VISSA BILDER...

...FALLER JAG HANDLÖST FÖR. Detta är några exempel! Harmoniska, och hur fina som helst.
Snart ska jag iväg på festligheter, men bloggande imorn! & jättekul att läsa era kommentarer i inlägget nedan. 
Happy Halloween, right
.





CONGRATS.

IDAG FYLLER MIN BLOGG 2 HELA ÅR. Vilken förändring den har gått igenom...
Nu måste jag ju fråga: Hur länge har DU följt min blogg?



OUTFIT-RACE.

3 DAGAR AV VECKANS 7 DAGAR VILL JAG SE UT SÅHÄR. Hur härligt vore det inte om man bara kunde önska sig en ny outfit varje dag, och vips hängde det i garderoben?! Att ha obegränsat med kläder och accessoarer och skor... Men nu vore det ju lite surrealistiskt, så jag gör såhär istället. Ser det inte bra ut? Åh, jag ju blir avis på mina egna kollage.



FREDAG FINNS INTE.

HADE JÄTTEMYSIGT IGÅR. Blev dock lite sent, men åkte hem vid lunchtid. Efter det har jag inte gjort ett skit! Nu blir det att skriva på en hemtenta. Imorgon ska jag åka in till stan och träffa min kära Alma vän, sen ska jag på en middag på kvällen. Halloween är överskattat. Typ. Jag orkar inte i år. För övrigt, helt onödigt inlägg. Men det ser bättre ut...?



THURSDAY.

I'M OFF TO A FRIEND. I've got dressed - Check. I've packed - Check. I've put some makeup on - Check. I've eaten lunch - Soon. I'm happy - Checkcheck!



CARRIE.

GOODNIGHT DARLINGS. Vi avslutar dagen med ett gäng härliga bilder på satc gänget! Blir så glad när jag tittar på dem, älskar ju serien. Inatt ska jag ladda till tusen för morgondagen, det kommer bli toppen. Psst... Vet ni vem som redan har börjat lägga till christmas songs på Spotify? Jag. Så mysigt med lite julmusik, right? Glada miner - yes!






STAND IN THE RAIN.

ALLMÄNT DÅLIG DAG. Någon olyckligt har flugit i mig idag. Inte mitt vanliga jag, allt har bara varit pina och pest, typ. Svårt att tänka positivt en dag som denna. Hoppas den är utsuddad imorn, för då ska hela dygnet spenderas med den bästa. So long.



EVENING.

TUESDAY. Nu har jag fixat klart med min photowall. Tyvärr vill det inte sig på bild, men kanske visar någongång framöver. Inga konstigheter. Nu ska jag fixa det sista, sen sängen! Upp tidigt imorn med, varje dag... Avslutar med egobilder. Love!

create animated gif

HEMMA HOS...

CARRIEBRADSHAW. Vem vill inte bo såhär? Inte alls ett lyxhak, men däremot hur mysigt som helst. Känns gammalt men ändå så nytt! Och för det andra, vem vill inte vara C.B och äga garderoben med stort g?!







JUST FOR NOW.

IN TO THE CITY. Nu drar jag mig in till staden tillsammans med pappa! Heldag på stan blir det. Mysigt. Hoppas nu innerligt på en fin kappa. Varför kan inte solen skina över Stockholm idag? Jävla Sverigeväder alltså. XO



I GOTTA FEELING.

26 OKTOBER. Idag har varit en jättemysig dag! Just nu vill jag bara sudda bort alla läxor som jag har att göra under lovet, och bara vara med människor som gör mig glad! Men jag ska försöka att prioritera in båda, så att det blir en bra balans!
Nu ska jag fortsätta med min photowall & dricka mitt te. Love from me to you!





MORGONFIX.

MÅNDAGEN ÄR HÄR. Snart ska jag åka in till city och möta upp min projektgrupp, för att köpa in material och sedan sätta oss på ett café och tillverka - kommer bli så mysigt! Men innan dess ska jag möta upp min kära vän. Min morgon har bestått av sovmorgon, te, upplägg av fler bilder på Photolovin (hoppas ni är inne och röstar!), och nu återstår makeup och kläder!



ON MY...

WISHLIST. I veckan väntar lite shopping! Vill ha mycket men ska shoppa lite! *Host*. Vi får se hur det går. Men jag måste iallafall få tag i en kappa av något slag. Gärna en snygg och rymlig väska,
tights med dragkedjor vid höften, transparent, stilrena sköna platåskor, osv osv. Drömma är gratis!



OUTSTANDING.

TRIO + DUO. Om jag ska lista de absolut snyggaste där ute i mode/ blogg världen just nu så är det dem här!
Rebecca kommer jag ihåg att jag har sett i några filmer från när jag var yngre. Titta nu så snygg hon har blivit!
Heta tips: Columbine, Elin, Emma, Rebecca & Fiona.





FASHION MAGIC.

KÄNSLA FÖR EGEN STIL. Det här gillas hos mig! Utstickande, ball, egen, snygg & inspirerande bilder.
Spana in tjejen, för att få en överdos av snygghet.





Stylorectic

2 ÅR.

SNART FYLLER MIN BLOGG 2 ÅR. Säger det nu, för jag lär glömma bort det den 30. Anyway. Första dagen på lovet, och jag är seg som en disktrasa. Men i veckan är jag uppbokad, så då blir det att pigga upp sig! Jag har för övrigt skaffat Facebook, jag vet 100 år senare! Men nu är det gjort, lägg gärna till mig söta läsare! (Thowe Broberg) PUSS.



SEQUIN.

NYTT HOS GINATRICOT. Hur snygg är inte den här partyhöjaren till jacka? Mums. Måste spanas in! 399kr.



AUTUMN BREAK.

NU HAR JAG HÖSTLOV. Hur skönt? Och det är Fredag. Idag är en dag då vädret tyvärr har dragit ner min glädje, och jag vill helst av allt gosa ner mig i en filt och dricka varm choklad. Men vi får se vart dagen bär av! Vad ska ni göra på lovet? Tell me.




DEN DÄR HANNA.

BLOGGVÄRLDENS SNYGGASTE PAR. Det här paret inspirerar till tusen, både till dam/ och herrmode. Så himla bra! Älskar deras bilder, deras plock i garderoben och plus att man inte kan låta bli att tycka dom är himla söta tillsammans.
Hanna får en att tycka det är lite extra kul att klä sig i höstkläder!
Unikt. Mer sånt.


Hannaojohn

H&M FAVORITER JUST NU.

H&M. Slutar aldrig att komma med saker som suktar mig in i min shoppingsjäl! Kolla bara på koftorna, HUR mysiga?! Det är sånt som får mig att impulsshoppa, och verkligen inte tänka på vad jag egentligen behöver. Min plånbok blir tunnare och tunnare och den är fortfarande rejält utsatt ska jag meddela. Tur att både julen och 18års dagen närmar sig!



USEL KVALITÉT.

PLUS EN GANSKA OINSPIRERANDE OUTFIT. Men här får ni! Älskar min tröja, den är perfekt i alla lägen. Matchade till mina coolaste zebratighs. Enkelt och än en gång enkelt! Casioklockan får också hänga med mig varje dag. Love. Nu ska jag sätta igång med att slutföra min uppgift om kvinnligt och manligt ledarskap. Tjing!


(Har också lovat min kära vän Erik att länka till hans blogg! KLICKA HÄR!)

CAN I BE IN LOVE WITH CLOTHES?

YES, I CERTAINLY CAN. Jag dör. Egentligen skulle jag kunna lägga upp säkert tio kollage om just dessa kläder! Loveloveit. Svart, grått och randigt - vem älskar det om inte jag? Jag. Måste. Till. Weekday!




BORED.

HEJ. Nu är jag sjukt uttråkad. Jätte. Mega. Mycket. Så nu ska jag gå och ta en dusch och förhoppningsvis duscha av lite bekymmer. Sen får jag väl ta och aktivera hjärnan och hitta på något att göra.

create animated gif

HAIR IS FASHION.

HÅR SOM GER EN CRAVINGS.
1. Hur snyggt är det inte med riktigt rött hår? Väldigt. För mig är det fashion! Och hur coolt är det inte ihop med en tuff skinnpaj? En riktig rockbrutta toppat med stil. Önskar att man hade pigment som passade i rött...
2. En fin brun hårfärg med olika toner i. Perfekt längd, perfekt frisyr! Det lilla extra är ju de uppvikta ärmarna, så fint!




DAGENS THOWELINA.

TODAY'S. Gick en halvdag i skolan idag på grund av min mage! Aj. Men då såg jag iallafall ut såhär. Enkelt och bekvämt. Nu sitter jag med mitt te och lyssnar på en bra spotify-lista! Pluggar gör jag också. Läsa bloggar kommer sen, hujedamig...




VÄSKGUIDE BY ME.

LETAR DU SOM JAG EFTER EN VÄSKA? Här finns några alternativ att ävlja på från oliak budgetkedjor. En väska för mig ska vara rymlig (om det inte SKA vara en liten väska) med många smarta fack och absolut inte för dyr!


TOPSHOP. 1. Snygg axelväska! 2. Boxformad nitad partyväska! 3. Quiltad stor väska!

GINA TRICOT. 1. Snygg rymlig väska med axelband. 2. En riktig party-höjare med STORA nitar.
3. Asymmetrisk liten väska/kuvertväska.

H&M. 1. Snygg väska med tydliga dragkedjor. 2. Blommig clutch, fin till hösten! 3. Många fransar - en trend!

NUKNUK. 1. Tanfärgad väska med axelband. 2. Grym quiltad rymlig väska. 3. Ursöt frans-rosett-väska!

NYKOMLING.

SÄG HEJ TILL TRÖJAN. Under bloggpausen har jag hunnit shoppa lite. Här är ett av köpen, en supergo tröja som jag kan tälta i nu i höst. Hur skön och mysig som helst! Jag funderar på att inhandla en till i en annan fin färg. 249 pixalurer på gina tricot.




LET THE MUSIC PLAY.

PÅ SPOTIFY OCH I MIN IPOD. Just nu finns det några låtar jag speciellt har fastnat för. Tänkte dela med mig!

Brandi Carlile - The Story
Katy Perry - Thinking of you
HIM - Join me in death
Superchick - Stand in the rain & Beauty from pain
Pink - Dear mr. president
Black eyed peas - I gotta feeling
Jordin Sparks - S.O.S
Natasha Bedingfield - Pocket full of sunshine
Ke$ha - Tik tok

Darin - Viva la vida
Empire of the sun - We are the people

NU: Ge mig tips på era favoritlåtar! Tack.


pic; by me, my ipod


TRANSPARENT.

ZARA. Har varit på jakt efter den perfekta transparenta blusen ett tag nu. Den där snyggingen kan vara något att spana in!


pic; sanna

PARTA TILL DET I DETTA.

TILL FEST. Hittade dessa tre festfina plagg hos Stb (se länk), hur fina som helst. Gillar verkligen den prickiga kuplinnet/korsettlinnet, kan matchas snyggt till röda naglar eller läppstift. Kanske ett kap? Vad tycker ni?


Stylebystars


WISHES FOR MY CLOSET.

SHOPPINGLISTA TILL HÖSTEN. It's all about autumn, right? Ny årstid, nya kläder, det är så det funkar, eller hur? Bara tokiga shoppingdårar tänker som jag i guess. Men det här är iallafall det jag är ute efter just nu. Bland annat en kappa som jag ska på jakt efter på lovet, helst en svart. Stora tälttröjor, pälsväst, rymlig snygg väska, melerat, transparent, paljetter osv.



MITT PÅ DAGEN.

TJINGELING. Idag är man som sagt ledig, men det betyder iallafall plugg på hemmafronten.
Men just nu tar jag det lilla lugna, helst av allt skulle jag vilja att sommaren kom tillbaka och att jag hade mycket pengar till att stilla ett shoppingsug! Nej, nu ska jag koka te.




VELVET.

MONKI. Den här urfina klänningen kommer från Monki. Finns i blå och grå, kanske höstens finaste kontraster. Indeed.
Jag adopterar gärna den blåa. Så fin är den.



TIME IS PASSING BY.

SÖNDAG. Jag är så otroligt rastlös. Smågodis hade inte suttit fel just nu. Borde läsa min filosofibok. Väntar tills klockan blir åtta. Jag älskar för övrigt min nya bloggdesign, känns fräscht. Borde städa mitt rum.
Jag är väldigt glad över att jag har lämnat in allt till imorn, vilket betyder ingen skola för mig imorn!
gammal bild



I HÖSTRUSKET.

IDAG VILL JAG SE UT SÅHÄR. Jag kan aldrig sluta inspireras av att klippa och klistra med ett kollage.
Skönt att bara få drömma lite, samtidigt som jag sparar allt och kan kopiera rakt av. Hur bra?


Kofta - Brownsfashion, Skinnjacka - Topshop, Tights - Mywardrobe, Skor - Scorett, Väska - A.Wang.
Övrigt C.Gynnings produkter (som för övrigt ska inhandlas) - Åhléns, Bokhandel

ON MY FINGERS.

NEW. Jag har längtat efter att få fylla på mitt ring- förråd. Här är tre nya tillskott.
Från vänster: Cocoo, Cocoo, Glitter






TRE ÖNSKNINGAR, FEM KEDJOR.

BUDGETKEDJOR. Jag har suktat runt lite på olika budgetsidor och valt ut tre favoriter från vardera.
Är riktigt taggad på höst-shopping nu, det enda som fattas är lite guldmynt.


TOPSHOP. 1. En snygg byxdress är jag ute efter 2. Paljetter är fräsigt 3. Stort & stickat till hösten!


MONKI. 1. Fint mönster på koftan plus att den täcker baken! 2. En magkort finstickad tröja, vill bara ha!
3. Skinnkjol med dragkedjor, hur ball?

GINA TRICOT. 1. Urcool paljettklänning, tänk till nyår! 2. Fluffig krage, övrigt fin jacka. 3. Ball nitad kjol, passar till fest!

H&M. 1. Koftan måste man nästan ha, den är skön på och höst-mys-faktorn är HÖG! 2. Den här fejkpälsen är nog den finaste ute i butik! Rena rånet, men hur skön och hur fin är den inte? 3. Blommig. Axelvaddar. Retro. Behöver jag säga mer?

CUBUS. 1. Jättesöt klänning, som får en lite cool touch med detaljerna. 2. Finfin kappa med dubbelknäppning! Tänkbar att sätta på inköpslistan. 3. Kan inte låta bli att tycka att den är lite fräck, och den ser ju helt underbart skön ut också! Hmm, en joker.

BACK ON TRACK BABES.

TJO BRUDAR. Nu finally! Jag har fixat och trixat med desginen i ett par timmar nu. Jag hoppas att ni blir lika nöjda som jag är! Från och med nu ska jag försöka att köra på så gott det går och så mycket jag hinner.
Tack för att ni motiverat mig så otroligt bra. Ni är värda guld.



SIMPLE QUESTIONS.

HELLO YOU. Innan jag börjar sätta igång med bloggandet igen vill jag veta några saker.
1. Varför läser ni min blogg?
2. Borde jag ändra min design?
3. Vad är det bästa med bloggen/ sämsta?

EXTRA: Har ni några tips på snygga kappor till hösten? Tack bästa ni för svar.



BYE, FOR A WHILE.

HEJ HJÄRTEFJUN. Jag har funderat lite, och just nu är det ingen som riktigt uppskattar bloggen jag driver just nu, inte jag iallafall. Känns som att varje inlägg blir krystat och inte alls genomtänkt och jag vet ju själv, det är aldrig roligt att läsa något opersonligt osv. Plus att jag märker att responsen från er är på botten, och den är jätteviktig och betyder mycket för mig! Så medan jag funderar ut en förändring, som lär ta ett tag, för jag har överhuvudtaget väldigt mycket utanför bloggen jag måste ta itu med, så kan väl ni passa på att motivera mig. Då kanske come-backen blir lite extra bra! Hoppas på det bästa, och ni får ha det bra så länge. Jag kommer fortfarande läsa era bloggar, så keep it up. Love from me to you!



TÄNKBARA TILLSKOTT I GARDEROBEN.

TILL HÖSTEN. Har plockat några snygga plagg från Minoutfit som jag tycker passar till hösten. Halsduken från GinaTricot är hur mysig som helst, passar snyggt till skinnjackan!


Minoutfit.se

PATTERN.

LEOJACKAN. Känns som det har blivit en ny "it" jacka som alla börjar bära.
Tycker det är otroligt coolt, på vissa. En zebrajacka är ju minst lika coolt.
Hänger det en djurmönstrad jacka i er garderob?





ÄNTLIGEN PÅ VÄG HEM TILL MIG.

SILVER. Äntligen har jag tagit mig i kragen och beställt hem två efterlängtade ringar.
Tyvärr var en massa andra fina döskalleringar slut i lager just nu, men de kanske får flytta hem till mig lite senare! Nu ska jag koka vatten och dricka mitt favorit chai-te.


Cocoo Ring 1 (195kr) Ring 2 (85kr)


DRESS ME LIKE THIS.

VÄSTEN. Jag kan gärna mannekänga såhär imorn! Rött hår också, som jag är svag för.
Jag måste ju bara hitta en fin pälsväst. För. Det. Är. Så. Snyggt!


Stockholmstreetstyle

BLACK FOR AUTUMN.

BLACK IT IS. Svartsvartsvart! Älskar svart. Många som anser det tråkigt, visst färg är det absolut inget fel på. Men svart, ändå. Min bästa vän i klädväg och svart sviker aldrig! För hur mycket färg kan man inte lätt matcha till svart liksom - allt! SVART är INTE tråkigt.


h&m, topshop, acne, ginatricot, ellos, hope, twist and tango, skopunkten


TOKSNYGGT.

KOMBINATIONER. Att ösa på en massa smycken och klockor är en konst!
Ibland kan det rent ut sagt se förtaskigt ut, men titta här. Jag är en copycat!




Style.com, unknown


FRIDAY NIGHT.

YESTERDAY. Hade sjukt roligt igår, vi var nio tjejer hemma hos en vän. Idag ska jag nog till Ikea, men jag har en del plugg att göra som jag egentligen måste göra! Men hey, det är helg! bilderna är från -08.




GIRLS NIGHT.

TJOSAN. Har knappt tid eller ork till att blogga just nu. Inspirationen ligger på minus.
Men nu snart ska jag dra iväg på en tjejmiddag på söder och hoppas på det bästa. Tjing!




BUDGET.

GOOD STUFF. Nu vet ni vem som kommer besöka Cubus! Wiho.


Cubus


BASIC BLACK.

FELFRITT. Allt bra med svart, inget dåligt, alltid praktiskt. Den här outfiten bara älskar jag!
Enkelt, men det finns ändå något extra.



ROUGE FOR AUTUMN.

ROSIG. Vi knatade in på Åhléns idag, jag kom på att jag behövde ett nytt rouge.
Så här är mitt nya tillskott i makeup väskan. Make Up Store, 155 kr. Jättefin!





091107.

TODAY'S. Hey girls! Har inte så mycket att säga. Mötte upp en vän i stan efter skolan. Mat, minishopping, skratt och kaffe i våran trapp på Hötorget. Såg ut såhär idag.



Clothing: Kofta - vila, Tee - h&m, Kjol - h&m, Klocka - casio

HAIR.

FRISYR. Jag är så trött på mitt hår, verkligen. Sure, jag har alltid varit bekväm i mitt långa hår, nästan lite för bekväm. Men jag vill ha en make-over. Enda hindret är att jag är för FEG. Usch! Don't know what to do.



KLING-KLANEN.

ELIN, COLUMBINE, EMMA. Hur snygg är inte den här trion? Vilket dreamteam! Stilsäkra som få.




TOPP TRE.

OM DET HADE VARIT JULAFTON NU. Då hade jag önskat mig den här kappan, kavajen & tröjan!


Topshop


AIN'T NO SUNSHINE.

HEJ FOLK. Jag är för tillfället trött. Irriterad. Stressad. Oglad. Och... Hungrig. Nu - mat!
(... men helgen har varit underbar)



Bilder; Thowelina

ER ÅSIKT TACK.

DET GÅR LITE SEGT HÄR I BLOGGEN. Så nu undrar jag vad är det ni vill ha mer/mindre av?
Mitt önskemål till er: kommentera mera! älskar ju era kommentarer! Skriv av er för tusan!



CAN'T GET ENOUGH.

RINGFEBER. Som ni vet har jag en förkärlek till alla sorters ringar, är speciellt en sucker för stora, klumpiga och raffiga ringar! Blir ofta förknippad som "hon med alla ringarna". Nu är jag sugen på att fylla på min samling. Gärna dessa från Cocoo. Hur snygga? Jag dör lite.


Ringar: Cocoo


DEN DÄR GYNNING.

EGO WOMAN. Någon mer än jag som tänker läsa C.Gynnings nya bok? Måste inhandlas.


Bild: Posh24


GREY, WHITE, BLACK.

BACK TO BASIC. Det är lite det om gäller för min del i höst. Enkelheten får ta över lite, då man sveper in sig i stora koftor och tälttröjor, tillsammans med tights only. Sen virar man in sig i en stor mysig halsduk och antingen pälsjackan eller skinnjackan!


Clothes: Monki, Topshop, Scorett, H&M, Lindex, A.Wang

RSS 2.0