vara här. Kram


nytt gummi på fötterna

GUMMISTÖVLAR. Jag har äntligen gått och köpt ett par gummistövlar! Fixade dem i sista sekund igår, tänkte att det kan vara bra nu när jag skulle ut till landet idag. Och tur var det, för på väg hit var det minst sagt plaskigt och geggigt! Sen är jag faktiskt en av dom som tycker att det är snyggt med gummistövlar, så dessa kommer användas flitigt! Var lite i valet och kvalet om jag skulle satsa på ett par Hunter, men jag tyckte inte att de satt lika bekvämt som dom här. Och dessutom är dom snarlika förutom loggan. Från Stadium - 299 kr. Kap!


error

Om inläggen ser lite konstiga ut, så beror det på att det inte är världens bästa täckning, varken på havet eller i skärgården! Så nej, jag är inte förvirrad och lägger upp dubbletter med bilder ;) Just for your info!


on the boat

EARLY MORNING. Morrn! Var uppe vid 6 imorse och nu sitter jag på en Waxholmsbåt påväg ut till landet, med gammelpäronem. Såå mysigt! Nu blir det frukost. Hörs senare, här har ni en dagens iallafall. Kram!


dansa i neon

COLOUR ME UP. Provade dessa härliga plagg idag, inne på h&m! Var väldigt nära på att kapa den som ni ser nedan, tokälskar den färgen - riktigt neonig var den. Fab! Dock ska jag suga på den karamellen... Köpte däremot väskan, som är i en fin neongul färg. Liten & lagom.


off to work

DAGENS. Godmorgon bloggen! Nu är jag på väg till arbetsveckans sista dag och det är strålande sol och sjukt varmt. Wie! Såhär ser jag ut idag och jag vet, det är jättetråkigt med spegelbilder, ska bättra mig! Inviger två av de nya och kan inte bli mer nöjd. Ha nu en underbar dag så hörs vi sen. Hugs!


3 nya

INKÖP. Detta var vad som låg i påsen jag fick med mig hem! Pröjsade 400 (!) kr för dessa tre plagg - det kallar jag kap! Alla från Bik Bok, som sagt.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/363775/images/2012/pic_205754342.jpg" class="image">


shoes

DIN SKO. Smet in på Din Sko idag också, provade dessa marvelous shoes, som satt som smäckar! Blev dock inget inköp, men funderar starkt på att göra ett - eller två! Älskar de multifärgade och de var supersköna! Skatteåterbäringen slank ju in på kontot idag, så jag kanske slår till imorgon!


in the fitting room

BIKBOK. Efter jobbet idag åkte jag in till stan för gummistövelsjakt! Gick sådär... Nu har de tydligen rensat ut i butikerna och hittade bara ett fåtal, som inte kändes hundra. Fann ett par Hunter stövlar på Åhléns, som jag har fingrat på förut, men det blev inget köp. Som tröst hade Bik Bok 50% på allt i butiken bara idag, så jag fick med mig lite därifrån, bland annat dessa vita shorts! Win.


svea rike

6 JUNI. Nationaldagen idag då hörni! Jag har inte gjort mycket till firande, no need känner jag. Dessutom har jag varit lite mör efter gårdagen, då det vankades rosévinspremiär för i år. Väldigt trevligt, jag trippade hem på något vingliga ben runt 2 snåret. Gjorde iallafall ett tappert försök till solpress idag, satt i fönstret och fångadelite eftermiddagssol. Och det blev nog allt ett litet resultat tror jag allt. Nu måste man ju börja om lite, då det har varit skitväder...


home dreams

FURNITURE. En dröm jag har är att köpa en helt ny omöblerad lägenhet och sen bara gå lös på en dröminredning med fina möbler och detaljer! Satan vad grymt det hade varit. Ultimat. One day säger jag bara, one day! Har massa planer i huvudet på hur min drömlya skulle (ska) se ut. Åhh...


neon

LIKE A DIVA. Har äntligen haffat åt mig det grymmaste nagellacket som garanterat kommer pryda mina naglar hela sommaren! Eller ja, det får brottas lite med det mintgröna, men. Det här är sådär neonigt grymt som jag just nu har dille på. Det är svårt att göra färgen rättvis på bild, men köp det själva vettja, ni kommer inte bli besvikna om det är nån färg ni som jag gillar! 50 spänn från Viva la diva!


ris eller ros

IGELKOTT. Alltså dessa skor... Är lite kluven. Var nära på att klicka hem ett par, men är de too much? Jag vet inte. Fast jo, de är ju rätt grymma ändå! Finns hos bla. Nelly.


wanties

PANTS & HEELS. Det här är vad jag suktar efter... De perfekta smala klackarna och ett par vita vida byxor i lätt transparens! Måste ut på jakt. Bilderna tog jag från Fanny & Lisa.


you told me that i made you free

NEW. Senaste tillskotten. Nöjd som få!


1 juni

DAGENS. Såhär såg jag ut i spöregnet idag! Egentligen skulle jag ha stannat hemma pga att jag mådde som en hög skit i morse, men eftersom att det var min stängningsdag var det bara att dra sig till jobbet. Ikväll blir det bara mysfredag med Niklas, vi har ätit tacotallrik och tagit ett bad, sen väntar Ben&Jerry's, muuums! Ska visa lite inköp sen också, men det får bli imorgon. Kram


RSS 2.0