DAGENS KLÄDVAL.

IDAG BLEV DET VÄLDIGT CASUAL. Härlig dag, ovanligt för en Måndag men humöret har hållt sig på topp och allt känns toppen idag. Upp och ner som sagt! Idag slängde jag på mig en skön hoodie och skinnpajen, kändes bäst så! Nu ska jag plugga det sista på naturen som jag har ett fett prov i imorn. WISH ME LUCK.





OBSESSION OF TIGHTS.

GINA TRICOT I ALL ÄRA. Dessa tights är precis vad jag är ute efter! Nu gäller det bara att hitta dem i rätt butik. Det är bra priser och dem är riktigt snyggt pimpade! Praktiskt för mig som inte bär annat än tights/strumpbyxor.



I JUST WANNA.

JUST NU VILL JAG...

Inhandla julklappar
Att snön ska falla
Att det ska bli vår snabbt
Gå med bara ben
Hitta jobb
Flytta till egen lägenhet med bästa vän
Umgås med mina fina vänner
Ta studenten



WISHES FROM...

TOPSHOP. Finns så jäkligt massa snyggt i butikerna nu som jag vill lägga vantarna på. Det som saknas är tid & pengar. Men jag har ju tur nu som både fyller år och får fira jul i december. Vilket betyder present-time! En grå kavaj står högt upp på listan, har bland annat kollat ut en fin på Zara, måste ha den! HAPPY SUNDAY.



TRASHY.

WANTED. Jag är lite smått kär i dessa plagg & bilder. Bustiern är underbar! Tillsammans med skinnpajen är det oslagbart snyggt. Sen råkar det också vara så att jag älskar trashade shorts. Det är mums! Längtar till våren då man inte behöver klä sig lika varmt.






HUNGRY HEART.

1 ADVENT. Så himla mysigt. I alla fönster börjar fler och fler stjärnor & ljusstakar dyka upp, så fint. Nu känner jag verkligen att jag börjar längta efter julen, bara snön & minusgraderna som fattas. Har lite smått panik över julklappsinköp, men jag får hoppas jag hittar något i Berlin. Snart är det dags! Nu lyssnar jag sönder den här låten.





ON MY FINGERS.

KAN SOM NI VET, ALDRIG FÅ NOG AV RINGAR. Speciellt de konstigaste, men när jag såg den guldiga var det äkta happiness! Som jag har letat efter en liknande. Nu har jag ett par "soldatringar" och jag älskar dem. Har fått mycket uppmärksamhet av dem, själv tycker jag att den påminner om en skalbagge. Den svarta är också perfekt. HALLELUJAH!




UPP & NER.

IMORN VILL JAG SE UT SOM COLORELLE. Bara för att min inspiration snart når botten igen! Det suger. Den här tjejen är grymgrym! Den här veckan och nästa vecka vill jag bara gräva ner mig i en djup grop och sova. Typ. Allt och inget känns bara förjävligt. Och det ska inte gå ut här, så jag bloggar när jag känner att jag är gladare. NI ÄR BÄST.



Colorelle


INCOMING.

H&M VÅR. Jag är minst sagt sugen! Godnatt.





SILVER.

GLADIATORISK. Indiska bjussar på en massa fint, i smyckesväg just nu! Kläderna blir sämre & sämre, men dock blir smyckena bättre & tyvärr dyrare! Det här halsbandet är helt underbart! Måste klämma lite på det, tror jag. Idag har vart en helt okej dag, på naturen fick vi dissikera ett hjärta - så jävla roligt!
Man kan ju tro att jag skulle vara den som står i hörnet och spyr, men jag petar och skär hej vilt. TJOHO!



ONE WISH FOR TOMORROW.

MORGONDAGENS KLÄDER, JA TACK! Såhär vill jag gå klädd imorn. Sammetsblazern faller jag för, gillar't.
Såg en snygg på Weekday häromdagen, är sugen! Sen är resten ganska simpelt, men väldigt bekvämt.
Kavaj topshop, topp monki, väska mulberry, läppstift make up store (china red), tights hm, converse, casio



DJURISKT. GALET. URSNYGGT.

MIX IT. Hur ballt är inte det här på en skala? Wow! säger jag bara. Det här älskar jag! Visst risken finns att det blir too much, men egentligen - kör bara! Klänningen är från Topshop, och den vill jag mer än gärna ha!




TODAY.

HELLO FRIENDS. Idag är en hyfsat glad dag! Hade bara en dubbellektion, sen var det hemgång, så skönt!
Fast nu kom tröttheten och smög sig på, så nu blir det kaffe, kolor och satc! Sen plugg. M-Å-S-T-E.
Satinjacka från american apparel, nitfodral från bikbok




3 i TOPP.

UR ARKIVET. Då är det här tre av många favoriter bland mitt bildhav! Collectar på allt och allt, verkligen!
Det finns så otroligt mycket inspiration att hämta bland bloggarna, här är tre exempel! Mjao.


1. HANNA. Älskar materialmixen med vitt & svart. Transparent + skinn = en tia!

2. ELLEN. Älskar det slappa svarta tillsammans med uppiggande accessoarer! Helt i min stil.

3. SOFIE. Snygg transparent stickad tröja tillsammans med långa silverhalsband! Och leojackan - underbar!

LACE & MY EGO.

SUNDAY. Idag var jag tidigt i Slussen för att möta upp min fina vän. Sen drog vi oss till Ikea och hade världens mysigaste söndag! Fanns så mycket fint som vi vill ha till våran eventuellt blivande lägenhet. Allt som saknas är ett kontrakt. Men vi hoppas! Köpte med mig billiga chips och kolor som jag ska fortsätta kvällen med nu. PUSS.


bilder; thowelina.blogg.se


HELGENS TIPS.

OM NI PLANERAR ATT NÄTSHOPPA I HELGEN. Då tycker jag ni ska satsa på detta! Och ja, det är endast SVART. Det är den hetaste färgen nu, toppa istället med andra färgglada saker. Men i grund och botten - svart sviker aldrig!


Inköpsställen: GinaTricot, Nelly, H&M, Lindex.


DAGENS SHOPPING.

HEY YOU. Idag har jag tröstshoppat lite, och dyrt blev det. Men jag är mycket, mycket nöjd! En potentiell julklänning som också är till för andra celebrations. Älskar den röda färgen - som inte riktigt fastnade i kameran!
Blev också störtkär i en hel-nitad tight klänning och en fantastisk paljettjacka. SÅ NÖJD.


Klänning från h&m

Fodral med nitar från bikbok

Tub-bh från h&m

Paljettkavaj från zara


BE MINE.

EN ANING UTTJATAT. Jag vet att alla skriver om h&m nyheter - overall, men här är mina favoriter bland de senaste nyheterna i webbshopen - mycket lockande! Blev störtförälskad i paljettjackan. Gillar väskan också, lite lagom size. Godnatt.



BAD DAY.

DAGENS OUTFIT. Usel Fredag, punkt. Volangblus gina, silversmycken grekland, indiska, italien, gotland, glitter.




BLACK IT IS.

THURSDAY. Måste säga att ni är sämst på att kommentera, vilket är trisst. Nåja. Dem här skorna skulle mer än gärna få flytta hem till mig, hur snygga är dom inte? Har provat tre par av dem, och det var inte långt ifrån köp!
Idag blir det ingen mer bloggning, sover borta ikväll. TJINGTJONG!


DinSko


I WANT CHANGES.

MITT KRYPIN. Här är några snapshots på mitt rum. Jag vill göra om så mycket! Men det kanske går i uppfyllelse snart, eftersom att jag och min allra bästa väl planerar att flytta till en lägenhet tillsammans. Men det är mycket som ska fixas innan dess,
men på Söndag ska vi åka till Ikea och inspirerar. Kommer bli så jävla bra!


På byrån står inspirationsböcker & lite smycken i smyckeskrinet

En bråkdel av mina smycken

Klädhästen. Behöver förnyas, men klarar mig inte utan den!
bilder; thowelina.blogg.se


I'M IN LOVE WITH THIS JEWELLERY.

FASHIONOLOGY. De här smyckena har verkligen fått mig på fall. Är ju en sucker för alla konstiga slags ringar och silver är en favorit. De här ringarna är fantastiska och jag dör lite! Inte så farligt dyra, men kostar en slant. SÅ GRYMT!



THIS IS ME ON A RAINY WEDNESDAY.

MANNEKÄNG. Idag blev det enkelt och bekvämt, inte så inspirerande men ni vill ju ha fler outfits, så!
Slutade så tidigt som 11 idag, så jag och mina vänner drog oss till bästa donken och satt och tjattrade och åt.
Helt okej onsdag. Nu ska jag kolla på sexandthecity, äta en blodgrape och dricka te. MYSIGT.



SNYGGHET.

RUMI. Hon är så himla incredible! Kan man bli mer cool & sofistikerad? Hon är inspiration.
Övrigt då. Trött på det mesta idag, inget funkar riktigt som det ska och som jag vill. Hoppas den tröttheten är över tills imorn, för man orkar ju inte vara sånhär va! Nu tillbaka till teven och tekoppen. TJINGELING PEOPLE!





GE MIG NU.

STUNDENS HETTA. Bilderna är från diverse bloggar och från shop online. Det visar vad jag är sugen på JUST NU. Tjocka stora tröjor man kan värma sig i, paljettjackan är ursnygg, transparent från monki har provats och det blir nog ett köp, leopardjackan är mums och finns på h&m - har klämt lite på den, och ringar. ringarringarringar, can't get enough!



VOLANGER.

NEW. Jag vet, usla bilder men det har varit riktigt svårt att få dem att fastna på bild. Ni får helt enkelt se dem på någon annan gång! Det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg dem, jag bara skulle ha båda två! Älskar dem,
och eftersom att jag är inne i en blus-period då det ska vara romantiskt, så är dem perfekta! Från GinaTricot.

create animated gif

PIFFA TILL DIG MED HJÄLP AV DETTA.

FAVORITER HOS BUDGETKEDJOR. Här är några utvalda favoriter jag har som jag tänkte dela med mig av!
Nu är jag inne på mycket silver, måttligt av nitar, svart! och spets på accessoarfronten. Är riktigt sugen på allt detta!



LUDDIG.

SÅHÄR VILL JAG SE UT IDAG. Just nu vill jag klä mig i en luddig oversize kofta, snyggt sittande skinnshorts, en transparent tröja och silversmycken! Sen vill jag dra mig till staden och ha ett fulltankat konto,
så jag kan springa in i varenda liten affär och köpa mig en ny garderob. Låter väl lockande? Åh.



NIGHT OR DAY?

KÄNNS SOM NATTEN. Herregud vad mörkt det är ute. Har precis vart och lämnat min vän som kom över igår för att se hur jag mådde. Hur fin kan en vän bli? Idag har vi slappat & haft ett sex and the city- maraton.
Mys! Nu fortsätter jag ensam med en kopp te. Sen får vi se vad som händer. PUSS



CRAFOORD COLLECTION.

BODYPARTS. Jag har kärat ner mig lite i Josefin Crafoords kollektion för Mi Lajki. Gillar temat "Bodyparts"! Dessa tre saker är dem jag fastnat mest för, lite roliga sådär. Priserna ligger från 799- 1299kr. Tyvärr är armbandet  det som jag vill ha mest & som är dyrast av dem alla! Det är superballt. Vad tycker ni?



NYÅRSGUIDE.

TIDIGT UTE, MEN TILL ER SOM VILL HA INSPIRATION. Nu har jag än en gång satt ihop inspirationskollage, som ofta är mycket efterfrågat. Jag blir själv väldigt inspirerar, så det är kul att ni gillar det. Här är tre olika outfits som kan passa olika personlighetstyper. Det får ni avgöra själva. Hoppas ni inspireras!


NYÅRSOUTFIT 1. Till den som partar loss i metallic & päls, matchat med höga klackar och en sparkling bag.
Röda läppar & ett par mega fransar blir pricket över i:et.
Päls, klänning, väska från h&m - skor från nelly - läppstift, lösögonfransar från make up store.

NYÅRSOUTFIT 2. Till den som vill ha en mix av lite allt möjligt, och se väldigt fab ut! Paljettkavajen passar till alla festliga tillfällen, och klänningen är en riktig blåsa. Till det matchas leopardmönster & monsterhöga klackar. Som grädde på moset - Korallröda läppar och mönstrade ögonfransar.
Jacka, clutch, skor från topshop - klänning, strumpbyxor från h&m - övrigt från make up store.

NYÅRSOUTFIT 3. Till den som gillar svart, vågat och vill vara lite fierce! En bustier av paljetter mixas med feather-over-shoulders, svarta heltäckande tights, over-knee stövlar & en pälsad väska.
Vita ögonfransar och mörkt röda läppar är för den som vågar att stå ut!
Jacka, feather-over-shoulders, stövlar, väska från topshop - tights från net-a-porter -
bustier från lipsy - övrigt från make up store.


SVAR PÅ MINIFRÅGESTUNDEN.

HEJHOPP. Här kommer några svar på era frågor.



» Favorit plagg? Det mesta som är svart & grått. Men favoritplagget är nog kavajen av olika slag. & tights.
» Hur gammal är du? Jag fyller 18 om 32 dagar.
» Intressen? Umgås med mina vänner, sitta på ett mysigt café, jag älskar att shoppa, och så älskar jag musik!
» Vad gör du på fritiden? Träffar vänner, umgås med familj & så brukar jag vara jävligt effektiv på att bränna cash.
» Favorit parfym? Just nu kör jag på "Can can" & "Fantasy", Amor är god också.
» "Must have " i höst/vinter? Höga stövlar/ boots, kavajen, paljetter & maffiga ringar.
» Vilken årstid gillar du mest? Sommaren, men jag gillar de andra med, annars kan man inte längta efter sommaren.
» Vad tycker du om söndagarna? Hatkärlek. Oftast smyger sig Söndagsångesten på, men det kan också vara en riktig slappdag, om man inte har en massa läxor!
» Tror du att jorden kommer gå under 2012? Hoppas inte, men vet aldrig. Är sugen på att se filmen!
» Har du någon stilikon? Nej, faktiskt inte längre. Jag hämtar inspiration lite var som helst. Förut var jag väldigt inriktad på Olsen twins. Nu kan nästan vem som helst & vad som helst inspirera mig!
» Favoritartist? Det kan jag inte välja, för svårt. Men jag har alltid varit en sucker för The Sounds, Coldplay & Lady Gaga faktiskt.
» Hur tycker du en optimal nyårs outfit ser ut? Vore underbart att se nog sätta ihop några olika förslag, hoppas hoppas. Det kommer i nästa inlägg, håll utkik!
» Hur skulle du beskriva din humor? Kan beskrivas med tre ord. Sjuk, oväntad, öppen.
» Festar du aldrig? Jo, men det jag nämner i bloggen är det jag tycker är relevant. Tycker själv att det är rätt tröttsamt att läsa om fest.
» Ungefär hur många läsare har du per dag? Varierar väldigt mycket. Men ca 300 st.
» Om du fick döpa om dig själv. Vad skulle du heta då? Jag har alltid tyckt om Ellen, Cornelia & Agnes. Så något av dom tre.


ASK ME.

HEJ. Har känt mig småsjuk hela veckan, och i morse gav jag upp. Kan ni inte underhålla mig med några frågor?
En minifrågestund. One, two, three, GO!




COUPLES.

ONSDAG. Fan, jag börjar bli sjuk. Nästa vecka ska jag vaccineras mot svinet. Om det inte redan är för sent, haha! Idag har jag träffat min favorit Alma, och haft hur mysigt som helst. Tur att man har fina vänner i det här rusket. Jag har inte tid med att bli deppig, tvärtom! Avslutar dagen med fina parbilder.





MÅNGA BOLLAR I LUFTEN.

HEY GUYS. Den här veckan får ni ha överseende med dålig uppdatering, tyvärr.
Mycket plugg som ska hinnas med, jag ska hinna med att träffa vänner jag bokat in, jag är iväg på sena ärenden, plus att jag har andra saker att ta itu med. Jag vill ju också att inlägget är 100% som jag vill ha det. Men jag ska försöka så gott det går!
Jag ska också visa shopping från veckan, så glöm inte bort! PUSS.

P.S. Glöm inte bort att buda på jackan! HÄR.



A DREAM BLAZER.

PERFEKT. Jag bara älskar den här kavajen. Från H&M är den & kalaset går på 499pix. Är den värd det?
När jag kommer fram till svaret bestämmer jag mig om det blir ett köp eller inte. SJUKT FIN ÄR DEN.



DAGENS THOWE.

KAN EN BLUS BLI MER PUDRIG & ROMANTISK? Så här såg jag ut idag dagen till ära. Nu har jag lite brådis, till frissan! Hörs senare. PUSS

create animated gif

FASHIONISTAS.

5 LISTADE. Här är några av de bäst beklädda outfits den här veckan. Alla tillhör en bloggare, som ni nog har sett mycket av.
Alla har en sjuk känsla för stil & jag faller för den.


SOFI FAHRMAN. Jag gillar mixen av päls & en rutig skjorta! Det är perfektion från topp till tå.

AGNES. Älskar det transparenta tillsammans med silverdetaljer. För att inte tala om koftan, perfekt mys!

ELIN KLING. Allt är så stilrent! Älskar skinn mot gles stickning. Och black all over är aldrig fel.

GALA GONZALEZ. Konsten att pricka två outfits utav samma jacka. Älskar alla kontraster!

TILL SALU.

DAGS ATT BUDA PÅ DEN HÄR JACKAN. Nu har den här fina & sköna mc-inspirerade jackan legat och skräpat för länge, tyvärr.
Jag säljer den. Budet börjar på 100 kr, den som bjuder högst får den! Auktionen avslutas på Fredag.
OBS! Alla bud som läggs är permanenta. Frakt tillkommer. Inget öppet köp!



FAVORITER.

IN MY CLOSET. Här är några av mina favorittoppar just nu! En liten blandning av djurmönster, stentvätt, ränder & romantisk spets. Den vita blusen införskaffades igår - jag är kär i den! Nu ska jag sätta mig ner med några läxor & te.
I nästa inlägg blir det AUKTION!





YOUR WISH IS MY COMMAND.

DÖSKALLERING FRÅN COCOO. En av er läsare undrade om jag inte kunde visa ringen från cocoo på, (den till vänster). Visst kan jag det! Som ni ser är den inte speciellt stor om man jämför med den andra, men jag tycker att den kompenserar andra ringar jättebra, och den går också att justera, som är bra om man har så små fingrar som jag. Den är jättefin! Köp den HÄR.



THIS IS IT.

LÖRDAG. Har spenderat med dagen på stan med finaste vännen. Jättemysigt! Kvällen har avslutats med att se filmen om Michael Jackson, "This is it". Har aldrig varit ett tok-fan av honom, dock gillat hans musik. Men efter att ha sett filmen har jag totalt ändrat min syn på honom. Den var jättebra & faktiskt lite sorgligt. Pass på att se!



RESUMÉ.

DO YOU SEE ANY CHANGES? Det här två outfitresor som jag har satt ihop. Första videon är som ni ser från förra året, och den andra från det här året. Det är lite kass kvalité på dem, så glöm inte att sätta på HQ.
Mest för mig själv, för att inspireras på nytt - men jag hoppas såklart att ni också ska få lite INSPIRATION!



Filmerna är gjorda av: thowelina.blogg.se


HOPEFUL WISHES.

OEMOTSTÅNDLIGT HOS H&M. Det har kommit in några riktiga guldkorn på online shopen, bland annat den ljuvliga kavajen och den puderrosa toppen! ALLT detta skulle jag enkelt klicka hem om kontot tillät. Attan, att jag inte har sparat pengarna bättre!
Då var det ju passande att jag höll ett tal om just SHOPPINGMISSBRUK idag. Puh...



FREDAGSFINT.

BARA BILDER. Det blir inte så många outfits nu tyvärr, känner mig mest bara tråkig.
Men jag ska försöka snappa upp insprationen lite, så snart kommer två filmer med outfits. Ha en bra Fredag!





PROTEST.

NÄR SVERIGE ÄR SOM VÄRST. Det vill säga sånna här dagar! Tusan, vilket jävla rusk, jag är inte byggd för dessa dagar. Vädret är kaos! Nog om det. Nu har jag ett helt lager med läxor som bara ligger och väntar, det måste göras idag.
Jag mår iallafall lite bättre av att kolla på fina sko-bilder. Älska älska! Se bara...
Nu ska jag ta mig i kragen och sätta mig med åtminstone EN läxa av TJUGO
.



NEW STUFF.

EFTER SKOLAN, drog jag med mig min fina vän in till stan. Vi gick i en massa affärer ut och in, fick med oss något vid nästan varje stopp! Lovely. Jag bytte min jacka och köpte istället den här kappan, mycket finare på! Den markerar midjan! Sen det "stentvättade" fodralet för en billig peng, samt nagellack och urmysiga tofflor från Topshop! GREAT DAY.

create animated gif

SEQUIN EVERYWHERE.

HEJ READERS. Det blev en sen dag i skolan idag, därav den sena uppdateringen! Ni måste tjata på mig, så jag uppdaterar oftare, mycket roligare för alla, right? Just nu är iallafall paljetterna "hot" överallt, tycker ju jag med. Så piffigt! Har fortfarande inte hittat ett par fina paljett-tights. Men det ska nog hittas. En fin paljettjacka skulle inte heller sitta fel...
NU, MY DRUG FOR THE MOMENT: TE!




GE MIG NYA KLÄDER, TACK? ELLER EN STYLIST...

GAMLA FAVORITBILDER FRÅN STELLA MC'CARTNEY. Just nu känns det som ett eko i min garderob, för dom som vet hur mycket kläder jag har skrattar nog. Men ni som förstår hur jag känner vet hur det är att inte ha något att ta på sig. Just nu har jag hamnat i en sådan svacka, what the fuck am i supposed to wear? Oh shit. Ursäkta språket, men jag behöver en makeover. Totally.





MÅNADENS PLAGG:

TIGHTSEN. En självklarhet för mig som inte bär något annat än tighs/ strumpbyxor. Har sagt några gånger, så antar att ni inte blir förvånade. Nu har jag satt ihop de tightsen jag tycker är hetast just nu! Lite batik, sammet, "skinn", paljetter, spets, nitar osv.
Vad är snyggare och framförallt skönare än ett par lattjo-tights? Me like.



OJOJ.

HÄR EKADE DET. Borde skämmas över dålig uppdatering! Men nu kör vi igen, helgen har varit hur bra som helst, idag kom jag hem sent, därav dålig uppdatering. Nu sitter jag och häller i mig te, äter godis och kollar på en film på 3, "på smällen". Leopard är för övrigt hur fint som helst! En jacka vore inte fel, men felet är väl snarare att alla går runt i den just nu. Inte lika roligt, nej.
HAVE A NICE EVENING DARLINGS.




RSS 2.0