underwear on sale

SOFT BRA. Efter jobbet tog jag en sväng i gallerian och hittade den här perfekta bh:n på rea! Är helt kär i färgen och att spetsen går så pass långt upp. För övrigt lyckas jag inte hitta något annat som jag tycker är fint numera, börjar bli en aning kräsen, vilket i och för sig är bra för ekonomin haha! Later


new in

INKA. Hej på er! Jag vet, seg uppdatering, men min ursäkt är att livet kommer emellan då och då. Men tänkte iallafall visa er mina två senaste inköp. En underbar, stor sjal från en "pryl/fynd butik" och clutchen fyndade jag på Indiska för 65 kr. Hur bra? Kan inte låta bli att längta ännu mer till sommaren när jag tittar på den. Den kommer bli perfekt till en vit sommarklänning och bruna ben! Vinter - go away, please!


colourful

SÖNDAGSHÄNG. Såhär såg jag ut igår. Underbart väder ute, om man bortser från de 17 minusgraderna. Mötte upp Erika i min fina nya tröja, för en fika på café fåtöljen. Sen gick vi runt i några butiker innan vi gick hem till henne och lagade mat, drack vin och hade samtal om allt från himmel till jord. Lite senare kom Alma och då blev det drinkar och spel innan vi drog på en inflyttningsfest där vi spelade beerpong och dansade till gamla 90 talslåtar. Så himla bra kväll! På hemvägen runt halv 5 skrattade jag tills hela kroppen vek sig och så höll det på i en timme... Idag har vi söndagshäng jag och Alma hemma hos mig. Vi har ätit thaimat och skrattat ännu lite mer! Bra helg. Ser dock inte fram emot jobbveckan som knackar på...


friday night

SUNLIGHT. Hur underbart är det inte att vakna upp till solens strålar? Att det däremot visar -9 kunde ju varit en bättre syn... Undrar vad jag ska hitta på idag, men först blir det några avsnitt av The O.C! Här är två bilder från i fredags. Jag och Alma började hemma hos mig med pizza och bubbel, sen fortsatte vi ut på en barrunda med Ellen och Peter som var här och hälsade på från Australien. Hade en mycket trevlig kväll!


kappan med stort k

FINALLY. Jag är så glad just nu! Här har ni den - kappan som jag har suktat över sen i höstas. Nu hittade jag den dessutom på rean och på detta fick jag även 15% i välkomstrabatt. Jag beställde den från Sheinside och med Paypal gick det hur smidigt som helst. Nu hoppas jag bara den hittar fram! Ca 300 spänn fick jag pröjsa (52USD$). Hur bra liksom?



dagens

ANOTHER GREAT DAY. Jag vet inte riktigt vart all min energi kommer ifrån, men allt känns väldigt enkelt och roligt just nu, så skönt! Idag hade vi den första inskolningen utav 9 och det gick hur bra som helst. När jag kommer hem ska jag fixa med paypal, så att jag kan beställa min drömkappa - yey! Visar den vid ett senare tillfälle när jag vet att den är på väg. Later


great start of the week

MONDAY. Jag har haft en sån bra måndag idag. Alla på jobbet är tillbaka från ledighet, samt alla barn och det har varit sån glädje och bra stämning idag! Har känt mig pigg och glad hela dagen, en måndag blir inte bättre än så. Slutade halv 6, åkte förbi och handlade på vägen hem och lagade sen middag (som blev asgod) till mig och min sjuka man. Nu har vi avverkat Sveriges mästerkock och snart blir det sängen för min del. Där har ni min måndag och här har ni två bilder på mig och min älskling på nyår (det togs över 300 bilder den kvällen med min kamera, så det lär inte vara de sista bilderna jag lägger upp). Love!


new belts

WIDE. Det enda jag har fyndat på rean so far är dessa två bältena. Tror jag har fått nysmak för breda bälten igen, har idéer om hur de ska bäras, men nu väntar jag in våren! Gillar att de har resår i sig, vilket möjliggör att kunna bära dem på olika sätt. Från Gina Tricot, 29 kr/st.


dagens

HEY YA. Såhär har jag sett ut idag. Det vankades lutfisk lunch hos mormor & morfar, en tradition runt jul sådär. Innan jag åkte dit drog jag ett varv i Ringen, skulle lämna tillbaka en quiltad "skinnjacka" på h&m. Annars var det ingenting som lockade min shoppingtarm, allt är så himla tråkigt just nu i butikerna och all rea är sämst! Hur som, avnjöt en god lunch följt av efterrätter - mamma var där också, så det var mycket trevligt! Nu sitter jag hemma och myser med min man. Den här helgen bestämde jag skulle bli lugn och det har jag lyckats hålla. Så himla skönt att för en gångs skull må bra, utan att ligga bakis och må skit! Kram så länge.



GOTT NYTT 2013

BILDBOMD FRÅN MITT BÄSTA NYÅR. Alltså oj, vart ska jag börja? Hade mitt livs bästa nyår med världens finaste människor! En supergod 3 rätters middag med gratinerad hummer, oxfilé provencale & hallonpanacotta. En förlovning. Massa skumpa. Fyrverkerier. Skratt. Dans. Massa kärlek. En faceplant (med mig i huvudrollen, haha) och såklart en del galenskap! Så jävla bäst. Med det önskar jag er alla god fortsättning på det nya året och hoppas ni hade det lika epic som jag! ♥



RSS 2.0