mint

COLOUR OF SPRING. Det har pratats mycket om just pastellfärger i vår, och jag råkar tycka att mintgrönt är en riktig hit! Det är jag inte ensam om, för här ser vi att både Victoria och Maja också fallit för färgen. Måste genast investera lite pastell som uppvärmning på vad komma skall. Finfint!


tea top

THE PERFECT TOP. Hittade denna ljuva toppen på Gina's hemsida och tycker den är helt underbar! Den väcker vårkänslor i mig, och jag vet precis hur jag skulle matcha den. Helst skulle jag vilja ha en av varje, då jag tycker att de olika färgerna är ultimata! 149 kr är inget direkt rån heller.


hair dye

RED. Jag vet, det är tjatigt när jag skriver om hår hela tiden - men - jag står inför ett viktigt val, både när det gäller frisyr och färg! Jag har nämligen spånat in på rött, lite mörkare rött. Så nu experimenterar jag med hjälp att redigeringsprogram. Har ni en åsikt eller är ni tysta as usual?


my

INSPIRERAR MIG. My är en tjej jag ofta blir inspirerad av. Sjukt snygg är hon också! Ungefär en sån här haircut är jag ute efter, så jag funderar på att ha den som exempel när jag väl sitter i den heta stolen hos frissan! Åh, vad jag längtar efter mitt nya hår :)


with my baby

MYS. Idag sken solen - helt underbart! Så jag och mannen gick först och lunchade på det bästa salladsstället i stan, Pecorino! Sen promenerade vi över långholmsbron till Fridhemsplan och avverkade lite shopping. Niklas gick lös inne på Carlings och vi hittade riktigt fina fynd där. Nu är vi på väg hem och då blir det fikamys! Härliga söndag med andra ord. Lika bra att ladda upp idag, eftersom att det kommer bli en helvetesvecka på jobbet nästa vecka... Kram


crazy night

HANGOVER-MODE. Oj oj, vilken natt det har varit! Det här var en av de bästa AW:s jag har varit på. Efter Picts igår drog 5 av oss vidare, de andra drog sina trötta arslen hem haha. Vi beställde in turkisk peppar shots och sen dansade vi till liveband och jag skrattade tills kroppen vek sig! Nu känner jag både i kropp och hjärna vad jag gjorde igår, så nu slappar jag med att äta onyttiga saker och titta på andra avsnittet av Stylisterna! Perfekt.


aw

PICTS. Vi har haft planeringsdag på jobbet idag, så nu belönar vi oss alla med en AW. Vi sitter på en bar som heter Picts och har precis ätit och nu beställer vi in dricka på löpande band! Här är jag och fina Sandra.


madonna

OUTFIT OF THE DAY. Här är en lite halvtaskig bild som jag klickade på gymmet i morse. Tråkigt, men bekvämt när man har det jobbet man har. Nu är jag äntligen på väg hem från jobbet! Vi hade ett APT möte idag och imorn vankas planeringsdag hela dagen, dvs förskolan stängd och inga ungar. Rätt skönt! Efter det blir det en AW. Kram


colour me up

FÄRG TILL VÅREN. Nu när det är så grått och tråkigt ute (undantag för snön) så går mina outfitskalor nästan bara i bas. Men i vår suktar jag efter lite mer färg i vardagen! Hade en färgperiod förut, tro det eller ej, men jag lyckas alltid falla tillbaka till det svarta - som i och för sig är oklanderigt snyggt. Men man blir ju gladare av lite färg, visst? Dessa färgkluttar finner ni på H&M.


red hair and green eyes

TEST. Känner ni igen mig? Finn 2 fel, typ. Haha! Redigerade en bild för att se hur det skulle se ut. Som ni vet har jag länge varit svag för rött hår! Gröna ögon också, för den delen. Kul grej bara! Så, vad tror ni om mig som framtida rödtott?


chloé inspirerade shorts hos...

BIKBOK. Såg nyss att dessa short finns att kapa hos Bik Bok. Jag gillar de skarpt! Kommer ihåg att jag hade ett syprojekt som var just denna typ av modell. Jag älskar de vågade kanterna! Så vid löning är det till Bik Bok jag styr min kosa. De finns i två olika modeller, de första paret finns i tre olika färger och kostar 299 kr & de svarta kostar 249 kr. Gillar båda!


Bik Bok


perfect start

FROM WORKOUT TO WORK. Nu har jag kört mitt vanliga morgonpass innan jobbet och sitter nu på tvärbanan och dricker en Gainomax! Inte den godaste drycken direkt, men jag behöver lite energi, så jag orkar leka i snön med ungarna! Hann fota en någorlunda dagens - det var alldeles för länge sen, tycker jag! Kram


shoe sale at...

HAVE2HAVE. Spanade in rean på Have2Have's hemsida och hitta lite godingar! Kan inte lönen bara komma nuuu? Jag vill ha nya skor! Det känns som att jag går i samma skor dag ut och dag in - hur trisst? Mycket. Så väl - när lönen trillar in på kontot - kanske jag ska unna mig ett par skor! Det är ju dessutom sjuk rea överallt just nu, men har man inga pengar just såhär innan löning blir det att fönstershoppa, och ni som känner med mig vet hur tråkigt det är! Snart kommer gubben hem, då ska jag ställa mig och laga mat - yummie! Hej hopp


early mornin'

EFFEKTIV DAG. Idag var jag uppe vid 8 och en halvtimme efter det var jag på väg till gymmet! Kunde inte låta bli att dokumentera hur mysiga mina älsklingar var imorse, precis innan jag gick. Körde ett cirkelpass och pinnade hem igen. Har redan ont lite här och där, så nu inväntar jag bara träningsvärken... Tror det blir ett pass imornbitti också! Nu har jag och mannen min vart riktigt flitiga när det gäller lägenheten - jag tog itu med diskberget och han dammsög och rengjorde ytor. Så nu andas vi bara renhet. Win! 18.40 ikväll sitter vi i biosalongen. Vi har bokat platser till The Rum Diary, får se vad den har att erbjuda. Myslördag med andra ord. Puss hej


morgonpass

HURTBULLE. Jag har precis avverkat en timme på gymmet och känner mig allmänt hurtig! Men det ska bli en rutin att träna innan jobbet, dels för att det är mindre folk och för att man ofta är för trött för att träna efter jobbet. Så inga undanflykter nu. Just nu sitter jag på tvärbanan på väg till jobbet och nu känner jag - speciellt i benen, att det är andra gången jag tränar. Är helt mör! Men detta ska väl gå an ändå :) godmorgon!


workout

SLUTKÖRD. Idag, direkt efter jobbet tog jag mitt trötta arsle till gymmet och löste in mitt presentkort. Vipps, så har jag ett gymkort som jag ska slita med hälsan! Tyvärr var varken mitt blodtryck eller blodsocker i sitt bästa skick, så väl på crosstrainern kände jag hur det började svartna och att jag knappt kände mina ben längre. Så då gav jag upp. Vad har jag lärt mig av det då? Jo - ät bananen du köpte innan före träningen och inte efter som jag fick för mig var bättre. Fy Thowe! Men nu har jag en bra plan för min träning, ska sätta mig ner och planera in efter mitt jobbschema. Nu jävlar! Fick för övrigt panik när hon i kassan skulle fota mig med en webbcam till mitt kort, för att jag vet hur himla fult det blev sist, för då fotade han nämligen mitt i ett skrattanfall. Typ. Kram


grattis till min kära morfar

CELEBRATION. Hej alla! Idag fyller min morfar 83 år, ingen liten siffra för en sån pigg herre. Så idag var vi på middag för att fira! Vi kom hem för någon timme sedan efter en riktigt trevlig och skrattfylld eftermiddag/kväll. Nu blir det filmkväll med min käresta! Kram


reward

FREEDAY. Med andra ord - Freeeedag! Har tagit mig igenom denna dag fylld med ryggsmärtor, är fasen för envis för att både stanna hemma eller kasta in handduken och gå hem när kroppen säger ifrån! Så typiskt mig. Så nu tänker jag mig en liten belöning, i form av Bolaget. Ikväll blir det vin och sällskapande med min bästa vän! Eventuellt blir det en utgång lite senare, eftersom att vår vän Erik firas. Ha en trevlig Fredag allihopa!


my lonely day

JUST NU. Såhär spenderar jag min dag. Sex and the city boxen, ljus och kaffe! Jag är såå uttråkad, hatar att vara hemma. Förhoppningsvis kan jag ta mig till jobbet imorgon, ryggen känns för tillfället lite bättre som tur är. Jag känner bara för att göra saker jag inte borde, tex. möblera om och fixa massa i lägenheten, men gör jag det lär jag få skäll av mannen, som redan igår skällde ut mig för att jag vägrade ligga still i sängen och vila. Rastlöshet är bara förnamnet!


i'm in pain

ORÖRLIG. Åh, vad jag tycker synd om mig själv just nu! Efter den långa arbetsdagen igår lyckades jag olyckligtvis sträcka ryggen och idag är jag en handikappad sängliggandes grönsak, typ... Jag kan inte sitta, ligga eller gå utan att det smäller. Känns som att djävulen har spetsat mig eller nått. Jag vet inte riktigt hur jag lyckades, men jag antar att det beror på en jävla massa tunga lyft som lyfts på fel sätt, ungarna växer ju och därmed lägger de på sig några kilon. Damn it, detta suger, jag som bara vill jobba nu. Nu har jag gnällt av mig lite, vilket i och försig inte hjälper det onda, men jag får hoppas det blir lite bättre när min man kommer hem och dränker mig med tigerbalsam! Fred ut.




elin inspo

I LIKE. Elin levererar på dessa bilder tycker jag! En leverans i form av en skinnjacka & en stickad tröja.
Vill mer än gärna ha dessa plagg hängandes i min garderob!



Elin Kling

12 timmars pass

IT'S SNOW ON THE GROUND. Hej på er! Jag fick en liten chock när jag kollade ut genom fönstret i morse - det ligger ju för tusan ett snötäcke över staden! Glad för barnens skull iallafall. Idag väntar ett 12 timmars pass på jobbet, vilket är mindre kul... Så just nu sitter jag i personalrummet och laddar med kaffe. God bless den som kom på kaffe! Jaja. Back to work!


att klippa eller att inte klippa, för sen är det klippt!

HAIRCUT. Igår kollade jag på The Holiday, en av mina favoritfilmer i genre - romantik! Och jag slutar aldrig förundras av hur vacker Cameron Diaz är. Igår fick jag infallsinspiration från hennes hår i filmen, något jag inte har tänkt på innan. Så nu har jag bokat en klipptid (i och för sig om två månader) och då ska jag bannemig VÅGA klippa en page, av något slag! Gjorde ju ett halvhjärtat försök förra året, men det blev bara axelkort - bara för att jag är så jädrans feg! Här är några inspirationsbilder på snygga celebs som har en snygg page! Är inne lite på den som Gwyneth Paltrow har, alltså kortare bak och lite längre fram, så jag kan gömma mig i något ifall jag skulle panika. Haha! Nå, vad tror ni guys?




gomorron

WORK. Sådärja, då var man uppe tidigare än tuppen och är på väg till första jobbdagen på året. Just nu känner jag mig som den piggaste människan i Sverige, haha! Förstår inte riktigt hur jag kan vara så pigg? Antar att tröttheten smyger sig på under dagen och att jag ligger som en klubbad säl när jag kommer hem, men det tar vi då! Nu jävlar ska det jobbas och jag har saknat mina ungar! Later


ready to burn some fat

HOLA. Nu har jag kirrat ett par asgrymma träningsskor på Stadiums slutrea! Jag och min man åkte in till rushen igår och satan vad folk är shoppinggalna när det är rea! Kön var inte nådig. Haffade iallafall dessa coola dojjor. 699 kr på rean, men eftersom att jag hade ett presentkort på 500 spänn behövde jag bara punga ut 199 kr ur egen ficka - WIN! Nu fattas bara resten av träningskittet, sen är jag fit for fight!


catwoman

PÅ SOFFAN. Just nu ligger jag med en värmekudde på magen aka. lille mjauen! Lyssnar på när mams och hennes vänninor pladdrar i köket... Om ett tag ska jag bege mig hemåt till mannen min! Later


just a little goodnight

MOVING OUT. Jag tänkte bara säga godnatt till er där ute! Planen var att inte somna så sent, men det blir lätt så när jag är uppe i varv. Har nämligen plockat i mitt gamla rum HELA dagen och kvällen... Är hemma hos mina föräldrar över natten för att ta med mig ännu ett lass in till lägenheten. Ni förstår, även om jag har flyttat hemifrån och bor sambo så har jag fortfarande kvar saker här hemma, så det går successivt! Nu vet ni. Men det är bra, för då har jag en till anledning att komma hit! Jag gillar mer att vara här nu, man känner sig nästan liten igen! Mysigt är vad det är. NATTI


yes, please

ROCK CHIC. Dagens önskeoutfit ser ut såhär! Sommar som vinter - jag har alltid dörren öppen för shorts! Det är faktiskt ett av mina favoritplagg, så självklart bär jag dem året om. Och dessa nedan är ju inte nådigt snygga, de är extremt fräna! Jag säger bara - ja, tack till detta.




Marc Jacobs, One Teaspoon, Gina Tricot, Acne, Zara, Fashionology



dagens thowe

NEW BLOUSE. Idag invigde jag min nya blus som jag haffade på rean igår! Blev så glad när den hängde där för halva priset, eftersom att jag har klämt på den tidigare. Den sitter precis som jag vill! Den är egentligen korall/orange färgad, så bilden ger den egentligen ingen rättvisa, men den lär komma upp här fler gånger 😊


rekar

FIN PÅ GYMMET. Just nu håller jag på att spana på träningskläder, så att jag kan sätta igång så snart som möjligt! Så jag behöver kläder, skor och lite tillbehör som tex. vatteflaska, iphonehållare mm. Tyvärr fanns det inte rätt storlekar inne idag, så jag ska göra ett nytt försök imorgon!


avsked

ALMA. Just nu sitter jag på vår avskedsmiddag (gör mig tårögd av att bara skriva det). Min käraste vän åker och reser runt i Asien i 4 måndader, starting on friday. Så nu har vi ätit middag på vårt stammisställe, druckit öl och pratar en massa! Kommer sakna min flicka så jävla mycket!


2012

OCH SÅ VAR DET NYTT ÅR. Det kändes som att nyårsafton aldrig tog slut för min del. Jag somnade runt 7 på morgonen, men sov inte på riktigt förrän typ vid 10. Innan dess var det middag, slussen vid 12-slaget och sen efterfest efter efterfest... Sov bort hela söndagen och äntligen börjar jag känna mig som en människa igen! Har under dagen röjt upp lägenheten, som såg ut som ett bombnedslag.
Här är iallafall jag och min älskling runt 12-slaget. GOD FORTSÄTTNING, GOTT FOLK.



RSS 2.0