NECKLACE.

BIG. Så jäkla fint halsband! Precis vad jag är ute efter just nu, och det som faller mig i smaken! More is more. Har en liten samling, som jag kan dela med mig av någon dag. Men fler ska det bli! Man kanske borde leta second hand för lite mer originella halsband. Måste bege mig till Beyond Retro och verkligen leta efter fynden.
Nu måste jag välja outfit till imorn, sen ska jag lägga mig och kolla på A lot like love på femman. TJING!




JEWELLERY.

GULDKORN. Tänkte dokumentera mina favoriter just nu! Silver, guld & svart känns mest rätt! Fyndade armbandet som känns lite antikt, med rött i, på Lindex igår för en tjuga - helt ovetande om rean! Satt ingen lapp på, men blev glatt överraskad. Jättefint och justerbart! Just nu sitter jag och försöker få ihop ett CV, vilket visar sig vara svårare än trott. Man ska få ner så mycket och det ska vara så korrekt. Hjälp! Men tillsammans med Owl City på Spotify ska det nog ordna sig. Hej så länge!






I'M GONNA MEET A FRIEND, IN THE CITY.

WHITE. Ungefär så här vitt är det utanför mitt fönster just nu! Men helst av allt skulle jag vilja strutta runt i den här vita skönheten som Emma fått uppsydd. Helt underbar. En dag på stan med denna, då skulle man ju vara drottningen på drottninggatan. Typ! Men SNART är det vår, får man hoppas! Nu måste jag börja fixa mig, dusch, frulle, makeup och allt sådant!
Sen ska jag träffa en kär vän i stan och spilla lite tid. Underbart. Måste bara tipsa er om ett band!


EMSEDGE


LJUSARE TIDER.

FREDAGSNÖJE. Idag svirade jag och tre goa vänner runt på Söders gator och sprang i massa Second hand butiker, bland annat besökte vi Beyond Retro, Lisa Larsson, Stadsmissionen och massa andra småbutiker. Finns så mycket fint och orginellt, till ett fyndigt pris! Älskar det. Shoppade de här två plaggen på Stadsmissionen och fick pröjsa 160kr för båda tillsammans. Helt okej, va? Skjortan är superskön och lite lagom transparent. Tröjan fastnade jag för, titta bara på kedjedetaljerna på armarna. Båda är snyggare på, och det lär ni få se framöver. Nu är jag helt slut, men det var värt allt ut-och-in-ståhej!
Nu ska jag dricka mitt te och bli varm!





CLOTHES OF TODAY - BLACK & SILVER.

HALLÅ I STUGAN. Är äntligen hemma efter en lång och tråkig dag. Skolan suger verkligen just nu! Förutom alla goa vänner som faktiskt piggar upp, så är jag riktigt less nu. Men men, fortsätt simma var det va.
Har ätit en god meny på TacoBar med paps, nu tänker jag lägga mig ner och dö.
Satinjacka american apparel, topp  ginatricot, diverse smycken




HURRA!

CRED TILL BIKBOK. Mitt i prick! För hur snyggt & framför allt inspirerande är inte detta? Sailortema, småblommigt, magkort, kavajer, pastelligt & ränder. Fytusan, vad snyggt! Älskar dessa kombinationer de har satt ihop, så nu blir det att springa till Bikbok och klämma och prova lite, förhoppningsvis också köpa! Helt sjukt bra!



Bikbok.com


THE SEX-SHOE.

GREAT DAY. Hello my friends, idag har varit en sjukt bra dag, som tyvärr har gått för snabbt! Har myst med finaste vännen på ett café, sen mötte vi upp lite gott folk på mcdonalds där det vankades mat & skitsnack! Perfekt. Har nyss kommit hem och nu är det Paradise Hotel för hela slanten. Måste bara uppmärksamma denna Sex and the city skon. En för Carrie, en för Miranda, en för Charlotte och en för Samantha såklart! Den ihopvikbara ballerina skon blir din för 599kr, har jag för mig.
Jag föredrar nog Samantha's sko mest, den "guldiga". Dom finns att köpa HÄR. VAD TYCKER NI?



SÅ KALLAT CRAVINGS, I DAGENS SAMHÄLLE.

ONLY TOPSHOP. Smaskade ihop ett kollage med Topshop favoriter. En aning frustrerande, eftersom att jag mer än gärna vill ha dessa plagg! TÄNK vår/ sommar. Hur härligt är det inte att längta lite...?
Idag har jag som sagt studiedag + att det är SOL, how great? Tänker ha en kick ass dag. CIAO!



BLACK SHOPPING.

MONDAY. Det märktes att jag har missat en hel vecka av skolan nu när jag har varit sjuk, för det blev väldigt underhållande flummigt idag. Härlig dag. Tog en sväng på Götgatan igen, hittade detta. På Ginatricot hade jag presentkort, så då köpte jag en urskön tröja för 49kr och ett par tights som hela bloggskaran struttar runt i, typ. Men de är så fina och SKÖNA! Sen en fin topp på h&m med axeldetaljer. Såg också Paradise- Cimon på h&m, mums! Riktig snygging.
Imorn vankas det studiedag, då är planerna att träffa massa goa vänner! Nu måste jag sova.
Ska visa mina skor som kom hämtades från posten idag också, men det får bli imorn
.





SNAPSHOTS.

ROOM. Så här ser delar av mitt rum ut just nu, efter alla ommöbleringar. Rummet är större än mitt förra, dock saknar jag min gamla tapet en aning. Men det känns riktigt bra! Dubbelgarderoberna är inte helt fel heller. Har precis kollat på Blåsningen på tv3, och har ont i magen efter allt skratt. Lättroad som man är! Men sjukt kul är det. Glöm inte mina auktioner på Seconds!








DAGENS INVESTERINGAR.

UNDER 300 KRONOR. Gjorde ett försök till en shoppingtur idag på Söder, det gick bra till en början men när jag hade roffat åt mig en massa fint på Ginatricot var jag tvungen att lämna allt ifrån mig eftersom att jag började må uselt! Blev riktigt dålig, så jag fick sätta mig ner i butiken innan jag drog mig hemåt. Men allt gick bra, mamma stekte pannkakor när jag kom hem. Mumsi! Jag hann iallafall gå in en sväng på Monki och såg att de reade ut plagg på 75%. Wie! Fick med mig dessa tre fina plagg hem. Allt som allt skulle ha gått på över 1000 spänn, men det enda jag behövde punga ut var 260(!) Toppen.
Foton på rummet dyker upp i nästa inlägg!






ÄNTLIGEN.

SKULLS. Nu är jag äntligen färdig med rummet. Har ägnat 3-4 timmar till att sätta upp det sista på väggen. Är nöjd! Ska ta och fota alltihopa, som jag lovat sen när jag har tid. Såg den här koftan på Elins blogg häromdagen, och blev själv sugen på en döskalletröja. Hennes är från Glitzy, men själv skulle jag helst vilja ha en svart vit och i en lite längre modell. Inspiration! Nu ska jag plugga i racerfart, så jag kanske kan unna mig en lite shoppingtur imorn, om hälsan tillåter vill säga! SO LONG.


Elin Kling


BLACK BEAUTIFUL.

WANTED SHOE. Den här skon ska finnas på h&m och den ska kosta 299kr, vad jag vet! Vad jag också vet är att den är sjukt snygg & att den måste klämmas på. Älskar remmarna! Vi får se om den kan vara något att investera. Nå?



BESTÄLLNING.

NÖJD. Kände att jag behövde fylla på med nya friska underkläder. Kikade in på h&m's rea och blev glatt överraskad! De säljer ut Sonia Rykiel's kollektion av underkläder bla. Så jag passade på att fynda trosor för 19,5kr/st, ett linne för 49,5kr och lite annat från "vanliga" kläderna. Tyckte de svarta "treggingsen" såg fina ut. PASSA PÅ ATT FYNDA!




RÄNDER + PALJETTER = SANT.

ABBYGAIL. Så heter den omtalade toppen, som finns att köpa på diverse nätshoppar. Nu finns den återigen på lager hos Nelly.com, och går för 449kr (för icke medlemmar). Jag har länge velat ha den, har hört både ros & ris om den. Men den vita är ju bara för snygg! Köpa eller inte köpa? Den som lever får se.


Nelly.com

STREETSTYLE LOOKS.

FOTOGRAF. Dessa outfits ger mig så mycket inspiration! Helt i min stil. Börjar fundera på yrke som fotograf. Gillar att plåta, älskar snygga bilder. Hm, något att tänka på! Jag är fortfarande sjuk, det tar ju aldrig slut. Men när jag vaknade i morse var det lite sol som kom in genom mina persienner. Lite fint och lite uppiggande. Snart klar med mitt rum också, oj vad ni har fått vänta.
Men det kommer. Så småningom!



BRA INVESTERING.

SER DET SOM ETT TECKEN. Har suktat efter dom är skorna hur länge som helst. Haft dem bland sparade plagg. Lagt dom i kassan. Ångrat mig. Sen tog dom SLUT till min förskräckelse. Så när jag såg att dom har kommit in igen och att det bara fanns i min storlek kvar, slog jag till! Kunde inget annat. För 314kr + frakt blev dem mina. Hoppas bara att dom är lika bra som det sägs!


Sko från Nelly.com


BLACK PAINT.

TORSDAG. Just nu håller jag på att måla lite Ikea stuff, som sen ska bankas upp på väggen till mitt nya rum! Färgen blir halvt blank svart färg, skitsnyggt! Funderar också på att göra en efterlängtad beställning idag, vi får se hur det blir med det. Har skrapat in en del pengar från mina auktioner på Seconds, så jag tänkte passa på! Mina auktioner som finns kvar hittar ni HÄR.



SRC783

EN JACKA, TRE OUTFITS.

SKINNIMITAION. Tycker det ger så mycket inspiration av att sätta ihop egna outfits. Så nu har jag gjort tre olika outfits där jackan har varit densamma. En skinnjacka går att matcha med allt, verkligen! Här är tre stilar jag gillar som matchning! Om man bara hade kläderna i sin egen garderob också, det vore ju grejtans! Vilken gillar du mest?

INKÖP: h&m, vila, acne, chanel, nelly, monki, farfetch, makeupstore



EN MINUT KÄNNS SOM HUNDRA.

OLD PICS. Fortfarande febersjuk. Ska jag aldrig bli friskt eller? Fortsätt simma, right? Var iallafall ute lite idag, har inte varit ute sen i söndags. Kläm på den ni! Gick ner till Fogia med pappa och fikade. Köpte fina förvaringsskålar i porslin för 10kr/st. Bra där! Ni får se allt sen när jag orkar göra färdigt i rummet. Jag är seg, jag vet. Bilderna är från förra vintern.




Privata bilder


UNDERSKATTAD BUTIK?

KAPPAHL NEWS. Har nog alltid underskattat KappAhl, något. Men efter att ha sett att det bara går uppåt - i have to give it a shot! Älskar ränder, så en sån här vit randig historia måste jag skaffa. Priset ligger på 279kr. Värt! Snygga undies också! Gillar kedjearmbanden. Så en check på KappAhl vid nästa inkomst.



KappAhl

WISHLIST.

DET KLIAR LITE I SHOPPING-FINGRARNA. Nu har mina känselspröt känt på sig att det finns en massa fint i butik just nu! Är riktigt sugen på nytt och vill ha mycket skira, volangiga och lite roliga plagg. Sånt som får en att veta att våren kommer snart, när man köper dem om ni förstår vad jag menar! Längtar verkligen efter nästa shoppingrunda nu,
speciellt när man känner sig en aning handikappad när man ligger hemma och är sjuk. It sucks.




FEELING WEAK.

SAKNAD. Just nu mår jag helvete, ingenting är speciellt bra nu. Antar att när febern stiger, kommer allt annat dåligt fram också. Har suttit och kollat igenom en massa bilder. Jag kom på att jag saknar sommaren 09 väldigt mycket. Har många fina minnen därifrån! Jag hatar att sakna, även om det kan vara det bästa som finns att minnas fina saker.
Oj, vad djupt det blev - back to reality! Laddar iallafall upp några bilder från sommaren 09. Nu blir det Paradise Hotel.





EN LUGN DAG SOM DENNA.

VILL JAG SE UT SÅHÄR. De klassiska önskeoutfitsen! Idag önskar jag bekväma kläder, basigt men ändå inte sunkigt. Den kombinationen strävar jag efter just nu, när dagarna till ära inte är så mycket att hänga i julgranen! Gråa, tunga och kalla dagar - då vill jag bara gå i stora lösa tröjor och koftor, men ändå matcha upp det med något extra. Idag känner jag även för att sträckläsa min Elsas Mode, som bara är några sidor kvar av. Men först - skriva klart analysen!
Kofta - Monki, Topp/skor - Topshop, Väska - Mulberry, Jeans - Acne



GRÅA STOCKHOLM.

JAG SAKNAR SOLEN. Vad man märker när solen kommer och går! Man mår så mycket bättre när den är framme. Idag var jag som sagt på Ikea med mamma. Mysigt, speciellt när vi var där tidigt och det bara var lite morgonmänniskor där. Fick tag i det jag ville ha, så nu ska jag bara måla några saker och sen sätta på plats. Bilder får ni alltså vänta med!
Nu ska jag försöka att slita mig från Sexandthecity- boxen & plugga lite. Inte så lockande!



Anniieemal


HEJ BLOGGEN, SOM SUGER FÖR TILLFÄLLET.

PRICKIG. Jag har gått och kärat ner mig i den här shortsdressen, ända sen jag såg Tove bära den i Idol. Den verkar sitta sjukt bra på och prickigt vet ni sen tidigare, att jag börjat få en liten förkärlek till. Den ska finnas på Topshop, så jag måste dit och kika! Känner sommarkänslorna pirra fram när jag ser den, så om jag har tur så blir den min. Nog om det. Imorn ska jag och mamma till Ikea, där jag ska köpa det sista till mitt rum. Bland annat speglar och hyllor.
Tänk att jag har klarat mig utan spegel i ett antal dagar nu, det är faktiskt sjukt jobbigt! Godnatt.


Sofis snapshots


ÄNTLIGEN HELG, ELLER?

SATURDAY. Nu har jag gått och blivit snuskförkyld, halsen krånglar, näsan täppt & bihålorna bråkar. Fytusan! Inte nog med det, så har jag en hel hög med plugg! Jag är inte så glad idag, med andra ord. Men iallfall, igår var vi och såg den bästa filmen någonsin - Avatar, såklart! Den måste ses om, helt jävla amazing! Jag vill bo där. Så himla fin film.
Har du inte sett den, spring och gör det! Nu blir det plock i garderoberna. Later.




WANTED.

SNYGGELISNYGG. Kikade igenom bloglovin i vanlig ordning, fick syn på den här tshirten. Blev smått förälskad. Vet att den finns på Zara. Känner mig inte helt ovanligt nära till ett köp! Tänk i vår/ sommar, då man faktiskt kan flasha de snygga axlarna, som faktiskt GÖR hela tshirten. Jag menar, randigt har jag. Men inte pimpat.


Hannamw


MINISHOPPING.

IMPULS. Eftersom att vissa av oss slutar 12.20 på onsdagar gick jag till ringen efter skolan & drog självklart med min kära vän. Tidsfördriv kallar vi det. Det slutade med att jag fyndade ett halsband på rean och att båda två kom ut med en varsin h&m kasse innehållande den här svarta kavajen. Jag har redan en grå, men tack vare priset fick den svarta också bo hos mig. Användbara till 1000.




JAG BLIR SERIÖST KÄR.

I MONKI'S KOLLEKTIONER SOM VÄXER I MINA ÖGON. Kommer ni ihåg när man bara köpte toppar/linnen med monkis egna märke och illustrationer på? Det är ju ingenting jämfört med detta. Jag menar, titta bara! Så in i tusan underbara plagg, jag måste måste måste lägga rean bakom mig & haffa en massa snygga vårnyheter. Den första svarta är ett större måste!


Monkiworld.se

VITA DRÖMMEN.

WHITE ROOM. Jag håller på att fixa i mitt rum för fullt, därav usel bloggning. Men så är fallet! Håller på att leta runt lite efter ny inspiration, och det som lockar mest men som tyvärr är omöjligt är ett stort fönster där man kan sitta och kolla ut på gatan!
Det är så himla fint. Sånt ska jag ha när jag blir stor! Då förstår ni verkligen drömmen.



FIX & TRIX.

HELT SLUT. Ikväll fick jag för mig att byta rum, och alltså byta ut alla möbler! Fick mamma att hjälpa mig, och jag som trodde att det skulle gå snabbt. Vi började vid 6 tiden och nu är jag äntligen redo att sova. Men allt är ännu inte färdigt, det som återstår är att flytta ALLA kläder, puh...! Bilder kommer när allt är klart. GODNATT.



FASHION STUDIO.

AT H&M. Har knåpat ihop några outfits i den nya funkionen på h&m's hemsida. Det är som en extra krydda om man vill på inspiration om hur man ska bära kläderna, i en kommande beställning. Eventuellt. Jag gillar'e. Utbudet på val av kläder är inte så jättestort, men det går att mixa lite hur som helst ändå! Om du är sugen på att prova, klicka här.




JANUARI LEVERERAR REDAN INSPIRATION.

SÅNT JAG GILLAR. Av de bloggar jag läser, finns det några jag bara läser för att inspireras av deras grymma outfits! Jag har samlat på mig så mycket inspiration tills det sprutar genom öronen och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den. Så jag passar på att dela med mig lite grann. Här har ni tre snyggingar!


Ulrika/Corelle Älskar den här kombon! Det är en ren dröm för mig just nu, då jag har snöat in lite på prickarna. Jag har också letat efter tightsen med dragkedjor vid höften, men utan resultat. Vitt transparent gillar vi också!


Emma/Emsegde Vitt all over kan vara en aning för basic och har aldrig riktigt kört på det. Men det här gillar jag! Trodde först att det stora halsbandet tillhörde blusen, men det är istället ett fynd hos Ginatricot. Bevis på att det inte är tråkigt med bara vitt.


Hanna/Westmanshanna Hanna levererar alltid grymma outfits! Verkligen en inspirationskälla, enligt mig. Gillar kontrasterna i den här outfiten, läder, fläckigt djurmönstrat, gråmelerat linne - rått! Jag gillar'e.


JAG ÄR KÄR.

I EN TRÖJA. Har fått nys om att den här underbara tröjan ska finnas på H&M?! Var, när, hur? Måste ha en. Även om alla säkert kommer att springa och köpa den, så måste jag vara en av dem. Så himla fin. Tänk till kort skinnjacka och svarta tights/stuprör nu på våren & till slitna jeansshorts eller fodralkjol på sommaren. Någon som har sett den än, i Stockholm? Lovely.


FashionSquad


DAGENS KLÄDVAL.

FÖRSTA SKOLDAGEN, BLANDADE KÄNSLOR. Jag kan säga er att jag bara tryckte på snooze knappen 1 gång imorse, trots att det var ett helvete att dra sig upp ur sängen. Första lektionen är idrott, yeah right liksom. Men det var helt okej ändå. Resten av dagen var seeeg, det enda trevliga var att träffa alla buddies igen! Snart helg igen, way to go!

Tröja h&m, strumpbyxor veromoda, casio + diverse smycken.




WHEN SPRING ARRIVES, I WANNA LOOK LIKE THIS.

LÄNGTAN ÄR OLIDLIG. Nu har jag satt ihop några vår-kollage, och det har verkligen spunnit igång min inspiration inför våren! Vilken feeling. Såhär har jag bestämt att jag vill klä mig, mixat! En blandning av en casual klädstil, lite rockigare + sött, romantiska spetsklänningar & snygga kavajer & maffiga smycken. På toppen - rött läppstift!
Kläderna kommer ifrån: H&M, Topshop, Monki, Acne, UrbanOutfitters, Weekday & Oasis.



2009 by Thowelina.

HEJ AMATÖRKOLLAGE. Slängde ihop ett litet årgångskollage, ett fult sådant, men det här resumerar min stil 2009, på't ungefär. Då var det ganska mycket loose fit som gällde. Skjortor och ränder blandades med djurmönster, munktröjor & maffiga accessoarer. Helt okej 2009. Jag är mest nyfiken på hur det kommer att bli att jämföra det här kollaget med nästa, alltså från 2010.
Shit, 2010 here i come!




EN DAGENS, TACK.

CURLS. Hello guys! Idag åkte lockarna i håret, eftersom att det såg förjävligt ut innan. Inte dom snyggaste, men jag övar fortfarande, så det här får duga! Sen åkte favorit-volang-tunikan på med transparenta armar & till det favorithalsbandet for now och några ringar. Den silvriga är ny förresten. Idag är det pure coldness ute, alltså! PANG på med 15 minusgrader. Fysjutton!






MANNEKÄNG OF TODAY.

SLAPPT. Idag följde jag med Mami till Sickla där hon skulle klippa sig i någon snobbsalong. Medan hon satt där sprang jag runt bland rea- butikerna. Man märker faktiskt skillnad på rean, beroende på vart man är. På de "mindre" ställena är det bättre rea. Kanske ganska uppenbart? Fick med mig tre saker hem, det ska ni såklart få se.
Skjorta från gina tricot (gammal), Linne från H&M fashion against aids, Jeans från Weekday.
+ Casioklocka, smycken är presenter, h&m & glitter.






ROMANTIC RUMI.

ÄNNU EN KLÄNNING ATT FALLA FÖR. Godmorgon, eh typ. Vaknar alltid för sent, men somnar ju aldrig på kvällen, hatar att vända på dygnet. Men men, nu ska jag försöka pigga upp mig! Inleder dagen med två underbara bilder från Fashiontoast. Än en gång en fin romantisk klänning, och för att inte tala om YSL ringarna
som jag har suktat efter ända sen Caroline bloggade om en sån. ÅH, helt underbara!



Fashiontoast


SUNDAY'S ALWAYS THE SAME.

UTVILAD. Ja, efter den här Söndagen känner jag mig otroligt utvilad, så nu vill jag ha fullt ös igen! På Torsdag kickar skolan igång igen, både skönt och... inte skönt. Nu har jag suttit och lagt ut några få annonser på Second,
nu finns jag där med om ni vill kika. Det kommer att komma mera!



KLÄNNINGEN.

10 POÄNGARE TILL FAHRMAN. Älskar allt med den här outfiten. En skir klänning, till sjukt snygga klackar och en stor klocka på armen! För att inte tala om vilken tan hon har! Avis. Någon mer än jag som har tröttnat på kylan?



GIVE.ME.THIS.

NYA TING. Nytt år, ny årstid, nya trender! Nu vill jag ha romantisk spets, prickar, basic kavajer, skjortor & transparent. Lite av det känner jag att Monki bjussar jävligt bra på! Hur fina plagg? Rean i stan börjar spåra ut, det är bland de sämsta rean någonsin, enligt mig! Så för tusan, ös in med vårplaggen nu, det kommer vara mer värt pengarna. IN MED VÅREN.



SHOPPING.

HEJ GODINGAR. Här är lite bilder där ni kan se veckans shopping. Sedan var det lite andra småsaker, smink osv. Men den här gången är jag grymt (!) nöjd med alla mina inköp - inget jag ångrar. Bara en skjorta som jag inhandlade tidigare, som eventuellt ska tillbaka till butiken. Men jag fick den prickiga t-shirten som jag drömt lite om, och dessutom på rea, så den gick på 75kr! Vilket kap. Och den gråa kavajen - älska! Nu kan jag checka av den med.
Ormhalsbandet är nog ett av de ballaste smycket jag äger just nu! HAPPY SHOPPING.


Topp från Monki's rea, Tights med "markeringar" från Weekday's rea

Kavaj från H&M, halsband från Glitter & prickiga tights från BikBok's rea!

1/1-2010.

NYÅRSOUTFIT. Ingen storslagen blåsa, men jag ser det onödiga i att köpa en klänning man använder en gång, så nej. Men jag kände mig hyggligt fin ändå! Hade en trevlig kväll/natt igår, hoppas ni också hade det. Skriver mer imorn, då jag har laddat upp för lite andra saker. Bland annat visa shopping/fynd från veckan! PUSS.




RSS 2.0