WANTED.

4 OLIKA KEDJOR, MYCKET ATT ERBJUDA.


WEEKDAY. Faller för de mesta plagg som finns på Weekday just nu. Cape-jackan i mitten till exemel stog jag och fingrade på häromdagen, och den är bara för fin! Priset var dock lite saftigare, men inte omöjligt. Älskar att hösten inte bara blir mörk och dyster, för man kan faktiskt matcha sommarens färger till och med en riktig höstdag! Stort stickat, transparent & magkorta historier. Tummen upp för Weekday!


H&M. Kanske inte har vart den roligaste kedjan i höst, men trots det hänger H&M fortfarande kvar bland topp 10 och bjuder dessutom på en del godingar. Som dessa ovan. Fårskinnsjackan känns som något alla "fashionistas" kommer bära i höst, men kan ju inte låta bli att vilja ha en själv. Har också en riktig crush på alla möjliga kavajer, i alla tänkbara modeller.
Det är ett troget plagg! Alltid cred till H&M på ett eller annat sätt.


MONKI. Får lite extra höstkänsla när man kikar in i Monkis värld. Det är någon speciell mystik där! Hur som helst, Monki gör underbara kollektioner gång på gång, då mycket är bärbart. Jackan ovan är helt fantastisk och jag vill gärna lägga tassarna på den, nackdelen är bara att jag vill ha för många ytterplagg på samma gång.
Mycket stickat, transparent, kängor/boots, grått och jordiga fäger syns mycket av på hemsidan. Gillas!


BIKBOK. Om det är nån kedja som jag har fått upp ögonen mer och mer för är det Bik Bok. Priserna har gått ner en aning, på sånt som var onödigt dyrt innan dess. Gillar kontrasten av partyplagg och riktiga mysplagg plus att det finns några plagg med lite edge! Värd kedja att besöka!


Kommentarer
Postat av: Anonym

mycket snygga grejer!!! Vill ha typ allt :)

2010-09-06 @ 22:16:47

Tjo, sötnos! Skriv av dig:

Vem är snyggingen?:
Kommer du tillbaka? Klicka här.

Mailadress? No need.:

Har du blogg? Skriv den här, så jag kan spana in dig:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0