JANUARI LEVERERAR REDAN INSPIRATION.

SÅNT JAG GILLAR. Av de bloggar jag läser, finns det några jag bara läser för att inspireras av deras grymma outfits! Jag har samlat på mig så mycket inspiration tills det sprutar genom öronen och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den. Så jag passar på att dela med mig lite grann. Här har ni tre snyggingar!


Ulrika/Corelle Älskar den här kombon! Det är en ren dröm för mig just nu, då jag har snöat in lite på prickarna. Jag har också letat efter tightsen med dragkedjor vid höften, men utan resultat. Vitt transparent gillar vi också!


Emma/Emsegde Vitt all over kan vara en aning för basic och har aldrig riktigt kört på det. Men det här gillar jag! Trodde först att det stora halsbandet tillhörde blusen, men det är istället ett fynd hos Ginatricot. Bevis på att det inte är tråkigt med bara vitt.


Hanna/Westmanshanna Hanna levererar alltid grymma outfits! Verkligen en inspirationskälla, enligt mig. Gillar kontrasterna i den här outfiten, läder, fläckigt djurmönstrat, gråmelerat linne - rått! Jag gillar'e.


Kommentarer
Postat av: bea

tre himla snygga tjejer

2010-01-09 @ 17:19:12
URL: http://beatasbilder.blogg.se/
Postat av: jenny

Hej!

Om det går att göra såhär,eftersom att jag inte är medlem där, så undrar jag om jag kan buda till 100 kr. jackan med rubriken "SLUTSÅLD I BUTIK"?

(http://www.seconds.se)

2010-01-10 @ 07:41:16
URL: http://teapot.webblogg.se/
Postat av: Ulrika

Tack sötnos=)

2010-01-10 @ 11:00:57
URL: http://colorelle.se
Postat av: Sanna

Tack så himla mkt du!

2010-01-10 @ 12:58:19
URL: http://sannakumlins.blogg.se/

Tjo, sötnos! Skriv av dig:

Vem är snyggingen?:
Kommer du tillbaka? Klicka här.

Mailadress? No need.:

Har du blogg? Skriv den här, så jag kan spana in dig:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0